امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
امتیازها در حد انتظار بوده واقعا کم نیست اما این نکته خیلی جالب هست که ارزش تکرار بازی تو این نقدها کمترین امتیاز رو گرفته. امیدوارم این کوتاهی بازی راست نباشه و واقعا ارزش تکرار داشته باشه وگرنه خیلی ضدحال میشه.

دوستان ابتدا خونسردی خودتون را حفظ کنید :دی
خب NZGamer به بازی 8.5 داد.
Review

7xb2rmh8lmmjt92qyk.png
هرچیزیشو که بتونم قبول کنم ولی نمیتونم گرافیکشو قبول کنم که 9 داده:((

امتیازها در حد انتظار بوده واقعا کم نیست اما این نکته خیلی جالب هست که ارزش تکرار بازی تو این نقدها کمترین امتیاز رو گرفته. امیدوارم این کوتاهی بازی راست نباشه و واقعا ارزش تکرار داشته باشه وگرنه خیلی ضدحال میشه.
ارزش تکرار ربطی به کوتاهی نداره که:دی
یعنی ارزش چند بار تموم کردن بازی خیلی بالا نیست...

ارزش تکرار ربطی به کوتاهی نداره که:دی
یعنی ارزش چند بار تموم کردن بازی خیلی بالا نیست...

می دونم:biggrin1: منظورم از اون قسمت آخر این دو تا در کنار هم بود که اگه بازی کوتاه باشه و ارزش تکرار هم نداشته باشه که خیلی ضدحال میشه. ok؟

می دونم:biggrin1: منظورم از اون قسمت آخر این دو تا در کنار هم بود که اگه بازی کوتاه باشه و ارزش تکرار هم نداشته باشه که خیلی ضدحال میشه. ok؟
همون Value رو درواقع منظورت بوده:دی این اتفاقا برای اونور آبی ها خیلی مهمه. یعنی ارزش پولی رو که میدن بازی داره یا نه!

البته من این موضوع رو خیلی وقت پیش درباره AW گفته بودم، فقط چند نفر نزدیک بود ترورم کنن:دی به هر حال AW هرچی باشه، آنلاین و مالتی پلیر نداره که ساعت ها گیم پلی برای شما رقم بزنه، واسه همین ممکنه امتیاز Value خیلی بالایی نگیره.

بحث آنلاین و اینا جدا!
همین GOW III هم متاسفانه ارزش تکرارش کم بود! چرا؟ به خاطر اینکه چیزی نبود که شما بخوای بازش کنی! دریغ از یک لباس اضافه ! :d اینم احتمالا چنین قضیه ای داره :d

يكي (ناظمين,مديرا) لطف كنه امتيازات جديد رو در پست اول بزاره ...

انگار هرچی داره پیش میره بدتر میشه !! :biggrin1:
خُب هرچقدر هم بازی بزرگی باشه دوستان نباید هایپ الکی کنن و انتظار میانگین 97-98 رو داشته باشن...
باز هم میگیم امتیاز رو بیخیال اصل برآورده کردن انتظارات شخص گیمر هست!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or