امتیازات سایتها و مجلات به Killzone 2

ماکسیم تو مجله های پو.. هم مالی نیست چه برسه به ریویو بازیها!
اصلا مشخصه که سونی نسخه ریویو برای ماکسیم نمیفرسته! ماکسیم هم ده بیست سی چهل کرده الکی یه امتیاز داده!
در ضمن بگم این مجله فقط و فقط یک صفحه مربوط به گیم داره!(دیگه خودتون میفهمید منظورم چیه؟:laughing:)

اصلا دلیلی نداره که به ریویوه ماکزیم اهمیت بدید که، مجله هدفش مشخصه و ریویوی بازی نمیکنه، اونا تست سنترشون دنبال اجناس لطیف تریه بنابراین یک گیم خشن براشون جذابیت نداره. برن پاریس هیلتون رو ریویو کنن کافیه.

اصلا دلیلی نداره که به ریویوه ماکزیم اهمیت بدید که، مجله هدفش مشخصه و ریویوی بازی نمیکنه، اونا تست سنترشون دنبال اجناس لطیف تریه بنابراین یک گیم خشن براشون جذابیت نداره. برن پاریس هیلتون رو ریویو کنن کافیه.

خیلی عالی و جامع گفت سیاوش.

اصلآ دلیلی نداره اهمیت داد(خواهش میکنم بهش امتیاز 0/10 بدن).

همین مجلات معتبر کافیه!

یه چیز بسیار جالب یافتم

qnodac.jpg
:lol:

ريويو شونم بخونيد! چی نوشتن! همه چيز رو به مسائل مجلشون نسبت ميدن! مطمئن باشيد اگر توش چند تا تيكه! خوب بود بهش 5 از 5 ميدادن! اينجاش خيلی باحال بود:
.... Hot best girl .... {خدا وكيلی مسئولين اين مجله مخشون معيوبه!}:laughing:

سلام
بچه ها من GAMEplay بازی رو امروز دیدم .. ( خیلی واقعی بود )

من تنهاترین بازی جنگی که بازی کردم - مدال افتخار رو PS1 بوده . دیگه تا تهشو بخونید ( تازه PS3 خریدم ... هنوزم نرسیده به دستم )
ولی تو gameplay وقتی نارنجک پرت میکنه بعد از 3 الی 4 ثانیه منفجر میشه ... این که خیلی بده . دشمن راحت جاخالی میده .

این مشکل درست میشه !
بازی کی میاد ( نسخه ی اصل ) ؟
بازی حدودا قیمتش چنده .... ایران و اروپا ./
ممنون

سلام

من تنهاترین بازی جنگی که بازی کردم - مدال افتخار رو PS1 بوده . دیگه تا تهشو بخونید ( تازه PS3 خریدم ... هنوزم نرسیده به دستم )
ولی تو gameplay وقتی نارنجک پرت میکنه بعد از 3 الی 4 ثانیه منفجر میشه ... این که خیلی بده . دشمن راحت جاخالی میده .

این مشکل درست میشه !
ممنون

مشکل نیست ، نارنجکش عمدا طوری طراحی شده که زمان کوتاهی طول میکشه منفجر بشه ، که اتفاقا این زمان با صدای Beep و LED هایی که روی نارنجک هست مشخصه . شما میتونه نارنجک رو نگه داری و در زمان مناسب پرتاب کنی که منفجر بشه ...

سلام

این مشکل درست میشه !
ممنون
معمولا نارنجک همینجوری منفجر میشه! نه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or