آخرین ویرایش:
واقعا این حرفارو از کجات در میاریمنطقی ترین نمره ممکن
الن ویک 2 یه بازی با تعامل پذیری / npc / دیالوگ های نسل 6 / گیم پلی اوایل نسل 7 که صرفا یه روکش گرافیک نسل 9 روش کشیدن
واقعا عجیب این همه مثلا منتقد چشماشون بستن و صرفا به خاطر گرافیک / اتمسفر / روایتی که هر لحظه زور میزنه خودش سینمایی و سورئال نشون بده 9 و 10 دادن
درود به شرفت.تا اینجایی که من بازی رو انجام دادم ( حدودا وسطای بازی هستم ) تو بحث لول دیزاین و در هم تنیدگی معماها و پازل ها اگه نگیم بهترین تاریخ، قطعا جزو بهترین گیم های تاریخ این صنعت محسوب میشه.
من گیم مشابه سراغ ندارم که تو بحث معما و لول دیزاین و ترکیب این دو تا با پارامتر های سایکو اینقدر خوش ساخت و جذاب و یونیک ساخته شده باشه.
داستان بازی هم که بی نظیره ، گیم پلی روون، کمبود مهمات جذاب و خلاصه با هیچ متر و معیار فنی نمره کمتر از ۸ براش متصور نیستم ! هر چند یه بخشی از نقد سلیقه است و کاریش نمیشه کرد. گیم اسپات به بازی ۱۰ داده متن نقدشم محشره ولی همین گیم اسپاتم یه جاهایی دیدیم یهو رد میده میاد به تلو میده ۸ ! یورو گیمر منتهی درصد ردیش بیشتر از همه شده ! ۶ میده که بگه ما هنوزم همون پرس قدیمیه هستیم قبل این که این جدیدی ها بیان !!!
همین شما نبودی عنکبوت عنکبوت میکردی تو تاپیک استارفیلد و به گوتی شدنش میخندیدی و میگفتی این نمره بالاتر از قسمت اول هم نمیاره؟ الان بازی محبوب و مورد انتظارت اصلا تو لیست گوتی راهش میدن؟حالا یه بابایی میاد نمک میریزه و میگه که حق بازی همینه, ایا اگر همین سایت به اسپایدرمن و فلان و بیسار ۶ میداد هم همین نظرو داشت؟
قطع به یقین اگه این بازی انحصاری بود متای بازی بالای ۹۴ بود و همین بامزه ها هم شده بودند عاشق سینه چاک بازی و به حق بازی رو نسل نهمی ترین بازی نسل ۹ میدونستند و اونو برگ برنده ای در کارنامه ی کنسولشون میدونستن.
دقیقا موافقم که این تبدیل از پنج امتیاز به ده واقعا کار نمیکنه. من کلا از اینکه نسبت به یک بازی دیدگاه ها و نمرات متفاوتی باشه تعجب نمیکنم ولی یه چیزی که نقد یوروگیمر رو عجیب میکنه خود منتقد هست که فکر کنم با توجه به بازی های قبلی که نقد کرده کلا سلیقش تو یه دنیای دیگه ایهالبته یوروگیمر شاید سیستم امتیاز دهیشه که این نمراتو پدید اورده...
اینا پس از بازگشت به نمره دهی...سیستم 5 ستاره دارن و نمراتشون از 5 هست... و خوب تا جایی که دیدم نیم نمره من ندیدم...!!!!!
خوب طبیعا 5 براشون یک بازی شاهکار عجیب غریب باید باشه
نمره 4 که میدن...براشون حکم یک اثر خیلی خوب داره با کلی تعریف...ولی به خاطر همین سیستم امتیاز دهی و عدم استفاده از نیم... یهو کلی تعریف می کنه ولی نمره 8 حساب میشه
براشون 3 یک اثر خوب هست که حتما باید تجربه بشه...یک سری ایرادات داره ولی اثری خوب محسوب میشه...ولی همین مورد نمره 6 رو تحویل میده
نمره 2 هم که بازی یعنی از یک تعداد مشخصی بیشتر ایراد داشته و به تجربه اون اثر لطمه وارد می کنه...
1 هم که هیچی