امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
از دوستان بازی سنتر انتظار میرود که جمله فوق تکراری ، کلیشه ای ، همه بلد و خز شده "من اصلا امتیاز برام مهم نیست و هر امتیازی هم بگیره من عاشق این بازیم" خود داری کنند.
ایول شدیدا موافقم

فعلاً که هيچکدوم از اينا تو Meta ثبت نشده ......
دوستان يه لطفی بکنن و نقدهايی که تو Meta ثبت ميشن رو از بقيه متمايز کنن .
اينم لينک نمرات بازی در Meta ، ميتونيد از همينجا امتيازات رو دنبال کنيد .

اون امتيازي كه gamepro.de به بازي داده (87 ) تو neogaf يكي ترجمش كرده . ايرادهايي كه گرفته واقعا خنده داره !

Graphics:
+ great landscapes and special effects
- lots of tearing (!)
- strange animations

Sound
+ great soundtrack and sound effects
+ English language included
- bad German dub

Other:
+ Interesting story
+ atmospheric setting
+ lots of checkpoints
+ feels like a TV show
- game is missing highlights gameplay wise
- too easy
- camera can be annoying in action sequences
- too many walks through the woods

بد هم ایراد نگرفته
lots of tearingقبلآ میشد از اسکرین شاتها تشخیص داد(البته اگه منظورش رو درست گرفته باشم منظورش کشیده شدن و تار شدن تصویر هست دیگه!)
too easyبا این هم اصلآ حال نمیکنم همینطورcamera can be annoying in action sequences
همچنینtoo many walks through the woodsاینقدر از این کاربد م میاد!

+ Interesting story
+ feels like a TV show
+ atmospheric setting
+ great soundtrack and sound effects

با این 4تا حال میکنم میرم فضا! واقعآ این ایرادها دربرابر این مزایا هیچ محسوب میشه!

من که هرچی سایت Gamepro.de رو گشتم چیزی پیدا نکردم!
به احتمال قوی این نمره Fake هست...

پ.ن: نمره های GP به بازی های اخیر و مقایسشون با AW:
Alan Wake 87 %
Lost Planet 2 82%
Modnation Racers 88%
Fifa WM 2010 88%
No More Heroes 2 86%
Infinite Space 85%
Super Street Fighter 4 91%
Sin and Punishment : Successor of the Skies 81%
Nier 64%
Skate 3 86%

همچنین گفته شده طولانی بودن بازی دورغی بیش از جانب رمدی نبوده, بازی 8 ساعت بیشتر بطول نکشیده!!!

مگه سبک این بازی psychological thriller نیست؟پس چرا تو این سایت نوشته action advanture؟ظاهرا هم خیلی خوشحاله هم خیلی بز:biggrin1::confused:
Roflmao : )))))

آخرین ویرایش:
منم الان رفتم تو سایت gamepro ولی هنوز نمره ندادن!بعدش یه سوال.
مگه سبک این بازی psychological thriller نیست؟پس چرا تو این سایت نوشته action advanture؟ظاهرا هم خیلی خوشحاله هم خیلی بز:biggrin1::confused:

منم الان رفتم تو سایت gamepro ولی هنوز نمره ندادن!بعدش یه سوال.
خوب psychological thriller هم زیر مجموعه ََAction Advanture هست دیگه بدم شما یه سایت درست حسابی بگو سبک رو نوشته باشه psychological thriller .

خوب psychological thriller هم زیر مجموعه ََAction Advanture هست دیگه بدم شما یه سایت درست حسابی بگو سبک رو نوشته باشه psychological thriller .
game spot-به صورت کامل نوشته.کلا این سایت مشخص هست در چه وضعیت وخیمی قرار داره.:biggrin1:

tommy fisher احیانا مشکلی داری؟

آخرین ویرایش:
lots of tearingقبلآ میشد از اسکرین شاتها تشخیص داد(البته اگه منظورش رو درست گرفته باشم منظورش کشیده شدن و تار شدن تصویر هست دیگه!)

خیر. منظورش از tearing برش خوردن تصاویر هست نه تار بودن . تصاویر جدید که دیدی تارن به خاطر بد کپچر شدن هست .

البته این سایته گفته اگه بازی را با hdmi روی 1080p بازی کنی این مشکل پیش نیاد و مشکل روی 1080p/i بوجود میاد !

too easyبا این هم اصلآ حال نمیکنم همینطورcamera can be annoying in action sequences
همچنینtoo many walks through the woodsاینقدر از این کاربد م میاد!

راه رفتن تو جنگلها و قدم زدن میشه عیب ؟!

راه رفتن تو جنگلها و قدم زدن میشه عیب ؟!

بی خیال بابا .. ولی از طرفی ممکن هست راه رفتن توی جنگل گاهی اوقات بی هدف بشه و تبدیل بشه به وقت تلف کردن

Remedy یک شاهکار تحویل ملت داده حالا می خوان به یکی از خصوصیت های اصلی بازی گیر بدن

من فن PS3 ام اما از طرفی فن Remedy هم هستم :p
-----------------------------------------------------------------------

کلا این چند وقته هیچ بازی یک 10 کامل نگرفته که واقعا بی نقص تحویل ملت شده باشه :(

ینظرم تنها بازی که امسال میتونه از gamespot نمره 10 رو بگیره همینه.alan wake رو میشه در کنار شاهکارهایی مانند mgs4 و GTAIV قرار داد.از لحاظ فنی نه سبک و سیاق.

البته هنوز امتیاز gamepro.de در حد یک شایعه است و ثبت نشده حتی سایتی مثل N4G هم به عنوان شایعه تو خبراش قرار نداده . ولی یادتون باشه این سایته همون سایتیه که تصاویر alan wake را با بد کپچر کردن گذاشت روی سایتش و remedy روش شکایت کرد !

البته هنوز امتیاز gamepro.de در حد یک شایعه است و ثبت نشده حتی سایتی مثل N4G هم به عنوان شایعه تو خبراش قرار نداده . ولی یادتون باشه این سایته همون سایتیه که تصاویر alan wake را با بد کپچر کردن گذاشت روی سایتش و remedy روش شکایت کرد !
فرخ فکر کنم این سایت خیلی با این بازی مشکل داره حالا چرا:confused:نمیدونم:confused:فکر کنم این سایت سهام سونی دستشه:biggrin1:

Screen Tearing که خب مشخص بود ، ربطی هم به بد Capture شدن نداره ، چون در همه ویدئوها بود ، حتی سایتهای معتبر مثل IGN و GameSpot ... حالا منم امیدوارم در نهایت رفع شده باشه چون حیفه ...

- too many walks through the woods

همونی که میترسیدم مراحل توی جنگل خسته کننده بشه!(که میدونم نیست )

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or