امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

من كاري با چيزي يا كسي ندارم فقط حرفم به اون پست بود . چون از اين قبيل چيزها خيلي زياده از جمله سايتها ميشه به gamezone اشاره كرد كه اومده به گرافيك gow2 داده 9.5 ولي به killzone2 داده 9.4 . حالا ميشه چيزي را ثابت كرد ؟

الان خیلی ذوق کردی ؟!

اگه اون خوشحاله ، این یکی که تو گذاشتی دیوانست !

اینا همه امتیاز گرافیک هاست که داده :

به COD 4 نسخه PS3 داده 9.7 - به نسخه 360 داده 9.5 !! ( دیگه همه میدونیم که اگه نسخه 360 بهتر نباشه ، بدتر نیست )

به UT3 نسخه PS3 داده 9.6 به نسخه 360 داده 9 ! ( عجب !! ، اصلا محاله یک بازی با UE3 ساخته بشه و بر روی 360 بهتر نباشه .)

به HALO 3 داده 9.7 ( آره خب !!! )

به GTA IV داده 10 !

به Crysis داده 9.8 ( نازی ، حیوونی یه نمور از HALO 3 بهتره ، به GTA هم نمیرسه )

و در انتها برای اینکه زیاد ذوق نکنی ، به MGS 4 هم داده 9.9 .

حالا یعنی Killzone 2 از همه اینا گرافیکش پایین تره ؟!!

کلا نظر خودت چیه ؟! واسم جالبه بدونم ...

در ضمن من Crysis رو با هیچ بازی کنسولی مقایسه نمیکنم ، چون یک PC با 3 - 4 برابر قدرت و قیمت بیشتر از کنسول نمیتونه با همه جزئیات و Performance مناسب اجراش کنه ( این صد میلیون بار )

آخرین ویرایش:
خب مثلا با اين چيزا چي را ثابت كردي ؟
مثلا فكر كردي من گفتم gamezone بين اينا خوشحال نبوده ؟
برات فقط يه مثال زدم كه نظر سايتها چقدر متفاوته خوبه خودم هم تو اخر سوال كردم :
از جمله سايتها ميشه به gamezone اشاره كرد كه اومده به گرافيك gow2 داده 9.5 ولي به killzone2 داده 9.4 . حالا ميشه چيزي را ثابت كرد ؟
اين بحث ميتونه همينجا خاتمه پيدا كنه اگه بخواي .

Killzone 2 Review

GamerNode امتیاز 9.0 داد.

2n71bew.jpg

. در Metacritic:
2wn8x08.jpg

http://gamernode.com/reviews/7698-killzone-2/index.html

IGN UK هم 9.2 :

dnhjf7.jpg

Total Video Games امتیاز 8 ( اون 97% گرافیک رو تا حالا به هیچ بازی ای نداده ، بیشترینش 96 بوده )

nqwhsm.jpg
میبینم که این بازی پوز بازیهای کنسولی رو بر مبنای گرافیک به خاک مالوند.(البته با تفاوت بسیار ناچیزی).
ولی مهم اینه که سونی تونست به قولی که با اون تریلر خفن داده بود تا حد بسیار زیادی وفا کنه.
در مورد گرافیک crysis و killzone2 هم چیزی نمیگم چون بعضی از کسایی که مثل من تجربهء بازی crysis با گرافیک خفن رو نداشتن بی دلیل محکومم میکنن.
به هر حال من به شخصه خیلی به سونی امیدوارم.فقط اگه هرازچندگاهی با حرفهای بچگانه مارو نخندونن و روی ipهایی از این دست کار کنن خیلی موفقتر میشن.
یا حق

در مورد گرافیک crysis و killzone2 هم چیزی نمیگم چون بعضی از کسایی که مثل من تجربهء بازی crysis با گرافیک خفن رو نداشتن بی دلیل محکومم میکنن.
شما می خوای یک کاری کن. یک پلاکارد از فردا به خودت نصب کن و حتماً همه جا اعلام کن که تنها کسی هستی که تو جهان یه سیستم high-end داری، چون طبق اظهارات شما در چند وقت گذشته هیچ کس در اینجا (و چه بسا در جهان) به غیر از شما با بالاترین گرافیک crysis رو بازی نکرده و تمام مطالبی هم که در مورد گرافیک این بازی مطرح شده تا حالا همش تخیلات بوده.
و احتمالاً هم فکر کردی همه اینجا یه مشت بچه 14-15 ساله هستن که از باباهاشون پول می گیرن.

شما می خوای یک کاری کن. یک پلاکارد از فردا به خودت نصب کن و حتماً همه جا اعلام کن که تنها کسی هستی که تو جهان یه سیستم high-end داری، چون طبق اظهارات شما در چند وقت گذشته هیچ کس در اینجا (و چه بسا در جهان) به غیر از شما با بالاترین گرافیک crysis رو بازی نکرده و تمام مطالبی هم که در مورد گرافیک این بازی مطرح شده تا حالا همش تخیلات بوده.
و احتمالاً هم فکر کردی همه اینجا یه مشت بچه 14-15 ساله هستن که از باباهاشون پول می گیرن.
چرا حرف تو دهن من میزاری؟تازشم اینجور حرف زدن من نتیجهء رفتارهایی هست که از بعضی مدیران سایت دیدم.وقتی مدیری میاد در مورد یه بازی(منظورم crysis نیست)با من بحث میکنه و من که اون بازی رو نمومش کردم نظرمو میدم و بعد من رو محکوم میکنه که فن هستم و اخرش متوجه میشم که اون مدیر اصلا بازی نکرده چه رفتاری باید داشته باشم؟
در مورد crysis هم هیچوقت نگفتم گرافیکش تخیلی یا پایین هست.بدون شک اگه با بالاترین تنظیمات بازی کنید از گرافیک کنسول بهتره ولی مشکل من اون دسته از افرادیه که میگن با تنظیمات معمولی و یا حداکثر high هم از همهء بازیهای کنسولی گرافیکش بیشتره که به هیچ وجه همچین چیزی نیست.
اینم بگم که چیزی که باعث بزرگ شدن و عظمت این بازیه علاوه بر گرافیک طبیعی وسعت زیاد بازی و دید گستردهء بازیه.
بیش از این بحث نمیکنم تا تایپیک منحرف نشه.اگرم چیزی گفتم که کسی ناراحت شد شدیدا عذرخواهی میکنم.
یا حق

تنظیمات معمولی و یا حداکثر high هم از همهء بازیهای کنسولی گرافیکش بیشتره که به هیچ وجه همچین چیزی نیست.

من با اين حرف متوجه شدم شما متاسفانه Crysis بازي نكردي و اگه بازي كردي واقعا نميخواي حقيقت قبول كني. اشكان هم حرف توي دهن شما نميذاره همين چند وقت پيش خودتون قران قسم داديد كه GOW 2 بهتر از Crysis هست. !!!!

من با اين حرف متوجه شدم شما متاسفانه Crysis بازي نكردي و اگه بازي كردي واقعا نميخواي حقيقت قبول كني. اشكان هم حرف توي دهن شما نميذاره همين چند وقت پيش خودتون قران قسم داديد كه GOW 2 بهتر از Crysis هست. !!!!
من منظورم با همون تنظیمات بود.
ولی دیگه در مورد این قضیه بحث نمیکنم.
یا حق

بله... خاطرات و نظرات زیبای این تاپیک الان خوندن داره :)
آره خوندن اون تاپیک و نظریه های جالبش واقعا سرگرم کننده است.
البته من بیشتر منظورم حرفهای خودم خیلی قبل از اینکه تریلر بازی پخش بشه بود. بیشتر هم منظورم گیم پلی بازی بود. یه زمانی همه میگفتن Killzone 2 بازی متوسطی خواهد شد چون Killzone 1 بازی متوسطی بود اما من به چند دلیل اعتقاد داشتم این بازی یک بازی بزرگ خواهد شد. دلیل هامم تفاوت هایی ک در پروسه ساخت Killzone 2 با Killzone 1 وجود داشت بود.
Killzone 1 اولین تجربه بازیسازی GG بر روی PS2 بود و با وجود اینکه آشنایی کافی با سخت افزار این کنسول نداشتن مجبور بودن که توی یه مدت زمان خیلی کم بازی رو تموم کنن تا تقریبا هم زمان با Halo 2 بازی عرضه بشه. کل پروژه ساخت بازی Killzone 1 توی کمتر از 15 ماه انجام شد!! در حالیکه الان سازنده های Killzone 2 اصلا از نظر زمانی در مضیقه نبودند.
یه تفاوت دیگه بودجه اختصاص داده شده به بازی بود که الان سونی روی Killzone 2 به مراتب سرمایه گزاری بیشتری کرده و از نظر بودجه اختصاص داده شده، 2 شماره بازی اصلا با هم قابل قیاس نیستند. دلیل دیگه اینکه الان GG یک شرکت 1st party سونی هستش و به بهترین شکل ممکن توسط سونی ساپورت میشه، بهترین ابزار ها در اختیارش قرار میگیره، تکنولوژی های مختلف بین GG و استودیو های دیگه 1st party سونی به اشتراک گذاشته میشه و ... که خوب این موضوع هم یه مزیت خیلی بزرگ به حساب میاد.
در کل شرایط خیلی تغییر کرده و حداقل برای من مسلم بود که Killzone 2 از هر نظر خیلی خیلی بهتر از شماره قبلیش میشه.

من وقتی اون دموی قابل بازی رو دیدم یه چیزی بدجوری منو گرفت اونم انیمیشنهاش بود که ادم واقعا حس میکرد یه انسان واقعی داره کشته میشه.حرکت اسلحه هم فوق العاده طبیعیه.
با اینکه گرافیکش عالیه ولی نمیدونم چرا یه چیزیش به دلم نشسته اونم نورپردازیشه که احساس میکنم یه مقداری مردست.:blushing:
یا حق

آخرین ویرایش:
تم بازی اینجوریه(و خیلی ها به همین دلیل جذب این عنوان شدن) ولی شما که تمام بازیو ندیدی که داری اینو میگی!

آخرین ویرایش:
مجبور بودن که توی یه مدت زمان خیلی کم بازی رو تموم کنن
شما که از زمان کم , برای ساخت بازی killzone 1 صحبت ميکنی بهتره اينرو هم ميگفتی که خرجی که kill zone 2 برداشت قابل مقايسه با شماره 1 نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or