آخرین ویرایش:
HARDWARE | REQUIREMENT |
---|---|
OS | Windows 10/11 64-bit |
RAM | 16 GB |
CPU | AMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent |
GPU | GeForce RTX 4080, 16GB VRAM |
Storage | 90 GB SSD |
HARDWARE | REQUIREMENT |
---|---|
OS | Windows 10/11 64-bit |
RAM | 16 GB |
CPU | AMD Ryzen 7 3700X or Intel equivalent |
GPU | GeForce RTX 4070 or Radeon RX 7800 XT, 12GB VRAM |
Storage | 90 GB SS |
والا قدیم که کسی اصلا اسم متا به گوشش نرسیده بود بازی میکردن و لذتشم می بردنبازیی که خوب باشه و مشکل اساسی نداشته باشه قطعا متای بالایی هم میگیره. حالا شاید کسی فن بازی/استودیو/سبک خاصی باشه و از بازی متوسطش لذت ببره ولی برای عموم قطعا لذت بخش نیست برای همین متا و امتیازات قطعا مهمن. امسال هم دو تا غول Survival Horror داشتیم که کیفیت بالایی داشتن و AW2 هم قطعا با اینا مقایسه میشه و روی نمراتش تاثیر میذاره برای همین پیش بینی امتیازاتش سخته ولی با توجه به چیزی که تاحالا دیدم پتانسیل ۹۰+ داره. مخصوصا داستان که رمدی از بهترین هاست![]()
ریشه این مورد به سلیقه و سبک مورد علاقه هر فرد برمیگرده.والا قدیم که کسی اصلا اسم متا به گوشش نرسیده بود بازی میکردن و لذتشم می بردن
الان بیشتر بجای بازی دنبال بحث الکی هستن وگرنه بودن بازی هایی با متای پایین ولی بذت بخش
مثلا همین نسخه اولش متای 82 83 داشت ولی به شدت بازی لذت بخشی بود
مکس پین با متای 86 ولی یه شاهکار
الان متا میره زیر 80 همه بد نگاه میکنن ولی بازی Gun داریم با متای 79 که بسیار لذت بخش بود
همچین خیلیم شاخ نبود ری تریسینگ مخصوصا path که این بازی هم داره که به شدت سنگینهخدایی با اون سیستم مورد نیاز من نمیدونم چطور قراره رو کنسول ها اجرا بشه.
رو pc که فک نکنم با اقبال مواجه بشه و در کل هم بازی بفروشی نخواهد بود.
قبول دارم واقعا. الن ویک رو من چند سال پیش رفته بودم ولی یادم نبود دقیق داستان چیشد به خاطر همین گفتم ریمسترش که رو پلاس رایگان شده بود رو شروع کنم. انتظار زیادی نداشتم ولی کاملا سورپرایزم کرد این ریمسترکالیستوعالیه. من هم بازی کردم و کاملش کردم و حتی سیزن پسش هم گرفتم . سایبر ورژن ۲ یک شاهکار شده .الن ویک یک هم الان دیگه یک کالت کلاسیکه بدون شک سه تا بازی خیلی خوب .
پریلود نداره؟ خودشون اعلام کردن؟ اخه معمولا نهایتا دو روز قبل ریلیز پریلود شروع میشه که برای اینم فکر کنم بشه چهار شنبه.قبول دارم واقعا. الن ویک رو من چند سال پیش رفته بودم ولی یادم نبود دقیق داستان چیشد به خاطر همین گفتم ریمسترش که رو پلاس رایگان شده بود رو شروع کنم. انتظار زیادی نداشتم ولی کاملا سورپرایزم کرد این ریمستریکسری از مکانیزما ممکنه قدیمی باشن ولی به شدت جذابه و حتی از نسخه اصلی بیشتر بهم مزه داده. این دو روزیکم وقت گذاشتم تا چپتر ۵ رسوندم امیدوارم بتونم تمومش کنم تا قبل عرضه ۲.
یه بدی که نسخه دوم داره (در کنار نداشتن نسخه فیزیکی) اینه که پریلود هم نداره !
من دوباره سرچ کردم مثل اینکه داره! اشتباه از من بود. برام عجیبه چون چند روز پیش که یه نگاهی کردم هیچ تاریخی برای پریلود پیدا نکردم و متعجب بودم که این چه داستانیه. ۲۵ اکتبر تاریخ پریلوده.پریلود نداره؟ خودشون اعلام کردن؟ اخه معمولا نهایتا دو روز قبل ریلیز پریلود شروع میشه که برای اینم فکر کنم بشه چهار شنبه.