امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
بازی از بحران هویت رنج می‌بره.
همون‌طور که به نظر من PS3 از بحران بازی خوب، و گاهی روان. :biggrin1:
سامان والا من این R&C رو بازی نکردم ولی اگه دقیقآ همون قبلی ها هم با گرافیک بیشتر باشه از بحران هویت رنج نمیبره !

چرا داره زياد نيست اما بيشتر از r&c هست
ميحط هاش خيلي فرق دارن
ماشين ها و وسايل سوار شدنيش بهتر و كامل تر شده
داستانش قوي بود
تفنگاش متفاوت شد
موجداتش متنوع تر شد
ضبط بازي داشت
اما r&c عين نسخه ي psp ش شد حتي نوع مراحلش شبيه هم هستن فقط تفنگاش با موجودات بازي متنوع تر شدن(البته تفاوت هاي ديگه اي هم داره كه گيم اسپات گفته باعث بدتر شدن بازي شده)
منم از اين امتياز راضي نيستم چون اين سري بازي رو خيلي دوست دارم اما شده ديگه:(
محیطهای R&C هم با نسخه های قبلی فرق داره.
یه عالمه اسلحه جدید داره مثل همون اسلحه ای که باعث میشه دشمنات برقصن و خدایی مثل این رو توی هیچ بازی ای ندیدم !
توی همه تریلرهاش جک و جونورهای جدید بود برخلاف Halo که دشمن جدید زیادی نداشت.
داستان رو نمیدونم چون بازی نکردم.
برای بعضی کارها مثل پرواز با Clank از قابلیت SIXAXIS استفاده میشه که توی سری های قبلی وجود نداشته و Gamespy گفته استفاده از SIXAXIS توی همه بازیهایی که اومده بهترین بوده در این بازی.
خلاصه وقتی بازی ای کامل باشه و نقصی نداشته باشه , توی نسخه بعدی نیازی نیست که خیلی فرق بکنه.مثل Halo یا Burnout , ...

اولا بگم که من هیچ نظری در مورد این بازی ندارم که مثلا فکر کنین چی گفتم .
دوما امیدوارم که دوباره یه اخطار نگیریم به خاطر این :biggrin1:

سوما چی شده همه میخوان gamespot را بکشن .
ولی برام جالبه خیلی ها میگن ما به gamespot توجهی نمیکنیم که چگونه امتیاز میده ولی پای امتیاز که میاد همه سر امتیاز gamespot بحث میکنند و خودشونو میکشن .
چند روز پیش که خیلی ها میگفتن امتیاز گیم اسپات برای ما مهمه الان زدن زیر حرفشون .

البته قبول دارم با توجه به سایتهای دیگه یکم این امتیاز گیم اسپات غیر منطقی میاد .ولی نمیدونم دلیل قانع کننده ای برای این امتیاز داره یا نه .
1up هم زیاد جالب نداده که سایت خیلی معتبری . حالا باید امتیاز eurogamer را هم دید که سایت بسیار معتبریه .
و حتی امتیاز teamxbox :biggrin1:: از کی تا حالا به بازی های ps3 امتیاز داده .

و الان هم یه حرفهایی در مورد رشوه شنیدم من فکر نکنم مایکروسافت به این سایت پول داده باشه که بگه به این بازی امتیاز پایین بده .:-"
ولی در کل میخوام بگم باد باید به دو طرف کنسولها بوزه (خیلی ها باید متوجه این حرف من بشن )

اولا بگم که من هیچ نظری در مورد این بازی ندارم که مثلا فکر کنین چی گفتم .
دوما امیدوارم که دوباره یه اخطار نگیریم به خاطر این :biggrin1:

سوما چی شده همه میخوان gamespot را بکشن .
ولی برام جالبه خیلی ها میگن ما به gamespot توجهی نمیکنیم که چگونه امتیاز میده ولی پای امتیاز که میاد همه سر امتیاز gamespot بحث میکنند و خودشونو میکشن .
چند روز پیش که خیلی ها میگفتن امتیاز گیم اسپات برای ما مهمه الان زدن زیر حرفشون .

البته قبول دارم با توجه به سایتهای دیگه یکم این امتیاز گیم اسپات غیر منطقی میاد .ولی نمیدونم دلیل قانع کننده ای برای این امتیاز داره یا نه .
1up هم زیاد جالب نداده که سایت خیلی معتبری . حالا باید امتیاز eurogamer را هم دید که سایت بسیار معتبریه .
و حتی امتیاز teamxbox :biggrin1:: از کی تا حالا به بازی های ps3 امتیاز داده .

و الان هم یه حرفهایی در مورد رشوه شنیدم من فکر نکنم مایکروسافت به این سایت پول داده باشه که بگه به این بازی امتیاز پایین بده .:-"
ولی در کل میخوام بگم باد باید به دو طرف کنسولها بوزه (خیلی ها باید متوجه این حرف من بشن )

شما میتونی دلایل رو بخونی و ببینی قانع میشی یا نه ....

1UP امتیاز 8.5 داده ... جالب نیست ؟!!! ( باید 9.5 میداده تا جالب باشه ؟! ) کاشکی Gamespot هم همین امتیاز ناجالب رو میداد ، دیگه هیچ حرفی پیش نمیومد ....

خوب این گیم اسپات هم اگه اینطوری به یه بازی امتیاز نده که دیگه Gamespot نیست...! (اینو فکر کنم خیلی ها قبول داشته باشن...)
من هم به عنوان یه طرفدار بازی ، انتظار داشتم که این نسخه هم مثل قبلی ها امتیاز بالایی بگیره که می بینم GS دوباره لطف کرده و........

جالبه که نکته های خوب بازی رو هم کنترل ، گیم پلی و گرافیک عنوان کرده !!!!! ;)

فکر کنم همتون قبول دارید با این شرایط ، بازی در کل باید یه چیز خفنی باشه ولی تنها به علت آسون بودن!! کل بازی رو برده زیر سوال...

ولی حتی اگه GS به این بازی 2.0 هم میداد ، من بازم حاضر بودم که اینو بازی کنم. چون میدونم که حتی اگه هیچ فرقی هم با Deadlocked و Size matters و Up your Arsenal نداشته باشه (که مطمئن هستم که داره!) بازم لذت بخشه...

That said, the gorgeous visuals and generally fun gameplay are enough to make Tools of Destruction worthwhile for the series' fans and newcomers alike
.

برای من خیلی جالبه که گیم اسپات به چتد تا بازی ps3 نمره بالا داده و یکی از اونها نینجا گایدن هستش که قراره نسخه بعدیش انحصاری برای 360 بیاد:confused:

برای من خیلی جالبه که گیم اسپات به چتد تا بازی ps3 نمره بالا داده و یکی از اونها نینجا گایدن هستش که قراره نسخه بعدیش انحصاری برای 360 بیاد:confused:
اونم بخاطر اینه که قبلاَ روی xbox بوده و امتیاز خوبی هم داشته تنها فرق اساسی نسخه ps3 گرافیکش بود .
اگه اون یکیرم پایین میداد که همه همون اول بهش شک می کردن .

این امتیازها رو بریزید دور!
مهم اینه که خودتون خوشتون بیاد;) من که اگه ps3 داشتم این بازی رو میگرفتم چون واقعا دوسش دارم!

دقيقا همين طوره بريد بخريد كه يه موقع از دستش نديد
من فكر نمي كنم ماكروسافت به اين سايت پول داده باشه چون اگه مي خواست به چندتا سايت ديگه هم مي داد كه اينقدر قضيه تابلو جلوه نكنه نهايتش ممكنه خود گيم اسپات بعضي از افرادش از 3 خوششون نمياد(هر چند هيچي معلوم نيست و بعديدم باشه كه معلوم بشه)
من فكر كنم خود ادم مهمتره فكر نمي كنم طرفداراي اين سري با ديدن اين امتياز جا بزنن

1UP امتیاز 8.5 داده ... جالب نیست ؟!!! ( باید 9.5 میداده تا جالب باشه ؟! ) کاشکی Gamespot هم همین امتیاز ناجالب رو میداد ، دیگه هیچ حرفی پیش نمیومد ....

در كل نويسنده ي ريويو زياد از بازي نقص نگرفته يه جوري گفته كه بازي خيلي حال نمي ده و در بازي خيلي هيجان نيست كه دليل اصليشم اسوني بازي بيان كرده(كه من بعيد مي دونم اين بازي خيلي راحت چون نسخه هاي قبليش كه اينطوري نبود)
در كل اين ترفند گيم اسپات(با خيلي ها) هست كه بايد با چنتا حركت غير عادي بيافته سر زبون ها همينطوري هم شد كه ديگه هر ادمي اين سايتو مي شناسه و بيشتر از همه سر زبونهاست همين الان ببينيد همه دارن راجب اين سايت صحبت مي كنن در صورتي كه هيچ كس راجب ign با ديگر سايت ها صحبت نمي كنه چون توي كاراشون چيز قابل بحث(غير عادي) نيست
شايد فكر كنيد با اين كارا ادم محبوبيتشو از دست مي ده در صورتي كه بيشتر سر زبون ها مي افته و معروف تر ميشه نهايتش فردا با يه بازي 360 اين كارو مي كنه دوباره طرفدارهاي 3 جذبش مي شن

الان هم یه حرفهایی در مورد رشوه شنیدم من فکر نکنم مایکروسافت به این سایت پول داده باشه که بگه به این بازی امتیاز پایین بده .
اگر کسی يه همچين فکری بکنه به اين فکر میگن تعصب بيجا و طرفداری مطلق از sony
يه سايتی به اين بزرگيو کسی بخواد حرف از رشوه بزنه واقعاً بايد بهش خنديد.
در خصوص امتياز پايين اين بازی توسط gamespot بايد بگم که کی فکرشو میکرد به بازی
blue dragon بياد امتياز 6.0 رو بده ؟ در صورتی که پاينترين امتياز تو تماميه سايتهارو همين Gamespot بود که به اين بازی داد
پس حرفه رشوو اينارو بريزيد دور . چون با اين کار جز يه نگاه بد به عنوان fan boy از طرف ديگران چيزی آيدتون نمیشه

کلا امتیاز گیم اسپات به هیلو 3 و این بازی فوق العاده مشکوک بوده.البته به این بازی خیلی هیلی مشکوک بوده به هر حال این حرفا فایده ای نداره برای بازیهای بسیار گیم اسپات اینطوری کرده ...:mad:

نيما جان توجه كن كن من چي گفتم گفتن (زياد)جالب نيست وگرنه جالبه !
يه بازي اگه بخواد عظيم باشه امتيازش 9 بايد باشه .

کلا امتیاز گیم اسپات به هیلو 3 و این بازی فوق العاده مشکوک بوده.البته به این بازی خیلی هیلی مشکوک بوده به هر حال این حرفا فایده ای نداره برای بازیهای بسیار گیم اسپات اینطوری کرده ...:mad:

فكر كنم حرف شما از جهتي بتونه درست باشه اونم اينكه چرا gamespot امتياز پاييني به halo3 داده !
بزرگترين و معتبرترين سايتهاي جهان مثل 1up,eurogamer,gamespy,gamepro و خيلي هاي ديگه به بازي امتياز كامل 10 دادن و ign هم امتياز 9/5 وCVG........................
حالا من نميدونم چرا بايد امتياز gamespot مشكوك باشه .
اين حرف شما درسته يا نه ؟!!!!!!!!!!فكر كنم شوخي كرده باشين ؟!
امتيازي كه GAMESPOT به HALO3 داده كاملا حقش بود و بايد ميگرفت .
بقيه سايتها كه به بازي امتياز دادن و ديدي پايين بوده از سايتهاي غير معتبر حساب ميشن .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or