امتیازات Beyond: Two Souls

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
beyond07.jpg

Geek - 9.2/10

Gameplay: 80%
Story: 100%
Presentation: 96%
Value: 90%
Just think of it as a 10 - 12 hour interactive movie, so sit back, and enjoy this masterpiece for what its meant to be, and you won't be disappointed

HardwareZone - 8.5/10
Beyond: Two Souls is an immersive, entertaining adventure from start to finish.

Play UK - 7/10

Technically and graphically impressive, Beyond tells a story that never grips in quite the same way as it's predecessor. There's still nothing quite like like it, but David Cage clearly has trouble writing a concise, believable story and it shows.

TodayOnline - 10/10
With great graphics, solid gameplay and an engaging plot, Beyond is definitely a rival for Grand Theft Auto V and The Last of Us for the Game of the Year Award. If you need to buy one last game for the PlayStation 3 before heralding the arrival of the PlayStation 4 on our shores, it has to be Beyond: Two Souls

GamesMaster UK - 6/10
that the story is too jumpy to get invested in, the script and characters are mostly poor (outside of Jodie), some situations are unbelievable (even for a game partially about a psychic ghost), and interactivity is limited. On the positive side they say the best moments are when Jodie is younger (rather than the action-based parts when she's older), and that the technology behind it is strong.

Pelit - 6.8/10
Beyond: Two Souls is a seriously flawed experiment in interactive storytelling. Is there a game to be found? This reviewer is still looking.

Embargo تا دو ساعت خورده ای دیگه.

-----

آپ:

Destructoid - 5/10
Review: Beyond: Two Souls - Destructoid

Eurogamer - 6/10
Beyond: Two Souls review • Reviews • PlayStation 3 • Eurogamer.net

CVG – 6/10

Gamersyde - No Score
We reviewed Beyond Two Souls - Gamersyde

Videogamer - 4/10
Beyond: Two Souls Review - VideoGamer.com

TheSixthAxis - 6/10
Beyond: Two Souls Review

Hardcore Gamer - 4.5/5

IGN - 6/10

Gamespot - 9.0

Game Informer - 7.75/10
A Flawed Epic - Beyond: Two Souls - PlayStation 3 - www.GameInformer.com

JeuxvideoMagazine - 16/20
Beyond : Two Souls

PlayStation Universe: 9.5

Gamereactor Germany - 8

Gameswelt.de - 8.5

Polygon - 8.0
Beyond: Two Souls review: hand in hand | Polygon

Meristation 8.3/10

HardGame2.com 9/10

Vandal 8.5/10

Rev3Games - 10/10
Beyond: Two Souls REVIEW! - YouTube

Gametrailers 7.2/10
Beyond: Two Souls Review | GameTrailers

EDGE - 5/10
Beyond: Two Souls review | Edge Online

Metro - 4/10
Beyond: Two Souls review – Heavy Rain part 2 | Metro News

4players.de : 68%
Test (Wertung) zu Beyond: Two Souls (Adventure, PlayStation3) - 4Players

Gameblog.fr: 4.5/5
Gameblog Mobile

GameZone 7.5

Joystiq - 5/10

PlayStationLifeStyle - 8.5

FZ.se - 8/10
Beyond: Two Souls - Longform - FZ.se

Kotaku - no score

Playstation Official Magazine UK 8/10
http://www.officialplaystationmagazi...tion-magazine/

Eurogamer Italy 9/10
http://www.eurogamer.it/articles/201...iew-recensione

Cheat Code Central 9.2/10
http://cheatcc.com/ps3/rev/beyondtwo...l#.UlQkCVPfWkO

3DJuegos - 8.5/10
http://www.3djuegos.com/juegos/anali...ond-dos-almas/

EGM - 7.5/10
EGM Review: Beyond: Two Souls | EGMNOW

Venturebeat 88/100
http://venturebeat.com/2013/10/08/be...ouls-review/2/

NowGamer 7.5

Machinima - 8.0/10

XGN.nl – 9.5/10
Beyond: Two Souls (Recensie) - XGN

Game-Smack Ireland: 9.1/10
http://game-smack.net/?p=7008

Digital Spy - 10/10

Gaming Bolt: 8/10

آخرین ویرایش:
وای من چقدر بدشانشم
الان چند ماهیه که دیگه ps3 ندارم :( عاشق اینجور بازی هام
دلم واسه بازی ای مثل فارنهایت یا HR تنگ شده:((
دوستان ببینم این بازی آزادیه عملش و سبک بازیش و انتخاباش از فارنهایت بیشتره یا نه؟ منظورم تعداد پایان بازی و... نیست فقط. گیم پلی خوبه راحت میشه این ور اون ور رفت

من فارنهایت رو بازی نکردم اما هوی رین رو بازی کردم.آزادی عمل تو این بازی نسبت به هوی رین خیلی بیشتره صحنه های اکشن و هیجان تقریبا 3 برابر شده گرافیک هم در حد نسل بعده و خیلی چشمگیر.مدت زمان اتمام بازی هم بیشتره به نسبت هوی رین.سیستم درگیری با دشمنان یکم سخته و باید سریع عمل کنید و یه جهت خاص رو بزنید که ممکنه اشتباه کنید ولی در کل میشه از پسش بر اومد

- - -ویرایش - - -

زرشک طلایی تعلق می گیرد به ....

:bighug:

نمونه بارز یکی از ترولر ها.نشسته ببینه بقیه چی میگن با دو کلمه مسخره میکنه!:|8-|

آخرین ویرایش:
من فارنهایت رو بازی نکردم اما هوی رین رو بازی کردم.آزادی عمل تو این بازی نسبت به هوی رین خیلی بیشتره صحنه های اکشن و هیجان تقریبا 3 برابر شده گرافیک هم در حد نسل بعده و خیلی چشمگیر.مدت زمان اتمام بازی هم بیشتره به نسبت هوی رین.سیستم درگیری با دشمنان یکم سخته و باید سریع عمل کنید و یه جهت خاص رو بزنید که ممکنه اشتباه کنید ولی در کل میشه از پسش بر اومد
خیلی هم عالی :d
وای دوباره دلم PS3 خواست 8-| :(
شاید به خاطر همین بازی برم چند ماهی یه PS3 دیگه بگیرم;;)
اگه به خاطر مسائل مادی نبود %100 اینکارو میکردم همین فردا... اما شاید نتونم و این وسط خیلی ضرر کنم... به جاش برم خونه دوستمون که خیلی توی این شهر ازمون دوره و اونجا بازی کنیم
اون احتیاج به سریع عکس العمل نشون دادن که در همه نسخه های بازی های این دوستان بوده:d حالش به همونه ;;) زبان انگلیسی خوب میخواد و زیرنویس باید همیشه فعال باشه
دلم واسه اون صحنه های رمانتیک توی فارنهایت هم تنگ شده :d:">

من 4 ساعت یه ضرب بازی کردم شاهکاره شاهکار اصلا به این نمرات توجه نکنین واسه من یکی امتیازش 100 از 100 هست....
دیوید کیج موچکریم:d

همین الان تمومش کردم
در کنار همه زیباییاش ایراد بزرگی داشت که اتفاقا سایت IGN هم تو نقدش به این قضیه اشاره کرده
گرافیک و کلا فضای بصری .......... نمیدونم چی بگم !!! خارق العادست:|تاحالا همچین نورپردازی و Redering ی تو بازی های کنسولی ندیده بودم ، یه جاهایی از بازی تصویر واقعی میشد البته Detail محیط در حد بازی هایی مثل TLoU یا Uncharted 3 نیست.
مشکل بزرگ بازی اینه که انسجام و تمرکز داستانی خوبی نداره
داستان خیلی عقب جلو میشه ، البته این یه تکنیک روایتی و حرفه ای تو سینماس منتها این کار فقط از دست کارگردان بزرگ سینمای برمیاد.
ولی در کل باید بگم Beyond واقعا چیزی به اسم بازی نبود :|
دلیل امتیاز های پایین هم همینه
معیارهای کلاسیک برای سنجش این محصول مناسب نیستن ، باید با یه نگاه سینمایی و کمی هم گیمی به قضیه نگاه کرد . کسانی که اهل سینما باشن از این بازی احتمالا لذت میبرن .
ولی اگر دنبال Shooting هستی اصلا سمت Beyond نیا:d

تا چند روز دیگه اون بازی خفنه، انحصاری...قرار برای 360 بیاد! به شدت منتظر بازی کردنش هستیم...:bighug:

الان این مشکل هست یا نه؟
(the game stresses that Aiden makes his own decisions, but Jodie is frequently seen directly controlling him).

خب نشون دهنده ی چی هست اونوقت دقیقا؟!
ببین من وقتی از یه بازیی خوشم نمیاد معمولا نه به تاپیک امتیازاتش سر میزنم نه به کارگردانش کاری دارم .ولی وقتی یکی این همه نفرت نسبت به یکی و بازیاش داره پس...
باید خدمتت عرض کنم که من هیچ نیازی به بازی های (!) احمقانه استاد قفس (که همه شون ساخته شده بر اساس عقده های درونی این فرد هست) ندارم که بخواد گوشت باشه و گربه دستش بهش نرسه و اینا.
عزیزم چهارتا فحش دیگه هم بنویس دلت خنک شه!!!من نمیدونم این همه عقده و نفرت به یه بازیساز واسه چیه؟چون بازی درپیتی(!) فیلم (!) با چهارتا دکمه می سازه؟این ها دلیلی بر تنفر نیست.دلیل این همه تنفر و عقده یه چیز دیگست.
البته خیلی از سونی فن ها هم ازبازیای کیج خوششون نمیاد ولی مثل شما جمله های لول وار ارائه نمیدن !

و در نهایت این امثال من هستن که پول اورجینال میدن و بازی میکنن نمیدونم چرا شما ها این قدر حرص میخورین!نه دستگاهش رو دارین،نه بازی رو می خرین نه اسلحه رو سرتون گزاشتن.بعد هم اخر سر چهارتا فحش بهش میدین و عقده ای و شیاد و کلاهبردار خطاب میشه!

پ.ن:یادم باشه دفعه ی بعد که کیج خواست بازی بسازه یه جوری بهش برسونیم که حتما از اساتید bc مشاوره بگیره !
------------
جریان چیه ؟ پولا سونی تموم شد بده به EDGE ؟

اگر بعد ها من دیابت گرفتم،بدون شک به خاطر این تاپیک خواهد بود.

آخرین ویرایش:
بسیار حال داد با کله زمین خوردن این بازی.باشد که دیوید کیج و امثال ایشون یاد بگیرن که بازی سازی یه هنر جدا از سینماست که میتونه حتی بزرگتر ازون هم باشه.کیج با بازیهاش و ساختن یه فیلم سینمایی متوسط در قالب یه بازی بازی سازی رو تحقیر میکنه.واسه این آخری که حتی پوستر سینمایی هم زده بود!امیدوارم براش تجربه بشه و سری بعد بره یا فیلم بسازه یا یه بازی با گیم پلی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بسیار حال داد با کله زمین خوردن این بازی.باشد که دیوید کیج و امثال ایشون یاد بگیرن که بازی سازی یه هنر جدا از سینماست که میتونه حتی بزرگتر ازون هم باشه.کیج با بازیهاش و ساختن یه فیلم سینمایی متوسط در قالب یه بازی بازی سازی رو تحقیر میکنه.واسه این آخری که حتی پوستر سینمایی هم زده بود!امیدوارم براش تجربه بشه و سری بعد بره یا فیلم بسازه یا یه بازی با گیم پلی

یعنی انقدر ذهنت کوچیک و بستس که فکر می کنی به خاطر متای 70 الان Cage کارتون خواب میشه و دست از بازی سازی میکشه؟ Quanticdream خیلی بزرگتر ازین حرفاس همین که کلی وقت و هزینه واسه بازی ای گذاشتن که مثل فیلم میمونه حرف کمی نیست...همین که نخواسته بازی ای بسازه شبیه همه ی بازی ها Run & Gun واسه طرفداراش کافیه
امثال شما ام تو بازیسنتر زیادن مشکلی ازین بابت نداریم....;)

ببینم مثلا همچین بازی باشه و یه سری ها هم خوششون بیاد به شما فشار میاد؟

کجاش با کله خورد زمین؟ 2 نمره دیگه تا رسیدن به 75 و favorable شدن نقدها فاصله داره. منم رسما با اکثر بازی های با متای بین 70 تا 80 حال کردم نمونه اش رزیدنت اویل های ریل شوتر (امبرلا کرانیکلز-دارکساید) جوریم می گه که انگار همه انتظار متای 100 رو داشتن! متاش 100 هم می شد باز میومدید می گفتید بازی نیست و گیم پلی نداره، مگه غیر از اینه؟
از هول حلیم دیگه دارید می افتید تو دیگ!
راستی حالی که شما و امثال تون کردید از آواتارها، امضاها و پلتفرم هاتون معلومه چی بوده! امیدوارم از این به بعد شرکت مورد علاقه تون بازی انحصاری بیشتر بسازه شاهد چنین ترمز بریدنایی نباشیم! کم مونده بریزن تو خیابون جشن بگیرن:دی
با کله خورد زمین!:d
همه هم از دم فن های ایکس باکس و ماکروسافت:دی راستی می گم شما که اینهمه گیم دوست دارید چرا کنسولتون tv ـه؟:دی

- - -ویرایش - - -

خدا رو شکر خوده دیوید کیج گفت که HR قرار بوده برای X360 هم بیاد ولی مایکروسافت بازیش رو قبول نکرده.قرطی بازی و فیلم سینمایی رو پلتفرم مایکروسافت مجاز نیست آقا جان.b-)
WD چی بوده پس؟:دی راستی مگه Fable 2 "قرتی بازی" نداشت؟o:-):دی
قدری هم رهنمود درباره ساخت بازی بدون "قرتی بازی" و بر پایه اسلام ناب ارائه بفرمایید حاج آقا!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or