امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
خوب دیگه IGN هم به بازی نمره عالی 9.4/10 را داد.

10 Presentation
Insomniac has created its most intriguing and diverse universe yet. The story is strong and ends with closure and a cliffhanger (figure that one out), while load times rarely exist.
-------------------------------------------------------------------------------------------
9.5 Graphics
"Fantastic" is what comes to mind when describing the sights you'll see. A rock-solid framerate, crazy effects, a terrific art design and environmental activity galore. Prettiest thing on the system.
-------------------------------------------------------------------------------------------
8.5 Sound
The recurring V/O cast puts in another high-end (and hilarious) performance. The surround sound effects make the most of your receiver as well and the musical score fits well.
9.5 Gameplay
Insomniac has the Ratchet and Clank formula down pat and the balance and progression of the shooting/ platforming/ space battles has been refined to award-winning levels. Fun, fun, fun!
9.0 Lasting Appeal
You're looking at a good 12-15 hour quest the first time through, plus a challenge mode option, tons of upgradeable weapons, plenty of clandestine areas, secret skins, cheats, cinematics and more.

همچنان Gamespot زیر سوال است!!!!!!!!!!!!!

بابا فکر کنم gamespot چیزی خورده حاش بده . بعد بعضیا میگن امتیاز منطقی بود . اونایی که گفته شده ایراده
من فکر کردم بازی برای سنهای زیاده اما دیدم نه بابا T هست پس یا اشتباه کرده یا ......:laughing:

خداییش از این دیگه نمیشه گذشت ...
به قول آریا جان خود Gamespot اومده مهمترین مدال های خودش رو به این بازی داده و از همه نکات مهم مثل Gameplay و گرافیک و کنترل بازی تعریف کرده و بخاطر آسون بودن و داستان به این بازی 7.5 داده !!

30csund.jpg

در مورد نکات بد بازی هم یکیش که مربوط به داستانه ، یکیش آسون بودن ، و یکیش هم نوشته که در Gameplay بازی یکسری موارد غیر ضروری وجود داره ! من چون Demo ش رو بازی کردم دقیقا میدونم منظورش چیه و جالبه که دقیقا همون موارد باعث متنوع شدن و مفرح شدن Gameplay میشه .

اینم امتیاز IGN که کاملا مشخصه :

2pq6q0x.jpg

..... /:)

دیگه واقعا معلوم شد که گیم اسپات 100 درصد یه چیزی گرفته !

هميشه گيم اسپات به بازي هايي كه با نسخه هاي قبليشون زياد فرقي ندارن امتياز خوبي نداده اينم روش
البته دروغ چرا خودمم انتظار اين امتيازو نداشتم حالا با امتياز چيكار دارين بازي به اين قشنگي بخرين حالشو ببرين من كه عاشق اين سري بازي هستم مخصوصا نسخه ي psp ش

پ.ن:ما هم مثل بعضي ها ... نيستيم كه به pgr4 8.5 داد كلي مسخره كنيم تازه اين 7.5;)

نیما یه سوال اون ترجمه علتهای من خداییش اشتباه بود . منم یکی از طرفدارای PS3 هستم همونجام گفتم که اگه این علتها دلیلش باشه امتیازش خوبه . به مدالهام توجه نکردم ممنون .:love:

7.5 ؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

فکر می کنم که کارشناسان گیم اسپات یا چیزی از بازی سر در نمیارن یا عقلشون زائل شده که به این بازی و سایر بازی های ps3 از جمله lair و HS (که من شدیدا به امتیازش معترضم) نمره پائین داده.

هر چند تا یه گیم رو بازی نکنیم نمی تونیم نظر قطعی در موردش صادر کنیم ولی از طرفی اختلاف امتیاز ها رو هم در سایتهای مختلف نمی شه نادیده گرفت.

هميشه گيم اسپات به بازي هايي كه با نسخه هاي قبليشون زياد فرقي ندارن امتياز خوبي نداده اينم روش
البته من که هر 3 نسخه Halo رو بازی کردم ( به جز قسمت Multiplayer ) دارم میبینم که هیچ فرق خاصی بین 3 نسخه نیست و نسخه سوم امتیاز 9.5 گرفته. اگه دلیل Gamespot این بود نباید امتیاز H3 این میشد.

مخلص Gamespot هم هستیم. از این جالب تر تا حالا ندیده بودم ! IGN به بازی داده 9.4 و Gamespy داده 9 . بعد Gamespot عزیز ! اومده به بازی مهمترین امتیازهایی که میشه به یه بازی داد یعنی : Outstanding Visual Design , Sharp Control , Technically Proficient Graphics رو داده. یعنی خود Gamespot گفته بازی از نظر کنترل و گرافیک کامله ( 90% بازی همین دو تاست ) و بعد بهش امتیاز 7.5 رو داده. به نظر خیلی خیلی عادلانه میاد.

بازی از بحران هویت رنج می‌بره.
همون‌طور که به نظر من PS3 از بحران بازی خوب، و گاهی روان. :biggrin1:

البته من که هر 3 نسخه Halo رو بازی کردم ( به جز قسمت Multiplayer ) دارم میبینم که هیچ فرق خاصی بین 3 نسخه نیست و نسخه سوم امتیاز 9.5 گرفته. اگه دلیل Gamespot این بود نباید امتیاز H3 این میشد.

یدونه Same as last year داره که مدال منفی حساب می‌شه و قطعا باید به Halo3 می‌داد، که گویا نداد.
در هر حال من هنوز و هم‌چنان به Gamespot اقتدا می‌کنم. :biggrin1:

پ.ن 1: سیاوش GS با پرایدتون از روی R&C رد شده و له‌ش کرده. :biggrin1:
پ.ن 2: Ace Combat 6 شاخه :biggrin1:

چرا داره زياد نيست اما بيشتر از r&c هست
ميحط هاش خيلي فرق دارن
ماشين ها و وسايل سوار شدنيش بهتر و كامل تر شده
داستانش قوي بود
تفنگاش متفاوت شد
موجداتش متنوع تر شد
ضبط بازي داشت
اما r&c عين نسخه ي psp ش شد حتي نوع مراحلش شبيه هم هستن فقط تفنگاش با موجودات بازي متنوع تر شدن(البته تفاوت هاي ديگه اي هم داره كه گيم اسپات گفته باعث بدتر شدن بازي شده)
منم از اين امتياز راضي نيستم چون اين سري بازي رو خيلي دوست دارم اما شده ديگه:(

پ.ن:halo 3 هم خيلي فرق داشت خودتونم مي دونيد چرا:biggrin1:(اگه 7.5 مي شد احتمالا ديگه گيم اسپاتي هم وجود نداشت چون يه هواپيما از توش رد مي شد:biggrin1:)

GamePro 5/5
GameTap 10/10
PSM Magazine 9.5/10
GamerNode 9.5/10
IGN 9.4/10
PSM3 MAG UK 93/100
GameZone 9.3/10
GameInformer 9.25/10
UnderGroundOnline A-
Gaming Age A-
GameTrailers 9/10
Pro-G 9/10