امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
نیما جان شما هم تا یکی خواست به یکی از بازی های PS3 حرفی بزنه نارنجک ببند خودت برو زیر طرف:smile:
در کل حق دارین EDGE نون خوره مایکروسافت و دشمن خونی سونی ببخشید عذر میخوام...

چه ربطی داره ؟!! بازی PS3 و ... نداره ، اصلا مگه حالا امتیاز داده EDGE ؟! کلا به 80 درصد بازیها امتیاز خیلی پایین تر از میانگین میده حالا مال هر کوفتی باشه ، همین EDGE تنها 10 ی که من یادمه داده به LBP داده ، پس بیخودی صفات خودتون رو به این و اون نسبت ندین .

جالبه که مد شده تا هر کی حرفی از EDGE میزنه میگن برید نقدهایش را بخوانید که خیلی خفن است و امتیاز مهم نیست ! ( تریپ فیلسوف بازی ) حالا طرف نهایتا جلد مجله بازی فلان رو تو دکه روزنامه فروشی سرکوچشون دیده ، ولاغیر !
بیخیال بابا ...

اگه خیلی دوست داری ادامه بدی بریم یکم امتیاز اینجا ردیف کنیم تا از رو شکم حرف نزده باشیم .

نیما جان مطمئنی فهمیدی حرف من چی بود؟!؟!! به جانه خودم اگه فهمیده باشی!!!!
حرف مایکروسافت و سونی پیش اومد که اره امتیازهای بازی های 360 از EDGE فلانه ولی سونی... !!
منم گفتم EDGE رو زیر سوال نبرین با این حرف ها که اره جیره خاره مایکروسافته...!
حالا چه ربطی به این حرف های من داشت که میای این طوری بگی خدا داند!

آخرین ویرایش:
نیما جان مطمئنی فهمیدی حرف من چی بود؟!؟!! به جانه خودم اگه فهمیده باشی!!!!
حرف مایکروسافت و سونی پیش اومد که اره امتیازهای بازی های 360 از EDGE فلانه ولی سونی... !!
منم گفتم EDGE رو زیر سوال نبرین با این حرف ها که اره جیره خاره مایکروسافته...!
حالا چه ربطی به این حرف های من داشت که میای این طوری بگی خدا داند!

حتی اگه راجع به Sony و MS باشه خیلی بیجا نمیگن ، شما یه نگاه به آمار پایین بندازی دستت میاد :

سبز = میانگین امتیازها از سایت MetaCritic
قرمز = امتیاز EDGE

PS3

• MGS 4 امتیاز : 94 - 80
  • LBP امتیاز : 95 - 100
  • KZ 2 امتیاز : 91 - 70
  • R&C امتیاز : 89 - 80
  • Uncharted 1 امتیاز : 88 - 80
  • Resistance 2 امتیاز : 87 - 60
  • Resistance 1 امتیاز : 86 - 70
  • Infamous امتیاز : 85 - 70
  • Motorstorm 1 امتیاز : 82 - 80
  • Motorstorm 2 امتیاز : 82 - 70
  • Heavenly Sword امتیاز : 79 - 60
میبینی ؟ مثلا بازی های حساس تر و پرطرفدار تر مثل MGS 4 یا KZ2 رو چطوری امتیاز داده ؟! حتی یدونه بالای 8 نداده !!!! فقط این LBP رو نمیدونم طرف چی زده بوده که امتیاز داده :laughing:
اینم در نظر داشته باش که اگه امتیاز EDGE نبود میانگین امتیازات بعضی از این بازی ها حداقل یکی دو صدم بالاتر بود !
البته در این قضیه EDGE تنها نیست ، ولی از بقیه اسمی تره . Game Critic و Games TM و تا حدودی Eurogamer هم آماری اینچنینی دارند .

X360

• Gears of War امتیاز : 94 - 80
  • Gears of War 2 امتیاز : 93 - 90
  • Halo 3 امتیاز : 94 - 100
  • Halo 3 ODST امتیاز : 84 - 90
  • Masseffect امتیاز : 91 - 70
  • Forza 2 امتیاز : 90 - 90
  • Fable II امتیاز : 89 - 90
  • PGR 4 امتیاز : 85 - 90
ای جونم :biggrin1:
خب همونطور که میبینید فقط در حق 2 بازی نامردی کرده که یکیش ( یعنی GeOW ) قبل از پیدایش PS3 بوده و دیگری هم احتمالا کار همون انسان ناجوری بوده که به LBP امتیاز کامل داده .

حالا انتظار داری چی بگن ؟!

• Like
Reactions: RedShift
اقا چرا تو نقدهاش مغرضانه برخورد نمیکنه این که اجیر مایکروسافته؟:دی (البت من نقد هاش نخوندم یهو نگی فیلسوف شده:) با توجه به نظر دوستان که خیلی نقدهاش رو قبول دارن میگم)

XTGN امتیاز 10 داد.

The remaining months of 2009 may be the time for PS3 owners to look back upon as a time when their beloved piano black shiny console finally and quite firmly wrested the position of “top dog” from it’s mortal enemy the 360. It has been a long time in coming, that much is sure but with second generation titles like Uncharted 2 the Sony machine is finally starting to flex it’s sheer power in a way that cannot be matched

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . . . . .
حتی یدونه بالای 8 نداده !!!! فقط این LBP رو نمیدونم طرف چی زده بوده که امتیاز داده :laughing:
کلا بالای 8 نمره دادن EDGE به بازیهای PS3 = معجزه الهی!!!
البته چند روز پیش این معجزه اتفاق افتاد و
Demon's Souls امتیاز 9 دریافت کرد!
همش فکر میکنم دارم خواب میبینم
21.gif

اقا چرا تو نقدهاش مغرضانه برخورد نمیکنه این که اجیر مایکروسافته؟:دی (البت من نقد هاش نخوندم یهو نگی فیلسوف شده:) با توجه به نظر دوستان که خیلی نقدهاش رو قبول دارن میگم)

نقد نويسيش خوبه... ولی امتياز رو بد ميده به خصوص به بازی های PS3 (نيما نوشت) با توجه به نسبت به بقيه سايت ها...

قط این LBP رو نمیدونم طرف چی زده بوده که امتیاز داده :laughing:
رو LSD بوده حتما جای LBP يه چيز ديگه ديده بوده :d

تورج جون منظورم این بود اینکه نسبت به بازی های PS3 کم لطفی میکنه و بد بهش امتیاز میده چرا تو نقدهاش همین رویه رو تکرار نمیکنه!! خب بالاخره تو بحثی که بالا شد این طور میشد فهمید که دوستان فکر میکنن سر و سری در میونه بین مایکروسافت و edge...

تورج جون منظورم این بود اینکه نسبت به بازی های PS3 کم لطفی میکنه و بد بهش امتیاز میده چرا تو نقدهاش همین رویه رو تکرار نمیکنه!! خب بالاخره تو بحثی که بالا شد این طور میشد فهمید که دوستان فکر میکنن سر و سری در میونه بین مایکروسافت و edge...

امين جون ... منم فکر نکنم نيما جان منظورش این بود که MS کاری کرده...

يعنی توجهی که ميشه نسبت به بازی های انحصاری 360 بيشتره...:biggrin1: حالا این توجه چطوری به وجود امده : سليقه يا چی ... god knows!

چی بیاد بگه مثلا ؟! بیاد توی نقد بگه گور پدر سونی و PS و هفت جد آبادتون من عشقم میکشه به KZ بدم هفت تا ... تون بسوزه ؟!
اینجوری خوبه الان ؟ این حرفها کدومه ، آخرش اون امتیازست که دیده میشه ، حالا بیاد توی نقد کلی به به و چه چه کنه بعد آخرش بده 6 از 10 ، چی میاد تو Rating بازی ؟
ببین ، این حرفها که نقدش را بخوانید و پند بیاموزید همش با کلاس بازیه الکیه ، درسته حالا باید نقد هم خونده شه ولی ملاک ارزش گذاری برای بازی همون امتیاز آخره .

حق این بازی کمتر از 10 نیست همونطور که نسخه اولش هم حقش همون 10 از 10 بود:love:

شما هم دیگه شلوغش نکن ...

آخرین ویرایش:

چی بیاد بگه مثلا ؟! بیاد توی نقد بگه گور پدر سونی و PS و هفت جد آبادتون من عشقم میکشه به KZ بدم هفت تا ... تون بسوزه ؟!
اینجوری خوبه الان ؟ این حرفها کدومه ، آخرش اون امتیازست که دیده میشه ، حالا بیاد توی نقد کلی به به و چه چه کنه بعد آخرش بده 6 از 10 ، چی میاد تو Rating بازی ؟
ببین ، این حرفها که نقدش را بخوانید و پند بیاموزید همش با کلاس بازیه الکیه ، درسته حالا باید نقد هم خونده شه ولی ملاک ارزش گذاری برای بازی همون امتیاز آخره .

شما هم دیگه شلوغش نکن ...
یه سوال.
اگه وضعیت Edge انقدر خرابه (از نظر جانب داری) چرا تا الان از Metacritic و Gamerankings و اینا برداشته نشده؟

یه سوال.
اگه وضعیت Edge انقدر خرابه (از نظر جانب داری) چرا تا الان از Metacritic و Gamerankings و اینا برداشته نشده؟
3 تا دلیل داره :
1- اینکه هر مجله ای اختیار تام داره که هر نمره ای که دلش خواست رو به هر بازی بده و کسی مانعش نمیشه. اینه که قانون خاصی وجود نداره که تعیین کنه شما حق ندارین فلان و به امان کنید. امتیاز خودش رو میده سرش هم تو لاک خودشه و اینجوری تو لیست میمونه.
2-نقدهاش میتونه خوب تلقی بشه و از دید سایر تارنماها و مجلات معتبر تلقی بشه.
3-پول داره آقا! شاید پول میده به این و اون که بعید بنظر میرسه! چه میدونم شاید هم پول نده! پول بگیره :دی

MGS 4 امتیاز : 94 - 80
LBP امتیاز : 95 - 100
KZ 2 امتیاز : 91 - 70
R&C امتیاز : 89 - 80
Uncharted 1 امتیاز : 88 - 80
Resistance 2 امتیاز : 87 - 60
Resistance 1 امتیاز : 86 - 70
Infamous امتیاز : 85 - 70
Motorstorm 1 امتیاز : 82 - 80
Motorstorm 2 امتیاز : 82 - 70
Heavenly Sword امتیاز : 79 - 60
به اینا این دوتا رو هم اضافه کنید:
God of War امتیاز: 94 - 80
God of War 2 امتیاز: 93 - 70 LOLz

البته ملاک ارزش گزاری بخواد امتیاز این مجله باشه درست نیست! این همه مجله و سایت معتبر فکر نکنم 1 امتیاز چیزی از یه بازی کم کنه یا وجهش رو خراب کنه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or