امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
ان پروژه که شروع شده! خود کیج گفته بازم سونی پول میده و یه تیم کوچیک دارن روش کار میکنن.

سونی هم از کیج انتظاری نداره!‌ مثلا سونی پیش بینی میکرده HR فقط 300 هزارتا بفروشه! همین Beyond هم قطعا فروش خوبی میکنه. کار ندارم مایکرو فن ها چه چرت و پرت هایی میگن، اینکه یکی بهش 10 میده و میگه عالیه و یه عده گ..نگ بنگش میکنن بخاطر خصوصیت خود بازینه نه بد بودنش! انایی که همه نمره پایین دادن گفتن بازی نیست اصلا! نه اینکه بازی بدیه!

مواضع من که برات مشخصه که هیچ تعلق خاطری به مایکرو ندارم؟ :-/
ولی به نظر من بازی مثل HR انتظارا رو برآورده نکرد چون اونم نمره پایین و بالا زیاد داشت ولی 85 درصد نمره هاش بالا بود ولی این برعکس شده.
حالا اینکه ایراد کار کجاس باید نسه کاملو بازی کنیم ببینیم چی بوده.

ان پروژه که شروع شده! خود کیج گفته بازم سونی پول میده و یه تیم کوچیک دارن روش کار میکنن.

سونی هم از کیج انتظاری نداره!‌ مثلا سونی پیش بینی میکرده HR فقط 300 هزارتا بفروشه! همین Beyond هم قطعا فروش خوبی میکنه. کار ندارم مایکرو فن ها چه چرت و پرت هایی میگن، اینکه یکی بهش 10 میده و میگه عالیه و یه عده گ..نگ بنگش میکنن بخاطر خصوصیت خود بازینه نه بد بودنش! انایی که همه نمره پایین دادن گفتن بازی نیست اصلا! نه اینکه بازی بدیه!

ماکان نمیدونم بازیش کردی یا نه !
اما خدایی منی که عاشق HR بودم اصلا با این حال نکردم ! اینا فک کردن همه چی گرافیکه !

استاد با B-Movie شصت دلاریش قشنگ زایید ایندفعه :))

اون بابایی که تو تاپیک TLOU میگفت فقط نمره Gamespot مهمه رو بیارید اینجا پست بده

یه سری از دوستان معتقد بودن گیم اسپات تنها سایتی که بر خلاف هایپ و ... نمره می ده . لول !! و ارزش واقعی هر گیمی رو این سایت مشخص می کنه ! امیدوارم همچنان بر سر حرفشون باشن
حالا من که کاره‌ای نیستم این وسط و در این رابطه پستی ندادم تا حالا، اما اگه باعث التیام میشه به نمایندگی از تمام طرفداران استاد میگم که نمره‌ی گیم‌اسپات مهمه، خیلی مهم، یه ذره نه، خیلی مهم.
سیستم بازی سازی کیج همینه و انگار باز هم موفق بوده یه چیزی بسازه که یه عده عاشقش بشن و یک عده متنفر!
من یکی که قانع شدم! کیج n میلیون دلار هزینه می‌کنه بازی می‌سازه از ابتدا با این هدف که یه عده ازش متنفر بشن :)) واقعا کسی ندونه موضوع چیه و.ارد تاپیک بشه، این جملات رو ببینه فکر می‌کنه تارکوفسکی از قبر پاشده اومده بازی متفاوت ساخته! بازی سلیقه‌ای که از هر 10 تا سایت 9 تاشون میگن بده، یکی میگه خوبه که اوج سلیقست این الان. البته کیج کاملا با اهدافش سازگاره این قضیه چون کلا به دنبال تنفره استاد :دی

یکی یه نمره کامل به من نیشان بده:d
اون زمان که ده تا ده تا واسه TLoU نمره ی کامل میومد گیم اسپات 8 داد ، اعتبارش رفت بالا، الان اعتبارش چطوریه؟=))

یه سر اگه به سایتای گیم مثل IGN بزنین میبینید مردم همه دارن دعوا میکنن که چرا نمره ی پایین دادین ! واقعا از معدود دفعه هاس که ملت اینجوری گیر میدن سر نمره های بازی ! تنها راهی که میشه فهمید چقدر ارزش داره اینه که بازیش کنید وگرنه به حرف دیگران نمیشه ! COD نیست که یه استاندارد داشته باشه و بر اساس اون نمره بدن, همه چیز بر میگرده به نظر شخصی افراد و چیزی که از داستان توقع داشتن و بدست آوردن ! ولی ۹ گیم اسپات واجب میکنه بازی کردن بازی رو بر هر جنبنده ای :d

بازار دلار ایران اینقدر نوسان نداره که این بازی داره:d ولی کلا بعضی بازی ها هستن سلیقه ای.

حالا من که کاره‌ای نیستم این وسط و در این رابطه پستی ندادم تا حالا، اما اگه باعث التیام میشه به نمایندگی از تمام طرفداران استاد میگم که نمره‌ی گیم‌اسپات مهمه، خیلی مهم، یه ذره نه، خیلی مهم.

من یکی که قانع شدم! کیج n میلیون دلار هزینه می‌کنه بازی می‌سازه از ابتدا با این هدف که یه عده ازش متنفر بشن :)) واقعا کسی ندونه موضوع چیه و.ارد تاپیک بشه، این جملات رو ببینه فکر می‌کنه تارکوفسکی از قبر پاشده اومده بازی متفاوت ساخته! بازی سلیقه‌ای که از هر 10 تا سایت 9 تاشون میگن بده، یکی میگه خوبه که اوج سلیقست این الان. البته کیج کاملا با اهدافش سازگاره این قضیه چون کلا به دنبال تنفره استاد :دی

خیر، من نه از HR خوشم اومد نه Beyond. برام هم مهم نیست این بازی 0 میگیره یا 10. قصدم فقط نشون دادن hypocrisy یه عده ـست. همونایی که نمره گیم سپات سر TLOU شده بود التیام زخمشون.

این دیوید کیج یکم از کوجیما یاد بگیره :دی
بهترین داستانا رو بدون گیم پلی عجیب غریب تو متال گیر همیشه پیاده کرده :|
کوجیما که به نظرم سبک داستانیش با کیج همخونی نداره، به نظر من ND با TLOU کاری حتی فراتر از آرزوهای کیج انجام داد گیم پلی کامل به همراه داستانی که خود کیج مدتهاست دنبالشه ولی نمیتونه بهش برسه.

من یکی که قانع شدم! کیج n میلیون دلار هزینه می‌کنه بازی می‌سازه از ابتدا با این هدف که یه عده ازش متنفر بشن
:))
واقعا کسی ندونه موضوع چیه و.ارد تاپیک بشه، این جملات رو ببینه فکر می‌کنه تارکوفسکی از قبر پاشده اومده بازی متفاوت ساخته! بازی سلیقه‌ای که از هر 10 تا سایت 9 تاشون میگن بده، یکی میگه خوبه که اوج سلیقست این الان. البته کیج کاملا با اهدافش سازگاره این قضیه چون کلا به دنبال تنفره استاد

کیج به هیچ منظوری بازی نمیسازه. کار خودش رو میکنه با علم به اینکه یه عده عاشقش میشن یه عده متنفر. عین HR. من خودم از سبک بازی سازی کیج متنفرم اما کارش رو به عنوان کسی که سعی در ارایه یک تجربه جدید داره قبول دارم. Beyond‌ هم مخاطب خودش رو داره و قطعا فروش خوبی میکنه که جواب شما ها داده میشه.

الانم تو نه قانع شدی و نه چیز دیگه. صرفا یکی از فن های مایکرو هستی که بخاطر نمراتی که این بازی میگره قند تو دلت آب شده و داری تخلیه میکنی.:دی غیر از اینه؟:دی در نتیجه من ازت هیچ انتظاری ندارم!:دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or