امتیازات Alan Wake II

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
  • نظرسنجی بسته شده است .
نوشته یکی از کانالها:

یه نکته ی نگران کننده وجود داره ، به نظر میرسه کد نقدی برای نسخه های کنسولی ارسال نشده و فقط برای نسخه ی پیسی کد ارسال شده !
البته کارکنان رمدی گفتن که روی کنسول بازی عالی اجرا میشه ولی معمولا هر وقت این اتفاق افتاده نسخه ی کنسولی خوب درنیومده ، ببینیم این بار چی میشه.

نوشته یکی از کانالها:

یه نکته ی نگران کننده وجود داره ، به نظر میرسه کد نقدی برای نسخه های کنسولی ارسال نشده و فقط برای نسخه ی پیسی کد ارسال شده !
البته کارکنان رمدی گفتن که روی کنسول بازی عالی اجرا میشه ولی معمولا هر وقت این اتفاق افتاده نسخه ی کنسولی خوب درنیومده ، ببینیم این بار چی میشه.
اگه این چیزی که میگن راست باشه نباید نگرانی زیادی وجود داشته باشه(اما سابقه اینا کمی خرابه!:دی)
IMG_20231023_152407.png IMG_20231023_152434.png

Alan Wake II Will Run at Native 1080p, High Settings, No Ray Tracing Only for Around 7% of All PC Players

اوضاع پرفورمنس داغونه
خیلی داغونه!
Ultra

• Graphics preset: High
  • Resolution: 4K
  • FPS: 60
  • GPU: GeForce RTX 4070 or Radeon RX 7800 XT
  • VRAM: 12 GB
  • DLSS/FSR2: Performance
  • CPU: Ryzen 7 3700X or Intel equivalent
  • RAM: 16 GB
Recommended 1080p

• Graphics preset: Medium
  • Resolution: 1080p
  • FPS: 60
  • GPU: GeForce RTX 3070 or Radeon RX 6700XT
  • VRAM: 8 GB
  • DLSS/FSR2: Performance
  • CPU: Ryzen 7 3700X or Intel Equivalent
  • RAM: 16 GB
روی حالت ultra
FSR رو بزاری performance مثل فحش می مونه عملا بازی با 50 درصد رزولوشن خروجی تصویر رندر میشه
یعنی خروجی 4k باشه بازی 2k رندر میشه
خروجی 1080 باشه بازی 520 رندر میشه

بماند که FSR خودش یه تکنیک آشغال هست و کلی shimmering ایجاد میکنه و در مقابل xess اینتل و dlss هیچی برای گفتن نداره.

بازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه میره فیدبک منفی میزاره هم در متا هم در استیم (من یک رفیقی دارم میگه چرا گاد روی ۱۰۵۰جرا نمیشه 🤣🤣اونجور که من میخوام ؟؟! )گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه😂

آخرین ویرایش:
بازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه طرف میره فیدبک منفی میزاره گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه😂
خداییش سری ۱۰۰۰ دیگه نباید انتظاری ازش داشت...تا همینجا هم بنظرم زیادی دووم اوردن.

• Like
Reactions: cameronx65
بازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه طرف میره فیدبک منفی میزاره گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه😂
حالا 1060 نه، ولی خیلی ستمه 1080ti یا 5700xt بازی رو اجرا نکنند :D

ببخشید اینجا میپرسم
Alan Wake's American Nightmare
داستانش ربطی به شماره اول داره یا نه ؟
بازی نکردمش

ربط داره ولی canon نیست.
بیشتر میشه گفت Spin off تا ادامه یا همچین چیزی ولی تو دنیای آلن ویکه.

خیلی هم کوتاهه ، میتونی نهایتا 5-4 ساعته تمومش کنی.
بنظرم حتما بازی کن.

آخرین ویرایش:
هنر سازنده اینجا معلوم میشه که اونقدی تنظیمات تو بازی بزاره که طرف بین فریم بالا/گرافیک پایین و فریم پایین/گرافیک بالا انتخاب داشته باشه.
نه که بیان به FSR و DLSS محتاج بشن :D

موندم کدوم خری اولین بار این دوتا رو وارد سیستم مورد نیازا کرد!
خب وقتی داری میگی 4k یعنی طرف انتظار Native داره، نه که بیای یه FSR Performance تهش اضافه کنی چهار نفر گول بخورن فک کنن پرفورمنس خوبه، در صورتی که اینپوت رزولوشن شت خالص هست :دی

هرکی که ده دقیقه پای پی سی نشسته باشه میدونه رزولوشن 1080 اگه FSR رو بزاری رو پرفورمنس یه فاجعه ای میشه که ته نداره بعد اینا واسه 3070 همچین چیزی ردیف کردن :p

امیدوارم رو کنسول فریمش ثبات داشته باشه، گرچه تعجب میکنم اگه رزولوشن پایین نباشه با این وضع.

امبارگو پنج شنبه 4 و نیم بعد از ظهر برداشته میشه.

IMG_۲۰۲۳۱۰۲۳_۲۱۵۸۳۷.jpg

ببخشید اینجا میپرسم
Alan Wake's American Nightmare
داستانش ربطی به شماره اول داره یا نه ؟
بازی نکردمش

بله. داستان بعد از نسخه اول و یجورایی یه دنباله هست ( بازی اول قرار بود نسخه دوم باشه)‌‌. با اینکه الن ویک 2 دنباله واقعی نسخه اول هست اما سم لیک خودش قبلا تایید کرده تمام اتفاقات AN واقعی و canon هست.

امیدوارم اشتباه کنم، با توجه به نمایش بازی روی گیم پلی نمی شه حساب چندانی باز کردو درسته که یک سری خصوصیت ها رو حفظ کرده ولی اونطور که بایدوشاید برای من جذابیتی نداشت و طورایی برای الان کلانکی محسوب می شه. زیر 80 نیاد از نظر من بازی موفق عمل کرده و انتظار بیشتری هم ندارم با توجه به سابقه عناوین قبلی

آخرین ویرایش:
امیدوارم اشتباه کنم، با توجه به نمایش بازی روی گیم پلی نمی شه حساب چندانی باز کردو درسته که یک سری خصوصیت ها رو حفظ کرده ولی اونطور که بایدوشاید برای من جذابیتی نداشت و طورایی برای الان کلانکی محسوب می شه. زیر 80 نیاد از نظر من بازی موفق عمل کرده و انتظار بیشتری هم ندارم با توجه به سابقه عناوین قبلی
شما بنظر میاد از مکس پین 1 به اینور دیگه به چیزی از رمدی و سم لیک دست نزده باشی LOL

چپونده شده چیه دیگه دقیقا ؟ طرف یونیورس خودشه کرکتر رو خودش خلق کرده. باید از ملت اجازه بگیره؟
نه نه منظور فکر میکنم مشکل با سیاه پوست بودن بانو هست . حداقل خوشگله چون اگه هم زشت بود و هم سیاه غیرقابل تحمل میشد :D

• Poker Face
Reactions: arnino
شما بنظر میاد از مکس پین 1 به اینور دیگه به چیزی از رمدی و سم لیک دست نزده باشی LOL
من خودم بازیو پیش خرید کردم. همه بازیهای رمدی هم بازی کردم ولی اگه بحث سر متا و سطح بازیهای اخیر رمدی باشه حرفش کاملا درسته. نیازی هم نیست دست به بازیاش زده باشه نمره متای عناوین قبلی مشخصه سطح رمدی چیه.

IMG_20231024_090649_545.jpg

از نظر خودم هم بازی زیر ۸۰ نیاد میشه گفت در سطح عناوین قبلی موفق عمل کرده. بشخصه خودم از کوانتوم بریک بیشتر از کنترل لذت برم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or