امتیازات Alan Wake II

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
  • نظرسنجی بسته شده است .
mamaaaaa miaaaaaaaa
چخبرتونهه از اون ور spiderman از اینور alan wake
آدم نمیدونه کدومو بره :D
شاهکار پشت شاهکار
من از هاگ وارتز به بعد جز فاینال ۱۶هیچ کدوم بازی نکردم دیشب حساب کردم ۱۰تا بازی رو دستم داره 😂😂پولش نیست

به علت رنگ بودن اسپايدرمن و حضور فرزند خردسال من اونو گذاشتم يه وقتى كه منزل رو بفرستم خونه باباش با بچه ها كه بتونم شروع كنم (:|
واقعا اين رسمش نيست :D

من برعکس ازش به عنوان جاذبه توریستی استفاده میکنم، با این تبلیغ که اگه دوست دارید یه گرافیک نسل بعدی خوب و همینطور گیم پلی خیلی هیجان انگیز ببینید میتونید به خونه ماکان بیایید (فقط بانوان). خوب هم جواب میده:دی

قشنگ رزی ۲ و ۳ رو قورت داد رفتم جلو قشنگ میشه گفت یکی از برترین سوروایل هورور های تاریخه قشنگ خیلی راحت . وقتی یکی از محبوب‌ترین شخصت های تاریخ بازی ها همکارت باشه تمام کار! درود بر رمدی بهترین ترکیب تصاویر فیلم و بازی در تاریخ بازی ها رو داریم . من که ندیدم مثلش

1698447828341.png

بنچمارک در رز 2k هست بدون ار تی که با dlss q به راحتی با 3070 هم 60 فریم می ده(بالاترین تنظیمات)

1698448263209.png

برای path هم که سری 4000 خیلی بهتر عمل کرده اختلافش با نسل 3000 هم به مراتب بیشتر شده
amd هم که اصلا توی rt حرفی برای گفتن نداره

آخرین ویرایش:
خب منم نسخه معمولی رو خریدم
۶۰ دلار
۲۰ دلار واسه دی ال سی ها نگر‌داشتم بعدا بخرمش
بازی نصفه داونلود شده شب کامل شه
ببینم چه خبره توش
ممنون از راهنمایی همه دوستان عزیز
ادیت:
بازی نصب شد و در اولین لحظه میه گفت
جز بهترین بازیهای این نسل هست

آخرین ویرایش:
Eurogamer 60

چه گیری کردیم به خدا
این تعداد امتیاز پرت فقط برا مولتی پلتفرم ها هست. بازی انحصاری باشه با این متا عمرا انقدر نمره پرت بهش نمیدن نهایتا یه سایت دو سایت جرات کنه.

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or