امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
چون Embargo هنوز تموم نشده، اون سایتهایی هم که نقدهاشونو منتشر کردن، زودتر از موعد کردن!

could it cure you?:biggrin1:

:biggrin1:

اره دلم خنک میشه

اخه این بازی از اول قرار بود واسه pc بیاد اما یهم زدن زیرش;)

شما کلا مشکل داری.میخوای دلت خنک شه راههای بهترم هست.مثل آب خنک.کوه یخ و غیره
الان فشار امتیاز یوروگیمر رو به وضوح میشه دید! :d

به خدای بزرگ قسم این امتیازا دیگه اندازه پهن گاو برام ارزش نداره.
خو الهی شکر... :)

آخرین ویرایش:
الان فشار امتیاز یوروگیمر رو به وضوح میشه دید!
نمیبینی لحن حرف زدنم شوخیه ابله؟
بیا تو یاهو تا حالیت کنم.

الان فشار امتیاز یوروگیمر رو به وضوح میشه دید! :d
البته Eurogamer سایت بسیار سختگیریه. درواقع از نظر سخت گیری این سایت بعد از Edge قرار داره! یه نگاه به امتیازهاش بکنید خودتون متوجه میشید.

ولی خُب همونطور که انتظار داشتم بعیده میانگینش بالای 93 بره!

البته Eurogamer سایت بسیار سختگیریه. درواقع از نظر سخت گیری این سایت بعد از Edge قرار داره! یه نگاه به امتیازهاش بکنید خودتون متوجه میشید.
البته همین یورو گیمر سطح امتیاز AW رو با فاجعه ای مثل Alone In The Dark 5 برابر دونسته که عجیبه!

ولی خُب همونطور که انتظار داشتم بعیده میانگینش بالای 93 بره!
به امام حسین قسم بابک دیگه این امتیازا برام ارزش نداره.دیگم براش جوش نمیزنم.وقتی به یه بازی تقلیدی و مزخرف و تکراری میدن 10 و 9 بعد به همچین شاهکاری 7 میده معلوم مشکل از کجاست.الان یعنی یه سایتی بهش 2 هم بده میگم به درک.

بیا تو یاهو تا حالیت کنم.

10 دقیقه گذشت و پست ویرایش شد

این فیلم ریویو Gamepro.de که به بازی داده 87 از 10 گرافیکش که ماوراء تصوره ولی با این امتیازا که اومده فکر کنم بازیش فقط گرافیکه!!

http://www.youtube.com/watch?v=N80fmH2ZvZY

آهان تا یادم نرفته به این دوتا دوست بالایی بن شدنشونو پیشاپیش تبریک میگم:biggrin1:

:biggrin1:

لینک بدون ه لتر نداری؟

آخرین ویرایش:
این فیلم ریویو Gamepro.de که به بازی داده 87 از 10 گرافیکش که ماوراء تصوره ولی با این امتیازا که اومده فکر کنم بازیش فقط گرافیکه!!

http://www.youtube.com/watch?v=N80fmH2ZvZY

آهان تا یادم نرفته به این دوتا دوست بالایی بن شدنشونو پیشاپیش تبریک میگم:biggrin1:

دوستان ابتدا خونسردی خودتون را حفظ کنید :دی
خب NZGamer به بازی 8.5 داد.
Review

7xb2rmh8lmmjt92qyk.png

ناراحتم كرد ولي به نظرم واقعيه ! راستي چجوري 8.5 ميشه great ؟!

--------------------------------

ويرايش :
ببینید، تقصیر خودتونه، انقدر این بازی رو تا عرش بالا بردید که وقتی یه امتیاز 7 میبینید، نابود میشید!

آخه 7 هم خيلي ديگه بي انصافيه !

مثل اينكه همه كمره همت رو بستن تا اين بازي رو خراب كنن !

آخرین ویرایش:
ریویو Eurogamer الان واسه کسی قابل خوندن نیست بعضیا میگن این امتیاز واقعی نیست !!! Eurogamer قبلا به MGS4 که از این همه سایت و مجله 10 گرفته بود و بازی سالم انتخاب شد 8 داده حالا امتیاز این سایت خیلیم مهم نیست.

اوه اوه این یورو گیمر که زد تو سرش:biggrin1:
منتظر GSو IGN و مخصوصا Edge هستیم!

خُب اگه اونجوری بخواییم حساب کنیم Bayonetta با GOW III مساویه، چون هردو از مثلا GS امتیاز 9 گرفتن:دی ( و هزاران مورد دیگه که خودت باید بهتر بدونی!)
درسته bayonetta اصلاً در حدو انداز های عنوانی مثل GOW نیست ولی بازی عامه پسند و لذت بخشی بود اما AITD 5 یک فاجعه محصوب میشه! :d
در کل منظورتو میفهمم!

خُب من برای حفظ جانم تصمیم گرفتم پستم رو پاک کنم:دی

ولی یه چیز جالب درباره ی این امتیاز یوروگیمر! خانم Ellie Gibson این بازی رو نقد کرده که میتونید امتیازهای بسیار زیباش رو اینجا ببینید:دی مثلا به SC: Chaos Theory امتیاز 5 داده :lol:
u.s.a جان، Revive شو:دی

من در تعجبم یوروگیمر چرا این بازی رو داده ایشون؟! اکثر بازیهایی که نقد کرده بازیهای شاد و خوشحال Wii است، یا بازیهای آرکید!

آخرین ویرایش:
ببینم کسی ادرسی چیزی از این eurogamer داره؟ اخه تصمیم کبری گرفتم نارنجک ببندم برم خدمتشون:biggrin1:

خُب اگه اونجوری بخواییم حساب کنیم Bayonetta با GOW III مساویه، چون هردو از مثلا GS امتیاز 9 گرفتن:دی ( و هزاران مورد دیگه که خودت باید بهتر بدونی!)
=======

ببینید، تقصیر خودتونه، انقدر این بازی رو تا عرش بالا بردید که وقتی یه امتیاز 7 میبینید، نابود میشید! من خیلی چیزها رو همون اول میخواستم تو تاپیکش بگم، ولی خُب جو اونجا طوری بود که اصلا نمیشد صحبت کرد! یکی میگفت 98 به بالا (!)، یکی میگفت 100% میشه GOTY، آخراش هم که میگفتن Game of the Generation :دی وقتی خود مایکروسافت تو تمام مصاحبه هاش از یه بازی دیگش به عنوان بزرگترین بازی 2010 یاد میکنه (که حالا نمیگم اسمشو، ولی خودتون میدونید چی:دی)، دیگه خودتون باید بفهمید که انتظار 98 نباید از AW داشته باشید! حالا من میترسیدم این حرفا رو بزنم، صبر کرده بودم تا امتیازاتش بیاد بعد بگم. (البته هنوز بیشتر امتیازات مونده، اگه یه دفعه بالاتر رفت، نکُشید منو:دی)

مثلا شاهکار قبلی Remedy، یعنی Max Payne1 و 2 میانگینشون به ترتیب 89 و 86 شد که خوبه! نباید که همش انتظار 95-96 داشته باشید! مگه امتیاز نُقل و نباته؟! به قول یه سری از دوستان، یه فیلم وقتی 8 میگیره، همه میگن شاهکار، حالا یه بازی وقتی 8 بگیره همه میگن خاک بر سرش:دی ضمن اینکه گرافیک مهمترین قسمت یک بازی نیست، وگرنه Crysis باید میانگینش 100 میشد.

آفرین:دی همینه:دی آدم در درجه اول باید به سلیقه ی خودش نگاه کنه!
ضمن اینکه بازم میگم، Eurogamer سایت بسیار سختگیریه، امتیازهای بعدیش 100% از این بالاتر خواهد بود...
ببینید چند بار تو تایپیکش گفتم ولی کسی به حرفم گوش نکرد حالا بکشین...:biggrin1:
از نظر من امتیاز همه این سایتا کشکه به جز edge که تا حدودی تونسته تو وضعیت اسف بار کنونی دنیای گیم دووم بیاره . خیلی وقته که منتقدا هرز رفتن سایتا و ادمای تازه کاری که از مامانشون قهر میکنن میان منتقد گیم میشن..حالا قضیه پولی مالی... و وضعیت سنی بازیکننده ها و نحوه شناخت اون توسط بازاریابای متخصص کمپانیهای بزرگ یه مسئله دیگست که این وضعیت رو برای دنیای گیم به وجود اورده..بگذریم.
کسانی که رمدی رو میشناسن و این کار رو دنبال کردن مسلما از این بازی نهایت لذت رو خواهند برد و نیازی هم به امتیازای این مفدخورای هرزه نخواهند داشت..
امبدوارم وضعیت نشریات گیم یه روزی مثل دنیای فیلم بشه.زمانی که وقتی به یه بازی 7.4 میدن، همه با سر برای خرید اون بازی هجوم ببرن:biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or