امتیازات بازی Uncharted 2: Among Thieves

Frobary

Loyal Member
سلام!

image-3B75_4AAEAC00.jpg

این بازی بزرگ که کمتر از یک ماه دیگر عرضه خواهد شد اولین امتیازش را گرفت. مجله PSM3 فرانسه به این بازی امتیاز فوق العاده عجیب 21 از 20 داده است.

394102_1_hs.jpg

این هم توضیحاتی که در مورد بازی داده شده:
Code:
[LEFT]The latest edition of the french PSM3 magazine has published the review of the highly anticipated PS3 exclusive Uncharted 2: Among Thieves. Below will find a scan of the rating the magazine has attributed to the title.

21/20: Monstruous.

The conclusion of the test reads [english translation]:

"Long, visually stunning, deep and explosive, Uncharted 2 combines all the qualities you can find in a videogame, and more! A new milestone has been reached in the videogame history." 
[/LEFT]
=================
=================
سایر امتیازات:
Playstation: The Official Magazine 10 Of 10
Games Radar 10 Of 10
IGN 9.5 Of 10

آخرین ویرایش:
Eurogamer پرتغال امتیاز 10 داد.

When I arrive at games like Uncharted 2: Among Thieves hands, truly think that is good in the video game industry has. It is like an oasis within so poorly. Uncharted 2: Among Thieves again raises the bar for quality very high, being one of the best games this year.Finally, and as a promise to Elena, who asked me to give a value between 0 to 10, give what is included below. You will see

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Playstation Official Magazine UK در Metacritic:
2r21069.jpg

Gamepro امتیاز 5/5 داد.

PROS: It's like starring as the hero of a big budget Hollywood action movie

CONS: Camera's a little iffy, the A.I. is a little dumb and the story drags on just a little too long

Full Review

هیچ Review ی در سایت GamePro وجود نداشت ، لینک هم به صفحه اصلی سایت میره !!
با توجه به اینکه Link شما به نظر درست میاد و آدرسش به نقد Uncharted هست ، ظاهرا نقد فعلا حذف شده از سایت !!

سایت Jeuxvideo امتیاز 19/20 معادل 95 درصد ...

این امتیاز خیلی جالبه ، این سایت تا به حال به هیچ بازی ای امتیاز کامل 20/20 نداده ( در تمام دوران )
و بالاترین امتیازش همین 19/20 بوده ! در این نسل غیر از Uncharted 2 فقط Bioshock و GeOW 2 تونستن 19/20 بگیرن به علاوه چند بازی از Wii مثل SMG ...
مثلا GTA IV و LBP و ... 18/20 بودن . یا مثلا MGS 4 ، KZ2 ، Halo 3 ، L4D ، Fallout 3 و COD 4 و .... همگی 17/20 گرفتن !!

آخرین ویرایش:

کمتر از میانگین امتیاز میده اونم با اختلاف زیاد
چرا فقط بازیهای PS3 رو گذاشتی ؟!!!!! آخه چرا به صرات مستقیم هدایت نمیشی برادرم ؟!!!
خب مشخصه همیشه IGN به بازیهایی که خوب هستند و در کل امتیاز بالایی دارن امتیاز بالا میده ، و این برای همه پلتفرم هاست :

شما هدایت نشدید و نمیگیرید عزیزم .
منم برات ign را مثال زدم که بیشتر از میانگین امتیاز داده و چون بحث سر ps3 هست و بازیش پس کنسول مورد را مثال زدم . حالا فرقشون اینه که edge پایینتر از میانگین داده و ign هم بیشتر از میانگین . حالا کدوم خوبه را نمیدونم.
شما فکر کردی مثلا من میگم فلان مجله حق داره یا نه ؟ خودت که میدونی شایدم نمیدونی من طرفداره بازیه خوبم . اینو فکر کنم تا الان متوجه شده باشی .
ولی فقط خواستم بگم مثالی که از میانگین نمرات لیست کردی کاملا اشتباهه و برات ign را مثال زدم که میاگین نمراتش بیشتر بوده .
و اینو میخوام عرض کنم یه سایت و یا مجله سختگیر باشه , باید و باید هم امتیازش نسبت به بقیه کم باشه چون اگه نباشه بی معناست و معنی سختگیری از بین میره .
الان اگه gamespot سختگیره پس نباید هم انتظار داشت که امتیازش با سایرین یکی باشه . همون gamespot که به gears 2 کم تر از ign یا سایر سایتها داد .
که اتفاقا به نظره من هم امتیاز gamespot نسبت به gear2 درست بود

حرفت را در مورد edge نسبت به ps3 را نصفه قبول دارم .
حالا شما چطور میخوای برداشت کنی , نمیدونم . ولی همیشه چیزی بوده بین منو تو مشکل بوده.

آخرین ویرایش:
من تو این بحث شما اصلا شرکت نکردم و قصد هم ندارم شرکت کنم اما این وسط یک سوالی برام پیش امده که میخوام ازت بپرسم:

و اینو میخوام عرض کنم یه سایت و یا مجله سختگیر باشه , باید و باید هم امتیازش نسبت به بقیه کم باشه چون اگه نباشه بی معناست و معنی سختگیری از بین میره .

خوب با توجه به همون پست نیما پس چرا این سخت گیری فقط مختص بازی های PS3 هستش؟

فقط خواهشا نگید که چون فقط این بازی های انحصاری PS3 هستن که مزخرفن و یا چیزی مشابه این!

شما هدایت نشدید و نمیگیرید عزیزم .
منم برات ign را مثال زدم که بیشتر از میانگین امتیاز داده و چون بحث سر ps3 هست و بازیش پس کنسول مورد را مثال زدم . حالا فرقشون اینه که edge پایینتر از میانگین داده و ign هم بیشتر از میانگین . حالا کدوم خوبه را نمیدونم.
شما فکر کردی مثلا من میگم فلان مجله حق داره یا نه ؟ خودت که میدونی شایدم نمیدونی من طرفداره بازیه خوبم . اینو فکر کنم تا الان متوجه شده باشی .
ولی فقط خواستم بگم مثالی که از میانگین نمرات لیست کردی کاملا اشتباهه و برات ign را مثال زدم که میاگین نمراتش بیشتر بوده .
الان اگه gamespot سختگیره پس نباید هم انتظار داشت که امتیازش با سایرین یکی باشه . همون gamespot که به gears 2 کم تر از ign یا سایر سایتها داد .
که اتفاقا به نظره من هم امتیاز gamespot نسبت به gear2 درست بود

حرفت را در مورد edge نسبت به ps3 را نصفه قبول دارم .
حالا شما چطور میخوای برداشت کنی , نمیدونم . ولی همیشه چیزی بوده بین منو تو مشکل بوده.

بیخیال آقا ، من از همون روز اول تو رو درک نکردم ، یه مدت که تو این شلوغ بازیا نبودی خیلی خوشحال و امیدوار شده بودم !
نگو رفتی تمرین کردی و حسابی خودت رو ساختی با ورژن بالاتر برگشتی ...
دیگه کُلُهُم خانمان سوز شدی به جان خودم .
من اشتباه کردم ، هرچی تو میگی همونه ...

آقایون ، خانوما این بحث رو دیگه ادامه ندید . خدا جای حق نشسته :biggrin1:

آخرین ویرایش:
خوب با توجه به همون پست نیما پس چرا این سخت گیری فقط مختص بازی های PS3 هستش؟

منم تو پست بالا گفتم حرف نیما را در مورد edge نسبت به ps3 قبول دارم .

بیخیال آقا ، من از همون روز اول تو رو درک نکردم ، یه مدت که تو این شلوغ بازیا نبودی خیلی خوشحال و امیدوار شده بودم !
نگو رفتی تمرین کردی و حسابی خودت رو ساختی با ورژن بالاتر برگشتی ...
دیگه کُلُهُم خانمان سوز شدی به جان خودم .
من اشتباه کردم ، هرچی تو میگی همونه ...

آقایون ، خانوما این بحث رو دیگه ادامه ندید . خدا جای حق نشسته :biggrin1:

نه دیگه نشد .
فکر نکنم پست بالای من حتی یک کوچولو جانبداری داشته باشه و بلکه برعکس . حالا چرا این همه ناراحتی نمیدونم ؟ من فقط و فقط خواستم بگم اون مثال میانگین اشتباه بود با دلیل هم گفتم و تا اونجا که میدونم منطقی هست .
اگه این همه برای من کنایه میای من هم فقط یه سوال دارم چرا هیچ وقت فکر نمیکنی شاید تو هم داری اشتباه میکنی ؟
---------------------------------------
اشتباه از من بود شما ببخشید .

آقا کلهم نابود کرد این Uncharted 2 دنیای گیم رو :دی
وقتی من میگم مرز بین فیلم و بازی رو شکسته شما میگید نه :دی خوب شکسته دیگه آقا ، شکسته :دی
امتیاز Eurogamer بسیار جالب بود ، اون سایت که نیما هم گفتم که دیگه هیچی ، Gamepro هم همونطور که پیش بینی میشد امتیاز کامل داد .
همین الان این بازی یکی از 3 بازی برتر ساله .
WOW ، اینو همین الان دیدم ، CVG به بازی 10 از 10 داد ، Holy Crap :دی
فکر نکنم با این اوصاف EDGE روش بشه کمتر از 9 بده :دی

مشکل سایت Gamepro هم حل شد!

در Metacritic:
2ceydh.jpg

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . .

Eurogamer اسپانیا امتیاز 10 داد.

در Metacritic:
erdfv4.jpg

Full Review
. . . . . . . . . . . . . . .