شما اگه خدمت رفته بودی 1001..1002 تا 5 شمردن رو یاد میگرفتی میدیدی تو واقعیت هم همینه!ولی تو gameplay وقتی نارنجک پرت میکنه بعد از 3 الی 4 ثانیه منفجر میشه ... این که خیلی بده
:laughing:Every now and then the game pauses for a second
You can't go prone
استاد! سایت Gamerankings که Review نمی نویسه!! کار این سایت اینه که میانگین نمراتی که بازی ها از review های معتبر میگیره رو نشون میدهیکی دیگر عجیب ترین و کمترین امتیاز این بازی ! البته از یه سایت نسبتا معتبر:
سایت gamerankings امتیاز 8.7 داده !
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928377.asp
البته فن بوی های عزیز xbox هم بی تاثیر نبودن تو این امتیاز :laughing:
Sony finally proved, that "haversack" (that's what we like to call PS3 in Poland) is the most powerfull console on the market, graphical level has reached famous trailer from E3 2005. Mission acomplished
Does K2 looks like the render from 2005? Well... yes! It does! And in some parts it even surpasses it
Sony made it clear with KZ2 that PS3 is the most powerfull console on the market
This is the title, that will convince all sceptics to the PS3, because now the next generation has started for real
Killzone 2 borrows a lot of its ideas from Call of duty series. What Guerrilla has missed is the big variation that the series has
؟you sure you played killzone 2Killzone 2 is not a new Halo, Super Mario or a Gears of War. Killzone 2 has not really shown us something we have not seen before
:arrowd:اما کاش این امکان رو داشت تا هم دیگه جای انتقاد زیادی باقی نمی موند و هم ما خیلی حال می کردیم.به نظر خودم واقعا باید تمام تلاششون رو می کردند تا این امکان رو بزارند اما نمی دونم چه دلیل محکمی داشتند که از گذاشتن این امکان خودداری کردند.
مسئله داستان نیست، علتش اینه که نخواستن جزئیات گرافیکی رو فدای co-op کنن.
البته Review های اصلی ماه February شروع میشه :-)خیلی بیطرف امتیاز دادن واقعا:cheesygri
بازم اینجوری امتیاز دادن و امتیازش 8 باشه جایه تقدیر داره![]()
استاد! سایت Gamerankings که Review نمی نویسه!! کار این سایت اینه که میانگین نمراتی که بازی ها از review های معتبر میگیره رو نشون میده
اون 8.7 که شما میگی براساس نمره ای هست که کاربرا به بازی دادن اگر هم دقت میکردی نوشته USER INTEREST LEVEL.... در حالی که هنوز بازی منتشر شده و فن بوی های عزیز این بازی رو مورد عنایت خودشون قرار دادن.
فعلا فقط 3 تا review معتبر برای Killzone 2 منتشر شده که میانگینش 95% بوده... همون جا اگه به خودتون زحمت میدادید کاملا مشخص بود
Avg Ratio: 95%
- no co-op
البته co-op چیز واجب و ضروری نیست و به کار خیلیها هم نمی یاد , ولی خیلی ها هم هستند که با این حال می کنند .
صد بار گفتم باز هم میگم که این co-op (از نوع offline)برای اون هایی که نمیتونن انلاین بزنن خودش یه نعمتیه.
البته من کاری ندارم که مستحق کسر امتیاز تو این زمینه س یا نه!
خوب منم حرفم راجب co-op همین بود ولی یه طوره دیگه گفتم , شما نوشتم رو خوب نخوندی .
البته co-op چیز واجب و ضروری نیست و به کار خیلیها هم نمی یاد , ولی خیلی ها هم هستند که با این حال می کنند .
اتفاقآ من نوشته ی شما رو دقیقآ سه بار خوندم ولی اگه دقت کنی میبینی که تو همون سطر اول تو نوشتت تناقضی وجود داره:
شما از یه طرف گفتی که (به کار خیلیها نمیاد) بعد از طرف دیگه هم گفتی (ولی خیلیها هم هستند که با این حال میکنن)
با این حال من بالا نظرمو گفتم
لطفآ ادامه نده...