امتیازات Alan Wake II

پیش‌بینی شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    306
  • نظرسنجی بسته شده است .
Alan Wake II delivers one of the boldest and most brain-bending survival-horror storylines this side of Silent Hill 2,
🤯🤯
Screenshot_2023-10-27-00-04-01-643_com.android.chrome.jpg

هولی شت

بعد گیم رنت اشغال الکی میان چرت پرت مینویسن نمره بازی میارن پایین مثل طرف که اومده به zelda totk کم داده .!!بعضی بازی ها ساخته شدنه برای بزرگ بودن و جاودان شدن و احمق ها نمیتونن درکشون کنن

Screenshot_2023-10-27-00-02-39-418_com.android.chrome.jpg

🤣🤣

ویژنی که رمدی داشته برای بازی کاملا بهش رسیده و نشون داد رمدی که پنانسیل نهایی خودش رو میتونه انلاک کنه وبازی خلق کنه که از بعد روایت و سمعی و بصری بسیار پیشتازه .
دوگانگی محیط ها سوییچ‌بین بعد ها با کمک ssd ها و استفاده از نهایت توان موتور و بازی که ۱۳ سال در حال ساخت بوده و ....شاهد بهترین کار رمدی تا الان هستیم

دیجیتال فاندری هم اومد

اقا این نسخه داوکس ۲تا دی ال سی داره به نظرتون تخفیف میخوره یا بخرمش ؟!
یکم باید برای خرید صبر کرد من خودم درنهایت حتما اوجی میگرم برای تروفی و ارشیو ولی روز لانچ الان که ترکیه اینجور شده داستانش و اصلا ارزش نداره - دیسک هم گزینه خوبیه برای کنسول چون میشه بعد تعویض کرد و وقتی بازی آف خورد باز خرید و دیگه نگه داشت . دیجیالی کنسول هم که الان خیلی میشه -بهترین راه همینه که فعلا بازیش کرد رایگان بعد به احترام رمدی بازی رو من که حتما تهیه خواهم کرد توی یک اف اولیه .تاکتیک من همیشه همینه .

تو سال فعلی (شمسی) بازم ژانویه Alone in the Dark عرضه میشه اونم موفق شه سال بینظیری برای این سبک میشه

البته سایلنت هیل کونامی هم هست که اخبارشو دنبال نمیکنم فکر کنم هالووین بیاد در کل امیدی بهش نیست

• Like
Reactions: ken47 and all4u
من باز تو پیشبینی امتیازات بازی و نمره متا اساسی ریدم:دی

من واقعا فکر میکردم هم سبایدرمان 2 و هم ایشون در حد 86 اینا باشن، و حقیقتا حسابی سوپرایز شدم از این عملکرد! فقط نکته منفیش اینه که لامصب این بازی ها یکیشون هم بد نشد دستکم بازی کردنش رو هل بدیم به یه وقت دیگه و وقتی تخفیف خوردن:دی کو..ن به کو..ن هم باید همشون رو بخریم و بریم که هم وقتش نیست، هم پولش:دی من هنوز سبایدرمنو به 40 درصد هم نرسیدم:دی

من باز تو پیشبینی امتیازات بازی و نمره متا اساسی ریدم:D

من واقعا فکر میکردم هم سبایدرمان 2 و هم ایشون در حد 86 اینا باشن، و حقیقتا حسابی سوپرایز شدم از این عملکرد! فقط نکته منفیش اینه که لامصب این بازی ها یکیشون هم بد نشد دستکم بازی کردنش رو هل بدیم به یه وقت دیگه و وقتی تخفیف خوردن:D کو..ن به کو..ن هم باید همشون رو بخریم و بریم که هم وقتش نیست، هم پولش:D من هنوز سبایدرمنو به 40 درصد هم نرسیدم:D

به علت رنگ بودن اسپايدرمن و حضور فرزند خردسال من اونو گذاشتم يه وقتى كه منزل رو بفرستم خونه باباش با بچه ها كه بتونم شروع كنم (:|
واقعا اين رسمش نيست :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or