امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
اينا امتيازاش به چند تا بازيه ...
RE5 : 9.6
KZ2 : 9.4
MGS4 : 9.6
GTA 4 : 9.6
Dark saiders : 9.3

دوستان تو رو خدا بحث ها رو ببرید تویه تاپیکش انجام بدید تا مثل بقیه تاپیکها 10 صفحه جلو نره فقط با یک امتیاز و بزارید اینجا فقط امتیازها نوشته بشه
مرسی

نمیدونم اینا چه چیزایی بازی میکنن که 10 ساعت گیم پلی به نظرشون کمه

دوستان تو رو خدا بحث ها رو ببرید تویه تاپیکش انجام بدید تا مثل بقیه تاپیکها 10 صفحه جلو نره فقط با یک امتیاز و بزارید اینجا فقط امتیازها نوشته بشه
مرسی
مشکلی نیست. پست اول بعد از هر امتیاز بروز میشه.

یکی هم به حالات و انیمیشن صورت اشاره کرده
این یه موردو خدایی راست گفته مثل میت بود صورتاشون :دی

ولی بهتر همون 10 ساعته چون من یکی حال ندارم 20 ساعت بازی کنم :دیخیلیم نکته مثبتیه :دی
امتیاز عالی هست ولی انتظار ما خیلی بیشتر هست;)
بهتره زیاد انتظار بالا نداشته باشی که ممکنه بخوره تو پوزت :دی
مثل من سر کانویکشن!

وقتی در مورد طول بازی ار Remedy سوال شد در جواب گفت:" به اندازه خیلی از بازی های اکشن امروزی". یعنی حدود 10 ساعت.

اما بازی قابلیت تکرار بالایی داره. شما باید دنبال صفحات گمشده رمان Alan بگردید. برای پیدا کردن تموم اون ها و فهمیدن کل داستان( که قطعا همه دوست دارند جزییات داستان را بفهمند), زمان خیلی بیشتری را باید توی بازی صرف کنید.

راجع به اين امتياز بايد بگم اين مجله يكي از مزخرف ترين مجلات بازي در اسپانيا هست (به نقل از دوستان اسپانيايي).

امتيازها و مقالات واقعا خنده داري داره. مثلا تفاوت امتياز گرافيكي Alan Wake با Splinter Cell: Conviction از ديد اين مجله 0.1 است . قسمت گرافيك نقد اين مجله خيلي جالبه چون كوتاه ترين قسمت است و اصلي ترين بخش گرافيكي بازي رو يعني "نورپردازي" رو اصلا توضيح نداده.

Eurogamer ديروز گفته بود تا 5 May هيچ سايت و مجله اي حق نداره بازي رو Review كنه !.

اين امتياز رو زياد جدي نگيريد.

مرسی

مدیرا هزار بار توضیح دادن اگه بخواد اونجوری باشه دیگه نیازی به زدن تاپیک نبود!و لینک متا رو میزاشتی!خودشون اپدیت میکردن!

حالا نمیدونم با این همه توضیح باز چرا این حرف رو میزنید!!!!!!!!!!!!!!!
-----

این مجله پس خودش هم زیر علامت سواله با حرف های حمید:دی

من خودم میخواستم بزارمش ولی دیدم وقتی تو متا ثبت نمیشه چرا بزارم ! بهتر بود تاپیک واسه ی این امتیاز باز نشه چون واقعا نقد بازی افتضاح بوده ! بعد اگر در جریان باشید هیچ مجله و سایتی که نام نشان دارن و نسخه review دستشون هست حق ندارن بازی را تا 5 may منتشر کنن . حالا این مجله چطور این حق را داشته ؟! تو فروم remedy گفتن این بیشتر Preview تا review و از نسخه Preview بازی را review کردن !

اسکن ها مربوط به این مجله :
http://img143.imageshack.us/img143/1453/alanscan1.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/7706/alanscan2.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/971/alanscan3.jpg
http://img687.imageshack.us/img687/5872/alanscan4.jpg

ترجمه دوتا از کاربران فروم remedy
-Some NPC seem to be hiding something and some are really creepy. We need to explore the whole town and forest to find all the book pieces , and collectible objects.

-Story is spread in episodes and each one will give a twist to the main theme like "Lost" wich leave us glued to the game.

- At the begining of each episode we will see a brief of the previous chapters , the game has a movie feeling from the sound, dialogues, the characters, the story to the terrifying atmosphere.

-There scenaries are full of detail and are really big , even on indoors ,and stores there is a lot of detail , the forests have trees and plants that moves with the wind, the lights are also stunning from the sun on the day to the flashlight on the night or dark places.
We can for example illuminate the inside of a house from the outside.

-The character models are pretty detailed but they need a bit more of detail on the expressions.

-Is an exellent survival horror game , it mixes the best of Silent Hill with a really fun combat and detailed characters.

-The best:
The story: awesome ambient and script.
The Combat: great use of light and lots of variety.

-The Worst
Lenght:is pretty short we would like the game to last longer.The game is about 10 hours.
Facial Expression: the facial expression is not at the same level as the game intensity.

-Graphics (92):Ambience, light and weather effects are awesome
-Sound (94): very good soundtrack but the sound effects are really excellent.
-Lenght (82): with no doubt this is the Achilles Heel of the game (10 hours) with low replayability.
-Fun (93): the story pace , the combat and the dialog will keep you glued from start to finish.
- Big environments packed with detail
- Looking at the trees moving because of the wind is a joy
- Phenomenal lighting
- Excellent survival horror that mixes the best of Silent Hill (huh?) with engaging combat and well developed characters.
- Barry rocks
- Marvelous atmosphere that will scare you
- Intriguing story with great pacing
- Script is genious
- Excellent soundtrack and flawless sound effects

The only "bad" thing as mentioned before is the length, which they said is around 10 hours. Since the game was so good, no wonder why they wanted more of it

مثلا تو متن بالایی از گرافیک بازی کلا تعریف کرده از محیط و جزئات و شکوهش بعد اومده از جزئیات کارکتر میتونست کمی بهتر باشه ؟؟؟!!! lol واقعا این مجله چی فکر کرده کل سایتها را من خوندم از جزئیات فوق العاده کارکتر ها تعریف کرده خودتون هم تو ترلیرها دیدید بعد این مجله ایراد گرفته ؟!! و به همین خاطر گرافیک بازی 8 دهم کمتر شده . عجب !

قسمت صدای بازی یکی از نکات واقعا قوی بازی است باز هر سایتی از استثنایی بودن صدا های محیطی گفته اونوقت داده 9.4 ?!

به قول یکی از بچ های این remedy میگه کلا این مجله با بازی alan wake ضد بوده و ایراداتی گرفته ......؟

از الان بگم من انتظار ندارم امتیاز بازی بیشتر از این باشه ولی منظورم ایراداتی که این مجله از قسمتهای بازی گرفته و باعث کم شدن امتیازاش شده واقعا مسخرست !

آخرین ویرایش:
Dark saiders : 9.3
یعنی به خر گفته در نیا-من هستم:biggrin1::biggrin1:یعنی alan با یک بازیه مزخرف و مسخره مثل dark در یک اندازست؟:biggrin1::eek::confused::mad::biggrin1:

مثلا تو متن بالایی از گرافیک بازی کلا تعریف کرده از محیط و جزئات و شکوهش بعد اومده از جزئیات کارکتر میتونست کمی بهتر باشه ؟؟؟!!! lol واقعا این مجله چی فکر کرده کل سایتها را من خوندم از جزئیات فوق العاده کارکتر ها تعریف کرده خودتون هم تو ترلیرها دیدید بعد این مجله ایراد گرفته ؟!! و به همین خاطر گرافیک بازی 8 دهم کمتر شده . عجب !

صورت کارکترا همچین جالب نیست به نظرم!

شما که کلا تو تاپیک 360 ثابت کردی مخالف ساز طبیعت !

صدرا جان.قربون شکل ماهت برم:biggrin1:آخه چرا اینجوری میگی؟شما میگی عین میت میمونه.دقیقا حرفت درسته.میدونی چرا؟چون آلن از بی خوابی و بیماری رنج میبره و صورتش واقعا عین یک آدم بیمار هست.در اون تریلر که آلن کنار در ایستاده و ناگهان یکی با تبر به در ضربه میزنه و آلن میترسه-من اونجا فکم چسبید به زمین:eek:به قدری واقعی و عالی کار شده که واقعا ترس رو زیر پوستش حس کردم.من به جرات میگم که طبیعی ترین حالات صورت در این بازی هست.

این چیزهایی که شما میگی انیمیشن های حالت صورتش هست نه جزئیات !

آخرین ویرایش:
صدرا جان.قربون شکل ماهت برم:biggrin1:آخه چرا اینجوری میگی؟شما میگی عین میت میمونه.دقیقا حرفت درسته.میدونی چرا؟چون آلن از بی خوابی و بیماری رنج میبره و صورتش واقعا عین یک آدم بیمار هست.در اون تریلر که آلن کنار در ایستاده و ناگهان یکی با تبر به در ضربه میزنه و آلن میترسه-من اونجا فکم چسبید به زمین:eek:به قدری واقعی و عالی کار شده که واقعا ترس رو زیر پوستش حس کردم.من به جرات میگم که طبیعی ترین حالات صورت در این بازی هست.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or