امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
جیگرم منظورت منم:biggrin1:نه محمدجان من منظورم کلی بود.آخه بعد از امتیازات یه جوی درست شد که همه فکر میکردن گرافیکش در حد ps1 هست.
دقیقا! همچنان هم این بازی بهترین گرافیک کنسولی رو داره!

خوب
PHP:
http://www.xboxaddict.com/Staff-Review/Xbox-360/13251/Alan-Wake.html
به بازی نمره 93 رو داد و در متا هم ثبت میشه.
Overall: 9.3 / 10
Gameplay: 9.5 / 10
Visuals: 9.2 / 10
Sound: 9.3 / 10

Xboxaddict - 93/10
http://www.xboxaddict.com/Staff-Review/Xbox-360/13251/Alan-Wake.html
G4TV: 8/10
http://g4tv.com/games/xbox-360/30835/alan-wake/review/
added:
Eurogamer.es: 8/10
Xbox-Mag.net - 18/20 - Read Review
incgamers: 9.1/10
http://www.incgamers.com/Reviews/105...-wake-review/2

thekoalition: 9/10
http://www.thekoalition.com/alan-wake-review/
-------
البته واسه کسایی که قبل از اون بازی هایی مثل U2 , GOW3 و... را ندیده یا بازی نکرده باشن! :)

آخرین ویرایش:
Now, you can chalk it up to the absolute rush of endorphins I've had simply by having this title in hand after a 5 year wait, but I found it very difficult to find fault in this title.
این جملش جالب بود.

انصافا مسخرس که از رو امتیاز تصمیم بگیریم.
همه چیز نسبیه!
شاید یکی بگه این بازی فوق العادس یکیم بگه شاهکاره!
پس امتیازها رو بریزید دور.
جدا از همه اینا این سبک بازیا هیچوقت امتیازه خیلی بالایی نمیگیرن!
همونطور که مکس پین اینطور بود! یا HR!
هر چند هنوز با افرادی که فقط اولین چیزی که میارن وسط گرافیکه مشکل دارم و به نظرم یه مشت نوبن:دی
باریکلا!!!!:biggrin1:
حق با این دوستمونه!!!
مثلا من عشق devil may cry هستم...وقتی نسخه 4 اومد همه سایتها نمره های مسخره ای به بازی دادن ولی من تا الان میگم بهترین بازی جهان devil may cry هست!!!
به قول معروف علف باید به دهن بزی شیرین بیاد!!(البته دوستان ناراحت نشوید این سه اصطلاح هست!!)
اونا از بازری خوششون نیومده!!حالا شاید شما بازی بکنی و همون جا یه سکته ناقص هم بزنی!!!:biggrin1:

صفحه قبل را یه چکی بکن لطفا حرفای بعضی از سایتها را گذاشتم .
یعنی منم سخنان سایتها و مجلات در مورد گرافیک GOW3 , U2 رو بزارم ؟ اینجوری فکر نکنم تو یک پست دو پست بگنجه!

همونا كه ميگفتن گرافيكش با CG مو نميزنه ؟
اون گرافیکی که ما دیدیم بیشتر از سی جی نباشه کمترم نبود!

آخرین ویرایش:
-------------
اما در مورد کسانی که میگن امتیاز مهم نیست:

همیشه همین طوری بوده اگه امتیاز اکثر سایت ها برای یک بازی پایین باشه همه میگن امتیاز مهم نیست خود بازی مهمه اما اگر امتیاز سایت ها بالا باشه دیگه همه جا رو ویران میکنن. هر سایتی هم که امتیاز کم میده از لیست مهما حذف میشه سایت بعدی که هنوز امتیاز نداده مهم میشه :دی خیلی جالبه واقعا :دی

بالاخره امتیاز مهمه یا مهم نیست؟
-------------
و یک سوال از اون دسته از دوستانی که این بازی رو در حد خدا بالابرده بودند، نمونه تمام پست هاشون هم هست: "بهترین گرافیک نسل که هیچ بازی به پاش نمیرسه" یا "بزرگترین بازی تاریخ"
پس بازی با این گرافیک خفن که دیگه بالاتر از اون وجود نداره(به قول شما) چرا هیچ سایتی به گرافیک نمره کامل نداده؟
این حرفاتو اول باید طلا گرفت بعد باید اول هر صفحه بزارن تا ملت بفهمن داستان چیه!
بالاخره معنیه بهترین گرافیک کنسولی رو فهمیدیم!یعنی بازیی که گرافیکش از هیچ سایتی نمره کامل نگیره!واقعا بعضی دوستان حالشون دست خودشون نیست نمیدونن چی میگن!:laughing:

خُب من یه چیزی رو روشن کنم!
این هایپی که برای این بازی به راه افتاد، فقط تو BC بود.

شما یه دونه سایت خارجی پیدا نمیکنید که گفته باشه میانگین بازی حتی 95 میشه (البته به جز فن های سرسختش در فروم Remedy)! به هیچ وجه هم کسی نگفته بود این بازی بهترین بازی X360 حتی در امسال میشه. به هیچ وجه! یکیش رو پیدا کنید!. یه بازی دیگه رو همش میگفتن:دی

من از چند ماه پیش به خیلی از بچه ها گفتم این بازی اونجوری که فکر میکنید بین منتقد ها تحویل گرفته نمیشه، قبول نمیکردن، خودشون میدونن کیا هستند:دی

این ناامیدی وحشتناکی که الان به وجود اومده، تقصیر خودتونه! من همون صفحه های اول هم گفتم! واقعا چرا فکر میکردید این بازی بالای 95 میگیره؟! این حرف از اول هم برای من خیلی خنده دار بود! من این همه Hands-on از این بازی خوندم، دیگه جوگیرترینشون گفته بود یکی از بازیهای بزرگ X360 در امسال میشه!

این هایپ هم فقط برای فن های 360 نبود! همونطور که امین اشاره کرد، تعداد بسیار زیادی از فن های PS3 هم میومدن و از این بازی به عنوان بهترین بازی 360 و حتی امسال نام میبردند! حالا همونا از هایپ این بازی حرف میزنن!
امین جان واضح بگو منظورت کیاست؟ من تا اینجا بیشتر defense force دیدم تا حرف نامعقول...
حتی شما هم یادمه تو صندلی داغ ازتون سوال کردن که بهترین بازی 360 کدومه، گفتید AW:دی
====
در نهایت بگم این تقصیر خودتونه! انقدر هم 5 سال 5 سال نکنید، تعداد اعضای Remedy بیش از 1/3 کمتر از استودیو های دیگست!

کسانی که واقعا عاشق این بازی هستند هم 100% باهاش حال میکنند، مثل حمیدرضا، مثل مهدی و ....

اين همه بحث نداره كه . از همون تريلر هايي كه منتشر شده بود مشخص بود كه بيخودي بزرگش كردن و چيز خيلي عجيبي نيست. البته من هنوز بازي رو نديدم. و حتما بازي خوبي هست. بريد بازي كنيد و بعنوان يك بازي ازش لذت ببريد!

صفحه قبل را یه چکی بکن لطفا حرفای بعضی از سایتها را گذاشتم .

درسته گرافیک خیلی خوبی داره ولی با این ایرادات نمیشه بهش بهترین گرافیک کنسولی گفت.

حتی شما هم یادمه تو صندلی داغ ازتون سوال کردن که بهترین بازی 360 کدومه، گفتید AW:دی

الان هم میگم :دی در کمبود بازی های اختصاصی، این بازی بهترین اختصاصی 360 هست ولی با استاندارد first party های یک شرکت دیگه فاصله داره.

همونا كه ميگفتن گرافيكش با CG مو نميزنه ؟

مگه شک دارید رو این موضوع؟

حالا من به آنچارتد 2 کار ندارم چون گرافیکش یه طور خاصیه ولی به" نظرم " گرافیک گاو3 بهتر از الن ویک ـه مجموعا!

یعنی منم سخنان سایتها و مجلات در مورد گرافیک GOW3 , U2 رو بزارم ؟ اینجوری فکر نکنم تو یک پست دو پست بگنجه!

اون گرافیکی که ما دیدیم بیشتر از سی جی نباشه کمترم نبود!

اخه مسئله اینه این بعد از اونا اومده . مثلا منم میتونم حرفایی که به gears 1 گفته بودند را بزارم .
ببین من نمیخوام بحث غیر منطقی کنم سایتها حرفاشون را گفتن ببین چی گفتن . تنها دلایلی که باعث شده امتیاز کامل نگیره اونها هستند که گفتم یکی از بزرگترین عالتهاش پارگی تصویر هست .

ایشالا خودت بازی میکنی و یه نطری داشته باشی برای خودت .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or