در این که همه سایت های نقد بازی پولکی هستن شکی نیست درسته من یه نفر به نمره های که به بازی ها میدن توجه نمیکنم و به علاقه ام در مورد بازی توجه میکنم اما برای بیشتر دوستان نمره که به بازی میدن ملاک محصوب میشه که این اشتباه هستشعجب نظرات زیبایی!
تا 2 روز پیش که بازی سال انتخاب میشد همه میگفتن سایتها دارن عادلانه انتخاب میکنن و خیلی عالیه الان نظرشون عوض شده و چون امتیاز کامل ندادن میخوان سونی رو خراب کنند!lol
IGN اصلی باید به گرافیک امتیاز کامل میداد .
دیگه گرافیک بالاتر از این می خوان
ما از این بازی از هیچیش که توقع امتیاز کامل نداشته باشیم حداقل از گرافیک توقع امتیاز کامل داریم .
اصلا یکی از دلایل معروفیت و بزرگی و ابهت Killzone 2 همین گرافیک بالاش هست .
خود سونی رو گرافیک Killzone 2 بیش از هر قسمتیش مانور میده , میداد .
برادر من خوب این یه امر طبیعیه. وقتی چندین و چند تریلر از بازی می بینیم و به این پی می بریم که فلان بازی توی فلان زمینه عالی بوده وقتی امتیازات خوب باشه میشه عادلانه، وقتی بد باشه میشه خراب کردن اون بازی.عجب نظرات زیبایی!
تا 2 روز پیش که بازی سال انتخاب میشد همه میگفتن سایتها دارن عادلانه انتخاب میکنن و خیلی عالیه الان نظرشون عوض شده و چون امتیاز کامل ندادن میخوان سونی رو خراب کنند
میگم شما بازی کردی؟!هر وقت بازی رو انجام دادین حداقل اون موقع بگین بی نقصه!برادر من خوب این یه امر طبیعیه. وقتی چندین و چند تریلر از بازی می بینیم و به این پی می بریم که فلان بازی توی فلان زمینه عالی بوده وقتی امتیازات خوب باشه میشه عادلانه، وقتی بد باشه میشه خراب کردن اون بازی.
قبول ندارید اینو؟ خوب دارن کم لطفی میکنن دیگه
عزیزمعجب نظرات زیبایی!
تا 2 روز پیش که بازی سال انتخاب میشد همه میگفتن سایتها دارن عادلانه انتخاب میکنن و خیلی عالیه الان نظرشون عوض شده و چون امتیاز کامل ندادن میخوان سونی رو خراب کنند!lol
حالا كاري با امتياز دادن ندارم .
ولي همينطور كه وقتي يه بازي از يه سايت امتياز كامل و كلي را ميگيره يعني بازيش عيبي نداره , همين عامل هم ميتونه تو تك تك بخش هاي بازي هم صدق كنه .
الان خود ign با تعاريفي كه گرافيك gow2 كرده بود اومد امتياز 9.5 داد و ايرادهاشم را از فريم و پايداريه بازي و باگهاش گفته بود . حالا killzone2 هم حتما ايراداتي داره كه البته شايد با بازي كردنش بشه فهميد . كلا امتياز 10 تو بخش گرافيك يعني يه گرافيك بدون عيب و نقص .
وقتي هم شما بازيهايي مثل gta يا mgs4 ديدي كه گرافيكش امتياز 10 گرفته اصلا به اين معني نيست كه گرافيكش بهتر از killzone2 بوده . كلا بعضي از بازي ها وقتي ميتونن بازي را تقريبا بدون ايراد طراحي كنن خود به خود هم امتياز هاي نظير گرافيكيش هم بالاتر ميره تا در در امتياز نهايي كه ميخوان بدن لطمه ي زيادي وارد نشه .
بهترين كاري كه ميتوني بكني اينه كه نقد قسمت گرافيكه بازيه killzone2 را بخوني تا بدوني در مورد گرافيكش چي گفته همين طور كه در مورد gow2 گفته و اين خيلي بهتر از اينه كه به امتيازش توجه كني , 100% شما وقتي مقايسه بين نقد بازي kiilzon2 و مثلا mgs4 ميكني , در killzone2 تعاريف بيشتري ميبيني و اين نشون دهنده بهتر بودنه گرافكشه .
بابا شما ها دیگه خیلی!عزیزم
بازی سال مربوط به گذشته هستش و هیچ تاثیری در اینده نداره؟
در حالی که kz2 مهمترین بازی سونی برای امساله
اگر دقت کنی هر بازی که سونی یا ماکرو ناشرش باشند امتیازهای فضایی زیاد می گیرن علتش هم اینه که این سایتها اسم این دو تا که می یاد وسط با پول کم قانع نمی شن اینها هم نه اینکه پول نداشته باشند ..............ولی هر چی بیشتر به این سایتها پول بدی دفعه بعد بیشتر می خوان
البته من نظرم سایت خاصی خاصی نبود و امتیاز ign هم می تونه صلیقه ای باشه؟
یا سیاست بین ign و gs برای بازار گرمی ...........به هر حال بعضی وقتها همکاری بهتر از تخریب همدیگه هست این طوری بازار اخبار داغ میشه و هر دو سایت بازدید کنندههاشون رو
زیاد میکنند
به هر حال توی این دوره زمونه کثیف که با پول ..................
هر چیزی ممکنه....................
همه گفتن گرافیک Kilzone 2 بهترین گرافیک روی کنسولهاست .
شما انقدر گرافیک تاکتیکی , تکنیکی , فنی و از این جور چیزهارو نیار وسط , لطفا
و همه هم راجب مسئله که گرافیک Killzone 2 باید از IGN نمره کامل میگرفت نظرشون مثبت بود .
از صفحه 10 یا 11 همین تاپیک پستهای همه هست میتونی بخونی متوجه بشی .
فعلا بیخیال بشید تا سایتهای معتبر هم نمره بدن اونوقت بحثها بیشتر پا میگیره:blushing:
یا حق
ببخشید منظور شما از سایتهای معتبر کدوم سایتها هستن؟!
ببخشید ارش جان ولی resistance 2 از همین ign 9.5 گرفتبه نظر من که ازاین بازی از IGN امتیاز 9.4 گرفته که خوب این واقعا عالیه .
یک بازی باید در شزاط آرمانی و ایدهال باشه تا بتونه امتیاز کامل رو بگیره . مطمئنا هیچ بازی کامل نیست و ایراداتی داره .
به نظر من اگر کسی متنتظر یه بازی باشه و واقعا دنبالش باشه نمیگم به امتیازها توجه نمیکنه ولی خیلی خیلی کمتر از بقیه به امتیاز سایت ها توجه میکنه .
همونطور که من خیلی منتظر Resistance 2 و بخش Online فوق العاده اش بودم و با اینکه خیلی امتیاز های خوبی نگرفت ولی واقعا دارم از این بازی لذت میبرم .
Killzone 2 و MGS4 و L4D و ... هم همینطور .
فقط خدا کنه بخش Multiplayer اش مثل R2 قوی باشه و مثل L4D متنوع با نوآوری چون به نظر من مهمترین بخش یه بازی بخش Multiplayer اون بازیه .
شرمنده طولانی شد قصه گفتم :biggrin1: