آخرین ویرایش:
بیخیال انصافا همه از موفقیت این بازی و REMEDY خوشحالن. حداقل سر این یه مورد که همه اتفاق نظر دارن تاپیکشو داغون نکنیمچه جالب
بعضی از سونی فنها (همشون نه، تک و توک) که تا دیروز بازی رو میکوبیدن، چون نسخه یکش انحصاری مایکرو بود، الان با این نمرات یهویی عاشق بازی شدن!!!
به این میگن چرخش قهرمانانه![]()
![]()
مساله اینه که اپن و متا اصلا مرجع خاصی نیستن. صرفا سایتی هستن که میان نمرات سایتهای مختلف رو جمع میزنن حالا حتی با فرمول خودشون. شما میتونه این برات ملاک نباشه.ای کاش اوپن و متا تو هر ژانر ۱۰-۱۵ سایت رو بر اساس سطحشون به عنوان مرجع انتخاب میکردن و فقط امتیاز این سایتها رو ثبت میکردن.
مثلا سایتی که به فورزا موتور اسپرت ۷۵ داده بهترین و دقیق ترین نقد رو واسش نوشته بود.
از اونهمه نقد کلا ۵-۶ تا ارزش وقت گذاشتن و خوندن داشتن.
چنتا سایت و کانال مثل df فقط از نظر فنی بازیها رو نقد کنن و خلاصه هر سایتی تو حیطه تخصصی خودشون بازیهارو بررسی کنن و نمره بدن.
بقیه سایتها هم هر چقدر دوست داشتن دلقک بازی در میاوردن
داداش این چه حرفیه.چه جالب
بعضی از سونی فنها (همشون نه، تک و توک) که تا دیروز بازی رو میکوبیدن، چون نسخه یکش انحصاری مایکرو بود، الان با این نمرات یهویی عاشق بازی شدن!!!
به این میگن چرخش قهرمانانه![]()
![]()
درسته مرجع خاصی نیستن ولی چند سالیه واسه گیمرها تبدیل به معیار شدن.مساله اینه که اپن و متا اصلا مرجع خاصی نیستن. صرفا سایتی هستن که میان نمرات سایتهای مختلف رو جمع میزنن حالا حتی با فرمول خودشون. شما میتونه این برات ملاک نباشه.
مثلا هرکس میتونه یک یا چند سایت مثل همین ۱۵ تا که گفتی رو برای خودش ملاک قرار بده و ازش نتیجه گیری کنه بازی در چه حده.
نه اصلا ممکنه یکی فقط و فقط نمره مثلا Edge براش ملاک باشه یا نمره یه یوتیوبر معروف .
اینا دیگه دست خود گیمرهاست.
این چند ساله اخیر متا به قدری مهم شده که راحت ۸۰ در صد بحثهای گیمرها واسه متای بازیهاست.به نظرم کاربرد اصلی متا برای کلکل و تو سر و کله هم زدنه. مقدار زیادی مثال میشه آورد که متای بازی پایین بوده اما تعداد خیلی زیادی ازون بازی لذت بردن. من خودم هر ماه که بازیای پلاس اکسترا میاد، نمیرم متا رو چک کنم. میرم از یوتیوبرهایی که قبولشون دارم یک یا چندتا نقد در مورد بازی میبینم و تصمیم میگیرم که دانلودش بکنم یا نه. قطعا همه دوس دارن بازی مورد علاقشون متای بالایی بگیره ولی خب نمیتونه رو تجربهی شخصی تاثیری بذاره خصوصا مایی که سالهاس گیمریم و نیازی نیس کسی واسمون تصمیم بگیره چی بازی بکنیم و چی بازی نکنیم. حالا این وسط پیش میاد که متا مطابق با میل هست یه وقتایی هم نیست. تو این فروم هم تا بوده کلکل به خاطر متا داشتیم ولی در نهایت هر کی بخواد میره بازی رو انجام میده و هر کی هم نخواد به زندگیش ادامه میده تا بازی بعدی منتشر شه![]()