امتیازات Alan Wake II

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
  • نظرسنجی بسته شده است .
Eurogamer 60

چه گیری کردیم به خدا
منطقی ترین نمره ممکن
الن ویک 2 یه بازی با تعامل پذیری / npc / دیالوگ های نسل 6 / گیم پلی اوایل نسل 7 که صرفا یه روکش گرافیک نسل 9 روش کشیدن
واقعا عجیب این همه مثلا منتقد چشماشون بستن و صرفا به خاطر گرافیک / اتمسفر / روایتی که هر لحظه زور میزنه خودش سینمایی و سورئال نشون بده 9 و 10 دادن

منطقی ترین نمره ممکن
الن ویک 2 یه بازی با تعامل پذیری / npc / دیالوگ های نسل 6 / گیم پلی اوایل نسل 7 که صرفا یه روکش گرافیک نسل 9 روش کشیدن
واقعا عجیب این همه مثلا منتقد چشماشون بستن و صرفا به خاطر گرافیک / اتمسفر / روایتی که هر لحظه زور میزنه خودش سینمایی و سورئال نشون بده 9 و 10 دادن
سارکزم بود ؟! یا جدی میگی اینارو ؟

دوستان حالا این Eurogamer چرا Spider-Man 2 رو نقد نکرده ؟ یا کرده ؟ یا باید منتظر شاهکارش برا اونم باشیم ؟ off topic بود شرمنده

این stevivor تباه همیشه خدا نمره پرت و چرت میداد ، حالا که یه نمره درست درمون داده باید تو بخش Xbox ثبت بشه که تاثیری تو روند امتیازات نداره .

خدایی عجب گیری کردیم تو این سیستم شخمی

تکلیف یوروگیمر زباله زمانی مشخص شد که به بالدورز گیت ۸ دادند. متاسفانه اینکه دوباره برگشتند به سیستم امتیاز دهی,واقعا افتضاح شدند.
هر نمره ای باید یه دلیل و منطق پاش باشه. وقتی رنج کلی نمرات بالای ۹ هست, چطور یکی میتونه ۶ بده؟
حالا یه بابایی میاد نمک‌ میریزه و میگه که حق بازی همینه, ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن.

من میگم اصلا بازی هیچی نداره. اوکی. ولی اون گرافیک بی نظیر, اون موسیقی عالی و اون روایت داستانش حداقل اونقدری کفه ترازو رو سنگین میکنه که یکی نیاد بهش ۵ و ۶ بده!
Mirage برای من یه بازی به یاد موندنی بود. خودم قطعا بهش ۸ میدم. ولی چطوری چنین سایت لجنی میتونه به mirage و baldurs gate یه نمره مساوی بده و بعد به alan wake با متای ۹۲ بده ۶!
ادم از اونجا میسوزه که یوروگیمر باسبقه و قدیمی این نمره هارو داده. اگه یه سایت درپیت اینو داده بود, ادم میگفت برای دیده شدن بوده. ولی الان واقعا باعث تاسفه.

ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن
Mirage برای من یه بازی به یاد موندنی بود. خودم قطعا بهش ۸ میدم. ولی چطوری چنین سایت لجنی میتونه به mirage و baldurs gate یه نمره مساوی بده و بعد به alan wake با متای ۹۲ بده ۶!
یه جوری می گی قطع به یقین اگر مثل اسپایدرمن انحصاری بود فلان می شد که انگار خودتون هم باورتون شده بازی انحصار ایکس باکسه! بازی مولتی پلتفرمه و بیشترین نقد هم روی PS5 داره، اسپایدرمن 141 نقد داره و با هر مترو معیاری بخوای حساب کنی حتی در همون ساعات اولیه انتشار بازی که بیشترین نقد رو دریافت کرد، حجت رو بر همگان تموم کردو جای حرفوحدیثی باقی نذاشت. در مورد AW2 به همین شکل الان متا 89ــه (92 رو از کجا آوردی؟) همونطور که برای اسپایدرمن 2 یک سری به بازی امتیاز پایین دادن، اینجا هم این اتفاق افتاده ولی ارتباطش به اینکه چون انحصاری نیست اینطور شده "خوشمزه بازیه"

یه جوری می گی قطع به یقین اگر مثل اسپایدرمن انحصاری بود فلان می شد که انگار خودتون هم باورتون شده بازی انحصار ایکس باکسه! بازی مولتی پلتفرمه و بیشترین نقد هم روی PS5 داره، اسپایدرمن 141 نقد داره و با هر مترو معیاری بخوای حساب کنی حتی در همون ساعات اولیه انتشار بازی که بیشترین نقد رو دریافت کرد، حجت رو بر همگان تموم کردو جای حرفوحدیثی باقی نذاشت. در مورد AW2 به همین شکل الان متا 89ــه (92 رو از کجا آوردی؟) همونطور که برای اسپایدرمن 2 یک سری به بازی امتیاز پایین دادن، اینجا هم این اتفاق افتاده ولی ارتباطش به اینکه چون انحصاری نیست اینطور شده "خوشمزه بازیه"
بعد من نمیدونم انحصاری فقط مال پلی استیشنه؟:D
الان نینتندو عناوینش انحصاری نیست ؟ :D

ضمنا رمدی چند سالی هست به پلی استیشن خیلی نزدیک تره .
اومدن بازیهاش برای پلاس.
مارکتینگ گیمپلی بازیهاش اولین بار در ایونت ها و شوکیس های پلی استیشن بوده این چند ساله.
(کنترل - الن ویک ریمستر - الن ویک ۲)

اون مدیر ارتباطاتیشون توماس پوآ که تو توییتر مدتهاست با پلی استیشن لاس میزنه :))

آخرین ویرایش:
اول برو پستو بخون ببین چی گفتم و هرجایی میبینی به جای دیگه ربطش نده توی ذهنت. من ایا گفتم «اگه مثل اسپایدرمن انحصاری بود؟»
اسم کنسول اوردم اصلا؟ :)) کجا گفتم این جمله رو؟
به اون بنده خدا گفتم اگر اسپایدرمن هم نمره ۵ و ۶ بهش میداد یوروگیمر، ایا بازم همینو میگفتی؟ در خط بعدی گفتم اگر بازی «انحصاری» بود (نمیدونم کجا نوشتم اگر انحصاری سونی بود! مگر اونکه از ذهن خلاق و یه سری توهمات شخصی استفاده کرده باشی) قطعا متاش بالاتر بود.
حالا میخواد انحصاری پیسی باشه یا سونی یا ایکس باکس :D
اینکه میگی که فکر میکنم بازی انحصاری ایکس باکسه (!!!!!) نمیدونم فارت چیه و کلا چرا این جمله رو‌ نوشتی. در کل حرص نخور. کسی نه به سهامتون حرفی زده و نه اصلا کسی اسم سونی اورده و نه قصد چنین چیزی رو کسی داشته.

یه نفر به به بازی با متای ۸۹ روی پی اس ۵ و بالاب ۹۰ روی پیسی گفت که حقش ۶ هست و بقیه چشمشونو بستن که ۹ دادن. پس منم بگردم یه نمره ۶ از توی نمره های اسپایدرمن پیدا کنم مثلا و بگم که حقش همین ۶ هست و اون ۱۱۴ تا چشمشونو بستن :))
شما هم الکی جوش نزن. اسپایدرمن اصلا حجت رو به تاریخ بشریت ثابت کرده. حرفی نیست.

آخرین ویرایش:
یه نفر به به بازی با متای ۸۹ روی پی اس ۵ و بالاب ۹۰ روی پیسی گفت که حقش ۶ هست و بقیه چشمشونو بستن که ۹ دادن. پس منم بگردم یه نمره ۶ از توی نمره های اسپایدرمن پیدا کنم مثلا و بگم که حقش همین ۶ هست و اون ۱۱۴ تا چشمشونو بستن :))
شما هم الکی جوش نزن. اسپایدرمن اصلا حجت رو به تاریخ بشریت ثابت کرده. حرفی نیست.
روی PC هم AW2 متاش 89ـه :D 141 نه 114 :D

تکلیف یوروگیمر زباله زمانی مشخص شد که به بالدورز گیت ۸ دادند. متاسفانه اینکه دوباره برگشتند به سیستم امتیاز دهی,واقعا افتضاح شدند.
هر نمره ای باید یه دلیل و منطق پاش باشه. وقتی رنج کلی نمرات بالای ۹ هست, چطور یکی میتونه ۶ بده؟
حالا یه بابایی میاد نمک‌ میریزه و میگه که حق بازی همینه, ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن.

من میگم اصلا بازی هیچی نداره. اوکی. ولی اون گرافیک بی نظیر, اون موسیقی عالی و اون روایت داستانش حداقل اونقدری کفه ترازو رو سنگین میکنه که یکی نیاد بهش ۵ و ۶ بده!
ادم از اونجا میسوزه که یوروگیمر باسبقه و قدیمی این نمره هارو داده. اگه یه سایت درپیت اینو داده بود, ادم میگفت برای دیده شدن بوده. ولی الان واقعا باعث تاسفه.
من خودم به شخصه مخالف این حرفم و در واقع نظرم برعکسه .
یعنی معتقدم اگر یک بازی انحصاری مثلا ۹۰ یا ۹۴ میشه ، اگر مولتی پلتفرم بود ۹۳ یا ۹۷ می‌شد ، چون مولتی پلتفرم ها به دلیل متراکم بودن پلتفرم ها و نقد های کمتر ثبت میشه شانس بالا بودن رو بیشتر از انحصاری دارن . مثل این میمونه پاس کردن ۲۴ واحد به مراتب سخت تر از ۱۱-۱۲ واحد هست .

آخرین ویرایش:
کامنتای زیر نقد یوروگیمر خیلی جالبه. ظاهرا منتقدش توی نقدش به جای اینکه از بازی بگه و عیب و ایرادشو‌ بررسی کنه، اومده یه متن ادبی و استعاری نوشته.
چند نفر کامنت گذاشتن که منتقد با به متن پر از استعاره, از استعاری بودن الن ویک ۲ انتقاد داره میکنه:))
یه تعدادی هم نوشتن مقاله خوبی نوشتی ولی هیچی از خود بازی نفهمیدیم.
گویا این جریان روشعنفکری داره به سرعت نقد بازیها میاد. رسما هیچ چیزی رو باقی نذاشتند که گند نخورده باشه توش:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or