امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

Killzone 2 Review

Gaming Nexus امتیاز A داد.

2vkkh34.jpg

http://gamingnexus.com/Article/Killzone-2/Page2/Item2121.aspx
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
برداشت من اینه که میزاره خوب همه سایتها امتیاز بدن که ببینه چه امتیازی بده بهتره
میزاره اخر تا دیگه هیچ سایتی بزرگی نباشه که امتیاز نداده باشه و میخواد مردم فقط منتظر امتیاز این سایت باشن
امتیاز اخر دادن یه کلاس و ابهت خاصی داره
برداشت شما محترمه... ولی حقیقت یه چیز دیگست!
دلیل اصلی تاخیر در امتیاز دادن, بخش Multiplayer میباشد... به گفته یکی از سردبیر های GameSpot با توجه به اینکه Multiplayer این بازی دارای class-based system میباشد ( Rifleman - Engineer - Medic - Scout - Assault - Tactician - Saboteur) و هر یک از این classها دارای قابلیت هایی هستند و برای باز کردن قابلیت ها باید به Level مورد نظر رسید, همچنین برای رسیدن به این Level ها, نیاز به ساعت ها وقت میباشد... در نتیجه نقد کردن مولتی پلیره class-based - بدون تجربه کردن class ها خارج از نزاكت‌ است!
it would be improper for us to review class-based multiplayer without actually experiencing the classes
و همچنین آنها خواستار تجربه بازی در Server های Live یا اصلی میباشند چون مدعی هستند آنها در حال حاضر بر روی Server های مخصوص و جدا بازی میکنند... همچنین به دلیل عمیق بودن Multiplayer این بازی, آنها نیازمند وقت بیشتری برای بررسی میباشند. در قسمت های آخره ویدیوی زیر, طبق گفته آقای Kevin Vanord زمان امتیاز دادن GameSpot احتمالا همزمان با تاریخ انتشار بازی خواهد بود و هیچ ربطی به امتیاز آخر دادن یه کلاس و ابهت خاصی داره (!) نداره.

http://www.gamespot.com/news/blogs/review-blog/909185210/26768378/killzone-2-review-status.html

دلیل اصلی تاخیر در امتیاز دادن, بخش Multiplayer میباشد... به گفته یکی از سردبیر های GameSpot با توجه به اینکه Multiplayer این بازی دارای class-based system میباشد ( Rifleman - Engineer - Medic - Scout - Assault - Tactician - Saboteur) و هر یک از این classها دارای قابلیت هایی هستند و برای باز کردن قابلیت ها باید به Level مورد نظر رسید, همچنین برای رسیدن به این Level ها, نیاز به ساعت ها وقت میباشد... در نتیجه نقد کردن مولتی پلیره class-based - بدون تجربه کردن class ها خارج از نزاكت‌ است!

شاید برا این بازی اینطور باشه ولی بازیهای دیگه هم سایت Gamespot برا همه بازیها میزاره اخر امتیاز میده .
به هر حال شاید یکی از دلایلش این باشه ولی احتمال میدم که اون سه تا برداشت خودم هم تو اخر امتیاز دادن Gamespot تاثر داشته باشه .
دلیلی نداره تاثیر نداشته باشه , چون ابهت و کلاس سایت رو میبره بالا

موفق باشید

قشنگ ترین حرکت EDGE برای بازیهای PS3 برای LBP بوده که 10 داده ( خیلی هم جالب بود ) ، بقیه بدون استثنا زیر 8 . از MGS 4 گرفته تا ....

من یکی انتظار بیشتر از این رو از EDGE نداشتم.
این سایت بهتره بجای نمره دادن:sick: بره برای گروه تحریریش یک عدد سنگ پیداکنه بشینن گل یا پوچ بازی کنن :laughing: فکر کنم بیشتر از این نکشن در مورد بازی ها با این وضع نمره دادنشون بعضی از سایت ها خیلی باحال تشریف دارن :laughing: واقعا چی فکر میکنن اصلا فکر میکنن :sick:

شاید برا این بازی اینطور باشه ولی بازیهای دیگه هم سایت Gamespot برا همه بازیها میزاره اخر امتیاز میده .
به هر حال شاید یکی از دلایلش این باشه ولی احتمال میدم که اون سه تا برداشت خودم هم تو اخر امتیاز دادن Gamespot تاثر داشته باشه .
دلیلی نداره تاثیر نداشته باشه , چون ابهت و کلاس سایت رو میبره بالا

موفق باشید

جواب شما رو منطقی دادن از روی توضيحی که خود تيمشون گفتن...

دليل پا فشاری روی نظر غلط (يا IMAGINATION) رو نميدونم...

چون ابهت و کلاس سایت رو میبره بالا
ابهت ؟ roflmfao

----------

edge که حالش خوش نيست... من فکر ميکردم همين 7 يا يکم بالا تر بگيره... خوب ديگه ...

راستی خوشحالم که اين بازی نظر mamad ripper رو جلب کرده!

جواب شما رو منطقی دادن از روی توضيحی که خود تيمشون گفتن...

دليل پا فشاری روی نظر غلط (يا IMAGINATION) رو نميدونم...

نمی خواستم جوابتون رو بدم , ولی نشد .
میشه بگید چه ارتباطی این مسئله به شما داشت
البته نمیخواد تو یه پست یا هرچی دیگه بگی پیش خودت بگو
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

یک چیزی بود که من گفتم , بعد دوست عزیز 浪人 ( ببخشید اسمتون رو نمیدونستم ) گفتن برا این بازی اینطوریه من گفتم درسته برا این اینه ولی چرا همه بازیها رو اخر میده همه بازیها که این وضعیت رو ندارن
میتونه این سه دلیل که گفتم هم تاثیر داشته باشه
همه زمین و زمان هم میدونن تو بعضی از مسائل مثل همین امتیاز دادن , امتیاز اخر بدی یه ابهت خاصی داره
که حقم داره سایت Gamespot بزرگترین یا یکی از 3 تا سایت بزرگ گیم هست

بجای اینکه من الان درباره امیازات صحبت کنیم باید بیام جواب شما رو بدم , بعضی وقتها هم نمیشه جواب ندی چون ممکنه ...

این سایت بهتره بجای نمره دادن:sick: بره برای گروه تحریریش یک عدد سنگ پیداکنه بشینن گل یا پوچ بازی کنن :laughing: فکر کنم بیشتر از این نکشن در مورد بازی ها با این وضع نمره دادنشون بعضی از سایت ها خیلی باحال تشریف دارن :laughing: واقعا چی فکر میکنن اصلا فکر میکنن :sick:
حالم داره از این سایت مسخره بهم میخوره :sick::mad: باید درشو تخته کنن :sick::mad: احمقه هر کس این سایتو قبول داشته باشه :sick::sick::sick: مسخره ها . . . :sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::sick::s ick:
:laughing::laughing::laughing:

منور و مزین شد به نور مبارک Edge :دی. البته مجله بسیار معتبری ست طبق گفته کیانوش. زیاد جدی نگیرید، نظرشما در مورد خود بازی مهم باید باشه که هست! بیقه چیزها کشکه.

معلوم نیست این EDGE چش هست , میخواد بگه ما متفاوتیم , دیگه خیلی بیش از حد داره میگه ما امتیازاتمون فرق دارن .
براچی با امتیاز 7 دادن به Killzone 2 میانگین امتیازات رو میاره پایین
چرا باید نمره 7 تو نقد Killzone 2 ثبت بشه
_

این EDGE همیشه دوست داره امتیازش در میانگین اخر نوشته بشه ,
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

فکر کنم برا این پایینترین نمره به بازی مربوطه رو میده که تنبل کلاس شناحته بشه چون تنبل کلاس در شهرت دست کمی از زرنگ کلاس نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or