امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
اخه من نمی فهمم کسایی که می گن این نمرات حقش نیست یا هست از کجا بازی نکرده با این اطمینان حرف می زنن. متای فعلی بازی هم 74 هست

من نمیفهمم, یارو نه ps3 داره که بخواد اینو بازی کنه نه به این بازی علاقه داره نه حتی اینو بازی میدونه...

پس دوستان ایا بیکارید؟ 50% پستها شیرین ترول بوده فقط.. قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا که چی؟ من از مرسدس بدم میاد پس هرجا نمایشگاه معرفی مرسدس بود برم داد و بیداد که اله بله جیمبله؟ واقعا نمیفهمم ایا جذابیت زندگی اینقدر پایینه که دوستان اینطوری سزگزم میشند؟ یارو n روز وقت گذاشته ایده ذهنشو سلیقشو به عنوان یه بازی ارائه داده من و تو به جای تشکر (پولم که نمیدیم ماشالا همگی پایرت) بیایم بگیم "بر اساسه عقده های درونی ساخته شده" .....!!!!!!! مطمئنن این دوستان مسیر زندگیشونم به همین شکل موازی با همین داستان پیش میبرند, فقط میشه گفت متاسفم, کار از بیخ مشکل داره,

کلا ارزش قائل بودن تو خونمون نیست کلن همینیم به بازی و این سایت ختم نمیشه... اگه مفهوم ارزش درک میکردیم وضعمون این نبود
خواهشن اگه خالی شدید دوستان پیشنهاد میکنم یه hype redbull چیزی بذارید کنار gt6 چند وقت دیگه تو راهه.....

حالا یه عده خیلی الکی از بازی دفاع میکنن و دیوید کیج ـو میبرن بالا ولی یه عده دیگه که کنسول مورد علاقشون چند دوره زمین شتاسی میشه که بازی انحصاری نداشته گه همین نمره ها رو هم بگیره چی میگن؟ :-/
اصن ما فقیر بیچاره ها می دونیم انحساری || انحثاری || انخصاری چیه ؟؟ آخه هیچ وقت نتونستیم به واقعیت های نهفته و درونی کنسول های سونی پی ببریم !
اما واقعیت امر اینه، اینجا حسابی به یه سری سوپرفن های زبون نفهم !! می خندیم ! میریم با همین انحصاری هاتون (!) حال می کنیم :d

پ ن : راستی تا دو ماه دیگه لانچ خفن از بازی های انحصاری X1 (همون کنسول زاغارته) هست ، چون تعدد بازی انحصاری زیاده اون موقع ، نگرانم شاید دچار کمبود ترول بشیم ، توصیه بنده اینه باید از همین حالا گیف ها، جملات قصار، نیرو کافی برای لایک، ترولرهای انتحاری و... رو آماده کنید وگرنه با مشکل بر می خورید و نمی تونید به خوبی از خجالت این تایپیک در بیایید.
و من الله توفیق .

آخرین ویرایش:
فن های مایکرو نشستن ببینن واسه پی اس 3 چی میاد بگن این اصلا خوب نیست. حالا مثلا متا شده 74 شما یه بازی هم ندارین روی این x360 که متا داشته باشه اصلا!واسه همینه که 360 من نزدیک 1 ساله گوشه خونه خاک میخوره.در ضمن همین دوستانی که میگن این بازی بچه بازیه فقط دلم میخواست که این بازی مولتی پلتفرم بود یطوری به به و چه چه میکردن و متا رو میزاشتن زیر پا و از بازی تعریف میکردن که IGN به احترام اونا به بازی 10 میداد!دوستان فن بوی 360 شما این بازی رو بازی نکردین پس لطفا در موردش نظر ندین نظر اونایی میدن که بازی رو تموم کردن و منتقدای سایتا و با هم میشینن مشورت میکنن که چه نمره ای بدن.
در ضمن اینو خدمت تمام دوستان عرض کنم که عزیزان مهم متا و آمار سایتا در مورد یک بازی نیست مهم این هست که یه نفر خودش چقدر از یه بازی لذت میبره.یکی ممکنه از این بازی بیشترین لذت رو ببره یکی نه و هرکس از یه بازی بیشتر لذت میبره نشون دهنده اینه که فکرش به فکر کارگردان اون بازی نزدیکتره.
وقتی RE6 اومد همه ازش ایراد گرفتن و گفتن بده خیلی ها هم تحت شعاع این نظرات قرار گرفتن و حتی بازی رو امتحان هم نکردن و فقط نشستن گفتن Capcom گند زده بنده امتحان کردم بازی رو و لذت هم بردم.پس تا یچیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین.و اگر یچیزی به دلتون میشینه یا نمیشینه نظر شخصی خودتون هست دلیلی نداره به دیگران تحمیل کنید

عکس العمل دیوید کیج بعد از دیدن متای بازی:دی :
83795089666059514399.png

Yeeeeeeeeah, I did it :d
یکم دیگه اینجوری فعالیت کنی میری تو کار ساختن سومی
yahoo_6.gif
دیوید کیج و B: TS هم رفتن قاطی مقدسات؟:|

آخرین ویرایش:
یه عده ریختن تو تاپیک امتیازا و به قول دوستان نه سبک بازیو دوست دارن نه Ps3 دارن که بازی و بازی کنن . نه هیچی فقط ترول می کنن و اعصاب همه رو می ریزن به هم بعدش یه اتفاق جالب میفته ، همه شون به طرز خودجوشی مظلوم میشن و با جمله هایی مثل : همیشه توی هر تاپیک رو به انحرافی پای یه سونی فن درمیونه و سونی فنای فلان و بیثار و ... دوباره به صورت حق به جانب حملاتشون و شروع می کنن
جمع کنید بند و بساطتونو ، ..............
اگه کسی جزو این دسته نیست و به بازی انتقادی داره ، بازی تاپیک مستقل داره ، اونجا مطرح کنه و بحث راه بندازه .

من نمیفهمم, یارو نه ps3 داره که بخواد اینو بازی کنه نه به این بازی علاقه داره نه حتی اینو بازی میدونه...

پس دوستان ایا بیکارید؟ 50% پستها شیرین ترول بوده فقط.. قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا که چی؟ من از مرسدس بدم میاد پس هرجا نمایشگاه معرفی مرسدس بود برم داد و بیداد که اله بله جیمبله؟ واقعا نمیفهمم ایا جذابیت زندگی اینقدر پایینه که دوستان اینطوری سزگزم میشند؟ یارو n روز وقت گذاشته ایده ذهنشو سلیقشو به عنوان یه بازی ارائه داده من و تو به جای تشکر (پولم که نمیدیم ماشالا همگی پایرت) بیایم بگیم "بر اساسه عقده های درونی ساخته شده" .....!!!!!!! مطمئنن این دوستان مسیر زندگیشونم به همین شکل موازی با همین داستان پیش میبرند, فقط میشه گفت متاسفم, کار از بیخ مشکل داره,

کلا ارزش قائل بودن تو خونمون نیست کلن همینیم به بازی و این سایت ختم نمیشه... اگه مفهوم ارزش درک میکردیم وضعمون این نبود
خواهشن اگه خالی شدید دوستان پیشنهاد میکنم یه hype redbull چیزی بذارید کنار gt6 چند وقت دیگه تو راهه.....

فن های مایکرو نشستن ببینن واسه پی اس 3 چی میاد بگن این اصلا خوب نیست. حالا مثلا متا شده 74 شما یه بازی هم ندارین روی این x360 که متا داشته باشه اصلا!واسه همینه که 360 من نزدیک 1 ساله گوشه خونه خاک میخوره.در ضمن همین دوستانی که میگن این بازی بچه بازیه فقط دلم میخواست که این بازی مولتی پلتفرم بود یطوری به به و چه چه میکردن و متا رو میزاشتن زیر پا و از بازی تعریف میکردن که IGN به احترام اونا به بازی 10 میداد!دوستان فن بوی 360 شما این بازی رو بازی نکردین پس لطفا در موردش نظر ندین نظر اونایی میدن که بازی رو تموم کردن و منتقدای سایتا و با هم میشینن مشورت میکنن که چه نمره ای بدن.
در ضمن اینو خدمت تمام دوستان عرض کنم که عزیزان مهم متا و آمار سایتا در مورد یک بازی نیست مهم این هست که یه نفر خودش چقدر از یه بازی لذت میبره.یکی ممکنه از این بازی بیشترین لذت رو ببره یکی نه و هرکس از یه بازی بیشتر لذت میبره نشون دهنده اینه که فکرش به فکر کارگردان اون بازی نزدیکتره.
وقتی RE6 اومد همه ازش ایراد گرفتن و گفتن بده خیلی ها هم تحت شعاع این نظرات قرار گرفتن و حتی بازی رو امتحان هم نکردن و فقط نشستن گفتن Capcom گند زده بنده امتحان کردم بازی رو و لذت هم بردم.پس تا یچیزی رو امتحان نکردین در موردش قضاوت نکنین.و اگر یچیزی به دلتون میشینه یا نمیشینه نظر شخصی خودتون هست دلیلی نداره به دیگران تحمیل کنید

I SEE YOU

یاد هوی رین بزرگ بخیر هیچی جاشو پر نمیکنه
انم خوبه ولی گفتم حجمش 60 گیگ میشه حداقل

:bighug:ماینکرافت 2 کجایی که بعضی کنسولا دارن خاک و پنیر میخورن

پ ن : راستی تا دو ماه دیگه لانچ خفن از بازی های انحصاری X1 (همون کنسول زاغارته) هست ، چون تعدد بازی انحصاری زیاده اون موقع ، نگرانم شاید دچار کمبود ترول بشیم
پس بهتره برین همون موقع بیاین که چیزی واسه گفتن داشته باشید . نه الان که از دوران سنوزوئیک به این ور کنسولتون رنگ انحصاری ندیده :bighug:

یه عده ریختن تو تاپیک امتیازا و به قول دوستان نه سبک بازیو دوست دارن نه Ps3 دارن که بازی و بازی کنن . نه هیچی فقط ترول می کنن و اعصاب همه رو می ریزن به هم بعدش یه اتفاق جالب میفته ، همه شون به طرز خودجوشی مظلوم میشن و با جمله هایی مثل : همیشه توی هر تاپیک رو به انحرافی پای یه سونی فن درمیونه و سونی فنای فلان و بیثار و ... دوباره به صورت حق به جانب حملاتشون و شروع می کنن
جمع کنید بند و بساطتونو ، ..............
اگه کسی جزو این دسته نیست و به بازی انتقادی داره ، بازی تاپیک مستقل داره ، اونجا مطرح کنه و بحث راه بندازه .

یعنی دوست عزیز واقعا راست میگید
من به عنوان یک سونی فن اصلا نه اخبار مایکرو رو دنبال میکنم نه توی تاپیک های بازیاش میرم که ترول کنم یا هر چیزی.یک بار یه تاپیک در مورد کاهش چند ضلعی های بازی Ryse زدن به جای ترول رفتمو از بازی تعریف کردم که هنوزم گرافیکش چشمگیره اینا میان اینجا اینجوری میکنن بعد توی همه امضاها و همه جای سایت نوشتن سونی فن سونی فن اینجور کرد اونجور کرد!واقعا نمیدونم چی بگم به بعضیا

نه خداییش با اینکه من فن PS نیستم و برعکس کاملا مایکرو فنم ولی الان دارم میبینم فنای ایکس باکس اینجا رو گذاشتن رو سرشون :| رسما اگه یه بازی انحصاری با متای ۹۹ برای ایکس باکس میومد اینجوری جشن و پایکوبی راه نمینداختن :| بعنوانی کسی که ۶ ساله ایکس باکسمو نگه داشتم و ۴ تا PS خریدم و فروختم میگم این آخر نسلی سونی خیلی بهتر بوده دمشونم گرم, داشتن بازی انحصاری با متای ۷۴ بهتر از تماشای داشبورده :|

اینکه دوستان می گن بازی سلیقه ایه، هر کسی با سبکش حال نمی کنه به همین خاطر متاش کم شده اصلا درست نیست. HR هم سبکش همین بود متاش شد 87.
این بازی از داستان نه چندان جذابش و روایت اسفناکش ضربه خورده که الان متاش نسبتا پایین شده. واقعا نمی فهمم کیج با خودش چی فکر کرده همچین روایتی رو انتخاب کرده.

اینکه دوستان می گن بازی سلیقه ایه، هر کسی با سبکش حال نمی کنه به همین خاطر متاش کم شده اصلا درست نیست. HR هم سبکش همین بود متاش شد 87.
این بازی از داستان نه چندان جذابش و روایت اسفناکش ضربه خورده که الان متاش نسبتا پایین شده. واقعا نمی فهمم کیج با خودش چی فکر کرده همچین روایتی رو انتخاب کرده.

به نظر من مشکل از داستان نیست داستانش خوبه مشکل از اینه که داستان خطی نیست و هی از اولش میپره آخرو وسطش من خودم آخر بازی یخورده گیج شدم و نفهمیدم چی به چی بوده.الان یبار دیگه دارم تموم میکنم تا همه چیش دستم بیاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or