آخرین ویرایش:
gameinformer: 7.75
![]()
دیگه من متای اسپایدرمن 86 پیش بینی کردم شد 90 کلی خوشمزه بازی دراورید الان زمان انتقامهواقعا خوشحالم که اشتباه کردمتا باشه از این اشتباهات با جون و دل استقبال می کنم
خیلی ها می گفتن با سیستمی که روی پی سی داده قطعا اوضاعش بد می شه اما جالبه از کنسولشم بهتر شدهنمرات فعلی با حدود ۴۰ - ۵۰ نقد ثبت شده
نمرات زیادی موندن هنوز ولی به احتمال زیاد توی بازه ۸۸-۹۲ فیکس بشه
View attachment 316329
View attachment 316330
برعکس بقیه دوستان، به نظر من این بازی پتانسیل اینو داره که بالای 90 بشه
به نظر میاد رمدی به بازی خیلی مطمئنه و یه سری پیش نمایش ها هم از بازی خیلی تعریف میکردن. برعکس کنترل که به اون صورت عامه پسند نبود (ولی بازی عالی بود در کل)، به نظر میاد منتقدا با یه بازی خطی تر خیلی بیشتر حال کنن.
در کل بازی یه کلکسیون از همه چیز های خوبی هست که رمدی توی 10-15 سال اخیر تست کرده (گیم پلی، میکس لایو اکشن و بازی، گرافیک و مسائل تکنیکی خفن و ...)، و با تجربه ای که کسب کردن راحت میشه انتظار داشت این دفعه دیگه بازیشون به شدت مورد استقبال منتقد ها و ملت قرار بگیره.
بقیه رو نمیدونم ولی همین تیکه بود که منو عصبی کرد.حالا کار به نقد و امتیازش ندارم ولی "گو بک تو اسلیپ" رو جالب گفته![]()
این سایت مورد علاقه منه ( شاید مورد علاقه ترین ) و معمولا سایت خیلی خوب و مهربونی هست ، الان عجیبه برام که چرا انقد پایین داده .gameinformer: 7.75
![]()
از این سایت بترس و خیلی به این تعاریف نگاه نکنچرا رحم کنه؟ تعریف کرده که!
--------
بازی احتمالا متای کنسولیش رو 87 ثابت میشه.
خودت خوب می دونی بخاطر پیش بینی امتیازات ترول نشدیدیگه من متای اسپایدرمن 86 پیش بینی کردم شد 90 کلی خوشمزه بازی دراورید الان زمان انتقامه
تازه اختلافت خیلی بیشتر از این حرفاست
کلا امسال سال خوبی بود انصافا همه راضین و خوشحال![]()
اینم بنظرم اینسامنیک جاشو پر کردو 2023 رو تکمیل کرد (در کنار الن ویک)اگر راکستدی امسال Suicide Squad رو بیرون میداد و متاپرستیک بالای 85 میگرفت، میتونستیم بگیم که 2023 یادآور سال خارقالعاده 2011 است.
اینم بنظرم اینسامنیک جاشو پر کردو 2023 رو تکمیل کرد (در کنار الن ویک)
اون شتی که راکستدی داره میسازه 75 ـم بگیره موفقیت محسوب میشه![]()
2023 رسما تبدیل شد به اون سالایی که 10 سال دیگه ازش یاد میکنیم.
آخه مشکل اینه که اون شت ذاتا کانسپ جالبی نداره. اون وصله واسه چسبوندن به راکستدی زیادی ناجوره. متاسفانه احساس میکنم به زور داده شده به خوردشون و الانم خیلی از اون اعضای کلیدی دیگه نیستن تو استودیو.شت رو ساخت، دیسبک گرفت و الان داره روش کار میکنه؛ راکستدی استودیوی کمالگرا و مغروره؛ این نشونه خوبیه برخلاف WB Montreal و گرنه همون شتشو را بدون درنظر گرفتن واکنش منفی گیمرها امسال میداد بیرون.