امتیازات سایت ها و مجلات به Alan Wake

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Tommy Fisher

Shit happens
کاربر سایت

عنوان بزرگ Alan Wake اولین امتیاز خودش رو از مجله اسپانیایی Hobby Consolas در یافت کرد.
93/100

Spanish magazine Hobby Consolas has the first printed review of the upcoming action thriller Alan Wake. Hobby Consolas says Alan has spectacular lightning, atmosphere and sounds combined with big scares and a perfect story rhythm that will leave you glued to the controller from start to finish. Alan Wake receives a 93/100. The length of the game according to 2 reviewers was 10-16 hours.

خوب:
داستان: جذاب و اسکریپت شده
مبارزه: استفاده جالب از نور در بازی و همچنین مبارزات

بد:
طول بازی: نسبتاً کوتاه, نزدیک به 10 ساعت!
نوع پیشروی و بیان: صورت بیان بازی به همان شدت پیشروی در بازی نیست!

Graphics - 92
Sound - 94
Lenght - 82
Fun - 93

آخرین ویرایش:
جالبه این بازی تنها بازی 360 بود بعضی از دوستان میخواستن بازی کنن و خیلی خفنه و 360 ها رو باید از تو انباری بیرون اورد حالا این طوری نظر میدن...!

دوستان توجه کنید که هدف رمدی کسب میانگین 9 به بالا بوده ! . اگه واقعا طرفدار بازی و این استدیو هستید فقط امیدوار باشید به این ایدآل برسند . اینقدر هم بعضی ها که تا 2 روز پیش اصلا اطلاع نداشتن چنین بازی هم وجود داره نیان بگن " آره آقا میدونی من طرفدار این بازی هستم ها ! ولی الان چون میانگینش 8.4 هست مفتش گرونه " . به خدا آدم خندش میگیره . حداقل یه دور بازی کنید بعد نظرتون رو بگید . در اینکه بعضی از سایت ها خوشحال تشریف دارند شک نکنید . این بازی قطعا برای من یکی از بهترین بازی های این نسل هست چون درکش کردم . بازی بزرگی مثل Heavy Rain از گیم اسپات 8.5 میگیره ( که نمره کمی هم نیست ولی برای توصیف این بازی 10 هم کمه ) . خوب به نظرتون دلیلش چیه ؟ از اون طرف یه بازی داغون 9 میگیره . چون هرکدومو یه نفر با سلیقه شخصی خودش نقد کرده و عقاید اون طرف نمیتونه بر دیگران غالب باشه . مگر اینکه بی فکرانه از حرف دیگران پیروی کنیم .

حرف آخر :

کسایی که 6 ساله منتظر بودین , بشینین بازی کنید حالشو ببرید چون میدونم همتون به رمدی ایمان دارید .

اون کسانی هم که خودشون رو به عنوان طرفدار جا میزنن تو رو به خدا اگه یکم هم برای سری مکس پین و رمدی احترام قائل هستید , بعد از تجربه کردن بازی به صورت منصفانه نقدش کنید . نه که از همین الان چیزهایی مثل " رفتن تو لیست ناامید کننده ترین بازی " و اینکه " بازی بیش از حد بزرگ شده بود " رو بگید .

در پناه حق

آخرین ویرایش:
کلا تو بازی سنتر همیشه قبل از انتشار بازی دعوا ـه ، بعد از انتشار بازی هم باز دعوا ـه و نهایتا 4-5 نفر موفق میشن یک بازی رو به اتمام برسونن :دی

اصولا 70-80 درصد طرفدارا بازی فن های 360 هستند و نباید از این پست ها تعجب کرد. یک سری ها هم که می گند نمره ها نا بود از اون ها هم انتظاری نمیره. مکس پین که من و خیلی ها دیگه بهترین بازی عمرمون می دونیمش متوسط نمره اش 86 و 89 هست !!! خواهشا با نظرات زیبا تون ما رو بیشتر از این شاد نفرمایید.

میگم این امتیاز ها رو نمیشه Edit کرد ؟؟!! :biggrin1:
مثلا از نو 2باره این سایتا امتیاز بدن ؟؟!

از نظر من که چیزی از ارزش بازی کم نشده . . . ;)
فقط باید به رمدی اعتماد کرد . . . ;)
منم عصر میرم بازی رو میگرم حالشو میبرم ;)

من نمیدونم این نمره ها هم شده جک به خدا اون موقع که به دوستان میگفتم تمام این سایت ها خوشحال هستن و شما باید ببینی از کدوم بازی خشتون میاد برین بخرین حال کنید حتی اگه 2 گرفته باشه دوستان میگفتن باز یه بازی دوست داشتی زیر 9 گرفته .

دوستان انقدر به امتیاز ها توجه نکنید این ها همه نظر های شخصی افراد هستش .

الان یک مقدار ناراحتم :no:
بحث فن بازی جدا ولی چند تا چیز امسال بد زد تو ذوقم
اول داستان و پایان GOW III بود
دوم انیمیشن های بی کیفیت Heavy Rain
سوم هم این هست که این همه سال صبر کنی اون وقت Game Trailers به بازی بده 8.6 :bored:و eurogamer هم لطف کنه بده 7 :cursing:

برای رضای خدا فقط یک امتیاز بالای 9 داشته :surrender:

من که تا gamespot بهش نمره نده قضاوت نمیکنم چون از همه عادل تره به نظر احتمالا 9 ign حق واقعیش باشه

برای رضای خدا فقط یک امتیاز بالای 9 داشته ;)

انشاالله براي رضاي شما هم ميگيم يه 10 بهش بدن تا شما و بقيه دوستان ( بعضي ها ) دليلي داشته باشين تا بازي رو بخرين !

جالبه این بازی تنها بازی 360 بود بعضی از دوستان میخواستن بازی کنن و خیلی خفنه و 360 ها رو باید از تو انباری بیرون اورد حالا این طوری نظر میدن...!

آره واقعا بسيار جالبه

مکس پین که من و خیلی ها دیگه بهترین بازی عمرمون می دونیمش متوسط نمره اش 86 و 89 هست !!! خواهشا با نظرات زیبا تون ما رو بیشتر از این شاد نفرمایید.

.......................

انشاالله براي رضاي شما هم ميگيم يه 10 بهش بدن تا شما و بقيه دوستان ( بعضي ها ) دليلي داشته باشين تا بازي رو بخرين !

Fan Defense = Fan Attack

الان همین سایت هایی وقتی به SC:C نمره های پایینی دادند بشون گفتید خوشحال اگه بیان به AW نمره 10 بدن میگید تخصصی و حرفه این. پس انقدر به سایت های مختلف ایراد نگیرید. چون اگه هیچی بارشون نبود که بازی رو نمیدادن دستشون که نقدش کنن میدادنش به شما که خیلی اطلاعاتتون از اونا بالاتره!
این بازی مطمئنا یکی از بازی های شاخص سال 2010 میشه من خودم هم به این قضیه ایمان دارم و همین عصر میرم بخرمش.
شما هم بجای اینکه بدون دلیل بیاید سایت های معتبر خارجی رو مسخره کنید اول برید Review های اونا رو بخونید و نکات منفی بازی رو بفهمید بعد برید بازی رو بازی کنید و اگه دیدید این نکات منفی توی بازی وجود نداشتند اونوقت بیاد به سایت های خارجی فحش بدید.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or