امتیازات سایت ها و مجلات به بازی Ratchet and Clank

Wroth Master

کاربر سایت
خوب این زیبا و تحسین بر انگیز که اثر شرکت فوق العاده Insomniac است هم گویا منتشر شده و از بیشتر سایت ها امتیازات کامل و حیرت انگیزی کسب کرده است
خوب بعضی امتیازات داده شده به این بازی را از سایت های مختلف در زیر مشاهده می کنید.

Ratchet & Clank Future:Tools of Destruction

از سایت PSU امتیاز 9.5/10
از سایت Gamepro امتیاز کامل 5/5
از Game Informer امتیاز 9.25/10
Concept: Take the tried and true Ratchet & Clank formula and use the PS3’s power to shoot the production values through the roof

Graphics: In its own colorful way, this is as impressive as BioShock or Gears of War. The cutscenes really do resemble an animated CG movie

Sound: As always, the hilarious voiceovers are top-notch, as is the rousing score

Playability: The Clank levels are a bit lackluster, but the core platforming and shooting is better than it’s ever been

Entertainment: While not doing much in terms of innovation, this is as much pure fun as you’ll have this fall playing a video game

Replay: Moderate
از سایت Gamespot امتیاز عجیب 7.5/10!!!!!
The Good
Shooting and platforming gameplay is fun Lots of different and useful weapons Beautiful, colorful visuals Tight controls.

The Bad
There's some good humor in it, but the story isn't very interesting, and the ending is a letdown So many different, often unnecessary gameplay mechanics that the game lacks an identity Difficulty is too easy and only the last hour or so is remotely challenging.

از سایت playmagazine امتیاز کامل 10/10

rratchet_vidgame.jpg
76960_hs.jpg
76954_hs.jpg

The PlayStation 3 Game Made To Rival Pixar

آخرین ویرایش:
همین حرفت ته بی منطقی هست !
چون بقیه سایت ها بالای 9 دادن این که 7.5 داده پس از رو "بی منطقی" نقد کرده ؟ اگه مثلا بقیه 8.0 می دادن اون وقت نقد این هم منطقی می شد ؟؟؟؟

در ضمن خیلی عجیبه سر امتیازهای اgaemspot اینقدر شاکی بازی در میارین، بابا یارو منتقد gamespot هست نظرش رو راجع به بازی گفته ، در ضمن گفته بازی خوبی هست و فقط از نظر اون چندتا مشکل داره یکی این که بازی المان های gameplay زیادی رو یک جا ریخته تو بازی که بازی رو از تمرکز روی یک platform gameplay خارج کرده، و دیگری داستان ضعیف هست که شما رو به ادامه بازی وا نمی داره. دیگری هم زیادی آسون بودن هست که گفته برای بچه ها خوبه ولی کسی که قبلا R&C بازی می کرد رو راضی نمی کنه، جای دیگه گفته که این بازی اینقدر gameplay های مختلف رو وارد کرده که آدم فکر می کنه سازنده به هیچ ایده ای "نه" نگفتن و هم چیز رو از جمله "سینک آشپزخانه" رو پرت کردن طرف بازی باز. از طرفی دیگه داستان بازی سعی می کنه حماسی باشه و بیشتر مناسب افراد بزرگسال تر باشه در حالی که زیادی آسون بودن اون بیشتر برای بازیکن های کم سن تر طراحی شده که مجموع اینها باعث می شه بازی دچار "بحران هویت" بشه.
اینها اشکالاش از نظر منتقد بود و در آخر هم می گه که کلا بازی خوب و fun ای هست.

حالا اگه شما فکر می کنین یارو چرند می گه، پول گرفته از microsoft، گیم اسپات رو مایکروسافت خریده و یا هر چیز دیگه اینقدر جوش نزنین، دیگه نقدهای gamespot رو نخونین و سرش هم دعوا نکنین.
خدا کنه Gamespot به یک بازی اختصاصی ps3 بالای 9 بده به یک بازی معروف xbox هم زیر 6 بده که لااقل fanboy ها دست از سرش بردارن.

PS. گذشته از این حرفها، قیافه یارو روانی می زنه ! داره نگاه می کنه وای انگار نگاه نمی کنه ! lol
من با توجه به نظرات بقیه سایتها گفتم امتیاز Gamespot منطقی نیست. به خود Gamespot هم که نگاه کنی میبینی امتیازش اصلآ منطقی نیست. مهمترین عنصر یه بازی گیم پلی اونه. Gamespot به این بازی مدال Sharp Control رو داده که خیلی برای یه بازی خوبه. توی نسل جدید در کنار گیم پلی خوب گرافیک هم مهمه. Gamespot مدال Outstanding Visual Design رو به این بازی داده که از روی اسمش معلومه چیه.همین طور مدال Technically Proficient Graphics رو به بازی داده که برای بازی ای هست که فیزیک خوبی داره و افت فریم نداره و از نظر بقیه موارد تکنیکی هم درست و حسابیه. از طرف دیگه در قسمت بدی های بازی منتقد هیچ مدالی پیدا نکرده که به بازی نسبت بده و فقط مدال آسون بودن بازی رو به R&C داده.همین یه مدال امتیاز بازی ای که از نظر کنترل و گرافیک به گفته خود Gamespot کامله تبدیل کرده به 7.5 !! فکر نمیکنم یه پایان بد و داستان نه چندان جالب { که اون هم IGN گفته : The story is strong and ends with closure and a cliffhanger } امتیاز بازی رو به 7.5 کاهش بده !
من که هنوزم به Gamespot اعتقاد دارم و به خاطر همین اعتقادم هست که امتیاز این بازی انقدر اذیتم میکنه. وگرنه اگه Gamespot برام مهم نبود انقدر از این امتیاز دلخور نمیشدم ! همون طور که در مورد Lair امتیاز Gamespot رو در مقایسه با بقیه سایتها منطقی میدونستم در مورد Ratchet & Clank غیرمنطقی میدونم.

فقط از نظر اون چندتا مشکل داره یکی این که بازی المان های gameplay زیادی رو یک جا ریخته تو بازی که بازی رو از تمرکز روی یک platform gameplay خارج کرده، و دیگری داستان ضعیف هست که شما رو به ادامه بازی وا نمی داره. دیگری هم زیادی آسون بودن هست که گفته برای بچه ها خوبه ولی کسی که قبلا R&C بازی می کرد رو راضی نمی کنه، جای دیگه گفته که این بازی اینقدر gameplay های مختلف رو وارد کرده که آدم فکر می کنه سازنده به هیچ ایده ای "نه" نگفتن و هم چیز رو از جمله "سینک آشپزخانه" رو پرت کردن طرف بازی باز. از طرفی دیگه داستان بازی سعی می کنه حماسی باشه و بیشتر مناسب افراد بزرگسال تر باشه در حالی که زیادی آسون بودن اون بیشتر برای بازیکن های کم سن تر طراحی شده که مجموع اینها باعث می شه بازی دچار "بحران هویت" بشه.
اون وقت اين موارد رو تنها نويسنده ي گيم اسپات فهميده و ناقدان بقيه ي سايتها مثلآ IGN كه به اين بازي 9.4 داده كور و كچل و خنگ بودن كه اينا رو نفهميدن؟؟؟؟

همین حرفت ته بی منطقی هست !
چون بقیه سایت ها بالای 9 دادن این که 7.5 داده پس از رو "بی منطقی" نقد کرده ؟ اگه مثلا بقیه 8.0 می دادن اون وقت نقد این هم منطقی می شد ؟؟؟؟

در ضمن خیلی عجیبه سر امتیازهای اgaemspot اینقدر شاکی بازی در میارین، بابا یارو منتقد gamespot هست نظرش رو راجع به بازی گفته ، در ضمن گفته بازی خوبی هست و فقط از نظر اون چندتا مشکل داره یکی این که بازی المان های gameplay زیادی رو یک جا ریخته تو بازی که بازی رو از تمرکز روی یک platform gameplay خارج کرده، و دیگری داستان ضعیف هست که شما رو به ادامه بازی وا نمی داره. دیگری هم زیادی آسون بودن هست که گفته برای بچه ها خوبه ولی کسی که قبلا R&C بازی می کرد رو راضی نمی کنه، جای دیگه گفته که این بازی اینقدر gameplay های مختلف رو وارد کرده که آدم فکر می کنه سازنده به هیچ ایده ای "نه" نگفتن و هم چیز رو از جمله "سینک آشپزخانه" رو پرت کردن طرف بازی باز. از طرفی دیگه داستان بازی سعی می کنه حماسی باشه و بیشتر مناسب افراد بزرگسال تر باشه در حالی که زیادی آسون بودن اون بیشتر برای بازیکن های کم سن تر طراحی شده که مجموع اینها باعث می شه بازی دچار "بحران هویت" بشه.
اینها اشکالاش از نظر منتقد بود و در آخر هم می گه که کلا بازی خوب و fun ای هست.

حالا اگه شما فکر می کنین یارو چرند می گه، پول گرفته از microsoft، گیم اسپات رو مایکروسافت خریده و یا هر چیز دیگه اینقدر جوش نزنین، دیگه نقدهای gamespot رو نخونین و سرش هم دعوا نکنین.
خدا کنه Gamespot به یک بازی اختصاصی ps3 بالای 9 بده به یک بازی معروف xbox هم زیر 6 بده که لااقل fanboy ها دست از سرش بردارن.

PS. گذشته از این حرفها، قیافه یارو روانی می زنه ! داره نگاه می کنه وای انگار نگاه نمی کنه ! lol

این مواردی که Gamespot گفته رو فقط خودشون کشف کردن ؟! یعنی این همه سایت و مجله همگی کور و کر بودن ؟! هیچ کی اندازه این آقای به قول شما ظاهرا روانی درک و شعور نداشته ؟!

شما خودت شخصا بازی کن ، اگه به نظرت همون المان های به قول Gamespot اضافی و بیهوده ، برای شما جالب و هیجان انگیز و مفرح نبود من دیگه یدونه پست هم توی این سایت نمیدم ...

در ضمن چرا شما فکر میکنی هر کی اینجا اومده به این امتیاز اعتراض کرده رگ Fanboy بودنش باد کرده و ...
موضوع اینه که حق یه بازی خوب رو نداده بهش - امتیازش با بقیه امتیاز ها اختلاف فاحشی داره - از همه مهمتر دلیل منطقی برای این امتیازش نداره !

حالا برای من یکی هیچ فرقی نداره این بازی متعلق به چه کنسولی هست !

والا من به خاطر ندارم که تا حالا از بازی های 360 حقی خورده شده باشه ( به این شکل و توسط فقط یک سایت ) که ما بیایم اعتراضی کنیم ...

این مواردی که Gamespot گفته رو فقط خودشون کشف کردن ؟! یعنی این همه سایت و مجله همگی کور و کر بودن ؟! هیچ کی اندازه این آقای به قول شما ظاهرا روانی درک و شعور نداشته ؟!

شما خودت شخصا بازی کن ، اگه به نظرت همون المان های به قول Gamespot اضافی و بیهوده ، برای شما جالب و هیجان انگیز و مفرح نبود من دیگه یدونه پست هم توی این سایت نمیدم ...

در ضمن چرا شما فکر میکنی هر کی اینجا اومده به این امتیاز اعتراض کرده رگ Fanboy بودنش باد کرده و ...
موضوع اینه که حق یه بازی خوب رو نداده بهش - امتیازش با بقیه امتیاز ها اختلاف فاحشی داره - از همه مهمتر دلیل منطقی برای این امتیازش نداره !

حالا برای من یکی هیچ فرقی نداره این بازی متعلق به چه کنسولی هست !

والا من به خاطر ندارم که تا حالا از بازی های 360 حقی خورده شده باشه ( به این شکل و توسط فقط یک سایت ) که ما بیایم اعتراضی کنیم ...

نيما جان توجه داشته باش كه دارم چي ميگم چون واقعا من موندم تا حالا اين اختلاف ها سر چي بوده .
من چندين حالت را نام ميبرم .
تويه اين سايت چنين نفر وجود داره كه هر كدوم يه سايتي را قبول دارن از نظر امتياز دهي .
و فقط امتياز اون سايت براش مورد قبول هست .
اگه يكي gamespot را قبول داره تا اخر با gamespot ميره جلو اگر نه يه چيزه ديگه .
نوجه داشته باش كه وقتي يكي يه سايتي مثل gamespot را قبول داره حتما معيارهاي امتياز دهي اين سايت براش خيلي مهم بوده كه چگونه از بازي ديد كلي داره و حتما اين سايت به نكاتي اشاره داره كه بقيه سايتها ندارند ! پس در نتيجه اين سايت براش مهم ميشه (منظورم كلي بود )
وقتي يه سايت هميشه از ديده خودش بازي ها را درجه بندي ميكنه ديگه براش فرقي نداره كه كدوم بازي باشه به هر بازي يه امتيازي ميده .

اگه كسي gamespot ( منظورم از gamespot مثال براي سايت هست ) قبول داره پس نبايد به امتيازش ايراد گيري كنه و اگه موردي ببينه كه فكر كنه امتيازش درست نيست چند حالت داره كه نام ميبرم .
به صورت بدبين اگه نگاه كنيم دو حات داره :
1:يا سايته رشوه گرفته ؟!
2:يا سايته با پلتفرم مقابل ضد بوده ؟!

اگه به صورت مثبت نگاه كنيم يك حالت داره :
1:سايته نكاتي را ديده كه سايتهاي ديگه نديده .

حالا فكر كن ببين كدوم حالت ميتونه درست باشه .
خوب در صورت بدبين حالت اولي كمي مسخره به نظر مياد كه مايكروسافت پول بده و طرف سايته بازي را بكوبه . حالت دومي هم به صورت علامت ؟
در صورت مثبت هم اينچنين هست اگه مشكل من از صورت بدبينش حل بشه و بگم اونها دليل نشده بايد صورت مثبتش را كاملا قبول كنم چرا كه اين سايته را من خودم انتخاب كردم و امتياز دهيش را قبول دارم و با صليقه هاي من جور در مياد پس نبايد اشكالي ازش بگيرم .

تا اينجا هركي هست بايد بدونه من چي گفتم منظورم را كلي گفتم كه اخر نتيجه گيري ميكنم :

كسي كه يه سايتي را قبول داره فقط به يك دليل اونو انتخاب كرده كه اين سايت نكاتي را اشاره ميكنه كه بقيه سايتها اشاره نميكنن از اين حالت خارج نيست .

انتها به اينجا ميرسه اگه كسي gamespot را قبول داره پس اين امتيازي كه ميده بايد قبول كنه اگه نه پس سايت را قبول نداره پس نيازي نيست خودش را ناراحت كنه و بره به امتيازهاي سايتهاي ديگه توجه كنه و اينهمه هم همديگه را نكوبن .

اگه طرفدار ign هستي ميري يه راست سراغ امتياز ign اگه سايت ديگه طرف اون .
الان كسي كه سايت 1up را قبول داره بايد امتيازي ه Ace Combat 6 داده 6/9 حتما نكاتي را ديده كه اين امتياز را داده خوب الان اون حالت هاي بالا ميتونه در مورد 1up صدق داشته باشه و بگم رشوه يا ضد بودن ؟!!و من زماني اين متياز را قبول دارم كه سايت 1up را قبول دارم !

سايت gamespot هم سايت پر طرفداري و خيلي ها قبولش دارن و دلايلي باعث شده اين سايت انتخاب اولش باشه طرفدار سايت ديگه هستيم بهتره سراغ gamespot نريم و ايراد گيري هم از اين سايت نكنيم .
ديگه واضح تر از اين نميشه توضيح داد .

ديدي كه من از بازي هم بد نگفتم و منظورم را فكر كنم فهميده باشي چيه .

آخرین ویرایش:
متاسفانه این سایت با این کار کلی از اعتبارش کم شده طوری که فکر نکنید این بحث فقط برای اینجا هستش اینجا یه قسمت خیلی خیلی کوچکی از دنیا گیم هستش اگر به سایتهایی که حالت جهانی دارن بری حتی خود گیم اسپات اعتراضات و دعواها اونجا رو میتونی ببینی . یه نمونش رو که n4g بود رو من لینکش رو گذاشتم ببین چقدر سرش بحث شده بود آخرین باری که من دیدم دیروز بود فکر کنم که بیشتر از 270 تا پست داده بودن که بیشتر از 90 درصدش اعتراض به این کار گیم اسپات بود و متاسفانه هیچ توجیهی برای این امتیاز گیم اسپات نیست . مگه برای خودشون . اگر هم خود سایت توسط ماکروسافت خریده نشده باشه مطمئن باش نقد نویساش یه تعداد زیادشون که روی ps3 مخصوصاَ کار می کنن یه چیزایی گیرشون اومده مطمئن باش. حالا کو تا گند این قضیه در بیاد . مطمئن باشید بالاخره در میاد ماه پشت ابر پنهان نمیمونه یادتون باشه .:biggrin1::-"

سايت gamespot هم سايت پر طرفداري و خيلي ها قبولش دارن و دلايلي باعث شده كه اين سايت انتخاب اولش باشه و اگه طرفدار سايت ديگه هستيم بهتره سراغ gamespot نريم و ايراد گيري هم از اين سايت نكنيم .
دقیقا همینطوره، یا یک سایت رو قبول دارین یا ندارین، اگه قبول دارین که در هر صورت آدم می خونه نقد رو و بهش احترام می گذاره حتی اگه نظر شخصیش هم نباشه، اگه قبول هم ندارین خوب می رین سایت های دیگه و اونهارو ملاک قرار می دین .
در هر صورت این نقد ها بیشتر واسه کسایی هست که بازی رو نخریدن و می خوان قبلش آشنا باشن که چی می خرن !

مثل این می مونه شما فکر می کنید خیلی خواننده خوبی هستید و در یک مسابقه ای شرکت می کنید که داورهای مشخصی داره، و اون داور شما رو رد می کنه و از صداتون خوشش نمیاد، و شما بیایید داد و بیداد راه بندازید که اینها حق من رو خوردند و داوری اشکال داره و این حرفها، خوب شرکت نکن ! کسی مجبورت نکرده. شما هم اگه Gamespot رو به عنوان داور قبول نداری خوب نقدش رو اهمیت نده و بازی رو در هر صورت بخر ! به همین سادگی. اون یارو گناه که نکرده یک منتقد gamespot هست و بازی رو نقد کرده از نظر خودش و ربطی به نظر بقیه نداره.

اگر هم خود سایت توسط ماکروسافت خریده نشده باشه مطمئن باش نقد نویساش یه تعداد زیادشون که روی ps3 مخصوصاَ کار می کنن یه چیزایی گیرشون اومده مطمئن باش. حالا کو تا گند این قضیه در بیاد . مطمئن باشید بالاخره در میاد ماه پشت ابر پنهان نمیمونه یادتون باشه .
اصلا به فرض پول گرفتن، پولش رو یکی دیگه گرفته تو سایت شما هم نقدش رو نگذاشته, بازی هم یکی دیگه ساخته رفته؛ فروشش هم داره می کنه، شما چرا ایقدر حرصش رو می خوری ؟

نيما جان توجه داشته باش كه دارم چي ميگم چون واقعا من موندم تا حالا اين اختلاف ها سر چي بوده .
من چندين حالت را نام ميبرم .
تويه اين سايت چنين نفر وجود داره كه هر كدوم يه سايتي را قبول دارن از نظر امتياز دهي .
و فقط امتياز اون سايت براش مورد قبول هست .
اگه يكي gamespot را قبول داره تا اخر با gamespot ميره جلو اگر نه يه چيزه ديگه .
نوجه داشته باش كه وقتي يكي يه سايتي مثل gamespot را قبول داره حتما معيارهاي امتياز دهي اين سايت براش خيلي مهم بوده كه چگونه از بازي ديد كلي داره و حتما اين سايت به نكاتي اشاره داره كه بقيه سايتها ندارند ! پس در نتيجه اين سايت براش مهم ميشه (منظورم كلي بود )
وقتي يه سايت هميشه از ديده خودش بازي ها را درجه بندي ميكنه ديگه براش فرقي نداره كه كدوم بازي باشه به هر بازي يه امتيازي ميده .

اگه كسي gamespot ( منظورم از gamespot مثال براي سايت هست ) قبول داره پس نبايد به امتيازش ايراد گيري كنه و اگه موردي ببينه كه فكر كنه امتيازش درست نيست چند حالت داره كه نام ميبرم .
به صورت بدبين اگه نگاه كنيم دو حات داره :
1:يا سايته رشوه گرفته ؟!
2:يا سايته با پلتفرم مقابل ضد بوده ؟!

اگه به صورت مثبت نگاه كنيم يك حالت داره :
1:سايته نكاتي را ديده كه سايتهاي ديگه نديده .

حالا فكر كن ببين كدوم حالت ميتونه درست باشه .
خوب در صورت بدبين حالت اولي كمي مسخره به نظر مياد كه مايكروسافت پول بده و طرف سايته بازي را بكوبه . حالت دومي هم به صورت علامت ؟
در صورت مثبت هم اينچنين هست اگه مشكل من از صورت بدبينش حل بشه و بگم اونها دليل نشده بايد صورت مثبتش را كاملا قبول كنم چرا كه اين سايته را من خودم انتخاب كردم و امتياز دهيش را قبول دارم و با صليقه هاي من جور در مياد پس نبايد اشكالي ازش بگيرم .

تا اينجا هركي هست بايد بدونه من چي گفتم منظورم را كلي گفتم كه اخر نتيجه گيري ميكنم :

كسي كه يه سايتي را قبول داره فقط به يك دليل اونو انتخاب كرده كه اين سايت نكاتي را اشاره ميكنه كه بقيه سايتها اشاره نميكنن از اين حالت خارج نيست .

انتها به اينجا ميرسه اگه كسي gamespot را قبول داره پس اين امتيازي كه ميده بايد قبول كنه اگه نه پس سايت را قبول نداره پس نيازي نيست خودش را ناراحت كنه و بره به امتيازهاي سايتهاي ديگه توجه كنه و اينهمه هم همديگه را نكوبن .

اگه طرفدار ign هستي ميري يه راست سراغ امتياز ign اگه سايت ديگه طرف اون .
الان كسي كه سايت 1up را قبول داره بايد امتيازي ه Ace Combat 6 داده 6/9 حتما نكاتي را ديده كه اين امتياز را داده خوب الان اون حالت هاي بالا ميتونه در مورد 1up صدق داشته باشه و بگم رشوه يا ضد بودن ؟!!و من زماني اين متياز را قبول دارم كه سايت 1up را قبول دارم !

سايت gamespot هم سايت پر طرفداري و خيلي ها قبولش دارن و دلايلي باعث شده اين سايت انتخاب اولش باشه طرفدار سايت ديگه هستيم بهتره سراغ gamespot نريم و ايراد گيري هم از اين سايت نكنيم .

ديدي كه من از بازي هم بد نگفتم و منظورم را فكر كنم فهميده باشي چيه .

ببین فرخ جان ، من شخصا Gamespot رو از همه بیشتر قبول دارم و به امتیازش توجه میکنم ، و چون توجه کردم هیچ دلیل قانع کننده برای امتیاز 7.5 ندیدم ، و چون بازی کردم این بازی رو در بدترین شرایط و انتهای سخت گیری میشه بهش 8.5 داد .
آدمی هم نیستم که کم بازی دیده باشم و معیار سنجش بازی دستم نباشه ...
خب برای من یه علامت سوال بزرگ به وجود میاد وقتی این امتیاز رو میبینم ، و جالبه که حتی Review کننده هم نمیتونه جواب این سوال رو بده !!!!!

همونطور که خودتم گفتی Gamespot بدون شک معتبر ترین و پرطرفدار ترین سایت بازی در دنیا هست ، به خاطر همین فقط با یدونه عدد میتونه خیلی توی سرنوشت بازی تاثیر بذاره ، و آدم دلش میسوزه که حق یه بازی خوب خورده بشه .

حالا یه سوال از شما ، من نمیدونم چرا اینجور مواقع ماشالا همگی منطقی میشن !!
میدونم عاشق Halo 3 هستی . فرض کن همه سایت ها میومدن بالای 9 میدادن به Halo 3 و فقط مثلا IGN میداد 7.5 ( استغفرالله ) ... بعدش شما همینطوری مثل الان خیلی با کلاس میومدین میگفتین : " خب IGN نظر شخصیش رو داده و لابد به یه نتایجی رسیده که این امتیاز رو داده و برای من مهم نیست !!! "

نه عزیز من ، خودتم میدونی که تاپیکش تا حالا شده بود 9999 صفحه و تا همین الان هم داغ داغ بود .

:biggrin1: آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند :biggrin1:

متاسفانه این سایت با این کار کلی از اعتبارش کم شده

شما نگران نباشيد چون اين امتياز حتي به اندازه باد هم نيست بتونه از اعتبار اين سايت كم كنه .
پس با اين حرفت نتيجه ميگيريم كه ديگه از اين به بعد هيچ كس به امتيازهاي gamespot توجهي نميكنه :-"
مطمئن باش اون كسايي كه ميگن ما توجهي به امتياز gamespot نميكنيم اگه ببينن يه بازي امتياز پايين از همه سايتها بگيره ولي ganmespot امتياز بالاتر بده اولين نفري كه مياد ميگه gs امتياز بالاتر داده خود شما هستيد ( منظروم شما نبوديد كلي بود )
همين اتفاق ممكنه تو اينده بيوفته تا مچ خيلي ها را اينجا بگيرم !
نمونش هم زياده يا نمونش الان كه خيلي ها از قبل ميگفتن ما gamespot را قبول نداريم الان ببين چه بزن بكوبي سر امتياز اين بازي .
كسي كه اين سايت را قبولداره مطمئنا امتيازش هم مورد قبوله ( چه فنبوي چه غير فنبوي )

من حرص نمیخورم عزیز برو تو سایت خود گیم اسپات ببین یوزراش چه حالی بهش دادن دیگه نیازی به من نیست .:laughing::biggrin1:

اگه حرص نميخوردي اين همه سر امتياز اين سايت بحثت نميشد يا بگي اعتبار خودش را پايين اورد .
درضمن اگه يوزرها يا همه ميتونستند نظرات gamespot را داشته باشند ديگه سايت به اين معتبري بوجود نميومد .خيلي واضحه .
ديگه بايد بحث تموم بشه گفتني ها گفته شده اگه كسي اعتراض از امتياز gamespot كنه يا سايت را قبول داره و الكي ميگه من قبول ندارم ! يا تعصبي تشريف داره يا اينكه سايت را قبول نداره بهتره ديگه طرف امتيازهاي اين سايت نره !
ديگه نميدونم چطور بگم .

خب برای من یه علامت سوال بزرگ به وجود میاد وقتی این امتیاز رو میبینم ، و جالبه که حتی Review کننده هم نمیتونه جواب این سوال رو بده !!!!!

چرا به صورت تصويري توضيحش را داده !

همونطور که خودتم گفتی Gamespot بدون شک معتبر ترین و پرطرفدار ترین سایت بازی در دنیا هست ، به خاطر همین فقط با یدونه عدد میتونه خیلی توی سرنوشت بازی تاثیر بذاره ، و آدم دلش میسوزه که حق یه بازی خوب خورده بشه .
اگه تونستي اون سوالهاي منو جواب بدي صددرصد به اين جواب خودت هم ميرسي .
مايكروسافت بهش پول داده ؟!!
با كنسول ضد بوده ؟چرا؟ چند تا مورد تا حالا ديده شده ؟
نكاتي را ديده كه بقيه نديده ؟

حالا یه سوال از شما ، من نمیدونم چرا اینجور مواقع ماشالا همگی منطقی میشن !!
میدونم عاشق Halo 3 هستی . فرض کن همه سایت ها میومدن بالای 9 میدادن به Halo 3 و فقط مثلا IGN میداد 7.5 ( استغفرالله ) ... بعدش شما همینطوری مثل الان خیلی با کلاس میومدین میگفتین : " خب IGN نظر شخصیش رو داده و لابد به یه نتایجی رسیده که این امتیاز رو داده و برای من مهم نیست !!! "
بايد بگم سوال شما بي جوابه چون نظرت براي من منطقي نيست .
شما لطف كنيد يه پستي از من پيدا كنيد كه مثلا gamespot يه امتياز پاييني به بازي بده و من اعتراض كنم (بازي هاي مورد علاقه خودم )
تا حالا هم من يادم نمياد ign را ملاك اول قرار بدم .
در مورد halo3 هم هيچ سايت معتبري امتياز پايين نداده كه من بحثم بشه gamespot هم امتيازش بالا بود .
يعني شما در كل از من پستي پيدا كنيد كه به امتياز بازي شاكي شده باشم (نميتوني پيدا كني )
پس تمام اين حرفات از من و برداشتي داري نادرسته .
در اينده هم اگه من امتيازي غير gamespot بگم ميتوني مچم را بگيري !
نه عزیز من ، خودتم میدونی که تاپیکش تا حالا شده بود 9999 صفحه و تا همین الان هم داغ داغ بود .
شما هم هيچ دست كمي از من نداري :biggrin1:
:biggrin1: آنچه برای خود میپسندی برای دیگران هم بپسند و آنچه برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند
شما هم همينطور درسته جاش نيست ولي تو تاپيك امتياز halo3 امتيازهاي كم بازي را شما تو تاپيك تلب ميكردين :biggrin1: مثلا ign au يا uk !

ببين نيما جان پست من اصلا نياز نبود شما جوابي بدين من خيلي ساده يه چيزهايي را گفتم ولي شروع كردي باز نميدونم چرا ؟!چون اصلا چيز خاصي نگفتم و همش حقيقت بود .

آخرین ویرایش:
درود
دقیقا. اقا هر کسی نظری داره دیگه. شما یا گیم اسپات رو قبول دارید یا نه، درست.
مثلا پارسال بازیرایانه امد و گفت بهترین بازی سال God of War II بود و بهترین بازی ماجرائی Okami.
در حالی که 99% سایتها و مجلات دنیا Gears of War رو بعنوان بهترین بازی سال و Dead raising رو بعنوان بهترین بازی ماجرائ معرفی کردن. حالا چی شد مگه. کسی نگفت بازیرایانه از سونی پول گرفته و سونی فن هستن و نا عادلانه نظر داده و .... . چون وقتی کسانی رو قبول داری و بهشون احترام میگذاری،حتی اگرنظر ااشتباهی هم داده باشن نباید اینقدر زیر سئوال برن. شخصا حالا تهوع بهم دست داد وقتی اون صفحه رو خوندم ولی در کل هیچ اعتراضی نداشتم چون تک تک اعضا مجله رو قبول دارم .: بعضی هاشون ب اندازه سن من در این صنعت هستن :.
بیخیال این گیم اسپات بشید بهتره :biggrin1:.

پ.ن. خوب شد ب این بازی نمره کم داد، فردا پس فردا به متال 4 رو Gt5 هم کم بده دیگه بروبچ میرن یه کاری دستشون میدن :laughing:.
پ.ن.2. اساتیدی هم که میگن اعتبار این سایت کم شد و از این حرفا... (( :sick:)) بهتر دورش رو خیط بکشن :biggrin1:.

متاسفانه این سایت با این کار کلی از اعتبارش کم شده طوری که فکر نکنید این بحث فقط برای اینجا هستش اینجا یه قسمت خیلی خیلی کوچکی از دنیا گیم هستش اگر به سایتهایی که حالت جهانی دارن بری حتی خود گیم اسپات اعتراضات و دعواها اونجا رو میتونی ببینی . یه نمونش رو که n4g بود رو من لینکش رو گذاشتم ببین چقدر سرش بحث شده بود آخرین باری که من دیدم دیروز بود فکر کنم که بیشتر از 270 تا پست داده بودن که بیشتر از 90 درصدش اعتراض به این کار گیم اسپات بود و متاسفانه هیچ توجیهی برای این امتیاز گیم اسپات نیست . مگه برای خودشون . اگر هم خود سایت توسط ماکروسافت خریده نشده باشه مطمئن باش نقد نویساش یه تعداد زیادشون که روی ps3 مخصوصاَ کار می کنن یه چیزایی گیرشون اومده مطمئن باش. حالا کو تا گند این قضیه در بیاد . مطمئن باشید بالاخره در میاد ماه پشت ابر پنهان نمیمونه یادتون باشه .:biggrin1::-"

اونام یه مشت Fanboy بیش نیستن

حالا انگار هرکی تو خارج نشسته بود و یه حرفی زد دیگه اون آدم خداس

شمام نگران اعتبار گیم‌اسپات نباش با حرف 4 تا Fanboy چیزی ازش کم نمیشه

-----

این اتفاقات بارها برای خیلی از بازیها افتاده. نمیدونم شماها چرا فکر می‌کنن دنیا بسیج شده تا اجازه نده PS3ی شما به حقش برسه!!

بازی Dreamfall: The Longest Journey که فکر کنم پارسال منتشر شده امتیازاشو تاحالا دیدین؟؟

GameSpy بهش 100 داده بود
Gamespot داده بود 8.1
IGN داده بود 7.4
1UP داده بود 4

و یه سایت دیگم که یادم نیست چی بود داده بود 3.5

حالا شماهایی که دنبال دلیل برای اختلاف امتیازهای این بازی هستین بی‌زحمت دلیل اختلاف امتیاز این بازی رو (که خیلیم بیشتر از اختلاف امتیاز بازی محبوبتونه) هم پیدا کنین!

یا اصلا همین Doom 3 خودمون. 4-5 تا امتیاز 100 داره. امتیاز 6 و 7 هم داره. اختلاف امتیازش برای چیه؟؟

خوب یه روز یکی از مدیرای عزیز گفتن اون چیزی که ارزش داره معدل نمرات یه بازی از سایتای مختلفه.و اونه که ارزش واقعیه یه بازی رو مشخص میکنه که به شخصه با این نظر کاملا موافقم.
حالا یه موضوعی در باره این بازی پیش اومده و اون اینکه این بازی از اکثر سایتای معروف خوب نمره بالا و نسبتا بالا گرفته و یه سایت که کلی هم طرفدار داره و خیلی ها هم از جمله من قبولش دارن اومده و امتیاز پایینی نسبت به بقیه سایتا به بازی داده بعد صدای اعتراض خیلیها بلند شد که این چه امتیازیه.خیلی برام جالبه که یکی میاد میگه خوب اگه دوست ندارین نخونین کسی مجبورتون نکرده:eek:بعد یکی دیگه میگه یا شما یه سایتو قبول داری یا نداری اگه داری هرچی گفت دور از جون همتون باید مثل بز سر تکون بدین بگین بله فقط اینه که درست میگه اصلا خطا تو کارش نیست هیچ اعتراضی هم وارد نیست دلایلش هم منطقیه بعد اسمشو میزاره منطق.:laughing:
یه سوال از این دوستان دارم:شما هر کسی مثل پدر یا مادر یا هرکسی که دوسش دارین و خیلی قبولش دارین در رابطه با نظراتش اینجوری عمل میکنین یعنی هرچی گفتن بدون لحظه ای فکر میگین چشم و هیچ اعتراض وسوالی نمیکنین؟ اگه اینجوری که...:-"
همچین میگن یا اینو قبول داری یا نه که هر کی ندونه فکر میکنه وحی نازل شده.که اگه اونم باشه باید همراه با فکر باشه.نه چشم بسته چشم گفتن.ببخشید که طولانی شد نمیخواستم بحث منحرف بشه.

میدونی بهزاد جان اگه دلیلش منطقی بود آدم نمی سوخت ولی مسخره ترین دلیل رو آورده گفته زیادی آسونه که جوابشم گرفته اگه دقت می کرد برای رده T هستش بازی .
بعدم از اون بدتر که خود یوزرای خود گیم اسپات هم بهش پریدن حتی فنای 360 برید تو فرومهاش هست .
به جان خودم بچه های ما نمیرن بخونن شما که سوادش رو داری برو بخون ببین چه چیزایی بارش کردن اینجا کلاَ7 صفحه بحث شده اونجا 48 صفحه بود الان نمیدونم چندتاست. یه نگاه بکن بعد اگه بد بود بگو بده . نه این جا باشه همه جا همینه . دیگه وقتی انقدر روشن حق خوری میکنه نمیشه ازش گذشت و دلیل آورد .
اون بازیا هم که گفتی نگاه کن همه تو یه سطح امتیاز ندادن ولی این بیشتر از 99 درصد سایتا بهش بالای 9 دادن . 9 کجا 7.5 کجا .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or