امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

واقعاً از امتیاز دادن بعضی از سایت ها متنفرم(Gamespot) خیلی دوست دارم بدونم چه امتیازی میده...ولی واقعاً نامردی اگه زیر 9 بده...که البته بعید نیست ازش...

فقط من اینو خوب متوجه نشدم که بعد ار اینکه IGN US - UK - AU امتیازاشون رو دادن بعد باهم جمع میشن میانگین که بدست اومد اون میشه امتیاز اصلی IGN , یا IGN جدا یه امتیاز دیگه میده ؟
IGN US همون IGN اصلیه.....

تا حالا امتیازاش بد نبودن .
هرچند که به ما باشه انقدر خوشم میاد ازش که بدونه اینکه بازیش کرده باشم 10/10 میدادم
ولی چقدر IGN و Eurogamer هست
IGN فلان Eurogamer فلان
فقط من اینو خوب متوجه نشدم که بعد ار اینکه IGN US - UK - AU امتیازاشون رو دادن بعد باهم جمع میشن میانگین که بدست اومد اون میشه امتیاز اصلی IGN , یا IGN جدا یه امتیاز دیگه میده ؟

امتياز IGN همون US مهمه

واقعاً از امتیاز دادن بعضی از سایت ها متنفرم(Gamespot) خیلی دوست دارم بدونم چه امتیازی میده...ولی واقعاً نامردی اگه زیر 9 بده...که البته بعید نیست ازش...

گیم اسپات جدیدا دوست داره نشون بده با بقیه فرق داره از اونجایی که 9 زیاد داره بازی یا یهو 10 میده یا 8 که نشون بده خیلی خفنه:)

mj3k39.jpg

بلاخره ...

ایرادی که IGN اصلی از گرافیک گرفته مسخره به نظر میاد...
Phenomenal visuals prove that Guerrilla either met or surpassed that infamous E3 trailer. Some technical issues hold it back from being a completely flawless masterpiece.

technical issues... خواهیم دید
دیگه همه میدونن این بازی بهترین گرافیک در حال حاظر بین کنسول‌ها رو داره... یعنی این گرافیک در حد COD 4, MGS 4 و... نیست که به اونا 10 داده و به Killzone 2 داده 9.5 ؟

Metacritic

آخرین ویرایش:
IGN اصلی باید به گرافیک امتیاز کامل میداد .
دیگه گرافیک بالاتر از این می خوان
ما از این بازی از هیچیش که توقع امتیاز کامل نداشته باشیم حداقل از گرافیک توقع امتیاز کامل داریم .
اصلا یکی از دلایل معروفیت و بزرگی و ابهت Killzone 2 همین گرافیک بالاش هست .
خود سونی رو گرافیک Killzone 2 بیش از هر قسمتیش مانور میده , میداد .

به نظر من هم با توجه به چیزی که تا الان دیدیم گرافیک Killzone 2 از عناوینی مثل MGS 4 - COD 4 و GTA IV مسلما بالاتره و اگه اونا 10 گرفتن اینم نباید کمتر از 10 میگرفت !

نکته جالب اینه که بعد این امتیازات بالا پیش فروش کیلزون2 توی امازون442 در صد افزایش داشته.
(البته خودم می دونم که مقدار فروشی امازون نسبت به جهان کمه و اصلا معیاری برای فروش بالا یا پایین بازی نیست اما میخوام نشون بدم که امتیازات بالا چقدر توی فروش بازی تاثیر می زاره.)
اینم منبع: http://www.amazon.com/gp/movers-and-shakers/videogames/ref=pd_ts_vg_mte

واقعا امسال این سایتها تا جایی که مینونستن گند زدن.اخه قربونه اون چشاشون برم:biggrin1:یعنی گرافیک این بازی از gta کمتره:confused:مسخرشو در اووردن به خدا.خسته شدیم از بس نمرات عجیب و انتخابهای ناعادلانه دیدیم.دیوانن به خدا:evil:
یا حق

That being said, there are still some technical issues that crop up here and there. There are a number of low resolution shadows that pop up on environments and character models, particularly when they're talking, which can detract from the action that's going on. The same can be said for the texture pop-in that will snap into view, frequently on camera pans of a location. Add to this some of the aliasing and even the grain ******s, which give the game depth but are also a double-edged sword because it almost feels like they're overused in some areas. It also is strange to see that for all of the visual attention paid to just about every aspect of the world, there are two elements that you see frequently that look atrocious. The resuscitation beam that you use to revive teammates that have taken too much damage looks horrible – it's almost as if you're projecting an EKG into your friend. Similarly, for as great as the fire looks, the stream of goo that comes out of the flamethrowers in the game looks fugly and fake; it's not nearly as bad looking once it hits a surface.
این ایراداتی هست که از گرافیک گرفته بعد میگن ملت عقده ای نیستن cod 5 که در مقابل kz2 مثل یه بازی lego میمونه رو 10بدن این 9.5

دمه مایکروسافت گرم تو این دوران بحران اقتصادی چه پولی ریخته به پای سایت های گیم:biggrin1:
بزارین 4 تا سایت معروف دیگه امتیاز بدن بعد میشه نتیجه گرفت کدوم سایت کم لطفی کرده...

آخرین ویرایش:
به نظر من اینا میخوان سونی رو خراب کنن وگر نه چرا این اتفاقات واسه 360 نمیوفته!؟ (Haze یادتونه)
عجب نظرات زیبایی!
تا 2 روز پیش که بازی سال انتخاب میشد همه میگفتن سایتها دارن عادلانه انتخاب میکنن و خیلی عالیه الان نظرشون عوض شده و چون امتیاز کامل ندادن میخوان سونی رو خراب کنند!lol

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or