امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
از کدوم سبک خاص داری حرف میزنی ؟
از سبک Psychologic Action داره حرف میزنه.

صدرا قروبنت برم :دی تو باعث میشی که منم شروع کنم حرفای توی دلمو که از زمان نشون دادن AW تو دلم مونده رو بگم.

گیم پلیش بعد یه مدت خسته کننده میشه زیادم روون نیست!
دقیقا بعد از دیدن اولی گیم پلی از بازی یه چیزی ته دلم گفت که این گیم پلی، گیم پلیی نیست که تکراری نشه.

چهره ها مثل میت میمونه!
یه بار این حرفو بعد از اون تریلری که آلن نشسته پشت دستگاه تایپ زدم، ملت کم موند منو تو سایت زنده به گور بکنن.

یکمی انیمیشناش یجوریه!
دقیقا. اشاره به تریلری که barry (اون یارو کاپشن قرمزه) داره با الن اینا حرف میزنه. آدم خندش میگیره.

آخرین ویرایش:
آقا امتیاز سایتا قبول ولی من با سبک بازی حال میکنم(مخصوصا با قسمت Psychologic) مگه چند تا بازی تو این دوره زمونه با این سبک میاد؟ من با سری سایلنت هیل زندگی کردم ولی homecoming امتیازش 6 شد!
گل بی عیب خداست!!!:cheesygri

ببخشيد پست قبل سرم شلوغ بود و زود جواب دادم .
آريا . كيوان دوستان و ...چرا توجه نميكنيد واقعا ميخوايد منكر اين بشيد كه از لحالظ تكنيكي و بصري alan wake بهترينه ؟
گرافيك بازي جمع بندي داره جلوه هاي بصري , تكنيكي , انيميشن , .....
alan wake اشكال انيميشن داشته باگ مثل پارگيه تصوير داشته و اينا باعث شدند كه امتياز كامل نگيره .
سايتها اينو گفتن چرا نميبينيد حالا لطفا نريد يكي دوتا سايت برام مثال بزنيد كه غير اينو گفتن !
من فقط جلوه هاي بازي مد نظرم هست واقعا به من بگيد كدوم يكي از بازيها تونسته چنين محيط عظيم با اين افكت و تكنيكهاي به كار برده شده خلق كنه ؟
صفحه قبل تمام سايتها از محيطهاش گفتن از بينظير بودنش گفتن چطور نميبينيد ؟

يكم صبر كنيد خودتون هم تجربه كنيد بعد اونوقت بازم نظر ميديم . ولي مطمئن باشيد در dlc هاي اين بازي اين مشكل را نميبينيد از الان گفتن انيميشنهاي بازي داره بهتر ميشه و دارن به شدت روش كار ميكنن و همچنين مطمئن هستم اين مشكلات را هم نخواهد داشت اونوقت دوست دارم ببينم كدوم بازيه بتونه از لحاظ كلي هم باهاش رقابت كنه .

كاش امسال سر انتخاب بهترين گرافيك يه بخش تكنيكي هم بزارن اوقت واقعا ديدني ميشه سر انتخابات بهترين گرافيك تكنيكي !

فرخ نزن این حرف رو جون من، انیمیشن و رزولوشن جزو اصلی ترین بخش های گرافیک هستند رزولوشن پایین باعث میشه همون جلوه های بصری که گفتی توی HDTV به چشم gamer نیاد چون تصویر بلوری ـه. انیمیشن هم خیلی تاثیر داره، من تو این نسل بازی ندیدم که انیمیشن هاش به خوبی Uncharted 2 باشه، یکی از نکاتی که باعث شد این همه گرافیکش تحسین بشه همین انیمیش هاست. مخصوصاً facial expression هم خیلی مهمه چون تو روایت داستان هم تاثیر داره.
Alan Wake به غیر از نورپردازی بسیار خوب من افکت هایی دیگه ندیدم که از بقیه بازی های این نسل بهتر باشه. درباره افکت ها و محیط بزرگ گفتی که نمونش رو میتونی تو GOW III مرحله کرونوس و U2 ببینی.

اون بحث DLC واقعاً داری خودت رو گول میزنی، اگه قرار بود چیزی رو دست کنند قبل از عرضه درست میکردند نه تو DLC

فرخ نزن این حرف رو جون من، انیمیشن و رزولوشن جزو اصلی ترین بخش های گرافیک هستند رزولوشن پایین باعث میشه همون جلوه های بصری که گفتی توی HDTV به چشم gamer نیاد چون تصویر بلوری ـه. انیمیشن هم خیلی تاثیر داره، من تو این نسل بازی ندیدم که انیمیشن هاش به خوبی Uncharted 2 باشه، یکی از نکاتی که باعث شد این همه گرافیکش تحسین بشه همین انیمیش هاست. مخصوصاً facial expression هم خیلی مهمه چون تو روایت داستان هم تاثیر داره.
Alan Wake به غیر از نورپردازی بسیار خوب من افکت هایی دیگه ندیدم که از بقیه بازی های این نسل بهتر باشه. درباره افکت ها و محیط بزرگ گفتی که نمونش رو میتونی تو GOW III مرحله کرونوس و U2 ببینی.

اون بحث DLC واقعاً داری خودت رو گول میزنی، اگه قرار بود چیزی رو دست کنند قبل از عرضه درست میکردند نه تو DLC
واقعا عجب حرفی میزنی شما!! اخه کرونوس چجوری با محیط این بازی قابل مقایسه هست فکر کنم فقط یکی خدا بدونه یکی هم فنای ps3 ! از لحاظ کیفیت جزئیات و نورپردازی خداییش alan wake یه چیز دیگست. ولی اینو قبول دارم که هنوز انمیشن uncharted2 بی رقیبه.

بازی که رزولوشنش تقریبا نصف 720p و دارای مشکل شدید screen tearing و مشکل شدید alpha blending و انیمیشنهای بدن معمولی و انیمیشنهای صورت بی ریخت و پر از تکستچر های رزولوشن پائین هستش از لحاظ بصری میشه بهترین بازی:laughing:

i44711_alanwakevdr050410qtlowwide.movsnapshot04.022010.05.0600.09.27.jpg

بحث خیلی گرافیکی شده... بگذریم چرا کسی ایراد IGN رو نمیگه : Weak Ending
انتظار این یکی دیگه نمیرفت، اینی هم که 9 داده به نقطه قوته منفی داده!؟!

كيوان خدايي شك دارم كه پستهاي منو بخوني يا فقط ميري اون تيكه ها كه تو چشمه ميخوني ؟

من با گرافيك كلي كاري ندارم قبول دارم وقتي انيميشن به اضافه بقيه موارد را جمع كني alan wake حق 10 گرفتن را نداره ولي از لحاظ محيطي و جزئيات و افكتها بي سابقه بوده صفحه قبل حرفهاي سايتها را خوندي ?

گفتن تو يك محيط open world دست يافتن به چنين جزئيات بي سابقه بوده . يكي از سايتها كه الان يادم نيست ولي ميزارم گفته واقعا در عجب هستم كه remedy چطور تونسته چنين افكتهايي را در يك بازي با اين محيط بزرگ پياده سازي كنه .

در ضمن نگو اين حرفها را lan wake چزء نورپردازي كه فكر كنم قبول داشته باشي در صنعت بازي سازي بي سابقه بوده ! ولي سايه ها كه قبول داري . عمق ميدان به سراحت قابل اثباته كه چقدر شاخه اين بازي . محيط هاي باز و پر از جزئيات و ابجكتيو به ميزان خارق العاده است . يكم برو بخون سايتها را لطفا
ولي بله بگي انيميشن ميتونم بگم alan wake داغونه! و در كنارش پارگي تصوير باعث ميشه بازي پرفكت نباشه در زمينه گرافيك .
بازم ميگم من فقط جلوه هاي بصري يا محيطهاي خارجي كه alan wake تونسته به صورت تكنيكي به نمايش بزاره مد نظرم هست .

حالا كيوان بازيش كن بعد منم فردا دستمه ايشالا !

در مورد dlc هنوز بازي نيومده بود و حتي امتيازها داده نشده بود رمدي خودش گفت ما داريم روي انيميشنها كار ميكنيم و حتي گرافيك بازي بهتر ميشه چطور خبرش را نديدي ؟

من بازیو انجام دادم این قضیه ناپیوستگی عمودی که تو فریمهای بازی باعث گسستگی فریمها میشه تو 5 تا 7 درصد فریمهای بازی وجود داره بیشتر مواقع بازی از این نظر خوب هست.
انیمیشن کاراکترهای بازیم خیلی خوبه اگر بخوام مقایسه کنم بهترین بازی این نسل تا به این لحظه از لحاظ انیمیشن همون آنچارتد 2 هست به نظر من ولی این بازیم از نظر انیمیشن ضعیف نیست جزو بازیای خیلی خوب هست نورپردازی بازی فوق العادس بدون شک.
رزولوشن واقعی بازیو نمیتونم روش نظر بدم تا یه مرجع معتبری نباشه واسه همین تا دیجیتال فونداری یورو گیمر صبر میکنم!! ولی بازی از نظر دندونه مشکلی نداره.
از نظر دوربین مدیریت انجین بازی روی دوربین بعضی جاها ضعیفه مثلا گاهی وقتا که صحنه اسلو موشن میشه به خوصوص تو محیطهای بسته دوربین میره تو باقالیا!!
محیطهای بازی عظیمه افکتهای موشن بلور و ابرها یا مه های ولیو متریک(بعضی جاها چون بعضی از دودها و مه های بازی ولیومتریک نیست) و نورپردازی پیچیده و افکت حرارت و ... وجود داره و بعضی وقتا همزمان با هم دیده میشه بدون اینکه استرسی به انجین بازی وارد بشه.
فریم ریت بازی بعضی جاها یه افت خیلی کمی پیدا میکنه ولی بیشتر مواقع به نظر میاد روی 30 قفل شده با همه اینها اگر بخوام همه چیزارو روی کفه ترازو بریزم و نظر بدم باید بگم گرافیک بازی در مجموع با توجه به اینکه بازی محیطهای وسیع و زنده ای داره و گرافیک بازی هم سبک فتو ریلیستیک رو دنبال میکنه و ابجکتهای زیادی رو هم رندر میکنه شاهکاره بعضی جاها آدم واقعا کف میکنه.
در یک کلام احسنت به Remedy

نه این شمایید که فقط حرف خودتون رو می زنید
اولا استودیویی که این سابقه رو داشته باشه دیگه نمی تونه روی همچین بهانه هایی تکیه کنه
دوما ما از استودیو هایی در چک بازی های فوق العاده ای دیدیم مثل مافیا آیا کشوری مثل فنلاند از کشوری مثل چک کمتر هست
سوما وقتی مسئله بازار یابی میاد وسط باید بین هایپ که از طرف طرفدارها وحامیان ایجاد می شه و هایپی که تبلیغاتو تکنیک های تبلیغاتی ایجاد می کنه تمیز قائل شد

چهارما وقتی بازی در سطح بین المللی و به صورت انحصاری عرضه می شه باید سطح امکاناتی در همین حد براش براش فراهم کرد
که اگه صورت نگیره واقعا تقصیر مسئولین استودیو هست

دیگه حرفی ندارم
من نمی دونم پست من در مورد تبلیغات بازی نقل قول می کنید بعد در مورد کیفیت ساخت بازی صحبت می کنید ؟
اینجا نه من 10 نفر دیگه هم گفتند و حتی اریا ( مدیر انجمن ) هم گفت این بازی هایپ که شما میگید نداشت. شما میاند BC فکر می کنید اینجا مثل سایت های خارجی هست. در مورد چک و فنلاند هم حرف هایی می زنید که ادم واقعا خندش میگیره. من اصلا نگفتم که چک چه طوریه که شما الکی بحث می کنی. من گفتم استودیو مثل QD یک استودیو فرانسوی و امکاناتش بیشتر از استودیو فنلاندی هست. شما میای با چک مقایسه می کنی ؟ خب مثلا مکس پین 1 هم بهترین شوتر سوم شخص دهه بود !! این دیگه چه مثالی ؟؟ در اخر هم برای باید 100 تبلیغات و .... همگی دست ناشر هست نه سازنده بدبخت حالا هی حرف خودتون بزنید.

اینایی که بچه ها گفتند هیچ ,,اصلا شما وقتی که کرکترها صحبت میکنند برید تو نَخِ لَب خونی متوجه میشید که با هم هماهنگ نیستند , فکر میکنم بجای موشن کپچر از موس استفاده کردند..

یا اینکه شما چراغ قوه ی دستی ای نمیبینید که نورش روی اجسامِ دور به عنوانِ مثال در فاصله ی 20 متری هنوز متمرکز باشه یعنی هر چه فاصله بیشتر بشه نور هم پخش میشه ولی تو این بازی , چراغ قوه ی دستیِ معمولی مثلِ لیزر عمل میکنه...:confused:

منم همین الان مرحله یک بازی رو تموم کردم خداییش بازی خیلی تویپیه هیجان بالا و گرافیک خوب و گیم پلی هم خوبه در کل بازی خوبیه حق این بازی در کل 9 هست....اما امتیاز معیار بازی کردن من نیست من با دانته که امتیاز به این کمی اورده بیشتر حال کردم تا اون بایونتا که امتیاز 9 گرفته ...در کل بازی بسیار قشنگیه و من دو سه باری میرم تا تهش رو :cheesygri ...دوستان هم بعضی ها خیی تعصب دارن بعضی ها خیلی بازی رو میکوبن .... این بحثها فقط باعث کدورت میشه صبر کنید یکی دو روز دیگه امتیاز میاد دیگه نقد ها هم میان اینقدر دعوا نداره :-"

یا اینکه شما چراغ قوه ی دستی ای نمیبینید که نورش روی اجسامِ دور به عنوانِ مثال در فاصله ی 20 متری هنوز متمرکز باشه یعنی هر چه فاصله بیشتر بشه نور هم پخش میشه ولی تو این بازی , چراغ قوه ی دستیِ معمولی مثلِ لیزر عمل میکنه...:confused:
این مورد عمدا اینطور ساخته شده! خودشون گفتن!
Remedy یه جوری خواسته این ماهیت چراغ قوه بازی رو بیشتر نشون بده، برای همین از چراغ قوه معمولی خیلی قویتره و تقریبا در حد چراغ ماشین نور داره...:دی

این مسئله در مورد اسلحه های مکس پین هم بود! اسلحه های مکس پین یه کم از اندازه ی واقعیش بزرگتر ساخته شده بود، تا اون حس انتقام بیشتر درک بشه. چراغ قوه AW هم همین حالت رو داره...
====

فرخ بیخیال شو خواهشا:دی
انصافا این مسئله sub-HD بودن خیلی تو ذوق میزنه! من کاری ندارم محیط ها یا افکتهای بازی چطوریه، گرافیک نهایی برام مهمه، که AW خیلی خوب است، ولی در حد انتظار نیست!

ویرایش:
البته اینم بگم! Remedy هیچ وقت برای گرافیک هایپ نکرد! حتی یک بار! نه درصدی نه چیزی (:دی). این هایپ از خود سایتها شروع شد...

آخرین ویرایش:
مشکل screen tearing با اپدیت هایی که تو LIVE میاد میشه امید داشت که برطرف بشه چون بازی darcksiders هم این مشکل رو داشت و بعد از یک هفته که ریلیز شد با یک اپدیت مشکل برطرف شد
خیلی دلم میخواد بدونم چند نفر بازی رو تو HD TVبازی میکنن چون این چند وقته خیلی چیز های جالب و خنده داری شنیدمو خوندم درمورد گرافیک بازی ها از جمله DTR:R وSC:C
.
با این حرفها یی که شما زدین و امتیازاتی گه گرفت باعث شد به سیم اخر بزنم و فردا که بازی میرسه دستم بازی کنم و برای 8 روز ( تا ریلیز یازی ) از لایو خدا حافظی کنم :cheesygri

این بحث گرافیک خیلی جالب شده ، واقعا چرا این بهترین گرافیک کنسول حتی 1 دونه امتیاز کامل نگرفته ؟!! در حالی که GeOW - MGS 4 - Killzone 2 - Uncharted 2 - GeOW 2 - MW2 - GOW III همگی امتیازهای گرافیکی خیلی بهتری گرفتن و هیچ کدوم ذره ای Screen Tearing نداشتن و همچنین مشکل رزولوشن هم نداشتن و در عین حال از نظر تکنیکی هم عالی بودن .

زشته بخدا ...

نيما ديگه تو چرا اينا رو مي گي اين همه بحث اين شكلي توي اين سايت ديدي هنوزم جواب مي دي اينكه گرافيك بازي واقعا خوبه خوب مشخصه اينم كه بهترين نيست بازم مشخصه
به نظر من مهمترين چيز روند گيم پلي هست كه بتونه به شدت ادم رو جذب بكنه در حقيقت گرافيك بازي مي تونه اين جذابيت بيشتر بكنه

واقعا کم مونده بود که گرافیک این بازی با GOW مقایسه بشه که شد. احسنت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or