امتیازات Alan Wake II

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
  • نظرسنجی بسته شده است .

High Ray Tracing specs (2160p/60fps)​

HARDWAREREQUIREMENT
OSWindows 10/11 64-bit
RAM16 GB
CPUAMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent
GPUGeForce RTX 4080, 16GB VRAM
Storage90 GB SSD

Ultra specs (2160p/60fps, high graphics preset)​

HARDWAREREQUIREMENT
OSWindows 10/11 64-bit
RAM16 GB
CPUAMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent
GPUGeForce RTX 4070 or Radeon RX 7800 XT, 12GB VRAM
Storage90 GB SS

سیستم غول میخواد

بازیی که خوب باشه و مشکل اساسی نداشته باشه قطعا متای بالایی هم میگیره. حالا شاید کسی فن بازی/استودیو/سبک خاصی باشه و از بازی متوسطش لذت ببره ولی برای عموم قطعا لذت بخش نیست برای همین متا و امتیازات قطعا مهمن. امسال هم دو تا غول Survival Horror داشتیم که کیفیت بالایی داشتن و AW2 هم قطعا با اینا مقایسه میشه و روی نمراتش تاثیر میذاره برای همین پیش بینی امتیازاتش سخته ولی با توجه به چیزی که تاحالا دیدم پتانسیل ۹۰+ داره. مخصوصا داستان که رمدی از بهترین هاست :)>-

داستان همیشه نقطه قوت بازی های رمدی بوده و برای خود من که Alan wake 1 یکی از بهترین های عمرم هست مطمئنم با حضور سم لیک از این نظر مشکلی نخواهد بود.
گیم پلی هم با ویدئوهایی که دیدم شبیه control شده که البته بازی مورد علاقه من نبود ولی منتقدین خوشحال خواهند شد.
گرافیک از نظر بصری هیچ رقیبی نداره ولی این پرفورمنس بازی، بدجوری من رو نگران میکنه. با توجه به صحبت های سازنده ها در مورد محدودیت های سخت افزار Series S و همچنین ویدئوهای گیم پلی و سیستم مورد نیاز و... حدس می‌زنم بازی حتی روی سیستم پیشنهادی هم به خوبی اجرا نخواهد شد.

پیش بینی نمره:
در کل به نظرم بازی فوق العاده خواهد بود ولی به دلیل مشکلات فنی، امتیازاتی ازش کسر خواهد شد و در نهایت روی 86 خواهد ایستاد.

بازیی که خوب باشه و مشکل اساسی نداشته باشه قطعا متای بالایی هم میگیره. حالا شاید کسی فن بازی/استودیو/سبک خاصی باشه و از بازی متوسطش لذت ببره ولی برای عموم قطعا لذت بخش نیست برای همین متا و امتیازات قطعا مهمن. امسال هم دو تا غول Survival Horror داشتیم که کیفیت بالایی داشتن و AW2 هم قطعا با اینا مقایسه میشه و روی نمراتش تاثیر میذاره برای همین پیش بینی امتیازاتش سخته ولی با توجه به چیزی که تاحالا دیدم پتانسیل ۹۰+ داره. مخصوصا داستان که رمدی از بهترین هاست :)>-
والا قدیم که کسی اصلا اسم متا به گوشش نرسیده بود بازی میکردن و لذتشم می بردن
الان بیشتر بجای بازی دنبال بحث الکی هستن وگرنه بودن بازی هایی با متای پایین ولی بذت بخش

مثلا همین نسخه اولش متای 82 83 داشت ولی به شدت بازی لذت بخشی بود
مکس پین با متای 86 ولی یه شاهکار
الان متا میره زیر 80 همه بد نگاه میکنن ولی بازی Gun داریم با متای 79 که بسیار لذت بخش بود

والا قدیم که کسی اصلا اسم متا به گوشش نرسیده بود بازی میکردن و لذتشم می بردن
الان بیشتر بجای بازی دنبال بحث الکی هستن وگرنه بودن بازی هایی با متای پایین ولی بذت بخش

مثلا همین نسخه اولش متای 82 83 داشت ولی به شدت بازی لذت بخشی بود
مکس پین با متای 86 ولی یه شاهکار
الان متا میره زیر 80 همه بد نگاه میکنن ولی بازی Gun داریم با متای 79 که بسیار لذت بخش بود
ریشه این مورد به سلیقه و سبک مورد علاقه هر فرد برمیگرده.
بازیهای زیادی بوده که متای زرد داشتن ولی چون شاخص های مورد نظر برای بعضی توشون بوده واسه اون ادم ها خیلی بازیهای خوب و ارزشمندی شدن.
ولی وقتی متا میاد وسط دیگه اون نگاه و سلیقه شخصی لحاظ نمیشه و منتقد باید حرفه ای، تموم جوانب رو درنظر بگیره و نمره بده.
واسه همینم هست بعضی بازیا رو ما با ملاک سلیقه خودمون بالا یا پایین میدونیم.
من مورد خاصی رو تو ذهن ندارم که بگم متاش خیلی با حقش در تناقض بوده باشه و به صورت کلی میانگین هایی که دیدم درست بوده.

Control با متای ۸۲ یکی از بهترین بازیهای نسل قبل بود برای من. با اینکه بازی به شدت قوی بنظر میرسه امید زیادی ندارم AW2 بالای ۹۰ بشه چون کلا درک دنیای AWو Control یک حداقل پیش نیازهایی میخواد که اکثر جورنالیست های گیم ندارن.

خدایی با اون سیستم مورد نیاز من نمیدونم چطور قراره رو کنسول ها اجرا بشه.
رو pc که فک نکنم با اقبال مواجه بشه و در کل هم بازی بفروشی نخواهد بود.
همچین خیلیم شاخ نبود ری تریسینگ مخصوصا path که این بازی هم داره که به شدت سنگینه
اما بدون اون با یک 2060 راحت می شه بازی کرد دیگه ضعیف ترین کارت سری چندین سال پیش حداقل همه ی بازی های الانه
دیگه الان یک 3060 حداقل یک کارت گرافیک برای بازی کردن بازی های مطرح روزه
اما به هر حال بازی از کارت های نسل 1000 انویدیا با 5000 ای ام دی به قبل اصلا پشتیبانی نمی کنه

آخرین ویرایش:
بالاخره آلن ویک داره بیدار میشه . بازی از لحاظ کیفی تضمین شدست و قراره یه تجربه فراموش نشدنی مثل بقیه ساخته های رمدی باشه .
خیلی دوست دارم بالای نود بگیره که توجه بیشتری بهش بشه واسه همین به 90,92 رای دادم.

کالیستو‌عالیه. من هم بازی کردم و کاملش کردم و حتی سیزن پسش هم گرفتم . سایبر ورژن ۲ یک شاهکار شده .الن ویک یک هم الان دیگه یک کالت کلاسیکه بدون شک سه تا بازی خیلی خوب .
قبول دارم واقعا. الن ویک رو من چند سال پیش رفته بودم ولی یادم نبود دقیق داستان چیشد به خاطر همین گفتم ریمسترش که رو پلاس رایگان شده بود رو شروع کنم. انتظار زیادی نداشتم ولی کاملا سورپرایزم کرد این ریمستر :D یکسری از مکانیزما ممکنه قدیمی باشن ولی به شدت جذابه و حتی از نسخه اصلی بیشتر بهم مزه داده‌. این دو روزیکم وقت گذاشتم تا چپتر ۵ رسوندم امیدوارم بتونم تمومش کنم تا قبل عرضه ۲.

آخرین ویرایش:
قبول دارم واقعا. الن ویک رو من چند سال پیش رفته بودم ولی یادم نبود دقیق داستان چیشد به خاطر همین گفتم ریمسترش که رو پلاس رایگان شده بود رو شروع کنم. انتظار زیادی نداشتم ولی کاملا سورپرایزم کرد این ریمستر :D یکسری از مکانیزما ممکنه قدیمی باشن ولی به شدت جذابه و حتی از نسخه اصلی بیشتر بهم مزه داده‌. این دو روزیکم وقت گذاشتم تا چپتر ۵ رسوندم امیدوارم بتونم تمومش کنم تا قبل عرضه ۲.
یه بدی که نسخه دوم داره (در کنار نداشتن نسخه فیزیکی) اینه که پریلود هم نداره !
پریلود نداره؟ خودشون اعلام کردن؟ اخه معمولا نهایتا دو روز قبل ریلیز پریلود شروع میشه که برای اینم فکر کنم بشه چهار شنبه.

با اینکه بازی تو زمینه های اتمسفر و داستان به نظر خوب میاد، فکر نکنم بتونه اقبالی تو جلب نظر منتقدا پیدا کنه. قطعا بازیه خیلی خوبی برای یک عده و بازی بشدت معمولی ای از دید کثیر گیمرها میشه. به همین دلیل پیش بینی من از امتیاز زیر ۸۰ یا دقیقتر بگم ۷۷ 😁

• Like
Reactions: SiminSecret
پریلود نداره؟ خودشون اعلام کردن؟ اخه معمولا نهایتا دو روز قبل ریلیز پریلود شروع میشه که برای اینم فکر کنم بشه چهار شنبه.
من دوباره سرچ کردم مثل اینکه داره! اشتباه از من بود. برام عجیبه چون چند روز پیش که یه نگاهی کردم هیچ تاریخی برای پریلود پیدا نکردم و متعجب بودم که این چه داستانیه. ۲۵ اکتبر تاریخ پریلوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or