امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
حالا Eurogamer هم بر علیه مایکروسافت توطئه میکنه!

مطمئناً شما و دوستانتون فقط تو بازی سنتر میتونید اینطوری درباره زنان حرف بزنید و به مسخره بگیرید، اگر فروم خارجی بود الان دسترسی همه قطع شده بود.

Giant Bomb هم نمره 8/10 یا همون 4/5 داد...
البته خود شما هم تا چند وقت پیش به یوروگیمر میگفتید " یارو گیمر "، چون به چندتا بازی PS3 نمره بالا نداده بود...:دی
====

بابا بازی هایی مثل بازیهای Remedy و Quantic Dream بازیهای امتیاز بگیری نیستند خیلی! مثلا مکس پین 1 میانگین 89 و مکس پین 2 شد 86. ولی خیلی ها مثل خودم مکس پین تو top 10 عمرشونه! اونایی که انتظار شکسته شدن رکورد Ocarina of Time داشتن و الان داغون شدن، مشکل از خودشونه! وگرنه من الان خیلی شُکه نشدم...

خیلی جالبه ... بازی که توقعتون رو تا آسمون ازش بالا بردید ، حالا تحویل بگیرید.
واقعا باید قبول کرد که تو بازیسنتر خیلی این بازی بزرگ شد ... حالا هم که امتیازاتی که شما میخواستین نگرفته همه ناراحتن ... همین بزرگ جلوه دادن ها هم سر GOW III پیش اومد که نتیجه اش رو هم دیدیم.

البته خود شما هم تا چند وقت پیش به یوروگیمر میگفتید " یارو گیمر "، چون به چندتا بازی PS3 نمره بالا نداده بود...:دی

اینجا جاش نیست ولی، منظور من از اون پست هم دقیقاً این نکته بود که Eurogamer به بازی های PS3 بیشتر نمره پایین داده تا 360 که حالا توطئه کرده علیه مایکروسافت.
--------------
برای فهمیدن هایپ خفن بازی تو بازی سنتر هم میتونید به تعداد تاپیک های این بازی تو بخش اخبار و پست های بعضی طرفداران توی تاپیک ها از قبیل: "بهترین گرافیک نسل" "بزرگترین بازی تاریخ" و ... مراجعه کنید.

خُب GameTrailers به بازی امتیاز 8.6 داد!

Story - 8.0
Design - 8.1
Gameplay - 8.7
Presentation - 9.0

Gamekult هم به بازی 8 داد!

خوب دیگه اینم به سرنوشت MP 1&2 و HR دچار شد.ایرادی نداره کسایی که عمیقا به بازی های remedy اعتقاد دارن از این بازی لذت بسیار میبرن.من انتظاراتم از این بازی خیلی زیاد بود این نمره ها اصلا سطح انتظارتم رو پایین نیاورد چون به کار سازنده هاش ایمان دارم.افرادی که از اول شیفته این بازی شدن بهتره به جای بحث برن زودتر بازیو تهیه کنن.تنها نمره ای که شاید بشه روش حساب کرد همون edge هست.بقیه ظاهرا جو گیر شدن گفتن ما هم راه edge رو بریم نمره کم بدیم بگیم خیلی حالیمونه l0l:biggrin1:

آخرین ویرایش:
اگه بعد از این پست توهین یا توطئه یا "دلم خنک شد امتیازش 10 نشد" و "تو از اولشم عقده ای بودی" و از اینجور پست های بی ربط دیده شه، تاپیک قفل میشه و فقط امتیازات توش پست میشن.

برای فهمیدن هایپ خفن بازی تو بازی سنتر هم میتونید به تعداد تاپیک های این بازی تو بخش اخبار و پست های بعضی طرفداران توی تاپیک ها از قبیل: "بهترین گرافیک نسل" "بزرگترین بازی تاریخ" و ... مراجعه کنید.

GOWIII هم اصلا ازين حرفا در موردش نزدن ؟ البته اون يه چيز اضافه هم داشت : " گرافيكش با CG مو نميزنه " !
كلا تو اين فروم يه سري بازي هارو حالا مال هر كنسولي كه ميخواد باشه تا آسمان هفتم ميبرن بالا وقتي بازي زير 9.5 ميگيره همه نابود ميشن .

خب بذارید امتیازها تموم بشه !

میبینم خیلی ها برام پیام میدن که چرا گرافیک 10 نگرفته ؟!
از دوستان خواهش دارم برن نقد های سایتها در مورد گرافیک بازی را بخونن که چی نوشتن و بعد بیان بگن که چرا ؟
دلیلی که alan wake در گرافیک 10 نگرفته بیشتر مربوط به پارگیهای تصویر بوده که تمام سایتها بهش اشاره داشتند و ظاهرا اعصاب خورد کنن و همچنین انیمیشنهای تیز در بازی و.......
کلا تمام سایتها از جلوه های بصری خیره کننده بازی تعریف بسیار کردند که محیط خارق العاده و پر جزئیات و نورپردازی و غیره .....

اون اعجوبه‌ای که گفته بود گیبسون به اسپیلنتر سل Chaos Theory داده 5 چشماش رو باز کنه میبینه نقد مال نسخه DS بازیه :)

خوش به حال خودم که از روز اول وارد مبحث Alan Wake و Heavy Rain نشدم.

میدونین چندتا بازی هستن که توی سایت ما خیلی بیش از اون چیزی که هستن بزرگ میشن. نمونشم که کم نیست. تاپیک ها و مقاله های چند هزار کلمه ای از این دو بازی. هر روز یه مقاله و یه در حقیقت یه هایپ جدید.

نتیجه اش هم این میشه که می بینید. انتظار همه اینقدر میره بالا که بازی رو در حد بازی قرن میدونن بعد که امتیازات واقعی بازی میاد همه لاستیکشون پنچر میشه.

یه بار تو عمرم اومدم گفتم قیافه هاشون چرا اینقدر بی روحه هزار نفر اومدن ریختن رو سرم که تو عقلت نمیرسه.

خیلی جالبه ... بازی که توقعتون رو تا آسمون ازش بالا بردید ، حالا تحویل بگیرید.
واقعا باید قبول کرد که تو بازیسنتر خیلی این بازی بزرگ شد ... حالا هم که امتیازاتی که شما میخواستین نگرفته همه ناراحتن ... همین بزرگ جلوه دادن ها هم سر GOW III پیش اومد که نتیجه اش رو هم دیدیم.
gow3 میانګین امتیازاتش 93 هست!!!!(طبق metacritic) می شه بګین کجای بازی خیلی بزرګ شده.بازی که میانګین ۹۳ باشه یعنی عالی!!!و اکثر تعریف هایی هم که ازش بود درست بود.
در ضمن میانګین AW تا الان ۸۴ هست از سایت metacritic !!!
احتمالا از همین الان باید بره جز ناامید کننده ترین بازی سال!!!

آخرین ویرایش:
gow3 میانګین امتیازاتش 93 هست!!!!(طبق metacritic) می شه بګین کجای بازی خیلی بزرګ شده.بازی که میانګین ۹۳ باشه یعنی عالی!!!و اکثر تعریف هایی هم که ازش بود درست بود.
اونموقع ما انقدر توقع از این بازی رو بالا بردیم که همه جز 10 انتظار نداشتیم ... همون نمره اولی که اومد بیرون و شد "9" چه جنجالی شد که چرا 10 نداده ... بازی که میگفتن گرافیکش با CG خیلی نزدیکه ولی در عمل اینطور نبود ، ما اونموقع توقع امتیاز10 و کامل رو داشتیم ، انقدر تو جو بازی بودیم که فقط توقع میانگین کامل 100 رو داشتیم ولی سایت ها جواب توقع بیجای ما رو خوب دادند.

در کل اون GOWIII رو مثال زدم و چون اینجا تاپیکی دیگست ادامه نمیدم ... کما اینکه بهتون کامل دلیل رو گفتم.

سلامٌ علیکم و رحمه الله...:biggrin1:

چرا اینطوری شد؟!:confused: میانگینش تو MC از 18 تا ریویو 84 است!:(( (دوستمون گفتن البته:دی)
امیدوارم بره بالا...
برام عجیبه بازی یک امتیاز کامل در متا تا حالا نداشته ؟
نه، بالاترینش تا الان 95 هست که GamingTrend بش داده...

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or