امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
مگه gamespot به گرافيكش امتياز داده كه حقش باشه !!!!!؟

يکی از چيز هايی که تأثير داشت به اينکه اون امتياز رو بگيره، گرافيک بود!
حالا شما ميخوای خودت رو به اون راه بزنی و حرف های بی ربط تحويل من بدی، اون بحثش جداست فرخ جان !

يکی از چيز هايی که تأثير داشت به اينکه اون امتياز رو بگيره، گرافيک بود!
حالا شما ميخوای خودت رو به اون راه بزنی و حرف های بی ربط تحويل من بدی، اون بحثش جداست فرخ جان !

ببين اولا كه ربطي به اين تاپيك نداره .
و اينم بگم همچي ميتونه به امتياز نهايي بازي تاثير گذار باشه .
و منم هيچ وقت نميگم گرافيك بازي بدون ايراد هست خوب ايرادهايي داره ولي اون چيزي بعضي ها ازش ياد ميكنند تا گرافيك بازي را به هر نحوي بكوبن كاملا بيخود و بي دليل و منطقي نيست . چون امتياز گرافيكي اين بازي كه از سايتها گرفته همه چي را مشخص ميكنه .
دوما تا دليل منطقي نياري يعني حرفي كه ميزني به باد !
شما به من ثابت كنيد كه گرافيك بازي بوده تا اين امتياز 9/5 را بگيره ؟ و يا به من دليل بيار كه اگه گرفيكش خوب بود ميتونست 10 بگيره ؟!
دليل قانع كننده داري يا مثلا gamespot گرافيك بازي را كوبيده ؟!! يا تعريف كرده ؟ كدوم يكيش ؟

حالا شما خودتو ميزني به اون راه يا من ؟
بيخودي هم بحث را كش نده كه نتيجه نداره .

آخرین ویرایش:
احتمال اینکه گیم اسپات این همه اعتباریو که بدست آورده و بخواد بخاطر پول اونو خدشه دار کنه خیلی کمه.
شاید به نقد نویس رشوه دادن و لی به هر حال این اولین بار نیست که گیم اسپات به بازی های پلی 3 نمره عادلانه نمی ده
یکی از کاربران گیم اسپات در یک نقد به این بازی 9.5 داده و سرتیتر نقدشم اینه:9.5
superb
armyfox13

Gamespot is CRAZY!!!.

نيما جان توجه كن كن من چي گفتم گفتن (زياد)جالب نيست وگرنه جالبه !
يه بازي اگه بخواد عظيم باشه امتيازش 9 بايد باشه .

خب شما چرا بین 14 - 15 تا امتیاز که به این بازی داده شده و همش بالای 9 ، فقط به این امتیاز 8.5 تکیه کردی ؟! ضمن اینکه 8.5 اصلا نمره کمی نیست ، کسی هم نگفته که همه باید بهش بالای 9 بدن !
من خودم شخصا هیچ وقت تا یک بازی رو انجام ندم ( حداقل Demo ) نمیام راجع به امتیازش حرفی بزنم ، ولی خیلی از بچه ها اینطورین که اصلا بازی رو انجام ندادن و میان بهش امتیاز میدن ...

راستی همین Halo 3 که صددرصد بازی عظیمی هست هیچ امتیاز زیر 9 نداشت ؟!!!!
به هر حال کسانی که بازی رو Review میکنن توی این همه سایت صد ها نفر هستن با سلیقه های مختلف و نمیشه از همشون انتظار داشت به یه شکل امتیاز بدن !
مهم اینه که بازی در مجموع و به طور میانگین امتیاز بالایی بگیره تا به قول شما بهش بگن عظیم ...

خوب نيما جان حرفهايي كه ميزني كاملا درسته و منم نگفتم بازي بدي . چون اصلا بازيش نكردم كه نظري بهش بدم و دموهاش را هم ديدم به نظر بازي جالبي مياد . از اكثر سايتها هم امتياز بالايي گرفته . ولي اين gamespot نميدونم چرا چنين امتيازي داده من شخصا امتياز دهي gamespot را خيلي قبول دارم يعني اون توضيخاتي كه زيرش ميده بسيار حرفه اي به بازي نگاه ميكنه و ريز بين , مو را از ماست ميكشه بيرون . ولي امتيازي كه به اين بازي داده اختلافش از سايتهاي ديگه زياده كه برام جاي سواله توضيحاتش را خوندم از بازي خيلي تعريف كرده . ولي تنها ايرادي كه از بازي گرفته اسون بودن بازي نميدونم چرا بايد اينقدر از امتياز بازي كم كنه .
به نظر من ممكنه همين اسون بودن از جذابيت بازي كاهش بده كه اين خيلي مهمه .

ببين اولا كه ربطي به اين تاپيك نداره .
و اينم بگم همچي ميتونه به امتياز نهايي بازي تاثير گذار باشه .
و منم هيچ وقت نميگم گرافيك بازي بدون ايراد هست خوب ايرادهايي داره ولي اون چيزي بعضي ها ازش ياد ميكنند تا گرافيك بازي را به هر نحوي بكوبن كاملا بيخود و بي دليل و منطقي نيست . چون امتياز گرافيكي اين بازي كه از سايتها گرفته همه چي را مشخص ميكنه .
دوما تا دليل منطقي نياري يعني حرفي كه ميزني به باد !
شما به من ثابت كنيد كه گرافيك بازي بوده تا اين امتياز 9/5 را بگيره ؟ و يا به من دليل بيار كه اگه گرفيكش خوب بود ميتونست 10 بگيره ؟!
دليل قانع كننده داري يا مثلا gamespot گرافيك بازي را كوبيده ؟!! يا تعريف كرده ؟ كدوم يكيش ؟

حالا شما خودتو ميزني به اون راه يا من ؟
بيخودي هم بحث را كش نده كه نتيجه نداره .

اولاً بحث بی ربط رو شما کشيدی وسط نه من! ( در صفحه قبل )
دوماً، در امتياز دهی جديد gamespot نميشه ريز نمره ها رو ديد!
ولی ميشه به امتياز دادن ديگر سايت ها هم نگاه کرد که به گرافيک اين بازی چه امتيازی داده ! مطمئناً خيلی از اونها تحت تأثير تبليغات اين بازی قرار گرفتند

P.N : در هر حال، در اينکه حق اين بازی های ps3 داره خورده ميشه کاملاً مشهوده.
همينطور دليلی برای قانع کردن فن بوی ها ( 360 ) وجود نداره، تنها حرفی هست که کسايی که ps3 دارن ميگن و بس.

اگه ایراد بازی اسون بودنش هست که واقعا دلیل مسخرهای هست
شما فکر کردید سازندگان بازی که قبلا سه نسخه موفق از بازی را دادند بیرون, نمیتونستند بازی را با درجه سخت بسازند,حتما دلیلی داشتند
دلیلش میتونه این باشه که بازی مخصوص افراد کم سن وسال ساخته شده نه برای جوون 25 ساله
مثلا شما به god of war امتیاز 7.5 بدی بعد بگی چون ممکنه یه دفعه یه بچه این را بازی کنه و تحت تاثیر خشونت زیاد بازی قرار بگیره این امتیاز حقشه
هر بازی برایه گروه خاصی طراحی شده

ولی خداییش یکی از جذابیت های همه سریهای R&c اسلحه هاشون هست که واقعا خیلی باحال طراحی شدند و هر کسی رو مجذوب خودش میکنه

خدایش اسون بودن دلیل قانع کننده نیست همین halo3 با اینکه بازی خوبی بود نه تنها من بلکه بقیه دوستانم هم بازی را 5 ,6 ساعته تموم کردن که نشانه ساده بودن اون هست ولیgamespot به اون 9.5 داد

مطمئناً خيلی از اونها تحت تأثير تبليغات
اهان ! :biggrin1: يعني سايت ها و مجلات نگاه ميكنن ميبينن كه مثلا فلان بازي چقدر براش تبليغ شده اون وقت با توجه به تبليغات نمره ميدن ، راست ميگيا روش خوبيه واسه نمره دادن ! ديگه الافي هم نداره تا بازي اومد در جا نمره ميدن !
halo3 با اینکه بازی خوبی بود نه تنها من بلکه بقیه دوستانم هم بازی را 5 ,6
5-6 ساعت فقط مال يه مرحلشه اونم رو درجه ي Legendary !:) منم بلدم روي Easy پنج ساعته برم !

آخرین ویرایش:
اهان ! :biggrin1: يعني سايت ها و مجلات نگاه ميكنن ميبينن كه مثلا فلان بازي چقدر براش تبليغ شده اون وقت با توجه به تبليغات نمره ميدن ، راست ميگيا روش خوبيه واسه نمره دادن ! ديگه الافي هم نداره تا بازي اومد در جا نمره ميدن !

نه، همه مثل تو اينطوری کودکانه فکر نميکنن !:biggrin1:
هروقت تونستی بزرگ تر از سنت فکر کنی و به مسائل بهتر نگاه کنی بيا اظهار نظر کن، اينطوری کسی هم بهت نميخنده !

من دمو و یه قسمتایی از خود بازیو تو dvdهایE3که از سایت گرفتم دیدم واقعا عالی بودن مخصوصا اون اسلحه که باعث رقص میشد بینظیر بود گرافیکم بی نظیر بود.تا الان هم که اکثر سایتا بهش بالای9 دادن.
اگه امتیازاش به بازیای قبلی ps3 قابل درک بود چون پشت بندش یه دلیل منطقی یا تقریبا منطقی بود ولی تو این مورد در شرایطی که اکثر امتیازا خیلی خوب بود اومد یه همچین امتیازی داد.اونم با چه دلیلی؟:sick:به نظرتون این دلیل با این امتیاز جور درمیاد؟

آخرین ویرایش:
دوماً، در امتياز دهی جديد gamespot نميشه ريز نمره ها رو ديد!
اهان حرف من را داري ميگي پس چطور داري نظر ميدي در مورد گرافيك ؟ درسته نميشه ريزه نمره ها را ديد ولي براي هر بخش بازي يه توضيحاتي ميده در مورد گرافيك هم همينطور ولي gamespot گرافيك بازي ايراد نگرفته هيچ بلكه تعريف هم كرده . اگه ميخواي برو خودت بخون .
ولی ميشه به امتياز دادن ديگر سايت ها هم نگاه کرد که به گرافيک اين بازی چه امتيازی داده !
بله بله ! دقيقا همين حرفي كه داري ميگي درسته ! چون داري خودت را محكوم ميكني نه من را .
:laughing: بهتره سري به سايتهاي معتبر بزني چون من خيلي بحثم شده سر اين و ديگه نميخوام اسم هاي سايتها را نام ببرم و گفتني ها را قبلا گفتم فقط كافي كمي بري امتيازهاشو جمع كني .
مطمئناً خيلی از اونها تحت تأثير تبليغات اين بازی قرار گرفتند
بله همين طور هست ! 100 درصد سايتهاي خيلي معتبر همش تحت تاثير تبليغات قرار گرفتن و حتي مجله مشهور ژاپني !

ولي تنها ايرادي كه از بازي گرفته اسون بودن بازي نميدونم چرا بايد اينقدر از امتياز بازي كم كنه .
به نظر من ممكنه همين اسون بودن از جذابيت بازي كاهش بده كه اين خيلي مهمه .
اگه اكثريت مراجع و سايتهاي ديگه همچين نظري در مورد Level Of Difficulty بازي داشتن اونوقت حرف شما درست. ولي چرا اونها نيومدن و رو درجه سختي بازي زوم كنن و از گيمپلي جذاب و جالب بازي هم تعريف كردن(البته بحث اين دو مقوله جدا از هم هست ولي بي ربط هم نيست) و من هم فكر نميكنم كه بقيه سايتها هيچي نميفهمن و فقط Review Player هاي GS كارشونو بلد باشن!!!. در ثاني سري Ratchet & Clank يكي از بازيهاي نسبتا مشكل ژانر Platformer بوده و ما هم تو دموهايي كه از اين بازي ديديم تقريبا متوجه شديم كه درجه سختي بازي آسون نيست(لااقل تو enemy Attack ها). حالا ورژن جديد اونقدر پسرفت داشته كه Difficulty بازي زير سطح نرمال شده! بنظر من اصلا منطقي نيست و نميشه هيچ توجيهي در موردش داد...

موفق باشيد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or