آخرین ویرایش:
اگه این چیزی که میگن راست باشه نباید نگرانی زیادی وجود داشته باشه(اما سابقه اینا کمی خرابه!نوشته یکی از کانالها:
یه نکته ی نگران کننده وجود داره ، به نظر میرسه کد نقدی برای نسخه های کنسولی ارسال نشده و فقط برای نسخه ی پیسی کد ارسال شده !
البته کارکنان رمدی گفتن که روی کنسول بازی عالی اجرا میشه ولی معمولا هر وقت این اتفاق افتاده نسخه ی کنسولی خوب درنیومده ، ببینیم این بار چی میشه.
.اگه این چیزی که میگن راست باشه نباید نگرانی زیادی وجود داشته باشه(اما سابقه اینا کمی خرابه!)
View attachment 315897View attachment 315898
خداییش سری ۱۰۰۰ دیگه نباید انتظاری ازش داشت...تا همینجا هم بنظرم زیادی دووم اوردن.بازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه طرف میره فیدبک منفی میزاره گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه![]()
حالا 1060 نه، ولی خیلی ستمه 1080ti یا 5700xt بازی رو اجرا نکنندبازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه طرف میره فیدبک منفی میزاره گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه![]()
ربط داره ولی canon نیست.ببخشید اینجا میپرسم
Alan Wake's American Nightmare
داستانش ربطی به شماره اول داره یا نه ؟
بازی نکردمش
هنر سازنده اینجا معلوم میشه که اونقدی تنظیمات تو بازی بزاره که طرف بین فریم بالا/گرافیک پایین و فریم پایین/گرافیک بالا انتخاب داشته باشه.بازی گرافیک بالا میسازن اجرا نمیشه (طرف میخوا با ۱۰۶۰ بازیش کنه ) ران نمیشه طرف میره فیدبک منفی میزاره گرافیک سبک میسازن کاربر میگه گرافیکش دوران ps2 است معلوم نیست دولوپرر باید با کدوم ساز برقصه![]()
بله. داستان بعد از نسخه اول و یجورایی یه دنباله هست ( بازی اول قرار بود نسخه دوم باشه). با اینکه الن ویک 2 دنباله واقعی نسخه اول هست اما سم لیک خودش قبلا تایید کرده تمام اتفاقات AN واقعی و canon هست.ببخشید اینجا میپرسم
Alan Wake's American Nightmare
داستانش ربطی به شماره اول داره یا نه ؟
بازی نکردمش
شما بنظر میاد از مکس پین 1 به اینور دیگه به چیزی از رمدی و سم لیک دست نزده باشی LOLامیدوارم اشتباه کنم، با توجه به نمایش بازی روی گیم پلی نمی شه حساب چندانی باز کردو درسته که یک سری خصوصیت ها رو حفظ کرده ولی اونطور که بایدوشاید برای من جذابیتی نداشت و طورایی برای الان کلانکی محسوب می شه. زیر 80 نیاد از نظر من بازی موفق عمل کرده و انتظار بیشتری هم ندارم با توجه به سابقه عناوین قبلی
نه نه منظور فکر میکنم مشکل با سیاه پوست بودن بانو هست . حداقل خوشگله چون اگه هم زشت بود و هم سیاه غیرقابل تحمل میشدچپونده شده چیه دیگه دقیقا ؟ طرف یونیورس خودشه کرکتر رو خودش خلق کرده. باید از ملت اجازه بگیره؟
من خودم بازیو پیش خرید کردم. همه بازیهای رمدی هم بازی کردم ولی اگه بحث سر متا و سطح بازیهای اخیر رمدی باشه حرفش کاملا درسته. نیازی هم نیست دست به بازیاش زده باشه نمره متای عناوین قبلی مشخصه سطح رمدی چیه.شما بنظر میاد از مکس پین 1 به اینور دیگه به چیزی از رمدی و سم لیک دست نزده باشی LOL