خدا رو شکر گیم اسپات اینقدر بی صاحب نیست که همینطوری منتظر بمونه و ببینه کی به بازی چند می ده و بر همون اساس نمرشو تغییر بده ! مسلما هر امتیازی بهش بده با بررسی موشکافانه _ که در متن نقدش موجود هست _ هماهنگی کامل داره .با توجه به اتفاقات و میانگین نمرات Killzone 2 تا حالا که 91.4 بوده و سایتهای زیادی هم نموندند که بخواد میانگین زیاد تغییر کنه .
به نظرم به احتمال زیاد سایت GameSpot امتیاز 9 به بازی میده
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
ولی یک احتمال دیگه هم هست که چون تا حالا 9 تا سایت امتیاز 9 دادن , سایت GameSpot نخواد امتیاز 9 بده و یا 9.5 که احتمالش خیلی کمه یا 8.5 که احتمالش بیشتر هست بده .
_
ولی من فکر کنم به احتمال زیاد سایت GameSpot امتیاز 9 بده
خدا رو شکر گیم اسپات اینقدر بی صاحب نیست که همینطوری منتظر بمونه و ببینه کی به بازی چند می ده و بر همون اساس نمرشو تغییر بده ! مسلما هر امتیازی بهش بده با بررسی موشکافانه _ که در متن نقدش موجود هست _ هماهنگی کامل داره .
عزیز شما الان 3 تا احتمال دادین!
در هر صورت این بازی شایستگیهای خودشو اثبات کرد و نیازی به سایتهایی نظیر گیماسپات و... نداره!
شما برو دموشو بازی کن بعد به این حرفم میرسی
27 februaryتاریخ عرضش کی هست؟؟؟دقیق -امریکا!!!کار دارم ممنون میشم بگید![]()
If you want to show off why the PS3 is the most powerful gaming platform in this generation, you only have to load up Killzone 2
قدیم بهونه CO op میگرفتن حالا این یکی یک نوع جدیده!!!!!فقط بخاطر داستان بهش داده 9.0؟![]()
به نظر من 9 حقشه.فقط بخاطر داستان بهش داده 9.0؟![]()