عجب!!!!شما که از زمان کم , برای ساخت بازی killzone 1 صحبت ميکنی بهتره اينرو هم ميگفتی که خرجی که kill zone 2 برداشت قابل مقايسه با شماره 1 نيست.
خوب مشخصه که نباید هم قابل مقایسه باشه .شما که از زمان کم , برای ساخت بازی killzone 1 صحبت ميکنی بهتره اينرو هم ميگفتی که خرجی که kill zone 2 برداشت قابل مقايسه با شماره 1 نيست.
Metacritic خیلی وقتها امتیازات رو اشتباه میزنه، اگه ازش استفاده نشه بهتره. امتیاز 1up به این بازی 95 هستش نه 100. جالبه که هنوز این سایت توجیه نشده در مورد امتیازات 1up :laughing:
با اینکه گرافیکش عالیه ولی نمیدونم چرا یه چیزیش به دلم نشسته اونم نورپردازیشه که احساس میکنم یه مقداری مردست.:blushing:
یا حق
Metacritic خیلی وقتها امتیازات رو اشتباه میزنه، اگه ازش استفاده نشه بهتره. امتیاز 1up به این بازی 95 هستش نه 100. جالبه که هنوز این سایت توجیه نشده در مورد امتیازات 1up :laughing:
اگه A میشه 100 پس +A چی میشه؟ lol
A pure, stripped-down, focused shooter that handles the fundamentals of firstperson violence better than any other titles before it, while also managing to be the best-looking game on the PS3 by quite a margin. Bring on the multiplayer.
بله دوسته من.منظورم همین بود.فکر میکنم یه کم رنگاش ماته.یه کم خسته کننده.شایدم جو بازی اینجور رنگ رو میطلبه.نورپردازیش که یکی از نقاط قوتشه ، منظور شما میتونه رنگبندی باشه ...
همینجا اعلام میکنم gamespot به این بازی 9.5 خواهد داد.حالا ببینید کی گفتمبه نظر من دیگه فقط GAMESPOT مونده !!!
همینجا اعلام میکنم gamespot به این بازی 9.5 خواهد داد.حالا ببینید کی گفتم
یا حق
اگر سایت Gamespot به بازی امتیاز 10 بده خیلی معروفتر و طرفدارهاش بیشتر میشن .
چون با این کار همه رو شگفت زده میکنه , رو این حساب که بعضی سایتها حالا یا به حق یا به ناحق ایراداتی از بازی گرفتند . و معمولا این سایت خیلی کم امتیاز 10 میده
ولی احتمال افتادن این اتفاق کم هست بنا به دلایلی ...
سایت Gamespot به نظرم یا 9 یا 9.5 میده
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
اگر اشتباه نکنم یکی پرسیده بود چرا سایت Gamespot اخر از همه سایتها به بازی امتیاز میده .
برداشت من اینه که میزاره خوب همه سایتها امتیاز بدن که ببینه چه امتیازی بده بهتره
میزاره اخر تا دیگه هیچ سایتی بزرگی نباشه که امتیاز نداده باشه و میخواد مردم فقط منتظر امتیاز این سایت باشن
امتیاز اخر دادن یه کلاس و ابهت خاصی داره
_
البته حق داره میذاره اخر امتیاز میده چون بزرگترین یا یکی از 3 سایت بزرگ گیم هست .