امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
البته ملاک ارزش گزاری بخواد امتیاز این مجله باشه درست نیست! این همه مجله و سایت معتبر فکر نکنم 1 امتیاز چیزی از یه بازی کم کنه یا وجهش رو خراب کنه!
اعتبار معتبار فُرقونی چنده؟ از Valve بالاتر داریم؟ دیگه وقتی اون رو جیره خور MGS میکنن دیگه فاتحه EDGE خوندس اونم با 16-17 سال سابقه.

3 تا دلیل داره :
1- اینکه هر مجله ای اختیار تام داره که هر نمره ای که دلش خواست رو به هر بازی بده و کسی مانعش نمیشه. اینه که قانون خاصی وجود نداره که تعیین کنه شما حق ندارین فلان و به امان کنید. امتیاز خودش رو میده سرش هم تو لاک خودشه و اینجوری تو لیست میمونه.
2-نقدهاش میتونه خوب تلقی بشه و از دید سایر تارنماها و مجلات معتبر تلقی بشه.
3-پول داره آقا! شاید پول میده به این و اون که بعید بنظر میرسه! چه میدونم شاید هم پول نده! پول بگیره :دی
خوب خیلی مجلات و سایتها هستن که هر نمره ای دلشون بخواد میدن تو لیست Metacritic هم نیستن. اینا هم میگن برید هر نمره ای میخواید بدید گور باباتون.:biggrin1: ولی موضوع اینه که اگه Edge (اونم با این همه سابقه) داره جانب داری میکنه پس 100% اونور آبیا خیلی زودتر از ما متوجه میشدن و کلی اعتراض میکردن و تا الان هم از لیست Metacritics مثلا برداشته شده بود.
من شخصا این مسئله رو کاملا منتفی میدونم. همونطور که گفتم Edge یه سلیقه ی خاصی داره. چون سلیقش با شما یکی نیست دلیل نمیشه بگید جیره خوره. خوبه همین چند روز پیش به Demon's Soul نمره 9 داد. اونم در صورتی که از خیلی جاها بیشتر داده بود.

البته اگه یه مجله ای مثل edge میاد این طوری نمره میده از اون ور هم سایت های در پیت زیادی هست که همین طوری فرت و فرت 10 میدن !! البته مطمئنا اونا به چشم نمیان...!! نمونش سایتی که 2 صفحه قبل ایرادی که گرفته بود که به قول نیما مطمئن نبود و البته 97 از 100 هم داده بود...

اینو من یه سوال میکنم .
وقتی یه مجله یا سایت سختگیره یعنی چی ؟
وقتی میگن یه معلم سختگیره یعنی چی ؟
جواب : وقتی یه معلم سختگیره نباید ازش انتظار نمره ی بالا داشته باشی نباید انتظار این را داشته باشی که برات ارفاقی بکنه .
وقتی یه سایت اعتبار داره و نمراتش هم برای همه ارزش داره یعنی اینکه همه میخوان بازیشون را با نمرات اون سنجش کنن پس این چه معنا داره وقتی که نمرات همون سایت یا مجله سختگیر با نمرات سایتهای دیگه یکی باشه ؟ و مورد توجه قرار بگیره ؟
الان اینجا وقتی یه تعداد میان میگن که EDGE و یا GAMESPOT کم داده برام جالبه . خب سایتی که سختگیره بایدم نمره ی کم بده بیشتر از این همه نباید انتظار داشت چون اگه نمرات یه سایت معتبر سختگیر با نمرات بقیه سایت ها یکی باشه این جای سواله و اعتبار یه سایت را زیر سوال میبره .

یکی بیاد اینجا به من بگه معنی سختگیر چیه ؟!

خوبه که بقیه ی سایت ها مثل سایت های معتبری مثل GAMEPRO و GAMESPY نشده که فرتی به بازی ها 10 میدن !

سبز = میانگین امتیازها از سایت MetaCritic
قرمز = امتیاز EDGE

PS3

• MGS 4 امتیاز : 94 - 80

• شما پس نمرات همه این سایتها به MGS4 را ببین فقط EDGE نبوده : یعنی همشون مشکل داشتند ? قرار نیست نمراه یه سایت یا مجله با میانگین یکی باشه .

NZGamer=8.5
    Armchair Empire:8.5
    Pelit (Finland):8.5
    Gamers' Temple:8.4
    Worth Playing:8.1
    netjak:8.1
    Wired:8
    NTSC-uk:8
    Play.tm:8
    Jolt Online Gaming UK:8
    GameDaily:8
    games(TM):8
    Eurogamer:8
    Edge Magazine:8
    Boomtown:8
    GameCritics:8
    Total Video Games:8

آخرین ویرایش:
البته اگه یه مجله ای مثل edge میاد این طوری نمره میده از اون ور هم سایت های در پیت زیادی هست که همین طوری فرت و فرت 10 میدن !! البته مطمئنا اونا به چشم نمیان...!! نمونش سایتی که 2 صفحه قبل ایرادی که گرفته بود که به قول نیما مطمئن نبود و البته 97 از 100 هم داده بود...
دوست من خواهشا بیشتر دقت کنید!
اولا اون سایتی که بازی رو نقد کرده یه سایت "لهستانی" هستش!
دوما اون حرف خنده داره کاربر سایت PSU بوده که اومده گفته مطمئن نیستم! یعنی منظورش این بوده که از ترجمه اون یه تیکه نقد مطمئن نبوده! چون همن طور که گفتم اون سایت http://www.gry-online.pl لهستانی هستش.
اگه این جمله اصلی رو ترجمه کنید متوجه خواهید شد که هیچ حرفی از NOT SURE ABOUT THIS زده نشده!!

brak kooperacji na podzielonym ekranie
lack of cooperation on the split screen

این متن اصلی نقد که به زبان لهستانیه:
28hideu.jpg

http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=6025&STR=6

این هم پست همون کاربر سایت PSU که اگر به علامت های قرمز توجه کنید کاملا مشخصه که این شخص ترجمش کرده:
11m4121.jpg

http://www.psu.com/forums/showpost.php?p=4612901&postcount=1
2yxoeap.jpg
...............
خب من نرفتم موشکافی کنم باتوجه به حرف های خودتون گفتم!! یه دور دیگه برو بخون...!!
بعدشم یعنی میخوای بگی سایت های دره پیت نیستن که از ننشون قهر میکنن در جا یه 10 میدن؟!! اون موقع صدای کسی در نمیاد ولی وقتی edge یه نمره این طوری بده میشه جیره خوار! بعدشم این در مورد ps3 نیست ها ! همیشه همین طوره روی همه ی پلتفرم ها ! کلا یه عده سایت های خوشحال جوگیر هست همیشه...
!! Jesus Christ
من کی همچین حرفی زدم؟؟

آخرین ویرایش:
خب من نرفتم موشکافی کنم باتوجه به حرف های خودتون گفتم!! یه دور دیگه برو بخون...!!
بعدشم یعنی میخوای بگی سایت های دره پیت نیستن که از ننشون قهر میکنن در جا یه 10 میدن؟!! اون موقع صدای کسی در نمیاد ولی وقتی edge یه نمره این طوری بده میشه جیره خوار! بعدشم این در مورد ps3 نیست ها ! همیشه همین طوره روی همه ی پلتفرم ها ! کلا یه عده سایت های خوشحال جوگیر هست همیشه...
!! Jesus Christ
من کی همچین حرفی زدم؟؟

خب شما پست بالای من رو توجه نکردی من اون سایت رو به عنوان مثالی زدم چون دم دست بود با توجه حرف های خودتون حالا اون سایت مشکل نداشت دلیل نمیشه سایتی نباشه!! کل حرف من اینه اگه edge هست سایت های درپیتم هست...

آخرین ویرایش:
طرفداری فن های 360 از Edge دلیلی واضح برای قبول غیر عادی بودن نمرات این مجله به بازیهای انحصاری PS نیست؟!;)
نه به هیچ وجه. اگه یه فن 360 هم بیاد بگه یه سایت معتبر (فرضا IGN) به بازیهای 360 نمره پایین داده پس جیره خور سونیه بازم من حرفشو رد میکنم. این مجلات و سایتها شناخته شده هستن و با لیست کردن نمرات نمیشه بردشون زیر سوال.
در ضمن اگه خودت فنی دلیل نمیشه دیگران هم فن خطاب کنی. اگه قیمت PS3 Slim تو ایران بیاد پایین اولین نفری که میخره خودمم و اولین بازیم هم همین Uncharted 2.

پ.ن :یه سایتی مثل Gamesradar هم اومد به ODST امتیاز 7 داد کسی نیومد بگه این فن بوی PS3 یه. من نمیدونم چرا این حرفها فقط اینجا زده میشه!

پ.ن :یه سایتی مثل Gamesradar هم اومد به ODST امتیاز 7 داد کسی نیومد بگه این فن بوی PS3 یه. من نمیدونم چرا این حرفها فقط اینجا زده میشه!
بابک اولا که هیچکس حق نداره به تو بگه فن ، همونطور که کسی به منم حق نداره بگه :دی البته بابک وقتی میانگین سنی بار عظیمی از کاربرها بین 13 تا 15 سال باشه دیگه یه قانون نانوشته شده که چون توی لیست تو PS3 نیست پس تو فن 360 یی و چون تو لیست من 360 نیست من فن PS3 ام :دی
اینجا دادگاه تشکیل دادید :دی
ببین بابک مثلا ODST از خیلی سایت ها امتیاز خوب گرفته ، حالا یه سایت یه بار بهش اینجوری امتیاز داده ، پس تکرار نیست ، ولی مال EDGE یه چیز روتین شده ، وقتی دیگه IGN و GS که دیگه همه قبولشون داریم مثلا میان به MGS میدن 10 ، EDGE میاد بهش میده 8 ، این فقط یه بازیه نیما صفحه قبل لیست کرد امتیاز میانگین رو با امتیاز های EDGE و مقایسه کرد ، پس یه چیز روتین شده . خوب مثلا EDGE میخواد چیو ثابت کنه ؟ بگه با بقیه فرق داریم ؟ یعنی EDGE و منتقدانش از GS و IGN که الان دو تا قطب توی سایت ها هستند قوی ترند ؟
ولی حالا یه بار Gamesradar یه ODST بد نمره داده با اینکه بازی زیباییه ، از سایت ها امتیازهای خوبی گرفته ولی ایا این روند در مورد بازی های 360 ادامه داشته ؟
در کل بابک همونطور که خودت گفتی با امتیاز یه سایت از هیچ بازی کم نمیشه ف همونطور که با یه امتیاز 7 به ODST از خوبی ها و حسن های این بازی کم نمیشه .

آخرین ویرایش:
حوصله نداشتم دونه دونه نقل قول کنم ، جناب Gartrall من گفتم EDGE و 2 - 3 تا دیگه این حالت تابلو رو دارن ، من صفحه قبل امتیازات رو گذاشتم و کاملا هم گویای همه چیزه ، دلیل نمیشه مثلا اگه یک سایت به فلان بازی کم داده زیر سوال یره ، ولی وقتی کار همیشه ش بشه و در مقابل به یه سری بازیهای نمره بده مثل باقلوا ، خب مشخصه یه مرضی داره .
باز هم میگم ، لیستی که من گذاشتم کاملا قضیه رو روشن میکنه ، اگه شما نمیخواید ببینید و سرتون رو زیر برف میکنید مشکل از خودتونه .
اینم که بیشتر روی EDGE تاکید دارم بخاطر اینه که از بقیه اسمی تر هست و تازگیها شده وسیله ای برای ابراز وجود و خارجی بودن افراد ، اینو صفحه قبل هم گفتم .

Damon's Soul هم یک بازی خیلی بی نام نشان بود که خود من تا حالا اسمشو نشنیده بودم ، هیچ مانوری هم روش نبود ، چه 0 میگرفت چه 1000 برای هیچ کس فرقی نمیکرد ، امتیاز 9 برای همچین بازی بیشتر حالت رفع کُتی داره .

یکی اسم IGN آورد ، هر کی ادعا داره بره دقیقا همین لیستی که من آوردم رو با امتیازهای IGN بیاره تا ببینیم چه مشکلی داره ؟!!

پس سعی کن حداقل خودت وقتی یه چیزی را تایپ میکنی یه بار با دقت بخونی . این چیزیه که تو تو پست قبلت گفتی :
من هم EDGE رو میبرم زیر سوال ، کاری ندارم چی مینویسه ، ولی امتیازاش در اکثر مواقع خیلی با میانگین امتیازات یک بازی اختلاف داره و اصلا نرمال نیست .

منم برات توضیح دادم همون پست بالا . قرار نیست امتیاز یه سایتی با میانگین نمرات یکی باشه . پس با این فرض باید تمام سایت ها صبر کنن مینگین نمرات بدست بیاد و بعد از رو اون امتیاز بدن !

حالا پس بزار منم یه مثالیپ که خودت زدی با مجموع نمرات سایت ign مقایسه کنیم . ببین چندتاش بالای میانگین نمرات بوده .
حالا پس منم بگم ign طرفه ps3 بوده ؟؟

قرمز = امتیاز ign

• MGS 4 امتیاز : 94 - 10
  • LBP امتیاز : 95 - 9.5
  • KZ 2 امتیاز : 91 - 94
  • R&C امتیاز : 89 - 9.4
  • Uncharted 1 امتیاز : 88 - 9.1
  • Resistance 2 امتیاز : 87 - 9.5
  • Resistance 1 امتیاز : 86 - 91
  • Infamous امتیاز : 85 - 92
  • Motorstorm 1 امتیاز : 82 - 8.9
  • Motorstorm 2 امتیاز : 82 - 8.3
  • Heavenly Sword امتیاز : 79 - 7.0

پس سعی کن حداقل خودت وقتی یه چیزی را تایپ میکنی یه بار با دقت بخونی . این چیزیه که تو تو پست قبلت گفتی :

منم برات توضیح دادم همون پست بالا . قرار نیست امتیاز یه سایتی با میانگین نمرات یکی باشه . پس با این فرض باید تمام سایت ها صبر کنن مینگین نمرات بدست بیاد و بعد از رو اون امتیاز بدن !

حالا پس بزار منم یه مثالیپ که خودت زدی با مجموع نمرات سایت ign مقایسه کنیم . ببین چندتاش بالای میانگین نمرات بوده .
حالا پس منم بگم ign طرفه ps3 بوده ؟؟

قرمز = امتیاز ign

• MGS 4 امتیاز : 94 - 10
  • LBP امتیاز : 95 - 9.5
  • KZ 2 امتیاز : 91 - 94
  • R&C امتیاز : 89 - 9.4
  • Uncharted 1 امتیاز : 88 - 9.1
  • Resistance 2 امتیاز : 87 - 9.5
  • Resistance 1 امتیاز : 86 - 91
  • Infamous امتیاز : 85 - 92
  • Motorstorm 1 امتیاز : 82 - 8.9
  • Motorstorm 2 امتیاز : 82 - 8.3
  • Heavenly Sword امتیاز : 79 - 7.0

برات توضیح دادم کدومه ؟! چرا نمیگیری عزیزم ؟! کی گفته قرار یکی باشه ، این EDGE همونطور که دیدی همیشه به بازیهای PS3 امتیاز کمتر از میانگین امتیاز میده اونم با اختلاف زیاد اما برای بازیهای 360 ( بازهم همونطور که دیدی ) اینکار رو نمیکنه و بعضا حتی از میانگین هم بالاتر میده .
الان Understand ؟ یا باز میخوای بیای برام توضیح بدی ؟!

چرا فقط بازیهای PS3 رو گذاشتی ؟!!!!! آخه چرا به صرات مستقیم هدایت نمیشی برادرم ؟!!!
خب مشخصه همیشه IGN به بازیهایی که خوب هستند و در کل امتیاز بالایی دارن امتیاز بالا میده ، و این برای همه پلتفرم هاست :

• Gears of War امتیاز : 94 - 94
  • Gears of War 2 امتیاز : 93 - 95
  • Halo 3 امتیاز : 94 - 95
  • Halo 3 ODST امتیاز : 84 - 90
  • Masseffect امتیاز : 91 - 94
  • Forza 2 امتیاز : 90 - 89
  • Fable II امتیاز : 89 - 88
  • PGR 4 امتیاز : 85 - 81

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟