من كاري با چيزي يا كسي ندارم فقط حرفم به اون پست بود . چون از اين قبيل چيزها خيلي زياده از جمله سايتها ميشه به gamezone اشاره كرد كه اومده به گرافيك gow2 داده 9.5 ولي به killzone2 داده 9.4 . حالا ميشه چيزي را ثابت كرد ؟
اين بحث ميتونه همينجا خاتمه پيدا كنه اگه بخواي .از جمله سايتها ميشه به gamezone اشاره كرد كه اومده به گرافيك gow2 داده 9.5 ولي به killzone2 داده 9.4 . حالا ميشه چيزي را ثابت كرد ؟
میبینم که این بازی پوز بازیهای کنسولی رو بر مبنای گرافیک به خاک مالوند.(البته با تفاوت بسیار ناچیزی).IGN UK هم 9.2 :
![]()
Total Video Games امتیاز 8 ( اون 97% گرافیک رو تا حالا به هیچ بازی ای نداده ، بیشترینش 96 بوده )
![]()
شما می خوای یک کاری کن. یک پلاکارد از فردا به خودت نصب کن و حتماً همه جا اعلام کن که تنها کسی هستی که تو جهان یه سیستم high-end داری، چون طبق اظهارات شما در چند وقت گذشته هیچ کس در اینجا (و چه بسا در جهان) به غیر از شما با بالاترین گرافیک crysis رو بازی نکرده و تمام مطالبی هم که در مورد گرافیک این بازی مطرح شده تا حالا همش تخیلات بوده.در مورد گرافیک crysis و killzone2 هم چیزی نمیگم چون بعضی از کسایی که مثل من تجربهء بازی crysis با گرافیک خفن رو نداشتن بی دلیل محکومم میکنن.
چرا حرف تو دهن من میزاری؟تازشم اینجور حرف زدن من نتیجهء رفتارهایی هست که از بعضی مدیران سایت دیدم.وقتی مدیری میاد در مورد یه بازی(منظورم crysis نیست)با من بحث میکنه و من که اون بازی رو نمومش کردم نظرمو میدم و بعد من رو محکوم میکنه که فن هستم و اخرش متوجه میشم که اون مدیر اصلا بازی نکرده چه رفتاری باید داشته باشم؟شما می خوای یک کاری کن. یک پلاکارد از فردا به خودت نصب کن و حتماً همه جا اعلام کن که تنها کسی هستی که تو جهان یه سیستم high-end داری، چون طبق اظهارات شما در چند وقت گذشته هیچ کس در اینجا (و چه بسا در جهان) به غیر از شما با بالاترین گرافیک crysis رو بازی نکرده و تمام مطالبی هم که در مورد گرافیک این بازی مطرح شده تا حالا همش تخیلات بوده.
و احتمالاً هم فکر کردی همه اینجا یه مشت بچه 14-15 ساله هستن که از باباهاشون پول می گیرن.
تنظیمات معمولی و یا حداکثر high هم از همهء بازیهای کنسولی گرافیکش بیشتره که به هیچ وجه همچین چیزی نیست.
من منظورم با همون تنظیمات بود.من با اين حرف متوجه شدم شما متاسفانه Crysis بازي نكردي و اگه بازي كردي واقعا نميخواي حقيقت قبول كني. اشكان هم حرف توي دهن شما نميذاره همين چند وقت پيش خودتون قران قسم داديد كه GOW 2 بهتر از Crysis هست. !!!!
آره خوندن اون تاپیک و نظریه های جالبش واقعا سرگرم کننده است.