امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
بابا به خدا بازی خوبه من 30 دقیقه دیشب بازی کردم کلی باهاش ارتباط بر قرار کردم!:love:

اون موقع که میگفتم الکی انتظارتونو بالا نبرید بهم بد و بیراه میگفتین!

من که با توجه به سبک بازی همین نمرات را اتظار داشتم!و باز هم می گم:well don remedy!
پ.ن:دوستان جایی بازی را آورده؟

من قبلا هم گفتم الان هم از عزیزان سوال می‌کنم، چطور یک بازی با نمره 8 میشه بهترین بازی سال که منتقدین شعورشون نمیرسه... و یک بازی با همین امتیاز 8 میشه Epic Fail و سوژه وبلاگ نوشتن؟

سلام
به نظر من این بازی فوق العاده هست.
به نمرات سایت ها هم کار ندارم هرکس Remedy رو بشناسه و بهش ایمان داشته باشه هیچوقت نمیاد بگه این بازی بدرد نمیخوره و من انتظار 20 از 10 داشتم.
کسانی بودند که قبل از نمره هاش AW رو اینقدر بزرگ کرده بودن حالا بخاطر چند تا نمره که بدرد عمشون میخوره میگن بدرد نمیخوره.
به قول یک بنده خدایی تا گفت انیمیشن چهره ها کمی خشک و بی روح هست همه ی کارشناس ها و منتقد های BC ریختن سرش که هیچی نمیفهمی.
نمره رو بریزین اشغالی.به نظر من Heavy Rain باید10میگرفت ولی 8.5 از گیم اسپات گرفت چیزی از ارزش بازی برای من و امثال من کم نشد.
heavy Rain هم مثل Alan wake شده بیخیال برید بازی کنید کیف کنید

نظر شاد

من کار ندارم اگه امتیازا به 9 9.5 رسید باید برا pc هم عرضه بشه و متعلق بهش هستش اگه 8 شد ماله کنسول دیگه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

بازی که توقعتون رو تا آسمون ازش بالا بردید ، حالا تحویل بگیرید.
واقعا باید قبول کرد که تو بازیسنتر خیلی این بازی بزرگ شد ... حالا هم که امتیازاتی که شما میخواستین نگرفته همه ناراحتن ... همین بزرگ جلوه دادن ها هم سر GOW III پیش اومد که نتیجه اش رو هم دیدیم.

ولی در کل با این نظر کاملا موافقم بعضی ها تخیلی کار میکنن

حداقل قبل از اومدن این امتیازات از این حرفا بزنید که امتیاز برام مهم نیست ، مهم رمدی ِ ، .... تا آدم دلش خوش باشه که رنگ عوض نمیکنید.
کلی گفتم .
خُب GameTrailers به بازی امتیاز 8.6 داد!

Story - 8.0
Design - 8.1
Gameplay - 8.7
Presentation - 9.0
به شخصه امتیاز هاش و نقد هاش رو خیلی قبول دارم.

راستی سایتی در مورد ساعت گیم پلی بازی چیزی نگفته ؟ درست بود که 3 برابر MP2 گیم پلی داره؟

آخرین ویرایش:
ما که الان بازی رسید دستمون و میخوام برم بازی کنم.ولی همونطور که 3 صفحه قبل گفتم دیگه امتیازا برام مهم نیست.وقتی heavy rain که قطعا توی 10 بازی برتری که در عمرم بازی کردم قرار داره میانگین 87 رو میگیره-اونوقت بعضی بازیها که هیچی جز بکش برو جلو ندارن میان شونصدتا 10 میگیرن باید به عمق فاجعه پی برد.heavy rain هرچقدر هم انیمیشن هاش ضعیف بود(که اصلا هم اینطور نبود) ولی لایق میانگین حداقل بالای 9.5 بود.چون تنها بازی ایی بود که با احساسات انسان بازی میکرد.alan wake هم شده مثله فیلمهای لینچ.فیلمای لینچ هم هر کی میبینه بالای 5 بهش نمیده.و یه عده خاصی هستن که میتونن فیلمش رو بفهمن و لقب شاهکارو بهش بدن.(دقیقا اینو یه منتقد سینما بهم گفت).در هر صورت میرم بازی رو تجربه کنم-شایدم پر از ایراد باشه.کسی چه میدونه.ولی باورش برام سخته که این بازی از scc پائینتر باشه.:eek:

اگه قرار باشه منتقدا از روی احساسات و نظرات شخصی نمره بدن که دیگه هیچکس نقداشون رو نمیخوند منتقد باید از دید فردی بی طرف بازی رو نقد کنه.
من خودم Heavy Rain رو به عنوان بهترین بازی عمرم انتخاب کردم ولی این دلیل نمیشه که از مشکلات داستانیش چشم پوشی کنم مطمئنا اگه یه سال یا 6 ماه بیشتر روش کار میکردن الان به عنوان بهترین بازی سال میشناختیمش.
الان این نمره ها برای یه بازی که 1 یا 2 سال روش کار شده باشه یه نمرات عالی حساب میشه ولی برای بازی ای که 5 سال روش کار شده خوب یا متوسط حساب میشه.

ما که الان بازی رسید دستمون و میخوام برم بازی کنم.ولی همونطور که 3 صفحه قبل گفتم دیگه امتیازا برام مهم نیست.وقتی heavy rain که قطعا توی 10 بازی برتری که در عمرم بازی کردم قرار داره میانگین 87 رو میگیره-اونوقت بعضی بازیها که هیچی جز بکش برو جلو ندارن میان شونصدتا 10 میگیرن باید به عمق فاجعه پی برد.heavy rain هرچقدر هم انیمیشن هاش ضعیف بود(که اصلا هم اینطور نبود) ولی لایق میانگین حداقل بالای 9.5 بود.چون تنها بازی ایی بود که با احساسات انسان بازی میکرد.alan wake هم شده مثله فیلمهای لینچ.فیلمای لینچ هم هر کی میبینه بالای 5 بهش نمیده.و یه عده خاصی هستن که میتونن فیلمش رو بفهمن و لقب شاهکارو بهش بدن.(دقیقا اینو یه منتقد سینما بهم گفت).در هر صورت میرم بازی رو تجربه کنم-شایدم پر از ایراد باشه.کسی چه میدونه.ولی باورش برام سخته که این بازی از scc پائینتر باشه.:eek:

اتفاقا چیزی که اصلا مهم نیست اینه که چی برای شما مهمه یا مهم نیست ، بهترین بازی عمر من و شما هم مهم نیست ...
همین Heavy Rain ی که میگی بنظر من غیر از داستان فوق العاده چیزه خاصه دیگه ای نداشت .
چطور اینجور موقع ها یادتون میفته امتیاز مهم نیست و همه منابع نقد کننده شیرین عقل هستن و .... فقط شما خوبی ؟

الان که یک مقدار فشار عصبی بهت وارد شده نوشته هات بیشتر از همیشه شبیه یه بنده خدایی شده که دیگه بین ما نیست ، سعی کن نفهمم خودشی ...

اتفاقا چیزی که اصلا مهم نیست اینه که چی برای شما مهمه یا مهم نیست ، بهترین بازی عمر من و شما هم مهم نیست ...
همین Heavy Rain ی که میگی بنظر من غیر از داستان فوق العاده چیزه خاصه دیگه ای نداشت .
چطور اینجور موقع ها یادتون میفته امتیاز مهم نیست و همه منابع نقد کننده شیرین عقل هستن و .... فقط شما خوبی ؟

الان که یک مقدار فشار عصبی بهت وارد شده نوشته هات بیشتر از همیشه شبیه یه بنده خدایی شده که دیگه بین ما نیست ، سعی کن نفهمم خودشی ...
ببخشید بنده چه گفتم شما جوش میاری.بنده هم در انتها گفتم میرم بازی رو تجربه کنم شایدم پر از ایراد باشه.max payne اون زمان که انقلابی بود همه توی top 10 شون هست میانگین 89 میگیره!!!gow 3 چرا باید از gta میانگین پائینتری بگیره؟سایتا اومدن گفتن gow 3 ارزش تکرارش پائین هست(حرفی کاملا محمل و چرند) اما خود من و خیلی از دوستان دیگه چندین بار تمومش کردن.بعدشم شما به من میتوپی که مهم نیست چی برا تو مهمه!!بعد خودت میای نظرت رو به عنوان یه fact مطلق بیانش میکنی!!!واقعا جالبه!!!
در نهایت باید بگم اگر به نظر شما شاهکاری مثل heavy rain فقط داستان داشت-من دیگه بحثی ندارم.
فقط شما خوبی ؟
نه پس فقط شما خوبی:eek:

محض اطلاع همه دوستان هم بگم-الان برادرم و چندتا فامیلم همه دارن میگن بابا خوب حتما بازیه بدیه که امتیازاش این شده و منم دارم بهشون میگم مطمئنم بازیه عالی ایی هست.دلیلشم گفتم.پس بدونین اصلا من جوش نیوردم:biggrin1:
الانم میرم بازی کنم-تا بفهمم جریان از چه قراره.دیگم در موردش تا تموم نکنم نظری نمیدم.

آخرین ویرایش:
آقا جان بحث بیخود چرا میکنید alan wake شاهکاری هست که باید بری تو عمقش تا درک بشه بحث اوون امتیازا رو هم بزارید کنار بیخیال جای این حرفا بازی رو تجربه کنید و بس.منتظر امتیاز gs و EDGE باشید.پست های حاوی اسپم ریز و درشت هم دیگه مقوف.(شامل خودمم میشه:biggrin1:)

be stable brother
ببخشید بنده چه گفتم شما جوش میاری.بنده هم در انتها گفتم میرم بازی رو تجربه کنم شایدم پر از ایراد باشه
بله ، البته این هم پست شماست در تاریخ سوم می سال جاری میلادی در تاپیک خود ِ بازی که گویای همه چیز هست :
ط دارم به این فکر میکنم که این بازی چه نقطه ضعفی میتونه داشته باشه که پاشنه اشیلش بشه و بعضی سایتها امتیاز کاملو ندن.
گرافیکش که بهترینه صداگذاریش که بهترینه داستانش که اصلا نمیشه توصیف کرد وقتی remedy انقدر از داستانش تعریف میکنه یعنی بینظیره گیم پلیش با چیزایی که من دیدم سراسر جذابیت و هیجانه.پس باید یک مولفه های دیگه ای باشه تا بهترین امتیازات ممکن رو نگیره.حالا اون مولفه ها چی میتونه باشه؟:confused:نمیدونم:confused:
خوب ؟ :smile: راجع به امتیازات هم باز هم روز سوم می ( چه روز تاریخی ) که هنوز هیچ امتیازی به بیرون درز نکرده بود این پست خشنگ رو دادید . بله خوب ، همه گوساله و ما گرد ِ جهان می گردیم .
یه حسی بهم میگه میانگینش تقریبا 97-98 میشه.مطمئنم بیشترین امتیازات رو میگیره.اصلا نگران نباش فرخ:biggrin1:البته این بین چند عدد سایت و مجله گوساله هم پیدا میشن:biggrin1:ولی زیاد جای نگرانی نداره.
کلا الان گذشته تاپیک Alan Wake خیلی خیلی دیدنیه ، دوستان اگر دلشون به حال خودشون میسوزه برن یکم پست هاشون رو دستکاری کنن !

see you in your next post

کلا الان گذشته تاپیک Alan Wake خیلی خیلی دیدنیه ، دوستان اگر دلشون به حال خودشون میسوزه برن یکم پست هاشون رو دستکاری کنن !

یادمه هر چیم من میگفتم شلوغش نکنید با انواع اتهامات و توهینا روبرو میشدم!

كلا امسال تا اينجا هر بازي اومده ميخواسته ميانگين 97 , 98 رو داشته باشه البته از نظر بچه هاي اين سايت كه خُب نشده ديگه .

کلا الان گذشته تاپیک Alan Wake خیلی خیلی دیدنیه
البته آرش گذشته ي تمام تاپيك هاي بازي هاي بزرگ ديدنيه :biggrin1: البته بازي هايي كه اينقدر انتظارها ازشون بالا بوده كه در بسياري از مواقع هم بي مورد بوده

یادمه هر چیم من میگفتم شلوغش نکنید با انواع اتهامات و توهینا روبرو میشدم!

فكر كنم پنجمين يا ششمين باري باشه كه امروز اين جمله رو ميگي :biggrin1:

جالبه این بازی تنها بازی 360 بود بعضی از دوستان میخواستن بازی کنن و خیلی خفنه و 360 ها رو باید از تو انباری بیرون اورد حالا این طوری نظر میدن...!

امین جان واضح بگو منظورت کیاست؟ من تا اینجا بیشتر defense force دیدم تا حرف نامعقول...
-------------
اما در مورد کسانی که میگن امتیاز مهم نیست:

همیشه همین طوری بوده اگه امتیاز اکثر سایت ها برای یک بازی پایین باشه همه میگن امتیاز مهم نیست خود بازی مهمه اما اگر امتیاز سایت ها بالا باشه دیگه همه جا رو ویران میکنن. هر سایتی هم که امتیاز کم میده از لیست مهما حذف میشه سایت بعدی که هنوز امتیاز نداده مهم میشه :دی خیلی جالبه واقعا :دی

بالاخره امتیاز مهمه یا مهم نیست؟
-------------
و یک سوال از اون دسته از دوستانی که این بازی رو در حد خدا بالابرده بودند، نمونه تمام پست هاشون هم هست: "بهترین گرافیک نسل که هیچ بازی به پاش نمیرسه" یا "بزرگترین بازی تاریخ"
پس بازی با این گرافیک خفن که دیگه بالاتر از اون وجود نداره(به قول شما) چرا هیچ سایتی به گرافیک نمره کامل نداده؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or