امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
شماها چجوری نظر یه سایت میتونه براتون مهم باشه؟ یعنی مثلا GS بده 4 موقع بازی کردن دیگه باهاش حال نمیکنید؟ یا 10 بده با ذوق بازی میکنید؟ نظر سایت ها و کلا متا جز یه چیز تزیینی بیشتر نیست! من همیشه گفتم، برای من یه نفر فقط و فقط نمره سایت "نظر بنده" معتبره. ولاغیر!

خوب وقتی طرف انقدر قاطیه که میره تو بفتا سخنرانی و جلوی اون همه آدم حسابی میگه ما داریم یک الگوریتم برای دوربین بازی هامون آماد می کنیم که دوربین در فیلم های اسکورسیزی رو شبیه سازی میکنه با این ادم باید چیکار کرد؟ کوجیما هم عشق کارگردانی فیلم داره ولی لا اقل اون گیم پلی بازی هاش درجه یک هستش و میتونه داستانی در حد متال گیر 2 بنویسه

خوب کیج نگاه خودش رو داره! چه ایرادی بهش وارده؟ الان بیشتر اینایی که بهش پایین دادن گفتن فیلم ساخته اما اگه یکی همچین تجربه ای رو دوست داشته باشه خوب با بازی هاش حال میکنه! کم طرفدار نداره! فقط یه تجربه غیر معمول هست! این که بد نیست! یه تجربه بد غیر معمول نیست! فقط صرفا شبیه بازی های دیگه ای که توی ذهنمون بلدیم نیست!

داریم در مورد GS صحبت می کنیم نه Q2T :دی دیگه خودت میدونی که قدمت GS چقدر زیاده و بین گیمرها چقدر اعتبار داره (البته قبلا اعتبار بیشتری داشت به نظرم :دی)، نمیگم GS بیاد عین بقیه امتیاز بده ولی دیگه اینقدر هم متفاوت بازی نباید در بیاره. Fable The Journey که از سری مورد علاقه خودم هست رو مثال میزنم، من خودم با بازی حال کردم، با تمام مشکلاتش کنار اومد، از همه کاستی هاش گذشتم ولی آخرش دیگه نتونستم بهش بیشتر از 7.5 بدم، جناب Tom Mc'Shea خیلی شیک بهش داد 8 :دی حالا یه بار اینجوری بشه، دو بار، سه بار ولی دیگه این بابا از حد خودش داره میگذرونه به نظرم :دی
همینجور که میگی اگه vanord میخواست نقد کنه بیشتر از 6 نمیداد ، حالا یه نفر اومده دست خیر بزاره شما دیگه کوتاه بیاید :d بزار بگن gs 9 داد و تمام دل عده ای خوش بشه برن پی کار زندگی خودشون! :d بنظرم اگه متفاوت هست چون سبک بازی اینجوریه ... امتیاز های 9 دیگه هم هست که نشون میده کاملا سلیقه ای هست . خود گیم اسپات بیشتر از داستان و گرافیک بازی صحبت کرده و اون امتیازی هم که داده بنا بر همین هست هرچند امتیاز کلی رو بازم نمیشه کل موارد سنجید یعنی حتی اگه طرف نقد کنه بگه بازی هیچ ضعفی نداره بازم دلیل نمیشه 10 بده اصولا قانون نقد کردن همینه که در اخر برمیگرده به نظر خود منتقد و بس . حالا شاید طرف فن بوی بوده یا سونی زیر میزی داده غیر از اینه ؟؟ :d بهرحال امتیاز های بازی مختلف هست .
بیخیال، این حرف ها رو کسی میزنه که کل فروم با تک تک پست های تاریخیش آشنا نباشن.
lol

Last edited by a moderator:
Spieletipps.de: 80/100 GamePro.de: 81/100 4Players.de: 68/100 Gamers.de 90/100 Gameswelt.at: 85/100 IGN Germany: 60/100

4Players.de: 68/100 SpieleTipps.de 80/100 IGN Germany: 60/100 GamePro.de 81/100 GamesWelt.at: 85/100

آخرین ویرایش:
ملت یه عمر منتظر بودن فیلم سینمایی بازی کنن حالا هم که استاد این آرزو رو برآورده کرده شده آدم بده.

- - -ویرایش - - -

سایت قاط زد از بس به استاد گیر دادین روح ایدن اومده اینجا:d

انقدر به استاد گیر دادیم که سایت ترکید استاد مارو ببخش

حالا تکلیف منی که واسه این بازی رفتم مجدد PS3 خریدم چیه مثلا؟! الان دو دستی بزنم توو سره کیج یا توو سر خودم؟!

حالا خوبه PS3 اخر نسلی 2 3 تا انحصاری داره نه مثل 360 که 2 ساله کنسول رو هواس.

شماها چجوری نظر یه سایت میتونه براتون مهم باشه؟ یعنی مثلا GS بده 4 موقع بازی کردن دیگه باهاش حال نمیکنید؟ یا 10 بده با ذوق بازی میکنید؟ نظر سایت ها و کلا متا جز یه چیز تزیینی بیشتر نیست! من همیشه گفتم، برای من یه نفر فقط و فقط نمره سایت "نظر بنده" معتبره. ولاغیر!

خوب کیج نگاه خودش رو داره! چه ایرادی بهش وارده؟ الان بیشتر اینایی که بهش پایین دادن گفتن فیلم ساخته اما اگه یکی همچین تجربه ای رو دوست داشته باشه خوب با بازی هاش حال میکنه! کم طرفدار نداره! فقط یه تجربه غیر معمول هست! این که بد نیست! یه تجربه بد غیر معمول نیست! فقط صرفا شبیه بازی های دیگه ای که توی ذهنمون بلدیم نیست!
این که یک شخص دیدگاهش متفاوت هستش هیچ ایرادی نداره . مسلما دیدگاه کیج ،کامیا،دراکمن و لوین و ...... در زمینه interactvie entertainmet متفاوت هستش منتها بنده عقیده دارم نیابد به کیج فقط به خاطر این که دیدگاهش متفاوت هستش و بازی هاش متفاوته و غیر معمول free pass داد و بگیم تمام ایراداتی که به بازی گرفته میشه خلاصه میشه به اینکه این سبک بازی رو قبول دارین یا نه

آخرین ویرایش:
مثل اینکه اینایی که اسمشون Tom هست کلا نباید نقدهاشون رو جدی گرفت .... از این یارو هم بدم اومده رفت پیش Tom Chick ... عکسشم خیلی رو مخه :d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or