امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

tek.no

6/10

Killzone 2 has a lot of the same structure and layout as Gears of War series

Killzone was not a particularly great game, and I have not had any major hopes to deuce

OMG :eek:
سايتها رسما قاط زدن رفت. يعني چي 6؟!!!!!!!:confused:
اين يكي ديگه زده به سيم آخر. هر چي مرز بود زير پاش له كرد.:biggrin1:

tek.no

6/10

Killzone was not a particularly great game, and I have not had any major hopes to deuce

سایتش معتبر نیست ، امتیازش هم هیچ جا ثبت نمیشه . بعد killzone چه ربطی به GeOW میتونه داشته باشه ؟!
How to kill a brand ?!
www.xboxfan.ir

tek.no

6/10

همه به Gears of War تعظیم کنید... سر آمد همه بازی‌ها، مرجع تقلید عالم

تا الان فقط Killzone از Gears of war تقلید نکرده بود که اونم از دست رفت :( خدایا توبه

tek.no: اصلا فکر نکنید که من فن 360 هستما، نه... من فقط بسیار عقده geow دارم و همه چیز رو Geow میبینم... از Killzone هم اصلا متنفر نیستم

من نمیدونم این سایت‌ها تا قبل از ماجرای Killzone 2 کجا بودن ؟ چرا بازی‌های دیگرو Review نمیکردن؟ حالا که Killzone 2 داره عرضه میشه همه‌ عالم از جمله مجله‌های p*rn و سایت‌‌های تخصصی آفتابه سازی، کارشناس گیم شدن و به نقد Killzone 2 مشغول شدن.

6/10

Killzone 2 has a lot of the same structure and layout as Gears of War series​

Killzone was not a particularly great game, and I have not had any major hopes to deuce​

این سایت که تو زمینه گیم و غیره که اصلا معروف نیست و امتیازش که اصلا معتبر نیست و ارزشی نداره
و تو Ranking حساب نمیشه
خواسه چی رو خواسته ثابت کنه با این امتیازش
1. خواسته با امتیاز پایین دادن به Killzone 2 خودشو معروف کنه , چون میدونسته این امتیازات به Killzone 2 نمیخوره .
2. این کارو برای *ویرایش مدیریت* کرده که ماکروسافت بهش بگه افرین چه سایت خوبی
3. کارو کرده که طرفداران ماکروسافت و گرز یه چند روز براش افرین بفرستند .

من نمیدونم این سایت‌ها تا قبل از ماجرای Killzone 2 کجا بودن ؟ چرا بازی‌های دیگرو Review نمیکردن؟ حالا که Killzone 2 داره عرضه میشه همه‌ عالم از جمله مجله‌های p*rn و سایت‌‌های تخصصی آفتابه سازی، کارشناس گیم شدن و به نقد Killzone 2 مشغول شدن.
بلاخره Killzone 2 خیلی سروصدا کرده و همه امتیازاتش که از هر سایتی میگیره چک میشه .
اینم یه روش تبلیغات برای فروش افتابه بیشتر هست , و میگن یه چند روزی هم ما سایتمون رو سرزبون بندازیم .
و معمولا این سایتها که معتبر نیستند امتیازات پایین میدن که سر زبون باشن

Killzone 2 Review

کسانی که از "هوش مصنوعی" ایراد میگرفتند! :arrowd:

InsideGamer

2ihpleb.jpg

28lvxvl.jpg

منبع
. . . . . . . . . . . . . . .

Level7

qx6vwi.jpg

قسمتی از نقد هوش مصنوعی:
Smart soldiers
The enemy, the seemingly vicious weekend hurry, moving much.

They take the protection and look forward from different places.

Shooting in the dark for you, throwing grenades and sometimes hard bull rush.

It is very seldom I see stupid decisions.

When you shoot or blow up the broken parts of their protection against the rush a new one.

Furthermore, their everyday security quite real.

Man dies quickly in Killzone 2 if you do not keep away from or behind the protection and a single Helgestad Hast can kill you if you're not careful, Usually you come in five to ten at a time.

منبع

Cynamite

dmqon5.jpg

منبع

Gameplayer

2vmzntt.jpg

منبع

(نقد های بالا همگی در Metacritic ثبت شده اند)

یکی از اعضای NeoGAF در مورد هوش مصنوعی:
Ridiculously critized two years ago, AI is one of the best and most convincing in the genre. Starting with the ordinary foot soldiers with which you will be fighting at the beginning, althrough the armored specials, to the fearsome officers of Helghan which will atack you in squads, and will not shy from atacking you with knives. Enemy soldiers cooperate, hide, blind fire, run at you when you are reloading. It is exactly that type of AI that is the second most valuable trait of the game, only second to the planet Helghan because the entire time you spend there you will feel vulnerable and afraid-and we remember that from the first game. Another evidence of the persuasiveness of the AI is the skirmish mode, which in essence is the "multiplayer without the multiplayer", in which it is possible to play the basic war zone mode of multiplayer with bots. Whether the friendly or the enemy AI, it is equally impressive and one begins to think that Guerilla put skirmish to show of its effort and reach in programing the part which is usually the weakest in most FPS and not only FPS

کسانی که از "هوش مصنوعی" ایراد میگرفتند!
من هنوز Review IGN رو نخوندم ولی توی یکی از Preview هاش از AI خیلی تعریف کرده بود و تیتر Killer AI رو زده بود. حتی زیر یکی از عکسها نوشته بود :
The Helghast are smarter than most enemies you've encountered before.

حرف واقعا درست و حسابی زدی واقعا شورش رو در اوردن گرچه به نظرم بهتره به مراجع معتبر نگاه بندازید

کلآ تا اینجا هر امتیازی دادن عین خیالم نیس!!

من باید خودمReview کنم:)(البته بزرگی این بازی برای من یکی غیر قابل انکاره ولی برای روشن شدن بعضی از چیزها برای خودم(برای خودم)میخوام خودم تجربش کنم.

کلآ تا اینجا هر امتیازی دادن عین خیالم نیس!!

من باید خودمReview کنم:)(البته بزرگی این بازی برای من یکی غیر قابل انکاره ولی برای روشن شدن بعضی از چیزها برای خودم(برای خودم)میخوام خودم تجربش کنم.

واقعا گل گفتی به امید یک بازی زیبا و دل نشین که امید وارم داستانش درست در طول بازی قوی باشه چون من از خود بازی بیشتر از داستان های بازی ها خوشم میاد :love:چون این داستان ها هستن که به ادم چیز های جدید یاد میدن نیای بگی بازی FPS داستانش کجا بود که واقعا دل گیر میشم و هم شاکی چون هر بازی بیشتر از گیم پلی و گرافیک به یک داستان قوی نیاز داره:love:

واقعا هيچكدام ازين امتيازاتي كه تا حالا به اين بازي داده شده برازنده بازي كه اين همه سال كار شده و اين همه براي ساختش خرج شده و جديدترين تكنولوژيهاي بازيسازي در اون بكار رفته نيست !! واقعا اين امتيازات برازنده بازي با اين صحنه هاي عظيم نبرد - گرافيك خارق العاده - يك گيمپلي كامل براي عنوان FPS (اون چيزي كه خود سايتها به اون اذعان داشتند و از تريلرها هم ميشه بهش پي برد) - محيطهاي بسيار جالب و در نوع خودش منحصر بفرد نيست. درست هست كه اين امتيازات بعضي از سايتها به اندازه پشيزي از ارزشهاي اين بازي كم نميكنه ولي چه خوب بود كه اونها امتيازي كه واقعا حق اين بازي هست رو ميدادند. در كل بهترين منتقد براي نقد هر بازي خود گيمر هست. چه بسا در اين چند وقته ديديم اين سايتهاي به اصطلاح معتبر جهاني چقدر كثيف كاري در نقدها و امتيازاتشون ديده شده ...
واقعا بايد اين حقيقت رو قبول كرد كه در حال حاضر در صنعت گيم يك معضل بزرگ در حال شكل گرفتن هست و اونم سيستم باند بازي و مافياي سايتها و مجلات هست. سايتها و مجلاتي كه دارند خيلي بيش از حد بزرگ ميشند ! و امتيازات لعنتي اونها داره معيار و ملاكي براي ارزش خريد يك بازي ميشه. اين دو سه خط آخري كه من گفتم تنها منظورم مربوط به امتيازات KZ2 نميشه بلكه مربوط به خيلي از بازيها ميشه كه حق واقعيشون خيلي بالاتر بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or