امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

Killzone 2 Review

X-PLAY امتیاز 5/5 داد.
5stars.png

29cm4w1.jpg

. قسمتی از نقد:

The good news is that Killzone 2 has shed the shortcomings of its predecessor and it actually came close to matching that 2005 trailer. In some ways, the game looks even better. The Killzone 2 that you will be popping into your PS3’s actually looks at all those pre-rendered vs. in-game graphics arguments that once clogged up the internets...
. در Metacritic:
4g2qdi.jpg

http://g4tv.com/xplay/reviews/1914/Killzone-2-Review.html

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

GameSpy امتیاز 4.5 داد.

stars_4.5_v2.gif

qzkhw6.jpg

. قسمتی از تقد:

Footage of the game, of dubious origins or otherwise, created a great stir starting with the trailer that debuted way back at E3 2005. It made the first real claim that Sony's latest system could outperform the competition, and mouths watered in anticipation. It's been a long time coming, but it's safe to say that shooter fans who have been waiting patiently will be pleased by this impressive effort
. در Metacritic:
2njc2ur.jpg

http://ps3.gamespy.com/playstation-3/killzone-next-gen/950303p1.html

یادمه یه زمانی همه این بازی رو ادامه Killzone و در نتیجه یه بازی متوسط یا شاید هم آشغال میدونستن :) البته ظاهرا الان دیگه کسی به حرف اون موقع من که Killzone 2 با Killzone 1 از زمین تا آسمون فرق خواهد داشت، شکی نداره. دلایل این فرق داشتن رو هم همون موقع گفتم که الان داره خودش رو نشون میده. این بازی ظاهرا از نظر گرافیک، گیم پلی، هوش مصنوعی، بخش مولتی پلیر و ... از بهترین هاست اگر بهترین نباشه. اگه بازی co-op هم داشت یقینا امتیازاتش از این هم بیشتر میشد.

یادمه یه زمانی همه این بازی رو ادامه Killzone و در نتیجه یه بازی متوسط یا شاید هم آشغال میدونستن :) البته ظاهرا الان دیگه کسی به حرف اون موقع من که Killzone 2 با Killzone 1 از زمین تا آسمون فرق خواهد داشت، شکی نداره. دلایل این فرق داشتن رو هم همون موقع گفتم که الان داره خودش رو نشون میده. این بازی ظاهرا از نظر گرافیک، گیم پلی، هوش مصنوعی، بخش مولتی پلیر و ... از بهترین هاست اگر بهترین نباشه. اگه بازی co-op هم داشت یقینا امتیازاتش از این هم بیشتر میشد.

بله... خاطرات و نظرات زیبای این تاپیک الان خوندن داره :)

دوستان ممد بره زیر تریلی دیگه ادامه ندید بله خیلی جالب هستش اما دیدیم که خلاف این ماجرا اتفاق افتاد ;) لطفا بگذاریم تاپی منوال خودشو پیش بره . فقط بخونید و تجدید خاطره بشه اگه بخوایم همینطور ادامه بدیم خودمم میخواستم بگم ..... و دیگران هم بیان بگن ..... تاپیک از دست میرفت :biggrin1:
من همینجا از کسری و امین و مدیران معذرت میخواهم که دخالت کردم .

IGN UK هم 9.2 :

dnhjf7.jpg

Total Video Games امتیاز 8 ( اون 97% گرافیک رو تا حالا به هیچ بازی ای نداده ، بیشترینش 96 بوده )

nqwhsm.jpg

Empire Online هم 8 ....

آخرین ویرایش:
Total Video Games امتیاز 8 ( اون 97% گرافیک رو تا حالا به هیچ بازی ای نداده ، بیشترینش 96 بوده )
خب به نظر من اين سايت خيلي خوشحال تشريف داره .
مثلا اين سايت اومده به گرافيك crysis داده 96% حالا به kilzone2 داده 97% .
اگه قبول داري كه killzone2 بهتر از crysis بوده كه هيچ اگرم نه بازم كه هيچ .

منم قبول دارم گرافیک کرایسیس صد درصد بهتر از این بازیه اما امتیاز دادن بازیهای کنسول و پی سی فرق داره
چون قدرت پی سی خیلی بالاتر از کنسولهاس و سازنده ها نمیتونن بازی مثل کرایسیس رو برای کنسول بسازن
در نتیجه گرافیکشون بر اساس قدرت کنسول مقایسه میشه

فرخ پسر خوب معیار بازی خفنتر بودن گرافیک نیست داداش :smile:
ببین اینا گرافیکی که یک بازی داره رو میسنجن و بعد از روی معیار امتیاز میدن crysis میتونست بهتر از اینا باشه و نمره بالاتری بگیره اما حتما گرافیک ایراداتی داشته که 96% شده .
امیدوارم منظورمو رسونده باشم .

منم قبول دارم گرافیک کرایسیس صد درصد بهتر از این بازیه اما امتیاز دادن بازیهای کنسول و پی سی فرق داره
چون قدرت پی سی خیلی بالاتر از کنسولهاس و سازنده ها نمیتونن بازی مثل کرایسیس رو برای کنسول بسازن
در نتیجه گرافیکشون بر اساس قدرت کنسول مقایسه میشه
چه دليلي داره? اگه killzone2 بنابه قدرت كنسول مقايسه بشه پس crysis هم بنابه قدرت pc مقايسه ميشه . و اين هم كه كاملا مشخصه حداقل تو بازيهاي pc بهتر از crysis نيست .
حالا ميشه اين قضيه ي 96% , 97% را توجيح كرد .

فرخ پسر خوب معیار بازی خفنتر بودن گرافیک نیست داداش :smile:
ببین اینا گرافیکی که یک بازی داره رو میسنجن و بعد از روی معیار امتیاز میدن crysis میتونست بهتر از اینا باشه و نمره بالاتری بگیره اما حتما گرافیک ایراداتی داشته که 96% شده .
امیدوارم منظورمو رسونده باشم .

منظورت پس اينه چون كرايسيس بهترين گرافيك را بين تمام بازي ها داره ولي ايراد داره گرفته 96% ?!اما از يه طرف چون killzone گرافيكش كمتر بوده ولي ايراد نداشته ! گرفته 97%?
اگه منظورت اينه كه killzone2 بهتر از crysis بوده , بسم االه
-------------------------------------------------------------------
من كاري با چيزي يا كسي ندارم فقط حرفم به اون پست بود . چون از اين قبيل چيزها خيلي زياده از جمله سايتها ميشه به gamezone اشاره كرد كه اومده به گرافيك gow2 داده 9.5 ولي به killzone2 داده 9.4 . حالا ميشه چيزي را ثابت كرد ؟

Crysis رو سپر بلای خودت کردی ؟! :smile: تا دیروز که ما سر Crysis با شما مشکل داشتیم ، حالا چی شد Crysis شاخ شد یهو ؟
همیشه میخوای دستت به یه چیزی بند باشه !
حالا چرا Crysis ؟ Geow 2 که از Crysis بهتره ، به اون داده 95 ! خیلی خوشحاله نه ؟

Crysis رو سپر بلای خودت کردی ؟! :smile: تا دیروز که ما سر Crysis با شما مشکل داشتیم ، حالا چی شد Crysis شاخ شد یهو ؟
همیشه میخوای دستت به یه چیزی بند باشه !
حالا چرا Crysis ؟ Geow 2 که از Crysis بهتره ، به اون داده 95 ! خیلی خوشحاله نه ؟

اتفاقا كرايسيس را به خاطر شما ها مثال ميزنم نه خودم . چون قبولش داري .
و خواستم مثال بزنم كه مثلا همون سايت به كرايسيس داده 96% . پس اگه كرايسيس را قبول داري بايد قبول هم داشته باشي كه سايته خيلي خوشحال بوده ؟

در مورد gow2 هم بيخيال دوست ندارم بحث كنم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or