امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
دیدم که همه میگند بازی سلیقه ای هست شاید تو VGA هم سلیقه فوران کنه و بازی Goty بگیره:d

چرا اوضاع این طوری شده!؟
تو رقابت بین بازی های انحصاری و نمراتشون رسم این هست که بازی هایی که تو یه برهه ی زمانی میان با عنوان انحصاری کنسول رقیب مقایسه بشه و بحث ها سر اون شکل بگیره ولی وضعیت به گونه ای شده که تو قحطی بازی انحصاری کنسول فلان فن هاش تنها دلخوشیشون برا بحث کردن پایین اومدن نمرات بازی رقیب هست تا کمی بتونن عرض اندام کنن :bighug:

يادمه يه بازي ديگه هم بود نمراتش همين قدر متفاوت بود و ادم رو در اين مي گذاشت كه ايا بازي خوبيه يا نه :|
ولي اين beyond رو من از همون اول هم اميد زيادي به داستانش نداشتم در اصل هيچ وقت فكرش رو هم نكردم كه بتونه به HR نزديك بشه

شما بازی کردی؟؟؟
چون من الان که دارم بازی میکنم از داستانش لذت بردم و مشکلی توش نمیبینم.
گیر سایت ها به نحوه روایت هست که خیلی خاص هست .
مثلا این بازی 15 سال زندگی جودی را روایت میکنه.
مثلا اولین چپتر سال اول روایت هست .چپتر بعدی میشه سال 8 بعد چپتر بعدی میشه سال 4 بعد میشه سال 12 و به همین منوال ادامه داره.
البته من اتفاقا لذت بردم از نحوه داستان .البته طبیعی هست که بعضی ها نتونند ارتباط برقرار کنند.
همین الان داشتم یک قسمت از این بازی را بازی میکردم که خیلی لذت بردم.
جودی بی خانمان میشه و و یکی از بی خانمان ها حامله هست و در این قسمت باید نقش ماما را بازی کنیم

Venturebeat 88/100
Beyond is hands-down one of the most emotionally accomplished experiences I have ever had in a video game, and it’s enjoyable from start to finish. The controls and gameplay are tiresome, and they can be difficult to manage (or boring), but they’re of little consequence compared to the well-written story, the depth of the characters, and the empathy you feel toward them.

Jodie and Aiden are such singular and profound video game characters because you don’t play them — you become them, sharing the same soul.

http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

آخی الن پیچ الان چقدر ناراحته.:(اشکال نداره ایشالله تو فیلم بعدی جبران میکنه.;;)

البته از این باباها برعکسش خیلی بیشتر بود که الان منتظرشونیم:دی

حالا که انقدر وقت اضافی داری برای گشت و گذار در پست ها، برو تاپیک امتیازات GTA V هم بگرد چون اونجا خیلی بیشتر به GS گیر داده بودن :دی

متا دوباره برگشت رو 72. بیشتر که فکر نکنم بشه احتمالا دورور 70 ثابت می شه.

01181884180762357302.jpg

حالا که انقدر وقت اضافی داری برای گشت و گذار در پست ها، برو تاپیک امتیازات GTA V هم بگرد چون اونجا خیلی بیشتر به GS گیر داده بودن
biggrin1.gif

GTA کی انحصاری شد؟ :-/ :دی

آخی الن پیچ الان چقدر ناراحته.:(اشکال نداره ایشالله تو فیلم بعدی جبران میکنه.;;)

واقعا آرزموه برم تو تاپيك هاي انحصاري هاي مايكرو ترول كنم ! اما كو انحصاري =(( World Of Tanks بيا ديگه =((
دوستان من از HR بدم ميومد مطمئنم از اين متنفر خواهم شد :d

این بازی رو من دیشب تمام کردم فقط میتونم بگم که شاهکار به تمام معناست نمره بازی هم باید 10 از 10 بشه.گرافیک در حد نسل بعده داستان فوق العاده هست و خیلی درگیر کننده.گیم پلی سبک های خاصی داره و یک جا ترسناکه یکجا هیجانی و بعضی جاها کمی فکری که واقعا باید به آقای کیج بابت ساخت این بازی تبریک گفت.موسیقی و صداگذاری هم فوق عالی.متاسفانه بعضی سایت ها فقط بلدن به بازی های اکشن سوم و اول شخص فقط خوب نمره بدن داستان هم زیاد واسه این منتقدا مهم نیست و نظر کاربرا........

تقريبا همه ي سايت هاي و مجلات بسيار معتبر ومهم و گردن كلفت و اسمي صنعت گيم يعني مثل IGN و EDGE و CVG به بازي 5 و 6 دادن كه فكر كنم در واقع مثل هميشه ارزش بازي رو مشخص كردن ....
اين بندگان خدا فن هاي مايكرو هم خود درگيري دارن :d چون اكثر فن هاي سوني خيلي منطقي قبول دارن بازي متاش ونمراتش بجاس و حقش بوده تقريبا ......

ArsTechnica review:

The Good

Beautiful environmental design and character animation
Ellen Page proves she can salvage bad material

The Bad

Disjointed story that barely holds together through time-jumping structure
No sense of agency or ability to meaningfully change the story
A parade of overwrought, clichéd plot points straight out of high school creative writing class
An utter lack of tension or anything resembling real drama
Characters that can't hold together coherent motivations
Insultingly easy quick time events
Gameplay mostly boils down to "find the dot to continue the story"

The Ugly

The fact that, somehow, David Cage took the lessons of Heavy Rain and created this

من فعلا فرصت نکردم برم سراغ بازی، حتی فرصت نکردم بازی رو تهیه کنم؛ ولی خیلی راحت میتونم نمراتی که منتقدین به بازی دادن رو درک کنم. من همیشه گفتم که دیوید کیج همیشه سعی داره عناصر جدیدی به گیم پلی اضافه کنه که در این راستا از المان‌های فعلی کمتر استفاده میکنه ... همینم باعث میشه بازی هاش خارج از استانداردهای فعلی باشن و در نهایت هر کسی ازش خوشش نیاد ...

این بازی رو من دیشب تمام کردم فقط میتونم بگم که شاهکار به تمام معناست نمره بازی هم باید 10 از 10 بشه.گرافیک در حد نسل بعده داستان فوق العاده هست و خیلی درگیر کننده.گیم پلی سبک های خاصی داره و یک جا ترسناکه یکجا هیجانی و بعضی جاها کمی فکری که واقعا باید به آقای کیج بابت ساخت این بازی تبریک گفت.موسیقی و صداگذاری هم فوق عالی.متاسفانه بعضی سایت ها فقط بلدن به بازی های اکشن سوم و اول شخص فقط خوب نمره بدن داستان هم زیاد واسه این منتقدا مهم نیست و نظر کاربرا........

مثلا الان این فوران سلیقه بود :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or