امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:

زحمت میکشید آدرس سایت این مجله رو بدید.
http://www.pelit.fi/

اینم بگم از مجلات معتبر فنلاند و اروپاس!

ویرایش:

عکس روی جلد!

PE_5-2010_264x.jpg

نکته: فرخ جان به خدا من بازیو نقد نکردم :دی

آخرین ویرایش:
تنی چند (:دی) از امتیازهای این مجله:

ME1 = 82
ME2 = 93
GOW III = 93
MGS4 = 85
HR = 93
مرسی بابی ممنون:biggrin1:

اگه 3 تا بازی جدیدی که بهش امتیاز داده رو نگاه کنیم می بینیم خیلی نزدیک به امتیاز کلی و نهایی بازی ها نمره داده. من خودم به شخصه فکر نمی کنم میانگین بازی بیشتر از 92-93 بشه. البته در عالی بودن بازی شکی نیست چون توسط سازندگان معروق و محبوب MP ساخته شده:biggrin1:

http://www.pelit.fi/

اینم بگم از مجلات معتبر فنلاند و اروپاس!

ویرایش:

عکس روی جلد!

PE_5-2010_264x.jpg
Richard Morgan Saga Calls :دی
======

فرخ جان یه کم آرومتر:دی
اول اینکه فعلا این یه امتیازه هنوز، دوم من که بهتون گفتم انقدر انتظارها رو الکی بالا نبرید. تا یه چیزی میشه هی میگن 5 سال، 5 سال! اینو نمیگن که Remedy اگه 5 سال وقت صرف این بازی کرده، به جاش تعدادشون 1/3 استودیو های دیگست!

من که از 6 ماه پیش میانگین حدود 93 رو پیش بینی کردم، اگه بالاتر شد چه بهتر، نشد هم ... خُب چه بدتر:دی

سلام!
Gaming Trend به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Review
امتیاز این سایت در MC ثبت میشه.

سلام!
Gaming Trend به بازی امتیاز 95 از 100 داده است.
Review

اینم امتیاز قسمتهای مختلف بازی:

po32g9q1djxix6s33t4.png

از زبان GamingTrend:

Alan Wake is definitely art, and is well written enough to keep my wife and I on the edge of our seats from beginning to end. If I can admit something, and give Alan Wake the biggest compliment I can bestow, I’d tell you that I had a nightmare about the game the night after I completed it. No horror game has ever managed that feat or even come close. It may have taken them five years to kick it out of the door, but Remedy has created a masterpiece

خوب مجلات وطنی به HR هم خیلی لطف داشتند و بدترشم دادن بهش :d
و قبلا هم گفتند این بازی به خاطر سبکش انتظار نداشته باشید بیاد 96-97 بگیره!

الان نگید من از دشمن هستم و بمب بستم به خودم :d کلی گفتم! و در اینکه این بازی یک بازی خیلی عالی هست شکی نیست!

ديگه داره اعصابم ميخوره به هم , خودشونو مسخره كردند ! شما كه امتيازاتون را لو ميدند يه بار ليك نقدتون هم بديد ! اينا هم خودشونو مسخره كردند حالا يكم زود نقدها بياد بيرون چي ميشه؟! اينهمه صبر كرديم اگر قرار باشه امتيازها چنين باشه 8.7 اونم بعد 5 سال كه هيچي اونم از مجله فنلاندي يعني هم وطن !
واقعا ضد حال بسيار بزرگي شخصا براي من اصلا نميتونم قبول كنم . يعني سر كار گذاشتن 5 ساله 360 فنها مثل يه حماقتيه كه 5 سال بدوش كشيديم .
ای بابا فرخ! مگه روزی که عاشقِ بازی شدی، با نمره ی بالای فلان مجله یا سایت عاشقش شدی که حالا با یه نمره ی پایین (پایین که چه عرض کنم! 8.7 همه چی هست به جز ضعیف!) اینقدر جوش آوردی؟! :biggrin1:

واقعا ضد حال بسيار بزرگي شخصا براي من اصلا نميتونم قبول كنم . يعني سر كار گذاشتن 5 ساله 360 فنها مثل يه حماقتيه كه 5 سال بدوش كشيديم .
تقصیر خودتونه الکی انتظارتونو بالا بردید من یه 10 دقیقه بازی کردم ببینم درست رایت شده خیلیم خوب بود یعنی در سطح انتظارم بود!
مطمئن باش فرخ همون حرفی که تو تاپیکش زدم میشه.خیالت راحت.:biggrin1:
همون حرفای تاپیک اینجارو به زودی میدون جنگ میکنه!
بازی 9 میگیره یه سری میان میگن: این چه نمره کمی بود؟ وای خدا مرگم بده و الی الآخر :دی

آخرین ویرایش:
فرخ جان take it easy در کن یکم:biggrin1:یه جوری پست دادی من ترسیدم خدائی:biggrin1:الان سالمی.خوبی خوشی:biggrin1:بابا این تازه اولین امتیاز بوده.بعدشم یه 95 م گرفته دیگه.
اینا هم نکات مثبتش.
Lighting engine is the best I’ve ever seen
Environments are lush and visually stunning
Compelling and expertly written storyline
Genuinely frightening
مطمئن باش فرخ همون حرفی که تو تاپیکش زدم میشه.خیالت راحت.:biggrin1:

همون حرفای تاپیک اینجارو به زودی میدون جنگ میکنه!
بازی 9 میگیره یه سری میان میگن: این چه نمره کمی بود؟ وای خدا مرگم بده و الی الآخر
صدرا خودم میدونم.برای همین مستقیم حرفمو نزدم و آدرس دادم:biggrin1:ولی یه حسی بهم میگه اونجوری میشه.:biggrin1:
کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می کنند: 18 (11 کاربر و 7 مهمان)
:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

آخرین ویرایش:
این ها اثرات هایپ ـه کاذب هستش ها ... :-"

در کل به نظر من تو این سایت همون بلایی که سر GOW اومد سر این بازی هم میاد. اگه اون تاپیک رو دنبال می کردید کاملا میدیدین که بازی یک امتیاز 9-9.3 هم میگرفت کلی آدم میومدن میگفتن این چه امتیازی هست و چقدر کم هست و .....
به نظر من سام درست میگه و اثرات همین قضیه هست. در هر صورت من تنها جیزی که می خوام اینه که انتظاراتم رو برآورده کنه که با چیزایی که ازش دیدم فکر کنم این امر اتفاق بیافته.

بابا کشتین این فرخ جان رو..!

به شخصه برای من امتیازهای سایت ها و مجلات نا آشنا هیچ ارزشی نداره

وقتی سایت های مثل IGN ، Game Spot ، EDGE و... هستن مگه بیکارم ببینم فلان مجله تو قبرس که 4 تا هم خواننده نداره چه امتیازی داده..

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or