امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
برام عجیبه بازی یک امتیاز کامل در متا تا حالا نداشته ؟

Evilavatar - 8/10

این برمیگرده به حرف کیوان که کاملا موافقم ;)
یه بازی وقتی ازش انتظار داری و بزرگ جلوه میکنی همین میشه نباید توقع چیزی بیش از اندازه توپس داشته باشی اگر داشته باشی همین میشه ;)
مثال نمیزنم شما ببین چند تا از بازیهای هر دو کنسول که با نمایش ها خبرها و زمان طولانی باعث افزایش توقعات رفت و نتیجشون چه چیزی شد ;)
اما به بازیهایی نگاه کن که روال نمایش و خبرهای عادیخودشون و داشتند اما امتیازات خوب و راضی کننده بود ( اسم بازی نمیبرم تاپیک چپ نشه )

زرشک .... چی فکر میکردیم چی شد! :(
شما فکر نکن! اگه با کارای این استودیو اشنا هستی و پیگیر اخبار این بازی بودی، اول برو بازی رو بازی کن بعد نسبت به نظرات حرفه ای این سایتا قشنگ ناراحت شو!

شما فکر نکن! اگه با کارای این استودیو اشنا هستی و پیگیر اخبار این بازی بودی، اول برو بازی رو بازی کن بعد نسبت به نظرات حرفه ای این سایتا قشنگ ناراحت شو!
من این بازی رو بازی میکنم ناراحتی من از اینکه چرا سر 2 تا امتیاز نظر خیلیا برگشت

دوستان الکی نتوپید به دیگران. قبول کنید بازی با این همه نمایش های عالی, سابقه توپ سازنده و هایپ های کاذب (به قول بچه ها البته) بیاد میانگین نمراتش بشه اینی که الان هست و با اون چیزی که خیلیا در ذهن داشتن اینقدر متقاوت باشه چنین بازخوردهایی هم طبیعیه!

واقعا بعضیا خیلی پررو تشریف دارن
طرف میخواد 5 هزار تومن پول بده توقع داره بازی 10 از 10 بشه :laughing:
من خودم 360 ندارم ولی مطمئنم بازی عالی هست

دوستان الکی نتوپید به دیگران. قبول کنید بازی با این همه نمایش های عالی, سابقه توپ سازنده و هایپ های کاذب (به قول بچه ها البته) بیاد میانگین نمراتش بشه اینی که الان هست و با اون چیزی که خیلیا در ذهن داشتن اینقدر متقاوت باشه چنین بازخوردهایی هم طبیعیه!
ایشالا که فن بوی های ps3 قصد ندارن اینجا رو منور کنن هان؟!

3D jeugos - 8.5/10
Full Review
------
ایشالا که فن بوی های ps3 قصد ندارن اینجا رو منور کنن هان؟!
الکی بحث راه ننداز و ماهیت تاپیک رو منحرف نکن, حرف من کجاش دور از واقعیته ؟ الان شدت عصبانیت شمارو از این امتیازا میشه به وفور دید چرا چون تو هم مثل من و خیلی های دیگه توقع بیشتری داشتی.
البته من باز هم میگم اصل لذتی هست که هرکس بسته به ضاعقه اش از بازی میبره, امتیازا رو بیخیال شید...

خوش به حال خودم که از روز اول وارد مبحث Alan Wake و Heavy Rain نشدم.

میدونین چندتا بازی هستن که توی سایت ما خیلی بیش از اون چیزی که هستن بزرگ میشن. نمونشم که کم نیست. تاپیک ها و مقاله های چند هزار کلمه ای از این دو بازی. هر روز یه مقاله و یه در حقیقت یه هایپ جدید.

نتیجه اش هم این میشه که می بینید. انتظار همه اینقدر میره بالا که بازی رو در حد بازی قرن میدونن بعد که امتیازات واقعی بازی میاد همه لاستیکشون پنچر میشه.

یه بار تو عمرم اومدم گفتم قیافه هاشون چرا اینقدر بی روحه هزار نفر اومدن ریختن رو سرم که تو عقلت نمیرسه.

معلومه كه Hype شدن اين بازي ها ميفته گردن من. ولي خيلي جالبه كه امتيازهاي بازي عالي بودند و فقط چند تا نمرات كم ديده شده كه واقعا هم دري وري گفتند و جالبه Ellie Gibson از Eurogamer كلا معلوم نيست چه پدركشتگي با Remedy داشته كه اينطور توهين آميز نقد نوشته. 4 صفحه كاملا كنايه به Remedy واقعا اعصاب خورد كنه. مثلا گفته بازي چند سال پيش هم حاضر بوده و Remedy به اين خاطر بازي رو طول داده كه Hype زياد بشه و Microsoft فيلم Bright Falls رو بسازه و در آخر پول بيشتري به جيب ناشر بره.

نويسنده انقدر شعور نداشته كه به تغييرات و گزارش كاري Remedy در 9 ماه گذشته دقت كنه و نتيجه اين ميشه كه مياد ميگه اين 9 ماه بازي كامل بوده و فقط صرف اين شده كه Microsoft پول بيشتري به جيب بزنه !!.

حالا بعضي از دوستان جو گير ما ميان ميگن كه نه بازي خوب نيست. Alan Wake بدون هيچ شك و ترديدي از نظر فني و تكنيكي يك بازي خوب هست ، ولي چيزي كه باعث ميشه من چند سال منتظر اين عنوان بمونم ، تكنيك هاي Psychological هست كه Alan Wake داره. كمتر بازي هايي مثل The Darkness و Max Payne 1 ,2 به دغدغه ها و پيچش هاي ذهن يك انسان مي پردازند . AW روايت گر يك داستان كليشه اي نيست ، بلكه زير ساختارهاي اين بازي پر از پيام ها و تكنيك ها روانشاسي هست.

Sam Lake يك نويسنده حرفه اي هست و ميدونه چطور وجود و ذهنيت آدمي رو بررسي كنه. چنين تكنيك هايي رو قبلا فينچر تويه Fight Club هم نشان داده بود. بازي كردن در اتمسفر بزرگ Bright falls تجربه اي هست كه خيلي كم در صنعت بازي ديده ميشه و امتيازهاي دري وري بعضي سايت ها به لعنت خدا هم نمي ارزه چون هر كسي كه فقط با ديد گرافيك و گيم پلي استثنائي مي خواد AW رو بازي كنه ، بهتره بي خيال اين بازي بشه چون Alan Wake يك Psychological Thriller اي هست كه چيزي فراتر از يك بازي و سرگرمي خلق كرده.

پس آيا بازي با چنين درون مايه اي ارزش ستودن و 6 سال صبر كردن نداره ؟

سلام!
دوستان نگران نباشید چون امتیاز Now Gamer در Meta Critic ثبت نمیشه :دی

مطمئناً شما و دوستانتون فقط تو بازی سنتر میتونید اینطوری درباره زنان حرف بزنید و به مسخره بگیرید، اگر فروم خارجی بود الان دسترسی همه قطع شده بود.

kenji جان بحث مسخره كردن نيست , شما خودت از اينكه اين خانم با اين سابقه كاري

a wake رو نقد كرده چه فكري ميكني ؟!

خدايي اگه كسي با دليلهايي كه همين دوستان bc گفتن امتياز ايشون رو محكوم كنه بحق هستش ...

البته مطمئنا اگه هيچكس هم هيچي نميگفت , بعد از نقد تمام سايت ها مشخص ميشد كه چه كسي چرت گفته

و چه كسي واقعا بازي رو نقد كرده .

واقعا بعضیا خیلی پررو تشریف دارن
طرف میخواد 5 هزار تومن پول بده توقع داره بازی 10 از 10 بشه :laughing:
من خودم 360 ندارم ولی مطمئنم بازی عالی هست

5هزار تومن ميديم دليل نميشه كه انتظار 10 از 10 نداشته باشيم ...

مطمئن باش اگه ايران هم از خيلي لحاظ ها جهاني شده بود و يا من و بعضي دوستان ديگه مثل شما مايه دار بوديم ميرفتيم بازي 60تومني واسه ps3 ميخريديم ...

آخرین ویرایش:
ign به بازی امتیاز 9/10 داد.

1087706p2.html

تقصیر خودتونه که هی الکی قبل اومدن بازی هایپ میکنید و الان حالتون میگیره!
ولی در کل از یک بازی که این همه سال روش کار کردن و توسط استودیوی مشهور Remedy ساخته شده انتظار خیلی بیشتری میرفت شما یک بازی به من بگید که 5 سال روش کار بشه اونوقت میانگین امتیازاتش زیر 84 باشه خب هر بازی با این شرایط چنین نمراتی رو بصورت حداقل باید کسب کنه وگرنه دیگه بازی محسوب نمیشه! و الکی هم به نمرات سایت ها و مجلات معتبر نمرات مزخرف و مسخره نگید چون همین سایت ها و مجلات قبلا به بعضی بازی های مورد علاقه شما نمرات بالایی دادند و اون موقع شما تحسینشون کردید در اینصورت بین حرف هاتون دوگانگی و تناقض به وجود میاد.
این بازی بازی خیلی خوبیه یعنی هر بازی که زمان ساختش زیاد باشه مطمئنا بازی خوبی میشه پس انقدر الکی جر و بحث نکنید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or