امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

ولی تو gameplay وقتی نارنجک پرت میکنه بعد از 3 الی 4 ثانیه منفجر میشه ... این که خیلی بده
شما اگه خدمت رفته بودی 1001..1002 تا 5 شمردن رو یاد میگرفتی میدیدی تو واقعیت هم همینه!
تو بازیه آنلاین هم اگه نارنجک بخواد زرتی بترکه که خیلی لوس میشه!
Every now and then the game pauses for a second
You can't go prone
:laughing:

یکی دیگر عجیب ترین و کمترین امتیاز این بازی ! البته از یه سایت نسبتا معتبر:
سایت gamerankings امتیاز 8.7 داده !
http://www.gamerankings.com/htmlpages2/928377.asp
البته فن بوی های عزیز xbox هم بی تاثیر نبودن تو این امتیاز :laughing:
استاد! سایت Gamerankings که Review نمی نویسه!! کار این سایت اینه که میانگین نمراتی که بازی ها از review های معتبر میگیره رو نشون میده
اون 8.7 که شما میگی براساس نمره ای هست که کاربرا به بازی دادن اگر هم دقت میکردی نوشته USER INTEREST LEVEL.... در حالی که هنوز بازی منتشر شده و فن بوی های عزیز این بازی رو مورد عنایت خودشون قرار دادن.

فعلا فقط 3 تا review معتبر برای Killzone 2 منتشر شده که میانگینش 95% بوده... همون جا اگه به خودتون زحمت میدادید کاملا مشخص بود
Avg Ratio: 95%

Killzone 2 Review

مجله لهستانی PSX Extreme امتیاز +9 داد. "این مجله هیچ ارتباطی با سایت PSX Extreme ندارد"

نکات مثبت:
- huge amount of solid shooting
- performance
- beautiful,dirty atmosphere
- plot/story
- whole universe
- multiplayer

نکات منفی:
- no co-op
- sometimes not natural scripts
- mediocre AI

Sony finally proved, that "haversack" (that's what we like to call PS3 in Poland) is the most powerfull console on the market, graphical level has reached famous trailer from E3 2005. Mission acomplished
Does K2 looks like the render from 2005? Well... yes! It does! And in some parts it even surpasses it
Sony made it clear with KZ2 that PS3 is the most powerfull console on the market
This is the title, that will convince all sceptics to the PS3, because now the next generation has started for real

http://forums.gametrailers.com/thread/708976?page=1

آخرین ویرایش:
مثل اینکه مجله سوئدی LEVEL به بازی امتیاز 8 از 10 داده

Pros:
"This is a game that you can show in a store for 10 minutes and make everyone who sees it be convinced in the brilliance of the Playstation 3 hardware."

"Killzone 2 is so hard and destructed, it makes the meat mountains of Gears of War 2 fade at its side."

"Impossible to not be impressed by the polished production value"

"The technically best looking game game ever made. Not even Metal Gear Solid 4 could simulate war as good as Killzone 2, the best FPS since Call of Duty 4".

Cons:
"The problem is that Killzone 2 after long stretches is the same sequence, over and over again."

"the weapons recoil is as irritating as believable"

"Killzone 2 borrows a lot of its ideas from Call of duty series. What Guerrilla has missed is the big variation that the series has."

"Killzone 2 is entertaining but it feels excerpt and not as fantastic"

"Killzone 2 online is team oriented and focused, its not something you can jump into and get entertained by"

"Killzone 2 is not a new Halo, Super Mario or a Gears of War. Killzone 2 has not really shown us something we have not seen before"

"Killzone's online mode risks being to hard and uncompromising for an audience of the Halo 3 magnitude."

Killzone 2 borrows a lot of its ideas from Call of duty series. What Guerrilla has missed is the big variation that the series has
:eek:
Killzone 2 is not a new Halo, Super Mario or a Gears of War. Killzone 2 has not really shown us something we have not seen before
؟you sure you played killzone 2
خیلی بیطرف امتیاز دادن واقعا:cheesygri
بازم اینجوری امتیاز دادن و امتیازش 8 باشه جایه تقدیر داره:p

آخرین ویرایش:
- no co-op
اما کاش این امکان رو داشت تا هم دیگه جای انتقاد زیادی باقی نمی موند و هم ما خیلی حال می کردیم.به نظر خودم واقعا باید تمام تلاششون رو می کردند تا این امکان رو بزارند اما نمی دونم چه دلیل محکمی داشتند که از گذاشتن این امکان خودداری کردند.

اما کاش این امکان رو داشت تا هم دیگه جای انتقاد زیادی باقی نمی موند و هم ما خیلی حال می کردیم.به نظر خودم واقعا باید تمام تلاششون رو می کردند تا این امکان رو بزارند اما نمی دونم چه دلیل محکمی داشتند که از گذاشتن این امکان خودداری کردند.
:arrowd:
مسئله داستان نیست، علتش اینه که نخواستن جزئیات گرافیکی رو فدای co-op کنن.

..........................
خیلی بیطرف امتیاز دادن واقعا:cheesygri
بازم اینجوری امتیاز دادن و امتیازش 8 باشه جایه تقدیر داره:p
البته Review های اصلی ماه February شروع میشه :-)

استاد! سایت Gamerankings که Review نمی نویسه!! کار این سایت اینه که میانگین نمراتی که بازی ها از review های معتبر میگیره رو نشون میده
اون 8.7 که شما میگی براساس نمره ای هست که کاربرا به بازی دادن اگر هم دقت میکردی نوشته USER INTEREST LEVEL.... در حالی که هنوز بازی منتشر شده و فن بوی های عزیز این بازی رو مورد عنایت خودشون قرار دادن.

فعلا فقط 3 تا review معتبر برای Killzone 2 منتشر شده که میانگینش 95% بوده... همون جا اگه به خودتون زحمت میدادید کاملا مشخص بود
Avg Ratio: 95%

عزیزم منم میدونم review نمینویسه ! به همین دلیل هم گفتم فن بوی ها موثر بودن !
پست من رو خوب میخوندی بعد جواب میدادی

- no co-op

البته co-op چیز واجب و ضروری نیست و به کار خیلیها هم نمی یاد , ولی خیلی ها هم هستند که با این حال می کنند .
ولی باید سازنده ها این حالت رو هم در بازی می ذاشتند که بهانه دست سایتها و مجلات مخالف ندند .
این حالت رو باید می ذاشتند که علاقمندان به co-op هم از بازی کردن این حالت لذت ببرند .
حیفه بازی فوق بزرگی مثل Killzone 2 این حالت رو نداشته باشه .
چون کسی که از این حالت خوشش میاد دوست داشت که این حالت رو در بازی Killzone 2 هم تجربه بکنه .
ولی نباید بخاطر نداشتن این حالت 1 امتیاز کم بشه .
کلا Killzone 2 باید کامل باشه .
ولی بدون co-op هم کامل و بزرگ هست .

البته co-op چیز واجب و ضروری نیست و به کار خیلیها هم نمی یاد , ولی خیلی ها هم هستند که با این حال می کنند .

صد بار گفتم باز هم میگم که این co-op (از نوع offline)برای اون هایی که نمیتونن انلاین بزنن خودش یه نعمتیه.

البته من کاری ندارم که مستحق کسر امتیاز تو این زمینه س یا نه!

صد بار گفتم باز هم میگم که این co-op (از نوع offline)برای اون هایی که نمیتونن انلاین بزنن خودش یه نعمتیه.

البته من کاری ندارم که مستحق کسر امتیاز تو این زمینه س یا نه!

خوب منم حرفم راجب co-op همین بود ولی یه طوره دیگه گفتم , شما نوشتم رو خوب نخوندی .
این حالت رو باید می ذاشتند که علاقمندان به co-op هم از بازی کردن این حالت لذت ببرند .
چون کسی که از این حالت خوشش میاد دوست داشت که این حالت رو در بازی Killzone 2 هم تجربه بکنه .
اینها کافی نیستن !
بعد من کفتم , ولی نباید بخاطر نداشتن این حالت 1 امتیاز کم بشه .

خوب منم حرفم راجب co-op همین بود ولی یه طوره دیگه گفتم , شما نوشتم رو خوب نخوندی .

اتفاقآ من نوشته ی شما رو دقیقآ سه بار خوندم ولی اگه دقت کنی میبینی که تو همون سطر اول تو نوشتت تناقضی وجود داره:

شما از یه طرف گفتی که (به کار خیلیها نمیاد) بعد از طرف دیگه هم گفتی (ولی خیلیها هم هستند که با این حال میکنن)

با این حال من بالا نظرمو گفتم
لطفآ ادامه نده...

اتفاقآ من نوشته ی شما رو دقیقآ سه بار خوندم ولی اگه دقت کنی میبینی که تو همون سطر اول تو نوشتت تناقضی وجود داره:

شما از یه طرف گفتی که (به کار خیلیها نمیاد) بعد از طرف دیگه هم گفتی (ولی خیلیها هم هستند که با این حال میکنن)

با این حال من بالا نظرمو گفتم
لطفآ ادامه نده...

بحث ادامه و جروبحث نیست ما که مشکلی نداریم .
ولی با توجه به حرف شما که گفتی :
صد بار گفتم باز هم میگم که این co-op (از نوع offline)برای اون هایی که نمیتونن انلاین بزنن خودش یه نعمتیه .
این نوشته پایین حرف اول من بود
این نوشته پایین کاملترش میکنم
منم گفتم که co-op چیز ضروری نیست و به کار خیلیها نمیاد مخصوصا اونایی که انلاین میزنن نمیاد . ( خارج که مثل ایران نیست اینترنت پر سرعت فراوان یافت میشه )
ولی بعد گفتم کسانی هم هستند که دو نفر تو خونه هستن با یه دستگاه اونا به کارشون میاد , یا دسترسی به اینترنت ندارند .
منظورم اینا بود .
کل مطلب اینه که تعداد بیشتری به co-op نیاز ندارند ولی تعدادی هم هستند که خوششون میاد .
و نباید یک امتیاز از بازی بخاطر نداشتن حالت co-op کم بشه .
تمام
بگذریم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or