امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
پس تا اینجا نمرات در META ثبت نشده ، از کی نمرات میاد ؟:confused:
از دوستان بازی سنتر انتظار میرود که جمله فوق تکراری ، کلیشه ای ، همه بلد و خز شده "من اصلا امتیاز برام مهم نیست و هر امتیازی هم بگیره من عاشق این بازیم" خود داری کنند.

بـــله ...
جناب استاد میشه کلمه "خز" رو برای من معنی کنید ؟!

Screen Tearing که خب مشخص بود ، ربطی هم به بد Capture شدن نداره ، چون در همه ویدئوها بود ، حتی سایتهای معتبر مثل IGN و GameSpot ... حالا منم امیدوارم در نهایت رفع شده باشه چون حیفه ...

کپچر شدن را من به خاطر tearing نگفتم .گفتم این سایته همون سایتیه که ویدو ها را downscale کرده بود و همچنین با کپچر افتضاح ازشون تصویر گرفته بود . خلی راحت میتونی الان این ویدئو را ببینی که جدیده در 4 بخش که به افتضاح gamepro.de پی ببری که کل ملت را انداخت بود جون هم .
http://www.gametrailers.com/video/developer-alan-wake/65156
یعنی اصلا قابل قیاس نیستند ! حالا منظور این سایت چی بوده خدا میدونه ؟ ولی remedy سر این مسئله روی این سایت شکایت کرده حالا ممکنه اینا هم بهشون برخورده باشه !
-----
tearing را هم گفتن مشکلش روی 1080i هست ولی روی 1080p این مشکل خیلی کم پیش میاد .

tearing را هم گفتن مشکلش روی 1080i هست ولی روی 1080p این مشکل خیلی کم پیش میاد .
یعنی AW رزولشن 1080p رو ساپورت میکنه ؟!! یادمه میگفتن 720 540 هست!

یعنی AW رزولشن 1080p رو ساپورت میکنه ؟!! یادمه میگفتن 720 540 هست!

روی 1080p در حالت upscale هست که همه بازی ها اینطورن و ساپرتش میکنن ولی alan wake روی 1080i مشکل داره .
درضمن قضیه 540p را شما زیاد جدی نگیر .
--------------------------------
قرار بود امروز خیلی از امتیاز ها بیاد ولی باز اجازه داده نشده و فردا همشون میاد .
Eurogamer فردا ساعت 6AM بریتانیا بازی را نقد میکنه اگه اشتباه نکنم طرفای فردا ساعت 9 صبح ایران .

آخرین ویرایش:
اي بابا ديديم 2 صفحه رفته جلو گفتيم حداقل 2 تا امتياز اومده . :biggrin1:

به نظرتون بهتر نيست فقط امتيازايي كه توي متا ثبت ميشه رو بزارين؟

اون اسم یوزر شخصی هست که تاپیک رو احداث کرده مثل یوزر خود شما Gartall ربطی به FM3 نداره.
http://www.todoxbox360.com/foros/member.php?u=43647

اسم خود تاپیک: [ANALISIS] Alan Wake

من چرا پست شما را ندیدیم ؟!

اخه مسئله اینه که کلا این صفحه مشکل داره الان تو بخش Analisis اسم ALAN WAKE کو پس ؟
http://www.todoxbox360.com/Analisis-Xbox-360/

یا توی صفحه اصلی خبرش را میتونی پیدا کنی ؟
www.todoxbox360.com

من چرا پست شما را ندیدیم ؟!

اخه مسئله اینه که کلا این صفحه مشکل داره الان تو بخش Analisis اسم ALAN WAKE کو پس ؟
http://www.todoxbox360.com/Analisis-Xbox-360/

یا توی صفحه اصلی خبرش را میتونی پیدا کنی ؟
www.todoxbox360.com
الان این چیه اونوقت ؟
http://www.todoxbox360.com/foros/analisis-juegos-f48.html
اینم عکس از صفحه:

و قسمت Ultimos analisis هم فکر کنم باید چند روزی ازش بگزره!

لطفا بزارید یه امتیاز از یه سایت معتبر که تو meta - gamrankings ثبت میشه بیاد-اونوقت بحث کنیم.

واقعا اكثر پست ها بيهوده اند.
بزاريد دو تا امتياز از دو تا سايت پدر ، مادر دار بياد، بعدش بيايد بحث كنيد...
من خودم فقط امتيازهايي كه gamespot ميده را دنبال ميكنم و فقط متياز اين سايت برام مهمه!
البته به خاطر امتيازهايي كه به assassin (pc) و splinter cell داد از دستش يه مقدار دلگير شدم:(

سلام!
خب مجله Pelit که فنلاندی هست و متاسفانه (!:دی!) امتیازش در MC و GR ثبت میشه به نظر میاد که به بازی امتیاز 87 از 100 داده باشه. این مجله به Splinter Cell: Connviction امتیاز 73 از 100 داده بود.

تنی چند (:دی) از امتیازهای این مجله:

ME1 = 82
ME2 = 93
GOW III = 93
MGS4 = 85
HR = 93

سلام!
خب مجله Pelit که فنلاندی هست و متاسفانه (!:دی!) امتیازش در MC و GR ثبت میشه به نظر میاد که به بازی امتیاز 87 از 100 داده باشه. این مجله به Splinter Cell: Connviction امتیاز 73 از 100 داده بود.

زحمت میکشید آدرس سایت این مجله رو بدید.

ديگه داره اعصابم ميخوره به هم , خودشونو مسخره كردند ! شما كه امتيازاتون را لو ميدند يه بار ليك نقدتون هم بديد ! اينا هم خودشونو مسخره كردند حالا يكم زود نقدها بياد بيرون چي ميشه؟! اينهمه صبر كرديم اگر قرار باشه امتيازها چنين باشه 8.7 اونم بعد 5 سال كه هيچي اونم از مجله فنلاندي يعني هم وطن !
واقعا ضد حال بسيار بزرگي شخصا براي من اصلا نميتونم قبول كنم . يعني سر كار گذاشتن 5 ساله 360 فنها مثل يه حماقتيه كه 5 سال بدوش كشيديم .

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or