امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

ممکنه زیر 9 هم زیاد بگیره ، ما تنها چیزی که الان میدونیم اینه که گرافیکش فوق العادست ، ولی بقیه موارد رو نمیتونیم مطمئن باشیم ... و نبود Coop در حال حاضر و با وجود بازیهای عرضه شده در این نسل ، ضعف خیلی کوچیکی نیست !

این CO-OP هم مساله ای شده ها یادمه تو این نسل بحث CO-op رو به زیبایی GEOW 1 نشون داد و چون موفق بود انقدر بازیهای دیگه رفتن سراغش کلا به یه چیز عادی تبدیل شد الان هم خیلی بازیها ندارن حالا من نمیدونم چرا انقدر سر CO-OP نداشتن بحث میشه البته بازی انقدر بزرگه و در این نقدهایی که من خوندم اشکال و ضعفش کوچیکه 1 ضعف اینطوری هم داشته باشه خیلی بزرگ جلوه میکنه.من فقط امیدوارم بخش انلاین قوی داشته باشه;)

نداشتن co-op ضعف بزرگی محسوب نمیشه اگه GG بخش co-op رو در بازی قرار میداد باید گرافیک رو فدای co-op میکرد

من فقط امیدوارم بخش انلاین قوی داشته باشه
شک نکن که بخش انلاین فوق العاده قوی داره... اینو کسانی میگن که multiplayer beta رو بازی کردن

تصویر یکی از map های multiplayer از بالا:
mp2-painted-overview.jpg

multiplayer skill tree
2ai0f1g.png

آخرین ویرایش:
ممکنه زیر 9 هم زیاد بگیره ، ما تنها چیزی که الان میدونیم اینه که گرافیکش فوق العادست ، ولی بقیه موارد رو نمیتونیم مطمئن باشیم ... و نبود Coop در حال حاضر و با وجود بازیهای عرضه شده در این نسل ، ضعف خیلی کوچیکی نیست !
آخه مدتی قبل که Preview Code بازی اومده بود خیلی از سایتها از جمله IGN ازش در رابطه با گیم پلی و ... تعریف کرده بودند.(یکی از دوستان مطلبش رو گذاشته بود)

من نمیدونم GG که این همه از ظرفیتای کشف نشده ps3 صحبت میکرد حالا چطوری نتونسته گرافیک بالا رو در کنار co-op با هم قرار بده!!

من این 2 روزه انقدر جک راجب این بازی یعنی KILLZONE 2 شنیدم که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه از حرف های دوستان :sick:

ببخشیدا PS3 مثل 360 نیست که کار باهاش راحت باشه همون قدر که کار باهاش سخته قدرتش بیشتر از حد تصور شماست بعدشم بازی مثل این که CO-OP داره اما نه CO-OP افلاین با یک CO-OP افلاین نداشتن هیچی از ازش های این بازی کم نمیکنه فقد یک سری ادم های مثل شما دنبال بهونه گرفتن و زدن تو سر بازی هستن

یک سوال چند درصد بچه ها بازی های شوتر این نسل رو به صورت CO-OP افلاین بازی کردن ؟
1 حساب سر انگشتی میگه دیگه دوران CO-OP افلاین برای بازی های شوتر به سر اومده حالا نیاین بگید چون این بازی نداره داری این جوری میگی

من که کلی بازی میکنم با داداشم بقیر از GREAS OF WAR هیچ بازی شوتر CO-OP افلاینی نبود که بخوام به صورت CO-OP افلاین بازی کنم تازه از با اون هم حال نکردم چون صفحه خیلی کوچک میشه و دیگه ادم از محیط اطراف در بازی هیچی نمیفهمه با وجود این که
40 LCD TV هستش اما از این حالت در بازی شوتر اصلا خوشم نمیاد

در آخر هم این نظر شخصی هستش

من این 2 روزه انقدر جک راجب این بازی یعنی KILLZONE 2 شنیدم که آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه از حرف های دوستان :sick:

ببخشیدا PS3 مثل 360 نیست که کار باهاش راحت باشه همون قدر که کار باهاش سخته قدرتش بیشتر از حد تصور شماست بعدشم بازی مثل این که CO-OP داره اما نه CO-OP افلاین با یک CO-OP افلاین نداشتن هیچی از ازش های این بازی کم نمیکنه فقد یک سری ادم های مثل شما دنبال بهونه گرفتن و زدن تو سر بازی هستن

یک سوال چند درصد بچه ها بازی های شوتر این نسل رو به صورت CO-OP افلاین بازی کردن ؟
1 حساب سر انگشتی میگه دیگه دوران CO-OP افلاین برای بازی های شوتر به سر اومده حالا نیاین بگید چون این بازی نداره داری این جوری میگی

من که کلی بازی میکنم با داداشم بقیر از GREAS OF WAR هیچ بازی شوتر CO-OP افلاینی نبود که بخوام به صورت CO-OP افلاین بازی کنم تازه از با اون هم حال نکردم چون صفحه خیلی کوچک میشه و دیگه ادم از محیط اطراف در بازی هیچی نمیفهمه با وجود این که
40 LCD TV هستش اما از این حالت در بازی شوتر اصلا خوشم نمیاد

در آخر هم این نظر شخصی هستش
ببین مشکل اینه که اصلا CO-OP نداره.
البته من حرف اقا سیاوش رو قبول دارم و باید بگم که اگه بازی FPS روی کنسول CO-OP نداشته باشه باید واقعا خیلی عالی باشه تا 10 بگیره.

ببین مشکل اینه که اصلا CO-OP نداره.
البته من حرف اقا سیاوش رو قبول دارم و باید بگم که اگه بازی FPS روی کنسول CO-OP نداشته باشه باید واقعا خیلی عالی باشه تا 10 بگیره.

Killzone 2 co-op to be patched after launch, bots confirmed

http://www.ps3fanboy.com/2008/08/22/killzone-2-co-op-to-be-patched-after-launch-bots-confirmed/

PAS DARE CO-OP ama bade omadan bazi patch barash miyad:-"

میگن که امکانش زیاده(با توجه به پیشینه گوریلا) که این پچ مجانی باشه!
اما اگه پولی هم باشه من حاضرم PSN card هم جور کنم دانلودش کنم;)

Killzone 2 co-op to be patched after launch, bots confirmed

http://www.ps3fanboy.com/2008/08/22/killzone-2-co-op-to-be-patched-after-launch-bots-confirmed/

PAS DARE CO-OP ama bade omadan bazi patch barash miyad:-"
بد نیست به تاریخ اون خبرها دقت بشه... خبرها همگی قدیمی هستند! چند وقت پیش کارگردان بازی, آقای Mathijs de Jonge تایید کرد: در حال حاضر هیچ برنامه ای برای co-op نیست :smile:
MdJ : Currently there are no plans for co-op in Killzone 2, technically it would be quite difficult to implement it for the story mode as for example the mission sections are loaded in seamlessly – no loading screens , and that would cause issues with teleporting players
http://www.psu.com/PSU-Exclusive--Killzone-2-interview-Feature--a0006105-p0.php
. . . . . . . . .
يک نگاه به اسم سايت بکن..... جالبه .... از چه سايتی هم مدرک مياری!
ای بابا :biggrin1: ...

About PS3 Fanboy

PS3 Fanboy offers readers up-to-the-minute coverage of everything new, fun, and interesting about Sony's latest high-tech gaming device, the PLAYSTATION 3 (PS3). Our talented writers are all passionate about high-definition technology, and that passion can be seen in our coverage, which includes breaking news, editorials, and reviews

PS3 Fanboy was founded on March 29th, 2006 and is a part of the Joystiq network of sites, including PSP Fanboy, Xbox 360 Fanboy, Nintendo Wii Fanboy, and others. PS3 Fanboy is a member of the Weblogs, Inc. Network

Both PSP and PS3 Fanboy are managed by Andrew Yoon. All the bloggers of the PS Fanboy family are passionate about technology, and more important, the future of PLAYSTATION. For questions or inquiries about either website, feel free to contact Andrew Yoon at andrew @ joystiq.com. Questions regarding the PlayStation Fancast should be directed to Jem Alexander at jem @ ps3fanboy.com

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or