امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
بعدم از اون بدتر که خود یوزرای خود گیم اسپات هم بهش پریدن حتی فنای 360 برید تو فرومهاش هست .

EXACTLY !!!!

واقعاً باور نميکردم که فن های 360 هم طرفداری از اين بازی رو بکنن ! شما بريد ببينيد ...

واقعاً دليل مسخره تر از اين ميشه : چون بازی اسون بود ...
من حتی اين ويديو که تو n4g گذشته بودن از gamespot لينک شده بود امده بود داشت در مورد بازی توضيح ميداد رو گوش دادم، چرت و پرت محض ...

به نظرم بايد اون مزخرفات رو بگيره ياداشت کنه وقتی 40 سالش شد بزاره جلو چشش تا ببينه چه دليل های ابلهانه اي اورده !:eek:

تکاوچ جان . گابریل . و همه و همه بحث بسه :biggrin1::laughing: مهندس محمد شلغم وارد میشود :cool:
نه دیگه جدی من بازی را انجام دادم و همینطور نقد gamespot دیدم . آخه یکی نیست بگه مرد حسابی توقع داری برای سنین T بیاییم Halo 3 یا fall of man یا gears درست کنیم . لابد اگه سخت درست میشد بجان ممد نباشه بجان تکاوچ جان :biggrin1: میومد میگفت این بازی برای سنین T خیلی سخت است و باید کمی بازی را آسان میگرفتن . یا گفته تو بازی جاهایی میروید که احتیاجی به رفتن به آن مکانها نیست ( نه بازیای دیگه لازمه کلی راه میری یه کلید و میزنی تمام راه و برمیگردی بدون اینکه با کسی درگیر بشی ) . من اینارو یادمه اگه دلیل دیگه بود بیاین تا بگم بی اساسه یا نه ( جدی ) .

قسمت اخبار چند روزه كه خوابيده
می دونی چرا؟!
چون همه بروبچه ها درس و مشق دارن.منم دارم از درس هام عقب می فتم که میام اینجا ولی چکار کنم با Bc حال می کنم.
پس شما نباید انتظار میزان فعالیتی که بخش اخبار تو تابستون داشت رو الان داشته باشی.

Cheat Codes Central به اين بازي امتياز كامل 5 از 5 رو داد.
Yahoo Games هم نمره ي 4.5 از 5 رو داد...

ضمنآ لطفآ دوستان الكي سعي در درست جلوه دادن نمره ي گيم اسپات نكنن...بله نظرش رو گفته ولي نظرش خيلي اشتباه و پرته! كاملآ هم معلومه كه اين وسط دستهايي در ميان هست...

سری قبل سر لیر اگه یادت باشه می گفتن سخت امتیاز پایین آورده . این یکیم مشابه فقط گفته آسونه .
ببین به نظر من سختی یا آسونی بازی نباید رو امتیاز تاثیر داشته باشه . لااقل انقدر نه .
راستش رو بهت بگم امین من الان چند ساله بازی سخت ندیدم . برام همشون آسونن .
فقط یه چیزی بهت بگم میدونی این بازی رو با چی مقایسه کردن : این بازیو با انیمیشن های studio pixar مقایسه کردن اگه مفهوم این حرف رو بفهمی می فهمی چرا انقدر امتیازش بالاست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or