آخرین ویرایش:
تا اونجایی که من در جریان هستم فردا ریویو کد هارو میفرستن و ایمبارگو بازی هم گویا پنجشنبه (یک روز قبل از عرضه) برداشته میشه.امتیازات بازی کی میاد؟
چپونده شده چیه دیگه دقیقا ؟ طرف یونیورس خودشه کرکتر رو خودش خلق کرده. باید از ملت اجازه بگیره؟اينكه يه شخصيت زن سياهپوست به بازى چپونده شده به شدت خورده توى ذوق من! بابا بسه ديگه
چیزی که تو پریویو ها دیدم از قسمتی که این کرکتر رو کنترل میکنیم خوب تعریف میشد مخصوصا اینکه میشه بدون لودینگ رفت داخل اتاقک سرنخ ها!اينكه يه شخصيت زن سياهپوست به بازى چپونده شده به شدت خورده توى ذوق من! بابا بسه ديگه
چیزی که تو پریویو ها دیدم از قسمتی که این کرکتر رو کنترل میکنیم خوب تعریف میشد مخصوصا اینکه میشه بدون لودینگ رفت داخل اتاقک سرنخ ها!
ولی خوب چپونده شده یعنی چی؟بازی داستان اوریجینال داره، ریمیک/ریمستر نیست، برگرفته از داستان خاصی هم نیست.
این سوپر ووک شدن مدیا قطعا رو اعصابه ولی وقتی داری کرکتر کاملا جدید میسازی چه فرقی میکنه طرف زن سیاه باشه یا مرد سفید سیبیلو اهل تگزاس
اگه مثلا کاراگاه زن سیاهپوست تو دنیا نداشتیم و اینا میخواستن بزور فورسش کنن اون موقع میشد چپوندن بنظرم![]()
من نمیدونم شما چقدر با استدیو رمدی از قدیم آشنایی داری ولی این استدیو از قدیم همین بوده بازیاش همیشه تو تکنولوژی پیشرو بوده همون مکس پین ۱ هم زمانی که اومد تو تنظیمات نهاییش همه سیستمای اون زمان له میکرد درست با کارت گرافیکای پایین رده ای مثل TNT2 که اون زمان خیلی رواج داشت هم اجرا میشد ولی در حد potatoHigh Ray Tracing specs (2160p/60fps)
HARDWARE REQUIREMENT OS Windows 10/11 64-bit RAM 16 GB CPU AMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent GPU GeForce RTX 4080, 16GB VRAM Storage 90 GB SSD
Ultra specs (2160p/60fps, high graphics preset)
HARDWARE REQUIREMENT OS Windows 10/11 64-bit RAM 16 GB CPU AMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent GPU GeForce RTX 4070 or Radeon RX 7800 XT, 12GB VRAM Storage 90 GB SS
سیستم غول میخواد
درود بر شما خیلی آشنام باش من مکس 1 با tnt 2 32 mb بازی کرد م بعد با mx 480 !من نمیدونم شما چقدر با استدیو رمدی از قدیم آشنایی داری ولی این استدیو از قدیم همین بوده بازیاش همیشه تو تکنولوژی پیشرو بوده همون مکس پین ۱ هم زمانی که اومد تو تنظیمات نهاییش همه سیستمای اون زمان له میکرد درست با کارت گرافیکای پایین رده ای مثل TNT2 که اون زمان خیلی رواج داشت هم اجرا میشد ولی در حد potatoزمانی که تو هیچ بازی T&L سخت افزاری وجود نداشت مکس پین ساپورتش میکرد، الانم AW2 تو تنظیمات نهایی RT داره Path tracing میده خدا میدونه فیزیک بازی هم چه هیولایی شده، قشنگ همه باید آماده باشیم واسه یه پکیج پشم ریزون دیگه، رمدی همیشه کارش درسته
واسه اینکه آف تاپیک هم نشه
حدس من بین ۸۴ تا ۸۶ هستش
هر چی بالای این بشه واسه بازی رمدی یعنی شاهکار