آخرین ویرایش:
منطقی ترین نمره ممکن
اونوقت به Mirage یه ۸ دادن!!!!
سارکزم بود ؟! یا جدی میگی اینارو ؟منطقی ترین نمره ممکن
الن ویک 2 یه بازی با تعامل پذیری / npc / دیالوگ های نسل 6 / گیم پلی اوایل نسل 7 که صرفا یه روکش گرافیک نسل 9 روش کشیدن
واقعا عجیب این همه مثلا منتقد چشماشون بستن و صرفا به خاطر گرافیک / اتمسفر / روایتی که هر لحظه زور میزنه خودش سینمایی و سورئال نشون بده 9 و 10 دادن
یه جوری می گی قطع به یقین اگر مثل اسپایدرمن انحصاری بود فلان می شد که انگار خودتون هم باورتون شده بازی انحصار ایکس باکسه! بازی مولتی پلتفرمه و بیشترین نقد هم روی PS5 داره، اسپایدرمن 141 نقد داره و با هر مترو معیاری بخوای حساب کنی حتی در همون ساعات اولیه انتشار بازی که بیشترین نقد رو دریافت کرد، حجت رو بر همگان تموم کردو جای حرفوحدیثی باقی نذاشت. در مورد AW2 به همین شکل الان متا 89ــه (92 رو از کجا آوردی؟) همونطور که برای اسپایدرمن 2 یک سری به بازی امتیاز پایین دادن، اینجا هم این اتفاق افتاده ولی ارتباطش به اینکه چون انحصاری نیست اینطور شده "خوشمزه بازیه"ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن
Mirage برای من یه بازی به یاد موندنی بود. خودم قطعا بهش ۸ میدم. ولی چطوری چنین سایت لجنی میتونه به mirage و baldurs gate یه نمره مساوی بده و بعد به alan wake با متای ۹۲ بده ۶!
بعد من نمیدونم انحصاری فقط مال پلی استیشنه؟یه جوری می گی قطع به یقین اگر مثل اسپایدرمن انحصاری بود فلان می شد که انگار خودتون هم باورتون شده بازی انحصار ایکس باکسه! بازی مولتی پلتفرمه و بیشترین نقد هم روی PS5 داره، اسپایدرمن 141 نقد داره و با هر مترو معیاری بخوای حساب کنی حتی در همون ساعات اولیه انتشار بازی که بیشترین نقد رو دریافت کرد، حجت رو بر همگان تموم کردو جای حرفوحدیثی باقی نذاشت. در مورد AW2 به همین شکل الان متا 89ــه (92 رو از کجا آوردی؟) همونطور که برای اسپایدرمن 2 یک سری به بازی امتیاز پایین دادن، اینجا هم این اتفاق افتاده ولی ارتباطش به اینکه چون انحصاری نیست اینطور شده "خوشمزه بازیه"
اول برو پستو بخون ببین چی گفتم و هرجایی میبینی به جای دیگه ربطش نده توی ذهنت. من ایا گفتم «اگه مثل اسپایدرمن انحصاری بود؟»یه جوری می گی قطع به یقین اگر مثل اسپایدرمن انحصاری بود فلان می شد که انگار خودتون هم باورتون شده بازی انحصار ایکس باکسه! بازی مولتی پلتفرمه و بیشترین نقد هم روی PS5 داره، اسپایدرمن 141 نقد داره و با هر مترو معیاری بخوای حساب کنی حتی در همون ساعات اولیه انتشار بازی که بیشترین نقد رو دریافت کرد، حجت رو بر همگان تموم کردو جای حرفوحدیثی باقی نذاشت. در مورد AW2 به همین شکل الان متا 89ــه (92 رو از کجا آوردی؟) همونطور که برای اسپایدرمن 2 یک سری به بازی امتیاز پایین دادن، اینجا هم این اتفاق افتاده ولی ارتباطش به اینکه چون انحصاری نیست اینطور شده "خوشمزه بازیه"
روی PC هم AW2 متاش 89ـهیه نفر به به بازی با متای ۸۹ روی پی اس ۵ و بالاب ۹۰ روی پیسی گفت که حقش ۶ هست و بقیه چشمشونو بستن که ۹ دادن. پس منم بگردم یه نمره ۶ از توی نمره های اسپایدرمن پیدا کنم مثلا و بگم که حقش همین ۶ هست و اون ۱۱۴ تا چشمشونو بستن
شما هم الکی جوش نزن. اسپایدرمن اصلا حجت رو به تاریخ بشریت ثابت کرده. حرفی نیست.
خوب وقتی یوروگیمر ۶ میده (که کل بحث سر همین نمرس) طبیعیه که این بشه متاش.روی PC هم متاش 89ـه141 نه 114
![]()
من خودم به شخصه مخالف این حرفم و در واقع نظرم برعکسه .تکلیف یوروگیمر زباله زمانی مشخص شد که به بالدورز گیت ۸ دادند. متاسفانه اینکه دوباره برگشتند به سیستم امتیاز دهی,واقعا افتضاح شدند.
هر نمره ای باید یه دلیل و منطق پاش باشه. وقتی رنج کلی نمرات بالای ۹ هست, چطور یکی میتونه ۶ بده؟
حالا یه بابایی میاد نمک میریزه و میگه که حق بازی همینه, ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن.
من میگم اصلا بازی هیچی نداره. اوکی. ولی اون گرافیک بی نظیر, اون موسیقی عالی و اون روایت داستانش حداقل اونقدری کفه ترازو رو سنگین میکنه که یکی نیاد بهش ۵ و ۶ بده!
Mirage برای من یه بازی به یاد موندنی بود. خودم قطعا بهش ۸ میدم. ولی چطوری چنین سایت لجنی میتونه به mirage و baldurs gate یه نمره مساوی بده و بعد به alan wake با متای ۹۲ بده ۶!
ادم از اونجا میسوزه که یوروگیمر باسبقه و قدیمی این نمره هارو داده. اگه یه سایت درپیت اینو داده بود, ادم میگفت برای دیده شدن بوده. ولی الان واقعا باعث تاسفه.