امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
جالبه!
اینجا شده محله مقایسه ی گرافیک این بازی با با بازی های سونی LOL:laughing:

الان هم میگم در کمبود بازی های اختصاصی، این بازی بهترین اختصاصی 360 هست ولی با استاندارد first party های یک شرکت دیگه فاصله داره.
البته از نظر شما:دی ولی من کمبودی به اون صورت نمیبینم! اتفاقا امسال یه هیولا وجود داره...:دی
اخه مسئله اینه این بعد از اونا اومده . مثلا منم میتونم حرفایی که به gears 1 گفته بودند را بزارم .
ببین من نمیخوام بحث غیر منطقی کنم سایتها حرفاشون را گفتن ببین چی گفتن . تنها دلایلی که باعث شده امتیاز کامل نگیره اونها هستند که گفتم یکی از بزرگترین عالتهاش پارگی تصویر هست .
خُب فرخ مگه این ایراده کمیه؟! این موضوع خیلی روی گرافیک بصری بازی تاثیر داره، ولی در هر حال من هنوز هم گرافیک این بازی رو در 360 بهترین میدونم!
مگه شک دارید رو این موضوع؟
بابا بیخیال...:دی

درسته گرافیک خیلی خوبی داره ولی با این ایرادات نمیشه بهش بهترین گرافیک کنسولی گفت.

ببین کیوان من حرفی ندارم حرفت درسته ولی قبول کنیم تا به الان بهترین گرافیک بصری و تکنیکی را بوجود اورده . کیوان مسئله کاملا مشخصه این گرافیک گنده تراز دهن کنسولهاست .

به همین خاطره من واقعا حیفم میاد به این بازی روزی آرزو دارم روی pc بیاد تا همگی ببینیم که چی هست واقعا پتانسیل گرافیکی موتور بازی استثنایی هست .
مثلا یکی از سایتها میدونی چه عیبی گرفته میگه بازی بر اساس open world طراحی شده شما وقتی محیط را میبینید میخواید برید اونجا را بگردید چون اون حس واقعا بهتون دست میده ولی خطی بودن بازی نمیذاره و این واقعا حال گیریه . یعنی remedy یه اشباهی کرده اینجا بزرگ .

خُب فرخ مگه این ایراده کمیه؟! این موضوع خیلی روی گرافیک بصری بازی تاثیر داره،

تو هم میتونی صفحه قبل را مرور کنی در حقیقت میشه گفت اذیت های گرافیکی داره !

اخه مسئله اینه این بعد از اونا اومده . مثلا منم میتونم حرفایی که به gears 1 گفته بودند را بزارم .
ببین من نمیخوام بحث غیر منطقی کنم سایتها حرفاشون را گفتن ببین چی گفتن . تنها دلایلی که باعث شده امتیاز کامل نگیره اونها هستند که گفتم یکی از بزرگترین عالتهاش پارگی تصویر هست .

ایشالا خودت بازی میکنی و یه نطری داشته باشی برای خودت .
فرخ جان دلیلی نمیشه چون U2 و GOW 3 زودتر اومدن و گرافیک فوق العاده ای داشتن شخص شخیص منتقد به سیستم بصری (گرافیک) بازی مثل AW بی اعتنائی کنه! در ضمن فکر نکنم Screen-Tearing اینقدر مشکل هاتی باشه که روش مانور میدید! لا اقل واسه من نیست! سوای اینکه به خیلی از موارد دیگه مثل طراحی چهره, تسکچرها, باگ های گرافیکی و... هم گیر دادن Reviewer ها!
در ضمن فاصله عرضه بازی مثل Gears 1 با U2 نزدیک به چهار سال هست یعنی دقیقاً ریلیز Gears 1 منتهی بود به اولین سال لانچ جهانی 360 و ورود به نسل جدید اما فاصله ریلیز AW با U2 و GOW3 چی ؟! هرچند ستایش و جوایز هایی رو که از U2 دیدم به هیچ وجه در مورد بازی دیگه ای شاهدش نبودم!

پ.ن: حتماً, باندل بازی رو تهیه میکنم...

آخرین ویرایش:
دیگه امتیاز سایتها موجوده و میشه بخش گرافیک بازی و امتیازهای مخصوص این بخش رو خیلی راحت دید ! درسته که خیلی از گرافیک تعریف شده ولی بهترین نیست. الآن سایتهایی که فرخ داده رو میشه خیلی ساده با امتیازهای GoW III مقایسه کرد (فقط قسمت گرافیک که بحث این چند ماهه این بازی بوده) :
GamingTrend :
GoW : 100
AW : 97
--------
Videogamer :
GoW : 10
AW : 9
--------
IGN :
GoW : 9.5
AW 9
--------
IGN AU :
GoW : 9.5
AW 8.5
--------
Computerandvideogames :
GoW : We've seriously never seen videogame visuals so incredible
AW : At points, thanks to gorgeous visuals, a standout score and deafening, psychedelic sound effects, Alan Wake really does feel like an interactive Hollywood disaster movie. During the review process our television screen attracted a crowd of slack-jawed games journos more than once.
A special nod should also go to the beautiful world that developer Remedy's created, which still shows its open-world roots and is vast and detailed in unprecedented measure.
--------
اینها فقط تعدادی از سایتها بود. دیگه وقتی امتیاز گرافیک با یک عدد داده میشه نمیشه روش حرفی زد. درسته افکتهای خیلی جالبی توی بازی وجود داره یا نورپردازی عالی ای داره ولی در عوض از بعضی چیزهای مهم مثل رزولوشن زده و این امتیاز گرافیک رو کم میکنه. خیلی از شرکتها میتونن افکتهای فوق پیچیده و جالب رو اجرا کنن ولی به جاش رزولوشن رو فدا کنن. به قول دوستان کافیه یه بازی رو توی PC در رزولوشن های مختلف اجرا کنین و ببینین چه نتیجه ای داره. به همین سادگی , به همین خوشمزگی ...

الآن نیاین دوباره بگین مگه تاپیک مقایسه هست یا فلان ! از اولین روزی که AW توی بازیسنتر مطرح شد , بحث در مورد گرافیکش هم شروع شد و الآن هم می بینم با وجود نمره سایتها دوستان میگن بهترینه و ... , این پست فقط برای شفاف سازی بود ! دیگه تصمیم با خود دوستانه !

ببین کیوان من حرفی ندارم حرفت درسته ولی قبول کنیم تا به الان بهترین گرافیک بصری و تکنیکی را بوجود اورده . کیوان مسئله کاملا مشخصه این گرافیک گنده تراز دهن کنسولهاست .

چطورGOW3 که گرافیک مساوی و حتی کمی بهتر از این بازی داره روی PS3 بدون مشکل اجرا میشه ولی این یکی گنده تر از دهن کنسولاس؟

اریا متوجه نیستید اشکالات گرافیکی گفتم باعث شده امتیاز بیاد پایین نه چیزه دیگه . از گفته های سایتها به راحتی میشه کشید بیرون این حرف را .

در مورد اون افکتها باید بگم الان خیلی شرکتها روی pc با اون قدرت هم نمیتونن چنین جلوه هایی به وجود بیارن !

تو اکثر review ها به این موضوع اشاره شده، اگر خودت بازی کرده باشی باید بدونی وگرنه CG های GOW II رو با چند تا از تصاویر GOW III مقایسه کن :دی
http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2009/06/god-of-war-comparison-montage.jpg

به همین خاطره من واقعا حیفم میاد به این بازی روزی آرزو دارم روی pc بیاد تا همگی ببینیم که چی هست واقعا پتانسیل گرافیکی موتور بازی استثنایی هست .
مثلا یکی از سایتها میدونی چه عیبی گرفته میگه بازی بر اساس open world طراحی شده شما وقتی محیط را میبینید میخواید برید اونجا را بگردید چون اون حس واقعا بهتون دست میده ولی خطی بودن بازی نمیذاره و این واقعا حال گیریه . یعنی remedy یه اشباهی کرده اینجا بزرگ .

تو هم میتونی صفحه قبل را مرور کنی در حقیقت میشه گفت اذیت های گرافیکی داره !

کیوان کیه؟ :دی تو که پست صدرا رو نقل قول کردی.
-----------
ضمناً به نظر من Uncharted 2 از GOW III گرافیک بهتری داره.

آخرین ویرایش:
ضمناً به نظر من Uncharted 2 از GOW III گرافیک بهتری داره.

پس اون CGتره :biggrin1: البته با اين حرفت كاملا موافقم

2vfx8398ipeghv36eso.jpg

:دی

چطورGOW3 که گرافیک مساوی و حتی کمی بهتر از این بازی داره روی PS3 بدون مشکل اجرا میشه ولی این یکی گنده تر از دهن کنسولاس؟

PS3 هنوز هم بنچمارکش رو داره:biggrin1: .... تازه من فکر می کنم با این 70 مگی که جدیدا ازاد کردن بازم جا داشته باشه:p

تو اکثر review ها به این موضوع اشاره شده، اگر خودت بازی کرده باشی باید بدونی وگرنه CG های GOW II رو با چند تا از تصاویر GOW III مقایسه کن
http://playstationlifestyle.net/wp-c...on-montage.jpg
با CG های GOWII آره، ولی الان که نه!:دی وقتی میگی مثل CG میمونه، یعنی مثل CG های الان، نه چند سال پیش! مثلا در حد CG های Starcraft II یا FF XIII هست؟:دی

البته من هم باهات موافقم و هنوز U2 رو بهترین گرافیک کنسولی میدونم...
====
AW هم باید واقع بین باشید! اگه اون گرافیک میخواست در رزولوشن 720p اجرا بشه، بدون شک بهترین گرافیک کنسولی میشد! که خُب روی یه کنسول ساخت سال 2005 خیلی بعیده:دی به هر حال کنسوله دیگه و نمیتونید ایرادی به Remedy بگیرید.
فعلا که روی 720 اجرا نمی شه با این حال خیلی زیباست
ولی اگه واقعا بحث بنچمارک گرافیکی باشه هنوز بازی های انحصاری سونی خیلی بهتر از بازی های انحصاریه مایکروسافت کار کردن
منظورم ّّFirst Party هست
خُب مگه من چی گفتم؟! این که مسلمه FP های سونی از نظر گرافیک بهتر کار کردند.

آخرین ویرایش:
AW هم باید واقع بین باشید! اگه اون گرافیک میخواست در رزولوشن 720p اجرا بشه، بدون شک بهترین گرافیک کنسولی میشد! که خُب روی یه کنسول ساخت سال 2005 خیلی بعیده:دی به هر حال کنسوله دیگه و نمیتونید ایرادی به Remedy بگیرید.

فعلا که روی 720 اجرا نمی شه با این حال خیلی زیباست
ولی اگه واقعا بحث بنچمارک گرافیکی باشه هنوز بازی های انحصاری سونی خیلی بهتر از بازی های انحصاریه مایکروسافت کار کردن
منظورم ّّFirst Party هست

دوستان گیری دادینا!
از این بازی با این سبک نمیشه میانگین 97-96 داشت که!
بشینید بازی کنید بعد نظر خوتونو بگین تا اینکه بخواین از بازی طرفداری کنید یا ازش بد بگید...
از همون اول میدونستم که خیلی امتیازای بالایی نمیگیره(چون سبکش خاصه.همونطوری حمید جان گفند)شما الکی خودتونو عصبی میکردین و الان هم دارین دوباره دارین این کارو میکنید.
پست حامد جامد جان رو دوباره میزارم تا ببینی ارزش این بازی به چیه:
حالا بعضي از دوستان جو گير ما ميان ميگن كه نه بازي خوب نيست. Alan Wake بدون هيچ شك و ترديدي از نظر فني و تكنيكي يك بازي خوب هست ، ولي چيزي كه باعث ميشه من چند سال منتظر اين عنوان بمونم ، تكنيك هاي Psychological هست كه Alan Wake داره. كمتر بازي هايي مثل The Darkness و Max Payne 1 ,2 به دغدغه ها و پيچش هاي ذهن يك انسان مي پردازند . AW روايت گر يك داستان كليشه اي نيست ، بلكه زير ساختارهاي اين بازي پر از پيام ها و تكنيك ها روانشاسي هست.

Sam Lake يك نويسنده حرفه اي هست و ميدونه چطور وجود و ذهنيت آدمي رو بررسي كنه. چنين تكنيك هايي رو قبلا فينچر تويه Fight Club هم نشان داده بود. بازي كردن در اتمسفر بزرگ Bright falls تجربه اي هست كه خيلي كم در صنعت بازي ديده ميشه و امتيازهاي دري وري بعضي سايت ها به لعنت خدا هم نمي ارزه چون هر كسي كه فقط با ديد گرافيك و گيم پلي استثنائي مي خواد AW رو بازي كنه ، بهتره بي خيال اين بازي بشه چون Alan Wake يك Psychological Thriller اي هست كه چيزي فراتر از يك بازي و سرگرمي خلق كرده.

پس آيا بازي با چنين درون مايه اي ارزش ستودن و 6 سال صبر كردن نداره ؟

واویلا اگر گیم اسپات به بازی نمره بده دیگه باید Alan Wake بره بخوابه تا 1 سال دیگه ! به نظرم گیم اسپات روی نقد بازی خیلی سخت گیری میکنه و حسابی بازی را میکوبه من که از ته دل منتظرم تا بیاد با اینکه PS3 FAN هستم ! :دی

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or