امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
از همون اول میدونستم که خیلی امتیازای بالایی نمیگیره(چون سبکش خاصه.همونطوری حمید جان گفند)شما الکی خودتونو عصبی میکردین و الان هم دارین دوباره دارین این کارو میکنید.
اول عرض ادب رامین جان .

از کدوم سبک خاص داری حرف میزنی ؟ شاید بتونیم به طور مثال ساخته های David Cage رو خاص بدونیم ولی به نظرت Alan Wake یه بازی خاص در یک سبک خاص ِ ؟ یه بازی سوم شخص Sandbox با محیط های وسیع و المان های Shooting که الان پرطرفدارترین سبک دنیاست . به طور مثل یک بخشی از Hands-On سایت Examiner که ترجمش رو تو بخش اخبار گذاشتم رو برات میزارم :
With a mixture of action and exploration, Remedy has carefully crafted a game that will appeal to the mass-audience of Xbox 360 owners who love action and shooting, but also disguised in an open-world of exploration and searching to keep the game going for extended gaming hours, which allows for some impressive replayability.
این هم ترجمش :
با آمیزشی از Action و اکتشاف، Remady با تیزبینی خاصی بیشتر طرفداران XBOX 360 را که به بازی های تیراندازی و Action علاقه دارند، هدف قرار داده است. همچنین وجود محیط های وسیع و القا شدن حس کنجکاوی و جستجو، باعث زیبا تر شدن این تجربه و بیشتر شدن زمان آن می شود، چیزی که می توان آن را مسبب تکرارپذیری بازی قلمداد کرد.
این که بخوایم یه جوری امتیازهای بازی که برای بازی که 6 سال ِ در دست ساخت ِ و Remedy با هوشیاری خاص و فقط با یک ترفند اصل افشا نکردن جزئیات براش یک استقبال و شور زیادی ایجاد کرده رو بندازیم گردن سبک خاص بازی غلط ِ . سبک بازی به هیچ وجه خاص نیست و از عامه پسندترین المان های بازیسازی استفاده میکنه .

به به- یا یکجای کار میلنگه-یا مغزه من کلا میلنگه!-حالا تابستون که باز کنسول رو اتیش کردیم-ببینیم چه کردن اینا

یه امتیاز کامل هم نداره یعنی؟یعنی ......S C :C

آخرین ویرایش:
من فک کنم به اندازه ایی بازی کرده باشم که نظر بدم اینو عیناً به آریا گفتم اینجام میزارم!
فقط دوستان حمله ور نشید!
روایت داستانش یجوراییه من سه تا مرحله رفتم هنوز هیچی نفهمیدم چه خبره!

گیم پلیش بعد یه مدت خسته کننده میشه زیادم روون نیست!
زیر نویساش تاخیر داره!
چهره ها مثل میت میمونه!
صفحه هم که هی خط خطی میشه!
یکمی انیمیشناش یجوریه!
کامل HD نیست!
گرافیکش تعادل نداره یه چیزایی خیره کنندس مثل کت الن یه چیزاییم مثل درختا یجوریه!
کات سیناش با گیم پلی گرافیکش مثل چی فرق داره!

این بحث گرافیک خیلی جالب شده ، واقعا چرا این بهترین گرافیک کنسول حتی 1 دونه امتیاز کامل نگرفته ؟!! در حالی که GeOW - MGS 4 - Killzone 2 - Uncharted 2 - GeOW 2 - MW2 - GOW III همگی امتیازهای گرافیکی خیلی بهتری گرفتن و هیچ کدوم ذره ای Screen Tearing نداشتن و همچنین مشکل رزولوشن هم نداشتن و در عین حال از نظر تکنیکی هم عالی بودن .

زشته بخدا ...

این بحث گرافیک خیلی جالب شده ، واقعا چرا این بهترین گرافیک کنسول حتی 1 دونه امتیاز کامل نگرفته ؟!! در حالی که GeOW - MGS 4 - Killzone 2 - Uncharted 2 - GeOW 2 - MW2 - GOW III همگی امتیازهای گرافیکی خیلی بهتری گرفتن و هیچ کدوم ذره ای Screen Tearing نداشتن و همچنین مشکل رزولوشن هم نداشتن و در عین حال از نظر تکنیکی هم عالی بودن .

زشته بخدا ...

انشا الله نسخه ی PC جبران میکنند!:biggrin1:

آرزو بر جوانان عیب نیست!:biggrin1:

خیلی جاه طلبانه بازی رو درست کردن که همین هم باعث شده ایراد های داشته باشه..

همین که یک جورایی مثل MP هست برای من کافیه

ولی حقیقت انتظار من حداقل 9 بود البته از سایت های سر شناس که فعلا یکیش IGN به بازی 9 داده

جیگرم منظورت منمنه محمدجان من منظورم کلی بود.آخه بعد از امتیازات یه جوی درست شد که همه فکر میکردن گرافیکش در حد ps1 هست.
نه اتفاقا منظورم اصلا به تو نبود:دی

خیلی جاه طلبانه بازی رو درست کردن که همین هم باعث شده ایراد های داشته باشه..

امين يه امشب داشتيم با هم دوستانه مكالمه ميكرديما نزاشتي :biggrin1:
چرا جاه طلبانه ؟

زشته بخدا ...
والا بعد از امتیازات کسی نگفت بهترین گرافیک کنسولی! من که شخصا از اولم هیچ وقت همچین چیزی نگفتم!

ضمن اینکه بین بازیهای بالا MGS4 و MW2 هم 720p نبودند...:دی

امين يه امشب داشتيم با هم دوستانه مكالمه ميكرديما نزاشتي :biggrin1:
چرا جاه طلبانه ؟
کنسول محدودیت داره نمیشه که با 30 نفر تو گاراژ ابر بازی ساخت..:biggrin1: اینها میخواستن از هر قسمت بهترین رو بسازن که نشد و از هر قسمت مقداریش ناقص در اومد که این بلای امتیازی سرش اومد

شرح امتیازات NowGamer با Overall ـه 6.8/10

6dl9tfxj7xfo32z1r0r8.jpg

Better And Worse ـش جالبه!!

اتفاقا امسال یه هیولا وجود داره...:دی

خُب من یه چیزی رو روشن کنم!
این هایپی که برای این بازی به راه افتاد، فقط تو BC بود.

شما یه دونه سایت خارجی پیدا نمیکنید که گفته باشه میانگین بازی حتی 95 میشه (البته به جز فن های سرسختش در فروم Remedy)! به هیچ وجه هم کسی نگفته بود این بازی بهترین بازی X360 حتی در امسال میشه. به هیچ وجه! یکیش رو پیدا کنید!. یه بازی دیگه رو همش میگفتن:دی
الن خودت داری چکار میکنی ، غیر مستقیم هایپ روی HALO REACH :biggrin1:
مثلا بابی قبول کن که تعریفهای بی اندازه Gartall تو تاپیک آلن رو تو داری تو تاپیک Reach انجام میدی که عاقبت خوشی نداره:biggrin1:

حالا بحث اصلا چیز دیگس ، خواستم متوجه کنم شما رو:biggrin1:

پ.ن: چی میگی واسه خودت ... MGS4 Native 720p ساپورت بود ، و فکر میکنم 1080i بدون Upscale اجرا میکرد.(البته این آخریُ دقیق یادم نی ، اشتباه گفتم شرمنده)

الن خودت داری چکار میکنی ، غیر مستقیم هایپ روی HALO REACH :biggrin1:
مثلا بابی قبول کن که تعریفهای بی اندازه Gartall تو تاپیک آلن رو تو داری تو تاپیک Reach انجام میدی که عاقبت خوشی نداره:biggrin1:

حالا بحث اصلا چیز دیگس ، خواستم متوجه کنم شما رو:biggrin1:

پ.ن: چی میگی واسه خودت ... MGS4 اگه اشتباه نکنم Native 1080i ساپورت بود ، شاید هم 720p ولی میدونم 1080i بدون Upscale اجرا میکرد.(البته دقیق یادم نی)
آقا اسپم نده:دی من جواب نمیدم چون تاپیک منحرف میشه!:biggrin1: ولی تو پروفایلت الان میام میترکونم...:دی

پ.ن: MGS4 720p نبود! بیا.

شرح امتیازات NowGamer با Overall ـه 6.8/10

6dl9tfxj7xfo32z1r0r8.jpg

Better And Worse ـش جالبه!!
اقا 10 بار این امتیاز توی صفحات قبل گذاشته شده کشتی خودتو!
توی متا هم ثبت نمیشه... .
از کدوم سبک خاص داری حرف میزنی ؟ شاید بتونیم به طور مثال ساخته های David Cage رو خاص بدونیم ولی به نظرت Alan Wake یه بازی خاص در یک سبک خاص ِ ؟ یه بازی سوم شخص Sandbox با محیط های وسیع و المان های Shooting که الان پرطرفدارترین سبک دنیاست . به طور مثل یک بخشی از Hands-On سایت Examiner که ترجمش رو تو بخش اخبار گذاشتم رو برات میزارم :
همین المانهای شوتینگش هم خاصه!
استفاده از همزمان از چراغ قوه و اسلحه.
استفاده از نور در اکثر مواقع...
منظورم از خاص این نبود که بازی سبک جدیدی داره همون المانهای اکش ن و sandbox رو به طور دیگه ای روایت کرده.crackdown هم sandbox هست ولی مثل alanwake هست؟
شاید من بد گفتم و منظورمو از سبک خاص نفهمیدی.منظورم روایت متفواتی داره نسبت به بازیهای دیگه.

اینها فقط تعدادی از سایتها بود. دیگه وقتی امتیاز گرافیک با یک عدد داده میشه نمیشه روش حرفی زد. درسته افکتهای خیلی جالبی توی بازی وجود داره یا نورپردازی عالی ای داره ولی در عوض از بعضی چیزهای مهم مثل رزولوشن زده و این امتیاز گرافیک رو کم میکنه. خیلی از شرکتها میتونن افکتهای فوق پیچیده و جالب رو اجرا کنن ولی به جاش رزولوشن رو فدا کنن. به قول دوستان کافیه یه بازی رو توی PC در رزولوشن های مختلف اجرا کنین و ببینین چه نتیجه ای داره. به همین سادگی , به همین خوشمزگی ...
الآن نیاین دوباره بگین مگه تاپیک مقایسه هست یا فلان ! از اولین روزی که AW توی بازیسنتر مطرح شد , بحث در مورد گرافیکش هم شروع شد و الآن هم می بینم با وجود نمره سایتها دوستان میگن بهترینه و ... , این پست فقط برای شفاف سازی بود ! دیگه تصمیم با خود دوستانه !
ضمناً به نظر من Uncharted 2 از GOW III گرافیک بهتری داره.

ببخشيد پست قبل سرم شلوغ بود و زود جواب دادم .
آريا . كيوان دوستان و ...چرا توجه نميكنيد واقعا ميخوايد منكر اين بشيد كه از لحالظ تكنيكي و بصري alan wake بهترينه ؟
گرافيك بازي جمع بندي داره جلوه هاي بصري , تكنيكي , انيميشن , .....
alan wake اشكال انيميشن داشته باگ مثل پارگيه تصوير داشته و اينا باعث شدند كه امتياز كامل نگيره .
سايتها اينو گفتن چرا نميبينيد حالا لطفا نريد يكي دوتا سايت برام مثال بزنيد كه غير اينو گفتن !
من فقط جلوه هاي بازي مد نظرم هست واقعا به من بگيد كدوم يكي از بازيها تونسته چنين محيط عظيم با اين افكت و تكنيكهاي به كار برده شده خلق كنه ؟
صفحه قبل تمام سايتها از محيطهاش گفتن از بينظير بودنش گفتن چطور نميبينيد ؟

يكم صبر كنيد خودتون هم تجربه كنيد بعد اونوقت بازم نظر ميديم . ولي مطمئن باشيد در dlc هاي اين بازي اين مشكل را نميبينيد از الان گفتن انيميشنهاي بازي داره بهتر ميشه و دارن به شدت روش كار ميكنن و همچنين مطمئن هستم اين مشكلات را هم نخواهد داشت اونوقت دوست دارم ببينم كدوم بازيه بتونه از لحاظ كلي هم باهاش رقابت كنه .

كاش امسال سر انتخاب بهترين گرافيك يه بخش تكنيكي هم بزارن اوقت واقعا ديدني ميشه سر انتخابات بهترين گرافيك تكنيكي !

زشته بخدا ...

بازم تكرار ميكنم بهترين جلوه هاي بصري بگم بهترين گرافيك يعني جمع بستم از لحاظ تكنيكي لطفا برام مثال بزن كه چرا بهتر از alan wake وجود داره من 100 تاش را برات مثال بزنم !

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or