امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
خُب من برای حفظ جانم تصمیم گرفتم پستم رو پاک کنم:دی

ولی یه چیز جالب درباره ی این امتیاز یوروگیمر! خانم Ellie Gibson این بازی رو نقد کرده که میتونید امتیازهای بسیار زیباش رو اینجا ببینید:دی مثلا به SC: Chaos Theory امتیاز 5 داده :lol:
u.s.a جان، Revive شو:دی

نميشد اين پست رو زودتر بدي مارو سكته ندي ؟! خوب مشخص شد چه شخص شخيصي بازي رو نقد كرده !! :biggrin1:

خدايي من كسي بودم كه قبل از اومدن بازي گفتم امتياز ها برام مهم نيست ولي ديگه نه 7 ...

7 خيلي نامرديه ! :mad:

خُب من برای حفظ جانم تصمیم گرفتم پستم رو پاک کنم:دی

ولی یه چیز جالب درباره ی این امتیاز یوروگیمر! خانم Ellie Gibson این بازی رو نقد کرده که میتونید امتیازهای بسیار زیباش رو اینجا ببینید:دی مثلا به SC: Chaos Theory امتیاز 5 داده :lol:

من در تعجبم یوروگیمر چرا این بازی رو داده ایشون؟! اکثر بازیهایی که نقد کرده بازیهای شاد و خوشحال Wii است، یا بازیهای آرکید!
:biggrin1::biggrin1:ایول طرف زن بوده؟؟؟بابا خود بیچاره ترسیده بوده دیگه.:biggrin1:خوب بابک زودتر میگفتی مارو دق دادی بابا.اه.فرخ کجائی که دلم برات تنگ شده.نگرانتم عزیزم.
بیا دیگه.:biggrin1:

e راست میگی بابی؟نه ولی بابک به جون خودم و بیشتر به جون خودت:biggrin1:اگر الان 100 تا امتیاز 10 پشت سر هم بگیره برام مهم نیست.دلیلش رو هم گفتم.چون مطمئنم باهاش زندگی میکنم.همین god of war 3 که خیلیا از سایتها گفتن ارزش تکرار نداره من 6 بار تموم کردم.:eek::biggrin1:پس نتیجه میگیرم واقعا به درد عمه محترمه و مکرمشون میخوره.:biggrin1:الان میفهمم گیم اسپات بهترین سایت برا امتیاز دادنه

آخرین ویرایش:
نمونه ي بارز يك زن خوشحال هستند ايشون ... كلا از بازي هاي شاد و خوشحال و محيط هاي مهد كودك و اينا خوشش مياد .. قصد مقايسه ندارم ولي به Sonic the Hedgehog 2 داده 9 بعد ...كلا چندتا (البته بيشتر) بازي 360 نقد كرده كه يه نگاه بهشون بندازيد خندتون ميگيره ...
مهم ترين بازياشون (WET (7 و (-) Valvet assassin و با اين توصيف بقيه بازياشو حدس بزنيد ...

واقعا اگر دليلي نداشته باشه [(! :biggrin1:) Conspiracy theory] به راحتي ميشه به عقل سران اين سايت شك كرد...

*ويرايش:

الان داشتم كامنت هاي اين نقد رو ميخوندم ... بريد ببينيد جالبه ... همه شاكين از دستش... در اين بين يه com جالب و منطقي يكي داده بود جالبه :

Dead or Alive: Paradise - psp
Muscle March - wii
Super Monkey Ball: Step & Roll - wii
Plants vs. Zombies - iphone
Dante's Inferno - 360
Matt Hazard: Blood Bath and Beyond - 360
Critter Crunch - ps3
Tony Hawk: RIDE
We Sing - wii
Buzz!: Quiz World - ps3
Jambo! Safari - wii
Jak & Daxter: The Lost Frontier - psp
LittleBigPlanet - psp
Take That Singstar - ps3

Not sure if Ellie is the right person to review a game like alan wake from previous allocations?

The more i think about this it must be a placeholder, ellie had reviewed 98% casual games
..​

آخرین ویرایش:
امتیاز دادن سایت ها دیگه کشک شد رفت.:(.نه خدایی یه حرفی بزنم اگه بد بود بگین دخترا کلا با این سبک بازی ها میونه خوبی دارن؟؟؟ حالا میان یه بازی که از همه لحاظ شاهکاره و دارای صحنه هایی هست که بعضا باعث ایجاد ترس حتی تو یه مرد بالغ میشه رو دادن به یه دختر شادو منگول که هنوز تو دنیای کودکانه به سر میبره و بازی های خوشحال wii رو نقد میکنه.اونم که لابد تا دوتا صحنه ی ترسناک تو بازی دیده پریده زیر پتو قلبشم تند تند زده عزمشو جزم کرده که با این امتیازا بگه بازی اصلا جالب نیست.(امتیاز eurogamer منظورمه)
(اگه باور ندارین دخترا اینقدر تو این جور مسائل ترسو هستن خودتون امتحان کنید. منظورم فیلمو بازیه ترسناک هستا.)

ویرایش:بوی توطئه میاد لعنت به این eurogamer که مخصوصا این بازی به این مهمی رو داده به بچه مهدکودک که نقد کنه اونم گند بزنه توش یعنی واقعا هیچ کس دیگه ای نبود یه زن که اصلا...بیاد این بازیو نقد کنه. انگار دسته جمعی دارن این بلا رو سر بازی میارن که خرابش کنن.خدا کنه این امتیازا باعث نشه بازی فروشش کم بشه یه دفعه سازنده ها مجبور شن انحصار این بازی روی 360 رو از بین ببرن.دلمون خوش بود بالاخره 360 یه انحصاری واقعا درست حسابی گیرش افتاد:(

با این امتیازا مسخره واقعا i'cant stop l0ling

آخرین ویرایش:
هرچند میدونم الان باز خیلی از کارشناس های بازیسنتر پیدا میشه و میگه شما میدونی این زنه کیه تو eurogamer و ....!! اصلا شما میدونی زنها بهترین انخاب برای نقد چنین بازیها هستند !!
من نمیدونم ادم تموم شده بود دادن این زنه بازی را نقد کرده . جالبه بیش از 95 درصد بازی هایی که این زنه نقد کرده بازیهای غیر مهم بوده و همچنین بازی های fun و ماله wii و psp و............ اصلا از هر لحاظ فکر میکنم که چرا چنین بلایی سر بازی میاد نمیدونم ؟ ولی کار eurogamer یه کار کثیف هست .
نگاه کنید به قول یکی از کاربرای فروم remedy
Review history for ellie

Muscle March - wii
Dante's Inferno - 360
Critter Crunch - ps3
We Sing - wii
Jambo! Safari - wii
LittleBigPlanet - psp
Take That singstar - ps3

98% casual game lol
بلاخره منتظر امتیازات با درجه اختلاف فوق العاده از هم دیگه باشید . جواب بعضی از دوستان را هم که اینجا خوشحالن بزودی میدم !
جالبه اینم بدونید لینک eurogamer , nzgamer کار نمیکنه کلا reviews ها نیست . من نمیدونم هدف از این کارها چیه واقعا ؟؟
NZGamer به بازی mgs4 هم 8.5 داده بود .

آخرین ویرایش:
هرچند میدونم الان باز خیلی از کارشناس های بازیسنتر پیدا میشه و میگه شما میدونی این زنه کیه تو eurogamer و ....!! اصلا شما میدونی زنها بهترین انخاب برای نقد چنین بازیها هستند !!
من نمیدونم ادم تموم شده بود دادن این زنه بازی را نقد کرده . جالبه بیش از 95 درصد بازی هایی که این زنه نقد کرده بازیهای غیر مهم بوده و همچنین بازی های fun و ماله wii و psp و............ اصلا از هر لحاظ فکر میکنم که چرا چنین بلایی سر بازی میاد نمیدونم ؟ ولی کار eurogamer یه کار کثیف هست .
نگاه کنید به قول یکی از کاربرای فروم remedy
Review history for ellie

Muscle March - wii
Dante's Inferno - 360
Critter Crunch - ps3
We Sing - wii
Jambo! Safari - wii
LittleBigPlanet - psp
Take That singstar - ps3

98% casual game lol
بلاخره منتظر امتیازات با درجه اختلاف فوق العاده از هم دیگه باشید . جواب بعضی از دوستان را هم که اینجا خوشحالن بزودی میدم !
جالبه اینم بدونید لینک eurogamer , nzgamer کار نمیکنه کلا reviews ها نیست . من نمیدونم هدف از این کارها چیه واقعا ؟؟
NZGamer به بازی mgs4 هم 8.5 داده بود .
فرخ منم وقتی فهمیدم قضیه چیه اعصابم خورد شد:evil:واقعا نمیدونم هدف از اینکارا چیه.من که بالاخره امروز این بازیو میخرم و اونوقت معلوم میشه این خانوم خوشحال راست گفته یا نه:evil:

سلام!
امتیازات خوب:
Computer & Video Games UK9.0
VideoGamer 9.0
Eurogamer Spain 8.0
Meristation 9.0

ویرایش: من جدا دارم به MC شک میکنم :دی الان رفتم نقد Meristation را بخونم دیدم به بازی 9.0 داده ولی توی MC امتیاز 6.0 ثبت شده.
ویرایش2: خب MC هم درستش کرد، آهنگ های شاد بزنید :دی

ویرایش: من جدا دارم به MC شک میکنم :دی الان رفتم نقد Meristation را بخونم دیدم به بازی 9.0 داده ولی توی MC امتیاز 6.0 ثبت شده.
این که درست هست و همون 9ـه:biggrin1: احتمالا زود درستش کردن یکم بهشون فرصت بده:biggrin1:

من نمیدونم چرا تو این فروم اینطوریه ولی کلا بازیهایی که بالای 7 بگیرن بازیهای خوبی هستن. بالای 8 بازیهای عالی هستن و بالای 9 شاهکارهای دنیای گیم هستن که حتما باید تجربشون کرد. امتیازات این بازی تا الان واقعا خوبه! من فکر کنم رمدی به هدفش برسه. میانگین بالای 9 !
لینک نقد یورو گیمر. من که میخوام ببینم چی شده این خانم کم داده. شاید زیادی ترسناک بوده اصلا تا آخر نرفته! :)

ویرایش:
IGN AU به بازی 8.5 داده.
ویرایش 2:
itwire به بازی 10 داده.
xbox360achievements به بازی 9.2 داده.

آخرین ویرایش:
Gameblog.fr: 5/5
iTWire: 10/10
Just Push Start: 4.5/5
PlanetXbox 360: 9.2/10
The Koalition: 9/10

آخرین ویرایش:
قصد مقايسه ندارم ولي به Sonic the Hedgehog 2 داده 9

ببخشید باید چند می داد؟

کلا قبلا هم گفتم اعتقادی به امتیازات ندارم و برام مهم نیست فلان سایت به بازیهایی که من دوست دارم چند میده ولی الان یخورده نگران کننده شد. یعنی اگه چیزی در حد alone in the dark باشه ...

ضمنا اقای کوه یخ یخورده مواظب خودت باش تا ناراحتی قطع دسترسیت به ناراحتی امتیازات بازی اضافه نشه. وقتی کسی در مورد بازی نظری میده لطفا بقیه هم در مورد گیم نظر بدن و نه در مورد خود نظر دهنده .

justpushstar به بازی 4.5 از 5 داده.
پ.ن : توصیه میکنم فن های بازی به هیچ وجه نقد یورو گیمر رو نخونن! این یه تیکه آخرش:
All the same, there's a weekend's worth of fun here for action-adventure fans who aren't too bothered about innovative concepts and varied gameplay, and don't mind a lot of repetition. Alan Wake is an accessible, undemanding game with a neat combat mechanic and decent visuals. It's just not a very original game, it's certainly not an exceptional one, and it's a shame it wasn't ready a few years ago.
ویرایش:
planetxbox360 به بازی 9.2 داده
ویرایش 2:
بالاخره نقدی که منتظرش بودم.
IGN به بازی 9 داده!
ویرایش 3:
Destructoid به بازی 9 داده.
Gaming Today به بازی 91 از 100 داده.
ویرایش 4:
1up به بازی +B داده که 83 حساب میشه.
ویرایش 5:
نقد joystiq
نقد arstechnica
نقد examiner

آخرین ویرایش:
حالا Eurogamer هم بر علیه مایکروسافت توطئه میکنه!

هرچند میدونم الان باز خیلی از کارشناس های بازیسنتر پیدا میشه و میگه شما میدونی این زنه کیه تو eurogamer و ....!!

مطمئناً شما و دوستانتون فقط تو بازی سنتر میتونید اینطوری درباره زنان حرف بزنید و به مسخره بگیرید، اگر فروم خارجی بود الان دسترسی همه قطع شده بود.

Giant Bomb هم نمره 8/10 یا همون 4/5 داد...

مطمئناً شما و دوستانتون فقط تو بازی سنتر میتونید اینطوری درباره زنان حرف بزنید و به مسخره بگیرید، اگر فروم خارجی بود الان دسترسی همه قطع شده بود.

مسخره کردن یا توهین ؟ خدای نکرده من اشنا و فامیل دختر یا خواهر ندارم ؟

این یه حرف منطقیه که چنین بازی ها را باید داد دست یه پسر یا مرد . من با استثنا کار ندارم ولی تو یک جمع بندی بزرگ میتونی پی ببری که دخترا بیشتر چی دوست دارن و میتونی نقدهای بازیهایی که این خانومه کرده را هم ببینی .

نشد که تا یه امتیاز از این بازی میاد که کم باشه یهو 100تا عیب رو نفر یا مجله ی بیچاره میزارید.
دوستان باید واقعیت رو پذیرفت.
منم خودمم جزو منتظران ظهورم .اما انتظاره خواصی ندارم از این بازی. اینم مثل بقیست.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or