امتياز 9.4 كه عاليه . ولي تنها چيزي كه ادم را نا اميد ميكنه اينه كه يه بازي fps كه روي پلتفرم ps3 اينهمه تبليغات داره مياد ميگيره 9.4 ولي Resistance 2 مياد ميگيره 9.5 .
و اينكه در اخر هم امتياز گرافيكيه هر دو بازي killzone2 و Resistance 2 مياد ميشه 9.5 .
هر چند Resistance 2 يك بازي عالي باشه ولي بالاخره killzone2 با اين همه تبليغات و مانور هاي سوني حداقل بايد نمره ي 9.5 را ميگرفت .
حالا هم تا وقتي كه بازي نكرديم نميشه به اين سوالات پاسخ داد حتما يه ايراد هايي گرفتن ازش .
فرخ گرافیک R2 فکر کنم 9 بود ! به قول خودت بیشتر از نگاه کردن به امتیاز , باید به نقد نگاه کنیم. وقتی نویسنده IGN میگه :هر چند Resistance 2 يك بازي عالي باشه ولي بالاخره killzone2 با اين همه تبليغات و مانور هاي سوني حداقل بايد نمره ي 9.5 را ميگرفت .
خیلی از PS3 دارها نسخه Beta رو بازی کردن که البته فکر کنم فقط Multiplayer Online بود و همه هم از گرافیک بازی بیشترین تعریفها رو میکردن. یه 8,9 تایی ویدئو هم از لحظه اول بازی تا 30,40 دقیقه با کیفیت بالا توی اینترنت پخش شده بود که میشه با استفاده از اونها هم به کیفیت فنی و گرافیکی بازی پی برد !حالا هم تا وقتي كه بازي نكرديم نميشه به اين سوالات پاسخ داد حتما يه ايراد هايي گرفتن ازش .
عزیزم شما دیگه خیلی بیشتر!بابا شما ها دیگه خیلی!
اولا پست های قبلیو منو بخون میفهمی من برای چی مثال بازی سال رو زدم!
هر امتیازی که مخالف نظر شماست بد نیست و هر جایی که این امتیازات رو میده بد نیست!
طرز فکرتونو عوض کنید.ماکروسافت هم به همه ساتهای دنیا پول میده تا به بازیهاش امتیاز بالا بدن!lol
در این مورد دیگه من حرفی ندارم.
هیچی شما بی خیال.:smile:عزیزم شما دیگه خیلی بیشتر!
من کجا گفتم ماکروسافت پول به سایتها میده یه بار دیگه پستمو بخون ...................
من گفتم این سایتها هستند که می یان ناشرهارو تیغ می زنند تا به بازی امتیاز خوبی بدن البته نه هر سایتی
......
یکم با دقت پستم رو بخون می فهمی