امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
یکی از 5 بازی برتر من HR بود..
B:TS رو فقط یه چیزی خراب کرد و ان هم سویچ بیش از حد واستفاده بیش از حد از ایدن به طوری که سرعت و هیجان بازی رو میگره هست!
به طوری که من خودم به HR 9.9 رو میدم ولی به B:TS 6 رو میدم!
یه ری ها هم که ماشالله فن درجه یک هستند!طرف میگه چون انحصاری هست من عاشقش هستم!:|به قران اگه بدونه اصلا بازی چی هست!
عزیز دلم طرفدار باشید ولی با عقل ...و قبول کنید که بازی نصبت به HR در لول پایین تری قرار داره..
به امید بازی هایی همچون فارنهایت و HR!=((

ماشالله این بازی هم به سرنوشت RE6 و ZombieU مبتلا شد ... انقدر نمره هاش متنوع ان که آدم میمونه به حرف کی گوش بده .. در هر صورت آدم خودش خوشش بیاد بقیه مهم نیست

B:TS رو فقط یه چیزی خراب کرد و ان هم سویچ بیش از حد واستفاده بیش از حد از ایدن به طوری که سرعت و هیجان بازی رو میگره هست!
یه ری ها هم که ماشالله فن درجه یک هستند!طرف میگه چون انحصاری هست من عاشقش هستم!:|به قران اگه بدونه اصلا بازی چی هست!
عزیز دلم طرفدار باشید ولی با عقل ...و قبول کنید که بازی نصبت به HR در لول پایین تری قرار داره..

اتفاقا برعکس
به نظر من گیم پلی این بازی بسیار بهتر و هیجانی تر از هوی رین بود .

ازین لحظه به بعد متای 74 هم قابل قبول و راضی کننده خواهد بود :d

در ضمن هی نگید دست به دامن فلان بازی میشید . شما مگه هر سال دست به دامن یه ریسینگ میشین کسی حرفی میزنه آخه ؟ بیخیال آقا :d

خب همین الان بازی رو تموم کردم اومدم نمرات رو دیدم ! اینکه بازی بشدت سلیقه-ای هست کاملا معلومه . وقتی داستان برای یه سایت نکته مثبت و برای یکی دیگه منفیه این موضوع رو نشون میده .
اما بنظر خودم هم بازی مشکلاتی رو داره که کاملا بهش لطمه زده . از یطرف روایت داستان بازی از آشغال یچیزی انورتر هست . یعنی اکه بازی روایت عادی داشت شاید حداقل 1-2 نمره میرفت رو نمره-های پایینی که گرفته .
از طرف دیگه داستان بازی واقعا خوبه . برعکس HR اینجا با یه داستان کامل و خوب طرفیم که البته وقتی بازی رو از New Game شروع میکنید روایت داغونه بازی نصف حس و حال بازی رو میگیره !
گرافیک بازی ، انیمیشنها ، موشن کپچر صورت شخصیتها ، صدا گذاری شخصیتها ، آهنگهای بازی ، کنترل آیدن ، داستان بازی از نکات فوق العاده خوب بازی هست .
روایت داستان ، کنترل جودی ، افت فریم تو بازی ( هرچند خیلی کمه ) ، دیر ظاهر شدن جزئیات از نکات بد بازی هستن .
گیم پلی بازی هم که همه میدونن با چی طرفن که بنظر من خیلی بهتر از HR هستش ولی خب وقتی گیم پلی HR برای شخصی قابل قبول نباشه گیم پلی این بازی هم قابل قبول نیست اما کسایی که با گیم پلی مشکل نداشتن از گیم پلی این بازی لذت میبرن .
درکل بنظرم در بهترین حالت یعنی بازی بترکونه حقش 8.5 هستش و در بدترین حالت هم 7 . در کل تجربه-ی بازی خیلی خوبه مگه اینکه با دیوید کیج یا سونی خصومت شخصی داشته باشید !

چیزی که مشخصه اینه که بازی به شدت سلیقه ای هست
ولی در هر صورت انتظار همه ی ما خیلی بالاتر بوده

واقعا byound از هر لحاظ بهتر از HR هستش.gameplay بازی حتی خیلی بهتر شده.

آخرین ویرایش:
اقا من تا الان 5 مرحله رفتم ، بازی قشنگیه ، دست آدمو باز میزاره برای همین هیجانش بالاست و همش از این میترسی که یه وقت کار اشتباهی انجام ندی
بعضی جاها با اینکه میدونی کار درست چیه ولی انجامش نمیدی ! ( به دلایل احساسی ) بعضی وقت ها گزینه ها هیچ ربطی به هم ندارن !
نمیتونم دقیق تر توضیح بدم چون مجبور میشم داستان رو بگم ، ولی این بازی رو حتما باید انجام داد ;)
البته اگر بیشتر دنبال داستان هستید ، نگران پایان هم نباشید هر جور حال کردید بازی کنید بقیه پایان هاشو از youtube دانلود کنید ببینید
البته هستند دوستانی که شونصد بار خودشون تموم میکنن تا همه پایان ها رو ببینن :d

راستی روایت داستان پیچیدست ، ممکنه خوشتون نیاد و قاطی کنید ، ولی من خوشم اومد

در کل همونطوری که یکی از بچه ها گفت بازی کاملا سلیقه ایه و دقیقا مثل متال گیر بازی قشنگی نیست ، یک فیلم فوق العادست

در آخر اینکه بازی های داستان گرا نباید با امتیاز سنجیده بشن ، چون تمام تمرکزشون روی روند داستانی بوده و ممکنه از گیم پلی جا مونده باشن

آخرین ویرایش:

عزیز من،من چیکار به انحصاری بودنش دارم؟هوی رین گیم پلیش زیاد هیجانی نبود و خدایی دیدنش لذت بیشتری داشت تا بازی کردنش و بازی کردنش بعضی وقتا یکم خسته کننده میشد.اینکه شما میگی سوییچ کردن رو آیدن بدم میاد سلیقه شخصی شماست من مشکلی با این قضیه نداشتم.در ضمن میشه بازی رو دو نفره هم رفت یکی آیدن باشه و دیگری جودی که این هم خیلی جالبه.من بخاطر این نمره بالایی به بازی میدم که واقعا گرافیکش حرف نداشت و داستانش هم عالی بود انتقاد های خوبی هم از جامعه آمریکا و سیا میکرد و حتی مشکلات بعضی کشورهای فقیر رو هم به تصویر میکشید.این بازی یه بازیه که باید تو عمقش بری و درکش کنی.و دقیقا طرز تفکر دیوید کیج رو میرسونه که ممکنه تو چن سال اخیر تغییر کرده باشه که دیگه بازی هایی مثل فارنهایت و هوی رین نمیسازه

امتیازات بازی نشون میده ، تا حد زیادی بازی سلیقه ای هست . یکی داده 9 ، یکی 4 ! حالا دیگه :دی

امتیازات بازی نشون میده ، تا حد زیادی بازی سلیقه ای هست . یکی داده 9 ، یکی 4 ! حالا دیگه :دی

تو این تاپیک علاوه بر اینکه فهمیدیم بازی سلیقه ای هست اینم فهمیدیم که دقیقا رو کیا فشار بوده کیا تونستن Ps3 بگیرن و از انحصاری هاش لذت ببرن و کیا دستشون به هر دلیلی از بازی ها و کنسول کوتاه بوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or